Jak využít nesnáze v partnerství a udělat z nich výhodu, 2. část

závislost na partnerovi

První část čtěte tady >>>

Partner, který vyjadřuje závislost, bude trpět odtahováním se druhého partnera a bude mu to připomínat jeho hlad a trauma z dětství. Partner „nezávislý“ bude traumatizován tím, že bude vidět v partnerovi svoji vlastní závislost, zranitelnost a strach, se kterou ale nechce mít nic společného a od které bude utíkat, a bude partnera odhánět. Ani jeden z partnerů nebude tušit, že oba dva mají úplně stejný problém. Z něhož každý vyjadřuje jenom půlku.

Dalo by se snad i zjednodušeně napsat, že partner vyjadřuje za nás tu půlku problému, kterou jsme se rozhodli nevidět. Tedy závislý partner je závislý i za nezávislého partnera a naopak. Dělá nám tedy službu. To, co na partnerovi nenávidíme, může být přesně to, co když přijmeme, nám pomůže najít sama sebe a dosáhnout opravdového vnitřního klidu.

Partner jako spoluhráč

Ve chvíli, kdy pochopíme situaci celistvě, může se nám ulevit. Protože již víme, že náš partner není nepřítel, který nám ubližuje. Je to jen spoluhráč. Doteď jsme však nevěděli, jakou hrajeme hru a jaké má tato hra pravidla. Už tedy vidíme, že řešením není trvat na tom, aby se partner změnil a byl takový, jakého si ho představujeme. Víme, že čím víc to po něm budeme chtít, tím méně takový bude moci být.

Naopak pochopíme, že jediným možným řešením je vystoupení z tohoto schématu. Tím můžeme pomoci i partnerovi, aby mohl přestat vyjadřovat tu půlku problému, kterou jsme my sami odmítli.

A je jedno, kdo s tím začne. Může ten, komu to dojde první.

Destruktivní schéma musí pryč

Tak například ten závislejší má většinou větší potřebu situaci řešit, protože je více v kontaktu se svými pocity. Když si tento partner vyřeší všechny bolesti z dětství, které patří k jeho závislosti a uzdraví si svoji nenasycenost (místo toho, aby sám sebe zmanipuloval a z bolesti si taky začal hrát na nezávislého), tak se ve vztahu uvolní.

Jeho dětské „já“ je nasycené a on už nemusí tak tlačit. Nezávislý partner to energeticky vycítí, a protože už tam není ten tlak, nemusí tolik utíkat. Partnerství dostává prostor pro to, aby se mohlo rozvíjet.

A hlavně v partnerství přestává fungovat destruktivní schéma. To schéma může fungovat totiž jen tehdy, když ho hrají oba dva. Jakmile jeden udělá změnu, schéma je neudržitelné.

Stačí, aby začal jeden, druhý to ucítí

I když na problému pracuje pouze jeden partner, vztah se začne měnit. Ale jen tehdy, pokud si to uzdraví doopravdy. Pokud opravdu přestane být potřebný, začne dávat, dávat od srdce (a ne proto, aby bral, a proto, že je potřebný) a tím, aniž by se snažil, začne být přirozeným dárcem.

Druhý partner, který je vlastně také energeticky podvyživený to začne cítit. Cítí, že jeho partner již není ten, kdo si od něj potřeboval nabrat a sám neměl co dát, protože sám byl hladový. Vidí, že se z partnera stal někdo, kdo již něco nabízí. A aniž by si uvědomoval, proč to tak je, najednou může zůstávat blíže. Možná se začne i sám sytit.

Tím, jak se to postupně bude dít, tak se časem mohou zahojit bolesti i původně nezávislého partnera a vztah se stane vyrovnanější a zdravější.

Zraněné vnitřní dítě

Tuto situaci lze samozřejmě řešit i opačně.

Když si nezávislý partner přizná ten fakt, že vlastně jen utíká před vlastní závislostí, kterou v sobě popřel, a partner, před kterým utíká, mu ji ukazuje vlastním příkladem, může si také tento problém vyřešit. Uzdravit zraněné vnitřní dítě.

Potom se stane opravdu svobodným.

vnitřní dítě

Bude moci zůstat blízko, když se tak rozhodne, a bude moci odejít, když se tak rozhodne. Nebude ho již stresovat závislost jeho partnera a připomínat mu jeho rány. Tyto rány už budou zhojené. Bude moci u partnera zůstat, i když je partner bolavý a potřebný.

Začne taky přirozeně a bez sebeobětování dávat, aniž by bral nebo něco potřeboval (například svobodu). Tím se začne jeho závislejší partner sytit. Udělá si konečně zkušenost, že je možné, aby u něj někdo byl, když to potřebuje, aby něco dostal.

Nějakou dobu to bude trvat, ale časem se zahojí i on a vztah se opět dostane do rovnováhy a může udělat další krok vpřed.

Zde však platí:

BUDE TO FUNGOVAT, AŽ SI TEN PROBLÉM SKUTEČNĚ VYŘEŠÍME U SEBE A ZAČNEME DÁVAT, ANIŽ BYCHOM POTŘEBOVALI BRÁT (potřeba brát si jen ukazuje na to, že jsme si to ještě nevyřešili). KDYŽ TOTIŽ DÁVÁME DOOPRAVDY, BEZ POTŘEBY DOSTÁVAT (protože jsme si svoje dětské potřeby vyřešili, nikoliv proto, že jsme je popřeli a teď se jenom obětujeme) DOSTÁVÁME AUTOMATICKY.

Život nám dá, co potřebujeme, až když to nepotřebujeme

Paradoxně jakmile si to vyřešíme a přestaneme to potřebovat, život nám to většinou dá sám od sebe. Partner najednou začne dávat to, co nikdy dříve. Dokud o to budeme usilovat formou kompenzace a chtít po partnerovi to, co jsme nedostali v dětství, nejen že to nedostaneme doopravdy, ale bude se nám to ještě více vzdalovat.

Pokud se rozejdeme s partnerem dřív, než si toto schéma vyřešíme, ono nás neopustí změnou partnera. Přejde s námi do nového vztahu. Instinktivně si najdeme partnera, který s námi bude hrát stejnou nevědomou hru. Možná si jen prohodíme role, ale jinak nic nového.

Každý problém v partnerství je založen na protikladech

Tento princip jsem zde vyjadřovala schématem ZÁVISLOST – NEZÁVISLOST, ale platí to na všem, co se v partnerství projevuje jako problém. Zkuste se chvíli nedívat na partnera jako na zločince, který vám ubližuje, ale hledejte protiklady, které vzájemně vyjadřujete jako dvě strany jedné mince.

Může to být:

ZÁVISLOST – NEZÁVISLOST
MILOVNÍK DOMOVA (INTROVERT) – MILOVNÍK SPOLEČNOSTI (EXTROVERT)
POŘÁDKUMILOVNÝ – NEPOŘÁDNÍK
CHOLERISMUS – FLEGMATISMUS
LHÁŘ – PRAVDOMLUVNÝ
VĚRNÝ – NEVĚRNÝ
PŘECITLIVĚLÝ – NECITLIVÝ
PRACOVITÝ – LENIVÝ
VELKÁ CHUŤ NA SEX – MALÁ CHUŤ NA SEX
ŽÁRLIVÝ – NEŽÁRLIVÝ
PESIMISTA – OPTIMISTA

a mnoho dalšího.
Prostě jakékoliv opaky a protiklady.

problémy ve vztahu

PROBLÉMEM NEJSOU JEDNOTLIVÉ VNĚJŠÍ PROJEVY, ALE HLUBŠÍ SCHÉMA, KTERÉ PROTIKLADY SPOJUJE A JE STEJNÉ U OBOU PARTNERŮ.
PS: V partnerském trojúhelníku mají stejné schéma všichni 3, jen z něj každý vyjadřuje jinou část.

Častokrát se to stane tehdy, když ani jeden z partnerů si schéma není schopen vyřešit, tak přijde někdo další, aby poukázal na to, čemu se partneři vyhýbají. Ten, kdo do vztahu vstoupí, se zase většinou vyhýbá tomu, co partneři vyjadřují navenek a nechce vidět on sám.

Přeji vám, abyste se po přečtení článků dokázali na váš vztah dívat nově. A místo bojů o to, kdo má pravdu, ve snaze donutit partnera, aby to bylo, jak vy potřebujete, jste byli schopni vyřešit tento problém celistvě a opravdově.

Od srdce Eva Marvánová

www.evamarvanova.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Marcela napsal:

    Evo, je to velmi zajímavé…a je to tak… Akorát neumím rozklíčovat ten trojúhelník partnerský úplně na konci té 2.části… Co si k tomu mám přečíst, odkažte mně někam… Vím, že budu chodit do sebe a ptát se sama sebe, ale nějaká vnější pomoc také neuškodí…
    Děkuji, je to velmi krásný článek, ať pomůžete mnoha lidem tímto svým počínáním…
    Marcela

    • Eva Marvánová napsal:

      Dobrý den Marcelo, bohužel k tomu nebyly napsány žádné materiály. Článek je psán na základe mé praxe a také osobních prožitků při práci sama na sobě. Nemohu Vám tedy doporučit žádnou literaturu. S mými klienty pracuji na této problematice individuálně.

  2. Míša napsal:

    Máme si vyřešit svoje dětské potřeby. Ale JAK? Šlo by to vysvětlit na nějakém příkladu?D9ky Míša

  3. Dagmar Pechová napsal:

    Dobrý den, Evo,
    tento článek je obrazem mých vztahů. Také díky tomu také moje manželství končí- já jsem ta závislá. Jak a kde se mohu naučit vyléčit svoje dětské potřeby, aby se mi toto již v dalším vztahu nevracelo. Mohla jsem mít totiž další vznikající vztah. A nyní jsem ve fázi, kdy jsem si bláhově myslela, že když přejdu do druhé role, bude to vyřešeno!!!Děkuji moc za odpověď. Dagmar

  4. Eva Marvánová napsal:

    Dobrý den Dagmar, udělala jste úžasnou zkušenost. Protože už víte, že nefunguje skočit na druhou stranu mince. Ti, co to ještě nezažili, tak žijí v iluzi, že to pomůže. Vy už můžete jít dál moudře a střízlivě. Takže Vám gratuluji. Co se týče Vašich dětských potřeb, já s každým klientem pracuji individuálně a uzdravujeme přesně ty části jeho bytosti, které jsou zapleteny v nefunkčních schématech. Prvním krokem je schéma uvidět a rozpoznat a potom z něho teprve vystoupit. Bohužel to častokráte nejde bez vnější pomoci. jestli chcete, můžete se podívat na nějaká moje videa, kde o těchto principech z části pojednávám. Je tam i cvičení, které může pomoci. Doporučuji však práci s průvodcem (terapeutem), protože on Vám snáze pomůže rozpoznat, v čem vlastně vězíte. Videa jsou zde: http://www.youtube.com/channel/UC0AjMiBvc8sOqBNtix-Hvtg

  5. vex 3 napsal:

    This post is great to me, a lot of interesting information that people can find here for you.

  6. Lydia napsal:

    JAK ZÍSKÁM EX EXUS HANDBAND ZPĚT S POMOCÍ SKUTEČNÉHO A EFEKTIVNÍHO SPLAVU OD DR Sunny Jmenuji se Lydia Gomezová, nikdy jsem si nemyslel, že se znovu usmívám. Můj manžel mě nechal s dvěma dětmi po dobu jednoho roku Myslel jsem, že ho znovu neuvidím, dokud jsem se nestretl s lady jménem Maria, která mi vyprávěla o kouzelníkovi jménem Dr.Sunny, dala mi jeho e-mailovou adresu a číslo mobilního telefonu, kontaktovala jsem ho a ujistil mě, že 48 hodin, můj manžel se vrátí ke mně, Za méně než 48 hodin se můj manžel vrátil a začal prosit o odpuštění, že je to práce ďáblů, takže jsem až dosud překvapen tímto zázrakem, nemohl jsem si představit, ale jakmile kouzlo bylo obsazeno, otěhotněla jsem a porodila mé třetí dítě, pokud potřebujete jakoukoli pomoc od něj, můžete se na něj obrátit prostřednictvím e-mailu: drsunnydsolution1@gmail.com Nebo WhatsApp nebo mu zavolejte: +2349030731985
    .
    Dr.Sunny také léčí:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. RAKOVINA
    4. ALS (Lou Gehrigova nemoc)
    5. Hepatitida B?
    6. Pokud chcete otěhotnět

  7. Redakce erekce.cz napsal:

    Dobry den, na blogu jsme venovali veliky clanek Zavislosti na partnerovi, projevech a lecbe.. Nechte si poradit, ctete zde https://www.erekce.cz/zavislost-na-partnerovi/

  8. Marylin Lindblom napsal:

    Jasa Kontraktor Kolam Renang Awam dan Pribadi, Berapa Tarif Pembuatan Kolam Renang Pribadi di Rumah? Saran Renovasi dan Perawatan … kunjungi https://instalasikolam.jabodetabek.my.id/2020/09/instalasi-mesin-kolam-renang-ciputat_25.html untuk info terbaru

  9. Kristopher Boroughs napsal:

    Besi beton yakni salah satu bahan material penting untuk membangun rumah, bahan ini umumnya dipakai untuk mengikat coran … info lebih lanjut https://pipadrainasemegacon.kedungsepur.my.id/2020/09/harga-pipa-drainase-megacon-semarang.html

  10. Lauran Galyan napsal:

    Partisi kamar mandi kubikal yakni salah satu desain kamar mandi ialah ini yang saat dimanfaatkan untuk dapat bangunan minimalis. Ia termasuk pembatas kamar … kunjungi https://partisi-kamar-mandi.blogspot.com/2019/01/cubicle-toilet-phenolic-jakarta-selatan.html to go further.

  11. Blair Foesch napsal:

    Beli Produk Harga Beton Cor Murah Beton Bermutu Dengan Harga Murah dari Beraneka Pelapak di Indonesia. Tersedia ✓ Dipungut Ongkos ✓ Pengiriman … kunjungi http://boxculvertmegacon.kedungsepur.my.id/2020/08/harga-box-culvert-megacon-di-kradenan.html

  12. Lesley Korb napsal:

    Satu keunggulan dari metode pengiriman car towing merupakan dapat diberangkatkan sewaktu-waktu layak permintaan customer. Jadi, untuk … selengkapnya https://jasa-towing-mobil.blogspot.com/2020/11/harga-towing-mobil-jakarta-tanjung.html

  13. Aurelio Pulfrey napsal:

    Pintu kaca tempered banyak dipasang di perkantoran maupun pusat perbelanjaan. Nah, kalau Anda juga berniat memasang pintu kaca tempered … info lebih detail https://jasakacashower.blogspot.com/2019/12/jual-kaca-shower-pintu-kamar-mandi-1-di_43.html

  14. nelson napsal:

    Je čas podělit se o své svědectví, jsem Nelson a jsem šťastný, když zde sdílím své svědectví, představila mě Baba Ogbogo moje matka, když zjistila, že po 3 letech manželství nemohu otěhotnět. To mi tedy přineslo tolik problémů do manželství a vedlo k rozvodu. řekla, že je vysoce duchovní a může přimět mou ženu, aby se ke mně vrátila v radosti a mohli bychom mít spolu děti. Nejprve jsem pochyboval, dokud jsem se s ním nekontaktoval, a poté na mě seslal mocná kouzla a nedovolil mé ženě, aby se ke mně vrátila poté, co jsem udělal potřebné. A teď jsme šťastní s milými dětmi. Ode dne, kdy pro mě Great BaBa Ogbogo pracoval a vyřešil mé problémy. Složil jsem silný slib, že dokud budu žít, budu i nadále svědčit o dobrotě jeho velkých děl a těm, kteří se potýkají se vztahem a manželskými obtížemi, by se měli rychle spojit a stát se šťastným svědkem jako já. Přeruším zde jeho kontakt, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com nebo se k němu spojím prostřednictvím jeho čísla WhatsApp. +2349020168697

    Donutil moji bývalou manželku, aby se ke mně vrátila v radosti

    Vyléčil mě z impotentního muže na skutečného muže.

  15. Lenora Dostie napsal:

    KontraktorEpoxy.co.id a respected manufacturer of specialty adhesives for used in advanced engineering applications. The worlds’most important businesses in the electronics… visit https://waterproofing.jabodetabek.my.id/2020/08/jasa-membrane-bakar-pesanggrahan.html for detail.

  16. Sigrid Rogoff napsal:

    Composite door and additionally PVCu panel manufacturer contributing market clients nationwide. Change your home along with a superbly made PabrikPintu.co.id, tap https://distributorflushdoor.blogspot.com/2020/04/jual-pasang-pintu-flush-door-1-lumajang_19.html for more detail.

  17. KETINA BARLEY napsal:

    Ahoj všichni, jsem tak nadšený, že můj manžel je zpět poté, co mě opustil pro jinou ženu. Můj manžel měl poměr se spolupracovníkem a já miluji svého manžela tak moc, ale podváděl mě se svým spolupracovníkem a touto dívkou, myslím, že používá čarodějnictví nebo černou magii na mého manžela, aby mě nenáviděl a tohle bylo tak kritické a nepožadované, protože celý den a noc brečím, aby mi Bůh poslal pomocníka, který mi přivede zpět mého manžela! Byl jsem opravdu rozrušený a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr.Wealthy může pomoci rychle získat bývalého přítele. Cítil jsem tedy, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo lásky. O 22 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mi tolik chyběl, Bože můj! Byl jsem tak šťastný a dnes jsem opět šťastný se svým mužem a radostně žijeme společně a děkuji mocnému kouzelníkovi Dr.Wealthymu, je tak silný a rozhodl jsem se zde sdílet svůj příběh. pokud jste zde a váš milenec vás odmítá, nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, kontaktujte Dr.Wealthy o pomoc hned teď … Zde je jeho e-mail, wealthylovespell@gmail.com
    Udělá také následující kouzlo
    Těhotenské kouzlo
    Kouzlo lásky
    Kouzlo zvětšení penisu
    opar
    Vítězné kouzlo
    Jeho WhatsApp +2348105150446
    Blog: wealthylovespell.blogspot.com

  18. Valounek napsal:

    My to říkáme s partnerem taky, že je lepší přetavit určité problémy v pozitiva, než se na sebe mračit. Zní to sice hrozně sluníčkově, ale ono to paradoxně funguje, ženy! :) Třeba když jsme s http://www.pwinterier.cz dělali rekonstrukci bytu a bylo to fakt náročné. Do toho práce, děti… Prostě jsme si vždycky každý večer sedli a i když jsme byli utahaní, často jsme si řekli něco ne úplně zamilovaného, tak jsme zhodnotili ten den a řekli si, že na tomhle a tomhle zítra zapracujeme. :) A vyšli jsme z toho jako lepší lidé.

  19. Karin napsal:

    Toto je velmi radostný den mého života díky pomoci, kterou mi doktor WEALTHY poskytl tím, že mi pomohl dostat mého bývalého zpět pomocí jeho mocného kouzla, a práci v těhotenství, kterou udělal, jsem mu tak vděčný. skvělá práce, kterou jsi udělal. Nyní mohu směle říci, že jsem byl povolán zpět na své místo v práci, moje dcera je zpět doma a já jsem byla dnes ráno testována jako těhotná po lékařském textu, který jsem dnes ráno prošla v mém zaměstnání. Byla naposledy těhotná před 14 lety a nyní jsem pozitivně testována. Chci použít toto médium, abych vám moc poděkoval a osobně vám přijdu poděkovat. Můžete mu poslat e-mail a on pro vás může udělat víc, protože vím, že jsou lidé, kteří potřebují jeho pomoc jako já. Jeho e-mailová adresa je ( wealthylovespell@gmail.com ) Jeho buňka: +2348105150446 Jste tak mocní. To je pro skutečné lidi v nouzi. DĚKUJI, DR BOHATÝ.

  20. Cordell Adger napsal:

    Jabodetabek private tutoring services with teachers traveling to the house. Over many active tutors decide to teach various skills and lessons for kids to adults … go to https://privat-matematika.vercel.app/les-privat-matematika-johar-baru.html for further

  21. Josefina Fleischmann napsal:

    Ideal in addition to Most economical Jabodetabek Individual Coaching, our staff plus educators occur to your home, collection your very own study plan which enables it to select every industry involving analyze … click https://privat-jabodetabek.netlify.app/les-privat-penjaringan.html for more information

  22. Amalia Wallor napsal:

    For the greatest results, this is usually a cheap private tutoring fee and this is all we’ve ready for face-to-face private tutoring or private tutoring… click for more detail https://fisika-exed.blogspot.com/2022/04/les-privat-fisika-di-kebon-jeruk.html

  23. Kryssa Cipra napsal:

    Podařilo se mi získat svého manžela s pomocí doktora kouzel jménem dr Ajayi, když jsem zjistil, že ho okouzlila jiná žena, byl jsem velmi šťastný, že jsem kontaktoval sesilatele kouzel, protože právě díky němu jsem byl schopen získat svého manžela zpět a teď žijeme v míru. kontaktujte doktora Ajayiho za veškerou vaši kouzla, pomohl mi získat zpět mého manžela. Věřím, že vám pomůže s tím, co vás trápí. E-mail drajayi1990@gmail.com nebo whatsapp: +2347084887094.

  24. Lenka napsal:

    Tyjo, taky jsme teď nedávno měli s partnerem takovou menší krizi. Ta se týkala teda především našeho sexuálního života, který začal upadat do hrozného stereotypu. Naštěstí nám oběma došlo, že to chce nějaké oživení a začali jsme ho hledat. Zkoušeli jsme více experimentovat, začali jsme chodit i na erotické masáže atd a opravdu hodně to pomohlo.

  25. Sylvie Mills napsal:

    Ignite your passion for languages and join our immersive foreign language program at Executive-Education.id. With a consentrate on practical communication skills, authentic materials, and real-world scenarios, you’ll build fluency and confidence in the preferred language. Get hired to play a whole world of linguistic excellence and attempt an outing of personal and professional growth. Tap https://kursus-arab.github.io/kursus-bahasa-arab-kelapa-gading.html for registration.

  26. Ema Malikov napsal:

    kontaktujte nejčestnějšího a nejmocnějšího kouzelníka jménem Dr Isikolo, který vám může skutečně pomoci.
    Jmenuji se Ema Malikov a vše pro dobré, oceňuji doktora Isikolo, který mi pomohl svými skvělými schopnostmi obnovit můj domov a štěstí, které jsem sdílela se svým manželem, a je to opravdu něco, za co jsem navždy vděčná. Stalo se, že jsem byla téměř rok bezmocná a skleslá, když mě manžel opustil kvůli manželským problémům, se kterými jsme se setkali. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych zachránil své manželství a nic nefungovalo, dokud mě nezachránil DR ISIKOLO. Pomohl mi a láska a štěstí, které jsem sdílela se svým mužem, byly obnoveny a ještě úžasněji. Vím, že to zní divně, pokud opravdu může někomu pomoci, ale je 100% zaručeno, že vás nezklame, když vás ujišťuje, že po 48 hodinách budete mít požadované výsledky. Může vám také pomoci, pokud mu k tomu dáte příležitost. pošlete mu e-mail nyní prostřednictvím: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište na WhatsApp na +2348133261196

  27. run 3 napsal:

    Playing run 3 is something I encourage. This is an excellent game for de-stressing and relaxing.

  28. Adrien napsal:

    We understand the importance of staying up to date with the latest trends and hidden gems. Things to do constantly scours the city, uncovering new attractions and upcoming events to keep our content fresh and exciting. We aim to be your constant source of inspiration, making sure you’re always in the know about the hottest happenings.

  29. Divine Dialogue napsal:

    This is cool post and i enjoy to read this post. your blog is fantastic and you have good staff in your blog. nice sharing keep it up.
    https://gamma.app/public/Divine-Dialogue-Reviews-FAKE-SCAM-Dont-Buy-Must-Read-5088osfx0vfmgdz

  30. Sera Danyiova napsal:

    Chci se podělit se světem o to, jak Dr. Ajayi Veliký požehnal svými předky duchovní moc. Pomohl mi znovu sjednotit manželství s mým manželem, který se se mnou rozešel na 2 roky, snažila jsem se ho získat zpět a málem jsem to vzdala, ale doktor Ajayi mě dokázal znovu rozesmát. Dr Ajayi je skutečný kouzelník, s pomocí Dr. Ajayi také můžete získat svého ex zpět a žít navždy šťastný život. Kontaktní e-mail: drajayi1990@gmail.com nebo Whatsapp: +2347084887094

  31. Jeho dětské „já“ je nasycené a on už nemusí tak tlačit. Nezávislý partner to energeticky vycítí, a protože už tam není ten tlak, nemusí tolik utíkat. Partnerství dostává prostor pro to, aby se mohlo rozvíjet.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.