Oslava, radost, otoky a kopec srandy

Někde jsem slyšela, že na tu naši nádhernou planetu Zemi se prý stojí fronta. Dostat šanci se sem narodit je tedy jako ta nejúžasnější výhra na světě. Máme totiž šanci si tu na plné obrátky prožít lásku, závist, svobodu i vězení, přátelství, radost, víru, nenávist, fantazii, zpěv, smích, pomluvy a to něco, čemu jsme se rozhodli říkat realita.

A když není zrovna do čeho píchnout, vždy tu jsou otázky po smyslu života, výčitky, stížnosti, vztek, sex a pozitivní energie.

Představte si, že pravděpodobnost vašeho narození do této doby, těmto rodičům, na den a hodinu, které jste si pro své narození vybrala a s DNA, která vám tepe v žilách je prý, a teď pozor, musela jsem si najít, jak se to číslo čte… takže, tramtadadááá, tato pravděpodobnost je prý jedna ku čtyři sta biliónům (1 : 400 000 000 000 000). Síla, že?

Pravděpodobnost, že jste tady, je 1 : 400 000 000 000 000

Tak mi tak nějak začíná docházet (ano, jsem rychlík), že to, že tady a teď píši tento článek, v tomto těle, s kručícím břichem a při řevu sousedovy sekačky na trávu, je totální zázrak. Kdyby nebylo 14:51, tak bych si šla hned lupnout oslavného frťánka.

Už v pětatřiceti jsem si snila o oslavě svých čtyřicátin. Něco jako představy princeznovské svatby. Jen bez příbuzných a bez hádek s nastávajícím. Zkrátka jen s lidmi, se kterými je mi fajn.

splněný sen

Čtyřicítka je magická

Našla jsem tedy v sobě odvahu a požádala Vesmír, koho taky jiného, o vysněnou oslavu s kamarádkami, kterých si bezmezně vážím a v jejichž přítomnosti slintám blahem. K tomu jsem si přála být na milovaných horách, a protože jsem se narodila v lednu, tak samozřejmě i na lyžích alias na skialpech.

Také jsem si moc přála, abych tento víkend strávila v pohodě, v lásce, v radosti, ve smíchu. Aby tento víkend se mnou byla moje maminka a abych tento víkend nemusela řešit vůbec nic jiného než sebe.

Tak a teď se, Vesmíre, ukaž

Naše přání se dokáží plnit na to tata. Jediné, co se od nás chce, je umožnit našim přáním, aby se splnily. A to se děje tak, že se vědomě dostaneme do vibračního souladu právě s tím daným přáním. Že v hlavě, v těle ani v jedné buňce nemáme ždibeček pochybností. Jednoduše řečeno, že se zkrátka hodíme do pohody a nekrmíme v sobě žádné nesmysly, po kterých se necítíme dobře.

Lehké jako facka, že?

Takže dejme tomu, že si přeji dům na Floridě. Nádhera. Jenže v ten moment se dostane mé přání pod palbu nesnesitelných myšlenek a pochybností: „Cožééé? Zbláznila ses? Jsi zhulená? Dovol, abych se nahlas zasmála!!! Taková blbost, nesmysl, co to kecáš, co to tady vymýšlíš? Blaaa, blaaa, blaaa…“ Jedna prima kámoška za druhou a dům na Floridě je slušně řečeno v prachu.

smradlavé myšlenky ohledně vysněné oslavy:

  • Je to totálně trapný! T-O-T-Á-L-N-Ě!!! Vždyť je ti čtyřicet a ne dvacet!!! Čtyřicítka se už neslaví. Podívej, kolik lidí to neslaví. Jsou moudří a vědí, že je to spíš k pláči než k oslavě.
  • A víc sebestředná už být nemůžeš, viď? Myslíš si, že si kvůli tobě vezmou všichni volno, zařídí si hlídání dětí a stráví s tebou víkend na horách? A ještě ke všemu na nějakých debilních skialpech? Hergot, co je komu do tvých přání? JSI NORMÁLNÍ?
  • A ty si klidně odjedeš od rodiny? Narozeniny jsou snad hlavně o rodině, ne??? PROBER SE!!!
  • A ty si myslíš, že ten skialpinový výstup zvládnete? Vždyť na tom žádná z vás nestála. Je to naprostý extrém. Jako bys nevěděla, že skupina žen je skupina žen! Emoce na houpačce.

skialpining

  • A teď to nejhorší, za co půjdeš určitě do pekla! Ty jsi snad zapomněla, že tvůj milovaný syn má narozeniny hned druhý den po tobě? Chceš mi tady snad říct, že… no to snad nééé!!! Cožééé??? Ty lůzo jedna, ty nebudeš doma na narozeniny svého syna???

Zkrátím to.

Byl to nádherný, přenádherný víkend se vším, co jsem si ​kdy ​vysnila a tisíckrát víc. Ten večer, po nočním výstupu tmavým lesem s čelovkami na čepicích jsem si nalila sklenici vína, rozhlédla jsem se kolem sebe​ a vytryskly mi slzy do očí.

opravdové přátelství

Byla jsem totiž obklopena​ třináct​i​ nejbližší​mi​, které tu byly​ proto,​ aby se mnou prožily můj vysněný sen. ​Z celého srdce DÍKY.

Edita Berková
Jsem milovnicí humoru, radosti, akce, modré indulony, hor a praskajícího dřeva v krbu. S blížící se čtyřicítkou mi na vrata začala bušit silná potřeba změny. Podívala jsem se tedy svým strachům a lpění zpříma do očí a ukázala těm pacholkům cestu ven. Prodala jsem svou značku Strollering a založila ÚŽASNÝ STAV aneb vysílání na frekvenci ŽIVOT NÁS MÁ BAVIT, jehož součástí je oblíbený audio blog a trénink spokojenosti.
Komentáře
  1. Elena napsal:

    Jsem velmi šťastný, chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. PADMAN právě pro mě udělal, jsem ženatý 4 roky a mám rozchod s manželem před 4 měsíci a byl jsem strach a tak zmatený, protože ho tak moc miluji. Opravdu jsem byl příliš depresivní a kamarád mě nasměroval k tomuto kouzelníkovi, doktoru PADMANOVI, a oznámil jsem mu všechny své problémy a řekl mi, abych se nebál toho, že se přinutí, aby se můj manžel vrátil ke mně a za pouhých 48 hodin Dostal jsem hovor od mého manžela a on se líbil, že bych se měl vrátit do domu. Nikdy v mém životě nevěří v kouzlo a teď mi to jen pomohlo a jsem nyní tak šťastný. Vše mu děkujeme a pokud si také chcete nechat svého manžela vrátit pro sebe zde !! jeho e-mailovou adresu (padmanlovespell@yahoo.com), jsem tak rád, že svědčím o vaší práci a laskavosti DR PADMAN…………

  2. Lin Schurkamp napsal:

    Jasa Kontraktor Kolam Renang, Perawatan dan Renovasi. Banyak Alternatif Desain. Cara Relatif Kencang. Material Bermutu. Melayani Semua Indonesia … lihat https://desain-kolamrenang.netlify.app/desain-kolam-renang-dumai.html untuk ketahui info selengkapnya

  3. Thanh Dampf napsal:

    Pengadaan Pracetak, sehingga menjadikan standar yang optimal dan ideal waktu. Pracetak Produk-produk beton … segera kunjungi https://harga-box-culvert-megaconperkasa.blogspot.com/2020/01/harga-box-culvert-beton-1-magelang-0852.html

  4. Luanna Vittek napsal:

    Kamar kamar mandi WC salah satu yakni penting yang faktor ada pada patut fasilitas publik seperti mall, gedung olahraga, gedung pertemuan, dan lain-lain … tap https://showerbox.jabodetabek.my.id/2020/10/jual-shower-box-sukmajaya-depok-1-bahan.html untuk informasi selengkapnya.

  5. Leif Thurlby napsal:

    Beli Beton Precast Online berkwalitas dengan harga murah terupdate 2020 di MegaconBeton.com! Pembayaran gampang, pengiriman kencang se Indonesia. kunjungi https://roadbarriermegacon.jabodetabek.my.id/2020/10/harga-road-barrier-megacon-1-di.html

  6. Francie Rutan napsal:

    Jasa truk towing betul-betul diperlukan dalam keadaan darurat dikala berkendara, melainkan masih banyak yang tak tahu jenis teladan dan harga … info lebih lanjut https://jasa-towing-mobil.blogspot.com/2020/12/harga-towing-mobil-malang-bali.html

  7. Val Riggers napsal:

    Beli Kaca Tempered 12mm Online berkualitas dengan harga murah terupdate 2020 di KacaTempered.co.id! Pembayaran mudah, pengiriman kencang, info lebih lanjut https://harga-kaca-tempered.blogspot.com/2018/12/partisi-kaca-tempered-cilegon-harga.html

  8. nelson napsal:

    Je čas podělit se o své svědectví, jsem Nelson a jsem šťastný, když zde sdílím své svědectví, představila mě Baba Ogbogo moje matka, když zjistila, že po 3 letech manželství nemohu otěhotnět. To mi tedy přineslo tolik problémů do manželství a vedlo k rozvodu. řekla, že je vysoce duchovní a může přimět mou ženu, aby se ke mně vrátila v radosti a mohli bychom mít spolu děti. Nejprve jsem pochyboval, dokud jsem se s ním nekontaktoval, a poté na mě seslal mocná kouzla a nedovolil mé ženě, aby se ke mně vrátila poté, co jsem udělal potřebné. A teď jsme šťastní s milými dětmi. Ode dne, kdy pro mě Great BaBa Ogbogo pracoval a vyřešil mé problémy. Složil jsem silný slib, že dokud budu žít, budu i nadále svědčit o dobrotě jeho velkých děl a těm, kteří se potýkají se vztahem a manželskými obtížemi, by se měli rychle spojit a stát se šťastným svědkem jako já. Přeruším zde jeho kontakt, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com nebo se k němu spojím prostřednictvím jeho čísla WhatsApp. +2349020168697

    Donutil moji bývalou manželku, aby se ke mně vrátila v radosti

    Vyléčil mě z impotentního muže na skutečného muže.

  9. Albertha Guerrette napsal:

    Epoxy floor installment in Indonesia and bordering cities. KontraktorEpoxy.co.id appropriately adds epoxy coatings for garages, properties and firms tap https://epoxy-lantai-gudang.blogspot.com/2020/11/jasa-epoxy-lantai-gudang-palembang-1.html for more offers.

  10. Katrice Neff napsal:

    PabrikPintu.co.id is an Indonesian door producing business enterprise just who feature large selection of high quality doors produced in Indonesia, tap https://pabrikpintualuminium.blogspot.com/2020/04/jual-pintu-alumunium-kusen-alumunium-1_20.html for detail.

  11. KETINA BARLEY napsal:

    Ahoj všichni, jsem tak nadšený, že můj manžel je zpět poté, co mě opustil pro jinou ženu. Můj manžel měl poměr se spolupracovníkem a já miluji svého manžela tak moc, ale podváděl mě se svým spolupracovníkem a touto dívkou, myslím, že používá čarodějnictví nebo černou magii na mého manžela, aby mě nenáviděl a tohle bylo tak kritické a nepožadované, protože celý den a noc brečím, aby mi Bůh poslal pomocníka, který mi přivede zpět mého manžela! Byl jsem opravdu rozrušený a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr.Wealthy může pomoci rychle získat bývalého přítele. Cítil jsem tedy, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo lásky. O 22 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mi tolik chyběl, Bože můj! Byl jsem tak šťastný a dnes jsem opět šťastný se svým mužem a radostně žijeme společně a děkuji mocnému kouzelníkovi Dr.Wealthymu, je tak silný a rozhodl jsem se zde sdílet svůj příběh. pokud jste zde a váš milenec vás odmítá, nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, kontaktujte Dr.Wealthy o pomoc hned teď … Zde je jeho e-mail, wealthylovespell@gmail.com
    Udělá také následující kouzlo
    Těhotenské kouzlo
    Kouzlo lásky
    Kouzlo zvětšení penisu
    opar
    Vítězné kouzlo
    Jeho WhatsApp +2348105150446
    Blog: wealthylovespell.blogspot.com

  12. Ivanka082 napsal:

    Byla to tady s vámi holky velká sranda. Ale je čas se zase někam posunout. Každá si životem procházíme v určitých vlnách no a já jsem se teď zase dala na sportovní éru. Asi budu kupovat chytré dámské hodinky. Podívám se na https://www.jaktovybrat.cz/chytre-damske-hodinky/ a snad si vyberu něco, co mi pomůže opět nastartovat život na plné obrátky.

  13. Adele Morzier napsal:

    I want to tell you about how I was able to find myself the wife of my dreams and how you can repeat my success. It all started when it was time for me to find myself a bride and start a family. The pressure of relatives and friends was already very annoying. Finally, I got acquainted with one interesting site, which later helped me to find the russian mail order brides. The site contains a huge selection of girls, where everyone will find their ideal. I was able to find for myself a very smart and beautiful girl. I recommend this site to everyone, you will not leave without a second half) I advise everyone!

  14. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  15. Karin napsal:

    Toto je velmi radostný den mého života díky pomoci, kterou mi doktor WEALTHY poskytl tím, že mi pomohl dostat mého bývalého zpět pomocí jeho mocného kouzla, a práci v těhotenství, kterou udělal, jsem mu tak vděčný. skvělá práce, kterou jsi udělal. Nyní mohu směle říci, že jsem byl povolán zpět na své místo v práci, moje dcera je zpět doma a já jsem byla dnes ráno testována jako těhotná po lékařském textu, který jsem dnes ráno prošla v mém zaměstnání. Byla naposledy těhotná před 14 lety a nyní jsem pozitivně testována. Chci použít toto médium, abych vám moc poděkoval a osobně vám přijdu poděkovat. Můžete mu poslat e-mail a on pro vás může udělat víc, protože vím, že jsou lidé, kteří potřebují jeho pomoc jako já. Jeho e-mailová adresa je ( wealthylovespell@gmail.com ) Jeho buňka: +2348105150446 Jste tak mocní. To je pro skutečné lidi v nouzi. DĚKUJI, DR BOHATÝ.

  16. Ottoman napsal:

    Descargar lulubox APK 2022 is a free android app. Get it now

  17. victoria napsal:

    I appreciate your hard work. Keep posting new updates with us. This is really a great article. Beautiful Blog Very interesting and useful information on your website. Thank you for sharing this blog and this great information will definitely help us. Please visit here: nytimes crossword

  18. Watch juramantul seriale turcesti subtitrat in Romana on our website freely. If you like to watch seriale turcesti subtitrat in Romana so bookmark our website.

  19. basket random napsal:

    Díky pomoci, kterou mi Dr. WEALTHY poskytl v podobě toho, že mi pomohl dostat mého bývalého zpět prostřednictvím sesílání jeho mocného kouzla a těhotenských prací, které provedl, je dnes v mém životě velmi šťastný den. Jsem mu tak vděčný. skvělá práce, kterou jsi udělal. Na základě lékařské zprávy, kterou jsem dnes ráno obdržel v místě svého zaměstnání, jsem mohl potvrdit, že jsem byl předvolán zpět na své místo v práci, že se moje dcera vrátila domů a že jsem podstoupil test, který určil, zda Dnes ráno jsem těhotná.

  20. color by number napsal:

    the best site for pixel and coloring games

  21. Gratitude is regularly and substantially linked to happier lives in positive psychology studies. People feel happier and more grateful.

  22. Vincent Headlee napsal:

    The most beneficial Jabodetabek private tutoring for kindergarten, elementary, junior high school. The most beneficial private teachers graduated from well-known state universities. The nearest tutoring place online to the property at low price … go to https://privatmurah.vercel.app/les-privat-sawah-besar-murah.html for more information

  23. Jared Lacerda napsal:

    Very best as well as Cheapest Jabodetabek Non-public Classes, your employees plus educators arrive to your house, arranged your review timetable and can choose just about any subject with analyze … click https://privat-jabodetabek.netlify.app/les-privat-pulo-gadung.html for further

  24. Guillermo Diego napsal:

    You could will find a cheaper fee versus table above, make certain again concerning the qualifications with the teacher / Kindergarten teacher recommended for you … click for more detail https://ipa-exed.blogspot.com/2022/04/les-privat-ipa-di-bekasi-terdekat-murah.html

  25. I like the way you write this great article I really enjoyed ti read…………

  26. Doyouronlinecourse napsal:

    Whether you’re a student looking to earn college credits, a professional looking to upskill, or someone who simply wants to learn something new, Do Your Online Course have a wide range of courses to suit your needs. From business and technology to arts and humanities, we offer courses in various fields from top universities and institutions around the world.

  27. dordle napsal:

    What you share is useful and useful to me and many others. I will visit often. Please update new posts. If you have more time, please visit: dordle

  28. belinda napsal:

    Fnaf is a scary survival game with simple controls. In Five Nights at Freddy’s, the player takes on the part of a night-shift security guard.

  29. Sex Videos napsal:

    Call Girls in Mumbai are considered by many to be the best in the world. There are so many women all around the country, Mumbai has a higher volume of call girls than most places.

  30. Charlie Hogan napsal:

    Do you want to start on a transformative language chance to learn? Have a gander at Executive-Education.id’s foreign language course. From cultural immersion to expert guidance, our program offers a holistic procedure for language acquisition. Explore the nice thing about the latest language, broaden your horizons, and achieve a competitive edge in today’s interconnected world. Tap https://kursus-rusia.github.io/kursus-bahasa-rusia-pesanggrahan.html for latest details.

  31. Thank you! I never thought about it that way before and I appreciated your fresh take on the subject.

  32. Adolfo Parra napsal:

    Jsem velmi šťastný a šťastný, že na https://techloky.com/ mohu najít, kde lze stáhnout apk hry pro android.

  33. If you want to cancel American Airlines Flight or you want to know about the American Airlines Cancellation Policy and conditions to cancel the flight. So I Would suggest you to choose „Flights Assistance“ Website for the same. Flights Assistance it is the most exquisite resource to learn about American Airlines cancellation policy.
    Web Address: https://flightsassistance.com/american-airlines-cancellation-policy/

  34. The experience of being born on Earth is a profound journey that encompasses a wide range of emotions and themes. From the depths of love and envy to the pursuit of freedom and the importance of friendship, every aspect of our existence contributes to the tapestry of life’s meaning. Along this journey, we encounter moments of regret and complaint while also experiencing bursts of anger and passion. It is within this complex spectrum that we navigate our desires for connection and positive energy. In this section, we will delve into these themes to explore the intricate dynamics that shape our human experience on this remarkable planet called Earth.

  35. Věra napsal:

    Byli jsme teď na oslavě mé tchýně v Praze. Připomínala jsem mému manželovi aby hlavně v Brně na exitu nezapomněl vyzvednout kytici. No co myslíte, přijeli jsme na CHodov a on začal být bílý jak stěna. Měl jediné štěstí že jeho kamarádka dělala pro rozvoz květin Praha a tak to zařídil velmi rychle.

  36. David napsal:

    The fear of upcoming exams can be daunting. However, our exceptional take my online exam for me platform is here to guide you through. With the support of our dedicated team of academic experts, you’re set not just to pass, but to excel. Transition from stress-filled evenings to nights of victory. Your academic resurgence awaits!

  37. Robert Hertel napsal:

    Best Cash Book function in the Udhar app streamlines the process of tracking your sales and spending, assuring error-free records. It allows you to track your store’s financial development on a daily, weekly, and monthly basis, reducing the need to search through mounds of registers to uncover monthly sales data. Visit Website The Online Cash Book App is easily accessible via the “In/Out” option beside the Money symbol. This function allows you to handle your store’s cash flows efficiently, giving you vital insights into your financial performance.

  38. Contact us for ready to move flats and Property in Rajarhat New Town Kolkata, West Bengal, India.

  39. yoursongslyrics napsal:

    Byl to nádherný, přenádherný víkend se vším, co jsem si ​kdy ​vysnila a tisíckrát víc. Ten večer, po nočním výstupu tmavým lesem s čelovkami na čepicích jsem si nalila sklenici vína, rozhlédla jsem se kolem sebe​ a vytryskly mi slzy do očí.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.