Má vaše ložnice všech 5 P?

energie ložnice vztah

Seděla jsem v kavárně a u druhého stolku byly dvě ženy. Smály se. Byla radost je pozorovat. Proč? Protože jedna byla čerstvě zamilovaná a popisovala svůj nový vztah. Našla totiž pana Božského. Po půl roce hledání jí učaroval muž, který je pěkný, přívětivý, prachatý, pohledný a hlavně stále k pomilování.

Přitahují nás muži, kteří mají všech 5 P

To je totiž záruka, že v tom lítáme až po uši a neřešíme, na jak dlouho. Proč? Protože v tu chvíli vyhrává chemie. Po určité době spolu začnete žít, sdílet jeden prostor jako dvě ručičky v hodinkách. Velká ručička /muž/, která běhá rychleji a těší se na setkání s malou ručičkou /ženou/ a při překrytí se dotknou a políbí. Užívají si čas, kdy jsou od sebe, aby se mohli zase setkat a sdílet, co za tu dobu prožili a cítili. Ale pokud se ručičky na sebe netěší, tak se pouze minou, jen tak se pozdraví a každá dál běží svůj okruh.

O hodinky/prostor = domov se musíme starat

Vyměníme baterku, promažeme strojek, aby to ve vztahu zase klapalo, jinak se hodinky zastaví a ručičky jsou od sebe stále vzdáleny.

Jak můžeme o vztah pečovat prostorem?

Zrcadlem našeho vztahu je ložnice. Jak se chováme k ložnici, tak se chováme k partnerovi. Jaký máme nábytek a zařizovací prvky v ložnici, takovou energii má náš vztah. Pokud děláme z ložnice skladiště, je náš vztah pouze sběr hmoty. Zkuste se zamyslet.

  • Co pro vztah signalizuje, když z ložnice uděláme pracovnu?
  • Anebo když ložnice slouží jako fotoalbum dětí?
  • Chcete, aby vám partner voněl? Provoňte ložnici.

Nefunguje-li něco ve vašem vztahu, udělejte změny v ložnici.

Proměňte energetické pole této místnosti. Zaměřte pozornost na tento prostor a váš vztah tak rozkvete.

Jaká jsou pravidla všech 5 P pro vaši ložnici?

1. POSTEL = nejdůležitější nábytek v místnosti.

Postel vypovídá v jakém stavu je náš vztah. Je vaše postel bytelná nebo rozvrzaná? Je vaše postel pohodlná? Jsou to 2 postele nebo jedna velká společná? Je k posteli přístup z obou stran? Mají oba partneři noční stolek a lampičku? Vidíte dobře na dveře? Máte pod postelí volný prostor nebo skladiště nepotřebných věcí? Je vaše čelo otočené ke zdi bez oken a dveří? Vyzařují vaše lůžkoviny propojenost páru – deka, prostěradlo, přehoz?

Podívejte se na svou postel jinýma očima. Co vám může prozradit o vašem vztahu… Zamilujte se do postele, protože postel je základ nejenom ložnice, ale i vztahu.

má vaše ložnice 5 P?

2. PARTNER – je v této místnosti vidět, že patří dvěma lidem?

Máte zde předměty v páru? Mají oba partneři prostor ve skříni? Uzavřete minulost a vyčistěte energeticky místnost. Pokud zde stále skladujete dárky a předměty od minulých partnerů, tak vám ale také tito expartneři mohou stále zasahovat do života nebo myšlenek.
Že vás partner štve? Ruku na srdce: a koho neštveme my. Najděte si alespoň jednu kladnou vlastnost denně na svém protějšku a hlavně společný smích, radost a překvapení, ty jsou kořením vztahu.

DOPORUČENÍ: Pokud jste sama, nepořizujte si jednopostel, tím totiž dáváte najevo, že pro nového partnera u vás není místo.

3. PŘÍBĚH – Dejte příběh do vaší ložnice.

Takový, jaký chcete, aby byl váš skutečný vztah. Jak? V symbolice předmětů nebo obrazů. Např. Chcete mít s partnerem společnou cestu, pověste si tak obraz s touto tématikou. Chcete mít vztah jako krásnou jízdu, pak zvolte obraz, kde dva lidi jedou v autě nebo na motorce. Chcete, aby vám to spolu kvetlo, tak vyberte obraz krásných květů.
My lidi máme rádi příběhy, dejte příběh i své ložnici, tím vy určujete, jak se váš vztah bude vyvíjet.

Do ložnice nepatří obrazy s vodou, akvária, vodní fontány. Voda hasí vášeň. Ani čelo postele by nemělo být ke zdi koupelny, protože potom máte vodu za hlavou. Voda je prvek nestabilní a stále měnící tvar, můžete tak mít neklidné spaní.

4. PROSTOR – Má váš prostor vibraci párové energie?

Předměty, sošky, dekorace duality. Nejvhodnější je, když tuto místnost máte co nejdále od vchodových dveří a nejrušnější části domova. Ložnice by měla mít pravidelný půdorys s menší plochou, než má obývací pokoj. Také by zde mělo být co nejméně elektro přístrojů /televize, radiobudík, wifi…/

Nedělejte ze své ložnice skladiště nebo pracovnu. Zvolte pro tuto místnosti klidnější odstíny barev, vždyť v této místnosti trávíme 1/3 našeho života a je třeba si odpočinout, načerpat nové síly do dalšího dne.

5. PRÁVĚ VY – pokud chcete mít vztah podle vašich představ, tak změny musíte udělat právě vy.

Co můžete udělat dnes pro svojí ložnici? Co můžete udělat dnes pro svůj vztah? Pokud si do prostoru umístíte vaši společnou fotku, ale ta bude zaprášená, tak se to projeví i ve vašem vztahu a bude zaprášený i zájem o druhou osobu.

Láska musí být vidět i cítit z ložnice

Jakou energii dáváte do ložnice, takovou zároveň investujete do vztahu.
Milujte svou ložnici… A nezapomeňte i malá kouzla v prostoru udělají zázraky, např. voňavé povlečení, nová květina nebo sladká pusa na dobrou noc…

Olga

Pomáhám lidem vidět prostor kolem sebe jinýma očima a správně si ho nastavit, díky tomu mít krásný každý den. Pořádám workshopy a konzultace.
www.olgabu.cz
facebook.com/olgabu.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Bořislavka Kukolínová napsal:

    Naše ložnice všechno tohle má, ale snažím se, aby i tyto věci měly naše děti ve svém pokojíčku. Proto jsme jim byli kupovat nábytek ze stránek https://www.hmnabytek.cz/detsky-nabytek/ protože si myslíme, že si i děti zaslouží všech 5 P stejně tak dobře, jako my.

  2. Jitka napsal:

    Tak myslím si, že v naší ložnici bychom s manželem splnili všechna P :-) Já si ale osobně ze všeho nejvíce potrpím na tom, abych měla kvalitní prostěradlo – jakmile to nějak škrábe nebo se na něm potím, tak ho vyhazuji. Parádně moje požadavky splňují prostěradla z internetového obchodu https://www.kvalitex.cz/prosteradla/ ;-)

  3. Lucinka12 napsal:

    Děkuju za info! Ložnice je velmi důležité místo, i když se často podceňuje. I my jsme se konečně pustili do rekonstrukce a k našemu milému překvapení to ani nebyla taková dřina, jak jsme očekávali. Většinu nábytku jsme objednali z https://www.bevedo.cz/ :-) Super obchod, určitě můžu doporučit :-)

  4. Mirka74 napsal:

    Naše ložnice vypadá hodně podobně jako ta vaše. Tlumené světlo, často všude nějaké nápisy o lásce, fotografie nás dvou a hodně volného prostoru. Pamatuji si ještě když jsme si baráček stavěli. To bylo stresů, když jsme nemohli sehnat sítě na stavby a základní stavební materiál jako třeba cihly. Vážně, v roce 2012 toho byl velký nedostatek. Na https://www.agrotex.cz/katalog/dle-ucelu/pro-stavby nám ale pomohli.

  5. Ivulena napsal:

    Tak naše ložnice má konkrétně zatím jen nábytek do zasedací místnosti, protože se naše pracovní kancelář trochu stěhovala a nebylo to nikam dát… No a kdyby se někdo ptal odkud jsme to brali, tak odsud – https://www.ajprodukty.cz/kancelare-a-zasedaci-mistnosti/nabytek-do-zasedaci-mistnosti/463672.wf , tak se určitě mrkněte, protože je to dle mého moc fajn, ty ceny.

  6. Ivanka napsal:

    Musím souhlasit s tím, že postel je nejdůležitější součástí ložnice. My s manžílkem bydlíme ve 1+1 v Praze, jelikož ani jeden nemáme až tak tučnou výplatu na to, abychom si platili větší byty. To se také promítá v tom, že naše prvorozená Anička musí spinkat v dětské posteli https://www.aminabytek.cz/detska-postel-se-zabranou s námi v ložnici. Občas je to náročné, ale peníze nejsou.

  7. Magda Horká napsal:

    U nás není tak důležitých všech 5 P tolik, jako mít všech 5 pohromadě :-) Řešit takovéto různé věci kolem mi už přijde úplně absurdní. Dobře, musím dát zapravdu, že na polštářích já si trvala. Objednala jsem si jich asi 12 ze stránky https://ceskeluzkoviny.cz/159-prikryvky-a-polstare . Mám ráda, když se to jen tak povaluje na posteli, když mám ustláno.

  8. Ivanka082 napsal:

    Hodilo by se ještě zmínit, že řadu místností není nutno ani vytápět na těch příjemných 25 stupňů. My s manželem třeba máme v ložnici pouze 16 stupňů a na spaní nám to stačí. Máme totiž v posteli thermo přikrývky a polštáře a ty nám zaručí, že je během chviličky teplo. Spát v teplém prostředí – místnost – se obecně nedoporučuje.

  9. Eliška napsal:

    V naší ložnici dnes už chybí snad jenom nějaká designová knihovna. Ale tak si říkám jestli je to vůbec potřeba, vždyť my oba s manželem čteme jenom jednou tak za týden nebo čtrnáct dní. Tak proč bychom potřebovali mít nějaké vychytávky? No už přemýšlím moc dopředu. To jsem celá já.

  10. lSGRwS napsal:

    evolution korea
    156lSGRwS‘>)

  11. Ivanka082 napsal:

    Nakonec jsme do naší ložnici po velmi dlouhé debatě s mým milovaným manželem také pořídili designový krb a musím říct, že to je teda něco neskutečně krásného. Probudit se vedle toho mého milovaného a hned mít tak krásný pohled na designový zlatý kousek.

  12. Olga napsal:

    Z naší sedací soupravy byste si určitě sedli na zadek. Teď jsme konečně objednali novou a přišla nám. Je teda úplně obrovská a já se divím že jsme si něco takového nepořídili už dříve. Protože se na ní klidně vyspí tři osoby a ani jedna si nebude překážet. Také nás pravda vyšla na 120 tisíc korun no.

  13. Janaa napsal:

    Ahoj, ráda bych se na něco zeptala. Celkem nutně bychom potřebovali do ložnice nějakou novou postel. Jen teda nevím moc jakou vybrat. Vidím to ale spíš na nějakou z masivu. Nedávno jsem tak brouzdala po internetu a narazila jsem na tuto stránku https://entuzio.cz/nejlepsi-postele/ kde mají ohledně výběru docela dobré tipy podle mého názoru. Co si o tom myslíte vy?

  14. Olga napsal:

    My jsme si naši ložnici zařizovali pomocí e-shopu luceda a musím přiznat že to teda nebyl krok vedle, ba naopak. Vlastně to bylo hrozně příjemné nakupovat na internet. Ještě za covidu jsme si vybírali postele a pohovky, což teda nebylo vůbec jednoduché trefit se podle tvrdosti podle obrázků.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.