Co když máme všechno, světlo i tmu

máme vše hotovo

Cesta k sobě, ke svojí duši, není jenom o rostoucí lásce a radosti. S cestou k sobě přichází ještě něco jiného. Něco, co nechceme vidět. My. Ani dnešní společnost. Je to temnota uvnitř nás. Jak dobře znáte tu svoji?

Temnota v nás

Na cestě k sobě nacházím vlastní temnotu a vlastní stíny. Temnotu, která chce být viděna, vnímána a přijata.

Temnota, která vznikala celý náš život tady. A možná i život minulý, za životů našich ženských předchůdkyň. Temnota, kterou si s sebou nese každá duše. Každá má tu svoji. Každá jinou.

Temnotu my ženy vnímáme nejvíce před menstruací. V době, kdy v nás proudí síla čarodějky.

Můžeme vnímat moudrost, kreativitu, klid. Můžeme vnímat i vztek, nenávist a bolest. Celou tuhle škálu můžeme prožívat. A vše je v pořádku. My se můžeme rozhodnout, co z toho budeme žít.

světlo v temnotě

Nejtěžší je přijmout, že my jsme všechno. Jsme i temnota. Ve světě venku i uvnitř nás bude totiž vždycky existovat oboje.

Světlo i tma

Bez tmy by totiž nebylo vidět světlo. Nebyly bychom schopné rozeznat, kým doopravdy jsme. Vnímat sebe. Nevěděly bychom, kudy jít. Co dělat. Neměly bychom podle čeho se rozhodovat.

  • Jak svoji temnotu vidíme?
  • Vnímáme ji?
  • Nebo se jí bojíme?
  • Stydíme se za ni?
  • A co je za tou temnotou?

Co se stane, když ji vnímáme a přijmeme?

Co se stane, když přijmeme sebe s tou temnotou?

Možná nalezneme to, co ve skutečnosti hledáme.

Láskyplné přijetí toho, kým jsme. Celé. Přesně tak, jak jsme.

Bezpodmínečnou lásku.

V temnotě se totiž skrývá další část naší síly. Skrývá se v ní další informace, kterou můžeme použít v našem rozhodování. Skrývá se v ní další část naší kreativity pro to vědomě si tvořit svůj život. Další podklad, podle kterého se můžeme vědomě rozhodnout, co chceme v životě žít.

Za temnotou je další obrovský kus lásky a důvěry pro nás a náš život.

Na co je mi poznání vlastní temnoty?

Temnota má na nás zvláštní účinek. Obnažuje nás. Polidšťuje. Boří vzorce a myšlenky, které k nám nepatří. Boří to, co nejsme my.

To, co se zboří, uvolní místo pro další část nás samých. Uvolní místo pro to krásné, důležité a naplňující v našem životě.

jak být šťastná

Čím větší temnotu v sobě nosíme, tím větším světlem jsme.

Temnota nás obnažuje do naší větší plnosti. Bez poznání vlastní temnoty nejsme úplní.

Na své cestě k sobě jsem si uvědomila, že bez temnoty bych nebyla schopna vnímat to důležité ve svém životě. Vidět krásy života takového, jaký je.

Temnota se vrací a dny s ní nejsou lehké

O slovo se hlásí zoufalství, smutek a vztek. Ne vždy v sobě naleznu moudrost a sílu čarodějky. Pak mi pomáhá přijmout to, že jsem stále také jenom člověk. Duše, která se učí, jak svůj život prožít plněji a lépe.

Přijetí vlastní temnoty a její vnímání mě ale zvláštním způsobem polidšťuje, zjemňuje, posiluje a naplňuje láskou.

Po projití temnotou totiž přicházíme do ještě většího světla. Objevíme další kousek nás samých. Opravdových. Skutečných. Pravdivých.

Každá láska je ukryta v temnotě. Každý máme svoji temnotu.

Když ji nejsme schopny vidět a přijímat, pak nejsme schopny vidět a přijímat dary a světlo, které v sobě neseme. Poslání, se kterým jsme přišly do života.

Co když naše cesta k sobě a žití toho, kým doopravdy jsme, je to nejcennější, co v životě můžeme žít?

Veronika Hradecká
Mojí životní výzvou je milovat, důvěřovat a žít sebe. Vnímat a žít sebe v jednotlivých okamžicích svého života. Cítit a užívat si jednotlivé odlesky lásky v mém životě. Procházet skrze nenávist, vztek a smutek k lásce. Objevovat a žít krásy mě jako ženy. Jsem citlivá a vnímavá žena. Ve svém životě ráda objevuji a žiji tu svoji pravdu, pravdu mojí duše. Na intenzivnější cestu k žití sebe jsem se vydala po narození mojí dcery. Můj příběh si přečtete zde >>> Mým přáním je inspirovat ostatní k cestě k sobě, k lásce a naplněnému životu. Jsem autorkou eBooku Jak jsem se dostala z vězení vlastní hlavy a začala žít SEBE >>>
Komentáře
  1. Elena napsal:

    Jsem velmi šťastný, chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. PADMAN právě pro mě udělal, jsem ženatý 4 roky a mám rozchod s manželem před 4 měsíci a byl jsem strach a tak zmatený, protože ho tak moc miluji. Opravdu jsem byl příliš depresivní a kamarád mě nasměroval k tomuto kouzelníkovi, doktoru PADMANOVI, a oznámil jsem mu všechny své problémy a řekl mi, abych se nebál toho, že se přinutí, aby se můj manžel vrátil ke mně a za pouhých 48 hodin Dostal jsem hovor od mého manžela a on se líbil, že bych se měl vrátit do domu. Nikdy v mém životě nevěří v kouzlo a teď mi to jen pomohlo a jsem nyní tak šťastný. Vše mu děkujeme a pokud si také chcete nechat svého manžela vrátit pro sebe zde !! jeho e-mailovou adresu (padmanlovespell@yahoo.com), jsem tak rád, že svědčím o vaší práci a laskavosti DR PADMAN

    • wouldagenda napsal:

      The darkness that has been simmering here our whole lives. And maybe even a previous existence, during the lifetimes of super mario bros our female foremothers. Every soul bears darkness inside it. Everyone in this place has their own. Each one is unique.

  2. thanks For sharing informative post…

  3. Azucena Portuondo napsal:

    Kontraktor Kolam Renang berpengalaman memberikan layanan kolam renang ukuran besar ataupun pembuatan kolam renang yang berukuran kecil …. kunjungi https://kolam-bening.blogspot.com/2019/09/jasa-treatment-air-kolam-renang-langsa.html untuk selengkapnya

  4. Nicky Barness napsal:

    Jual Beton Cor lazimnya dicari oleh para pekerja dalam bidang bangunan. Beton cor adalah salah satu bahan bangunan yang mempunyai… selengkapnya https://tiangpancangmegacon.kedungsepur.my.id/2020/09/harga-tiang-pancang-megacon-gajah-demak.html

  5. Brianna Eliopoulos napsal:

    Beton Precast atau juga disebut beton pracetak ialah bahan beton yang sudah dijadikan di pabrik dengan format pantas cetakan, kemudian … segera kunjungi https://fiturbeton.blogspot.com/2017/06/jual-sheet-pile-beton-di-makassar-0819_42.html

  6. Gil Macken napsal:

    Toilet cubicle sizes are important and can vary from kind of person using the washroom. Our guide sets out the dimensions used as standards … tap https://medium.com/@toiletcubiclephenolic/cubicle-toilet-phenolic-blitar-ukuran-per-m2-custom-murah-c666e505542d for detail information.

  7. Illa Schnitker napsal:

    Harga Beton Cor Murah Per Kubik – Jual Beton Ready Mix. Supplier dengan Harga Beton Ready Mix Batching Plant Berikut Harga Beton Cor Readymix dari … selengkapnya https://pipadrainasemegacon.jabodetabek.my.id/2020/10/harga-pipa-drainase-megacon-bogor.html

  8. Junior Praml napsal:

    Satu keunggulan dari sistem pengiriman car towing yakni dapat diberangkatkan sewaktu-waktu pantas permintaan customer. Jadi, untuk … selengkapnya https://derek-angkut-mobil.blogspot.com/2020/12/jasa-derek-mobil-surabaya-jakarta.html

  9. Will Hemish napsal:

    Kaca Tempered ialah salah satu ragam kaca yang biasa ditemukan dan diterapkan pada pintu, jendela, dinding batas kaca, partisi, eskalator, tangga, segera kunjungi https://bursa-kanopikaca.blogspot.com/2019/11/jual-kanopi-kaca-tempered-1-batang-0822.html

  10. nelson napsal:

    Je čas podělit se o své svědectví, jsem Nelson a jsem šťastný, když zde sdílím své svědectví, představila mě Baba Ogbogo moje matka, když zjistila, že po 3 letech manželství nemohu otěhotnět. To mi tedy přineslo tolik problémů do manželství a vedlo k rozvodu. řekla, že je vysoce duchovní a může přimět mou ženu, aby se ke mně vrátila v radosti a mohli bychom mít spolu děti. Nejprve jsem pochyboval, dokud jsem se s ním nekontaktoval, a poté na mě seslal mocná kouzla a nedovolil mé ženě, aby se ke mně vrátila poté, co jsem udělal potřebné. A teď jsme šťastní s milými dětmi. Ode dne, kdy pro mě Great BaBa Ogbogo pracoval a vyřešil mé problémy. Složil jsem silný slib, že dokud budu žít, budu i nadále svědčit o dobrotě jeho velkých děl a těm, kteří se potýkají se vztahem a manželskými obtížemi, by se měli rychle spojit a stát se šťastným svědkem jako já. Přeruším zde jeho kontakt, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com nebo se k němu spojím prostřednictvím jeho čísla WhatsApp. +2349020168697

    Donutil moji bývalou manželku, aby se ke mně vrátila v radosti

    Vyléčil mě z impotentního muže na skutečného muže.

  11. Jarrett Pilbin napsal:

    PabrikPintu.co.id belongs to the the planet’s leading manufacturers along with providers regarding wood floor in addition to softwood stile and then rail doors, and door components, tap https://distributorrollingdoor.blogspot.com/2020/01/distributor-rolling-door-bermutu-1_5.html for more offers.

  12. KETINA BARLEY napsal:

    Ahoj všichni, jsem tak nadšený, že můj manžel je zpět poté, co mě opustil pro jinou ženu. Můj manžel měl poměr se spolupracovníkem a já miluji svého manžela tak moc, ale podváděl mě se svým spolupracovníkem a touto dívkou, myslím, že používá čarodějnictví nebo černou magii na mého manžela, aby mě nenáviděl a tohle bylo tak kritické a nepožadované, protože celý den a noc brečím, aby mi Bůh poslal pomocníka, který mi přivede zpět mého manžela! Byl jsem opravdu rozrušený a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr.Wealthy může pomoci rychle získat bývalého přítele. Cítil jsem tedy, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo lásky. O 22 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mi tolik chyběl, Bože můj! Byl jsem tak šťastný a dnes jsem opět šťastný se svým mužem a radostně žijeme společně a děkuji mocnému kouzelníkovi Dr.Wealthymu, je tak silný a rozhodl jsem se zde sdílet svůj příběh. pokud jste zde a váš milenec vás odmítá, nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, kontaktujte Dr.Wealthy o pomoc hned teď … Zde je jeho e-mail, wealthylovespell@gmail.com
    Udělá také následující kouzlo
    Těhotenské kouzlo
    Kouzlo lásky
    Kouzlo zvětšení penisu
    opar
    Vítězné kouzlo
    Jeho WhatsApp +2348105150446
    Blog: wealthylovespell.blogspot.com

  13. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  14. Karin napsal:

    Toto je velmi radostný den mého života díky pomoci, kterou mi doktor WEALTHY poskytl tím, že mi pomohl dostat mého bývalého zpět pomocí jeho mocného kouzla, a práci v těhotenství, kterou udělal, jsem mu tak vděčný. skvělá práce, kterou jsi udělal. Nyní mohu směle říci, že jsem byl povolán zpět na své místo v práci, moje dcera je zpět doma a já jsem byla dnes ráno testována jako těhotná po lékařském textu, který jsem dnes ráno prošla v mém zaměstnání. Byla naposledy těhotná před 14 lety a nyní jsem pozitivně testována. Chci použít toto médium, abych vám moc poděkoval a osobně vám přijdu poděkovat. Můžete mu poslat e-mail a on pro vás může udělat víc, protože vím, že jsou lidé, kteří potřebují jeho pomoc jako já. Jeho e-mailová adresa je ( wealthylovespell@gmail.com ) Jeho buňka: +2348105150446 Jste tak mocní. To je pro skutečné lidi v nouzi. DĚKUJI, DR BOHATÝ.

  15. samdoe1990 napsal:

    The company website will make you a coursework in no more than one week, even in 5 days. If it’s urgent, we will try to postpone all our business and quickly write a term paper for you within 1-2 days and guarantee that the quality will be 100%!

  16. Milana napsal:

    Měla jsem trochu problémy s psychikou po pandemii, jak bylo všechno zavřené. Měla jsem častěji špatnou náladu, a tak jsem si na internetu hledala nějaké recepty, jak si posilovat pozitivní myšlení, jelikož v této době byli skoro všichni lidé, co znám dost na dně. Naštěstí jsem našla obrazy podle čísel, u kterých jsem se zklidnila a moje psychika se rychle vrátila k pozitivnímu myšlení.

  17. Lenka napsal:

    Toto bylo opravdu moc hezky napsané. Pokud se nacházíte v temnotě, tak je občas opravdu těžké zapnout noční vidění a dostat se z ní ven. Sama s tímto mám bohužel zkušenosti. Nicméně jedna pravda určitě platí. Čas vyléčí vše i když to tak někdy nevypadá.

  18. Excellent article. Very interesting to read. I really love to read such a nice article
    Hindi me jane

  19. Thousands of people like to watch serie turche sub ita on our website daily. If you like to watch serie turche sub ita so bookmark our website and enjoy the latest updates of serie turche sub ita daily.

  20. Meri Moeuy napsal:

    Executive-Education.id is among the tutoring / tutoring services in Jabodetabek and its surroundings. Our Bimbel provides learning programs for elementary, middle, high school graduation as well as other exam preparation … click https://privatmurah.vercel.app/les-privat-tebet-murah.html for further

  21. Roy Berlacher napsal:

    Very best as well as Most inexpensive Jabodetabek Non-public Instruction, our employees along with trainers occur to your house, collection your personal examine schedule and might opt for almost any field connected with analyze … go to https://privat-jabodetabek.netlify.app/les-privat-grogol-petamburan.html for more details

  22. Hildegard Hollenbach napsal:

    You could possibly will find a cheaper fee versus the table above, make sure again regarding the qualifications in the teacher / Kindergarten teacher recommended for you … click for more information https://ipa-exed.blogspot.com/2022/06/les-privat-ipa-di-kalideres-terdekat.html

  23. word hurdle napsal:

    This is a superb article. Intriguing to read. To read such a pleasant essay is one of my favorite things to do.

  24. Věra napsal:

    Já potřebuji pro své životní štěstí mít třeba jednou za týden na stole a to ať už v práci a nebo u mě přímo doma mít bílé růže. Tam si totiž uvědomuji že jsem tak nějak vnitřně naplněná. Stejně to mám pak když trávím čas s rodinou.

  25. Fantastic article. Excellent reading material. I adore reading such lovely articles.

  26. Topexamhelp napsal:

    In addition to academic writing services, Topexamhelp.com also offers proofreading and editing services. If you have already completed your assignment, you can have it reviewed by the experts to ensure that it is error-free and meets the required academic standards.

  27. Laurence Kramer napsal:

    Ignite your passion for languages and join our immersive language you are studying program at Executive-Education.id. By using a consentrate on practical communication skills, authentic materials, and real-world scenarios, you’ll build fluency and confidence in your favorite language. Walk into an enormous amount of linguistic excellence and embark on a journey of private and professional growth. Visit https://kursus-turki.github.io/kursus-bahasa-turki-tanah-abang.html for registration.

  28. UKStudyHelps napsal:

    At UKStudyHelps.co.uk, we are committed to your academic success. We strive to empower you with the knowledge and skills needed to excel in your studies and achieve your goals. Join us today and experience the difference our expert guidance can make in your educational journey.

  29. Madeline napsal:

    The quordle game is ideal for social events, potlucks, parties, and family entertainment.

  30. Avcılar, tarihi açıdan zengin bir ilçedir. Antik döneme kadar uzanan bir geçmişi vardır. İlçede bulunan Marmara Üniversitesi’nin Avcılar Kampüsü, bölgede eğitim alanında önemli bir merkezdir.

  31. I would like to appreciate the effort you have put into writing this blog. I hope you will have more quality articles in the near future.

  32. AngilaBeal napsal:

    Toto je skvělý příspěvek na blogu, moc se mi líbí vaše upřímné sdílení. Pro mě, protože mám příliš mnoho času na práci, moje jediná možnost je hrát hry, super zajímavé konverzační apk hry na https://techloky.com/

  33. flagle napsal:

    The information you share is great, please continue to write about this topic regularly

  34. Věra napsal:

    No ani mi o tom nemluvte. Já jsem měla také nějakou dobu docela dost zatemněný svět. Pak mi ale pomohla kamarádka a bylo to jakobych najednou vytáhla venkovní rolety. A to jsem si myslela že už nelze nalézt světlo na konci tunelu. A ono to bylo všechno jinak.

  35. dordle luka napsal:

    Your document’s intriguing and unique elements are not available to everyone. Because I care so deeply about them, I’m delighted to join you in the game: redactle unlimited

  36. Cheap SEO content writers typically refer to freelance writers or content writing services that offer their services at a lower cost compared to more established or premium options. These writers may have varying levels of experience, skill, and expertise in SEO

  37. Lori Harper napsal:

    Lori Harper brings a wealth of experience to the table, having spent over a decade in the automotive sales industry. His journey began at a renowned dealership, where he quickly rose through the ranks due to his outstanding performance and dedication. sell used car nj From entry-level sales associate to a seasoned Auto Sales Representative, Lori career trajectory reflects her commitment to excellence and continuous growth.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.