Když nemáme „něčeho“ dost

když nemáme dost

Měla bych shodit ještě 5 kilo…
Měla bych ještě umět tohle…
Měla bych stíhat za den ještě tohle…
Měla bych to udělat takhle…
Měla jsem to udělat jinak…
To, co dělám, nestačí…
To, jaká jsem, nestačí, musím být lepší…
Nezvládla jsem to…
Selhala jsem…

Připomíná Ti to něco?

Budu upřímná. Některé z těchto myšlenek se mi dost často ještě před 2 roky honily hlavou. Ještě i dnes se mi občas nějaká do hlavy vloudí.

Naše hlava nám říká, že nejsme dost dobré nebo to, co a jak děláme, není dost dobré. Kde se vzaly všechny tyhle myšlenky? Proč jsou mezi námi všemi lidmi právě tyhle myšlenky tak moc rozšířené?

nejsem dost dobrá

Jaký pro nás mají tyhle myšlenky význam?

Někdo by možná namítl, že ho tyhle myšlenky burcují k lepším výkonům. Díky těmto myšlenkám roste ke svému vyspělejšímu či lepšímu já.

Opravdu potřebujeme růst?

Co když ale vlastně růst vůbec nepotřebujeme? Co když potřebujeme pravý opak?

Potřebujeme se vrátit k sobě. Do svého nitra. Ke svojí duši.

Všechny tyhle myšlenky nám vlastně ukazují, že v daném okamžiku něčeho nemáme dost. V daném okamžiku nám chybí jedna podstatná věc k životu.

Čeho že to nemám dost?

Přece lásky.

Lásky, ve které sídlí naše duše.

láska k sobě

V daném okamžiku nám chybí malá „nepodstatná“ část našeho života.

My.

Když žijeme sebe, jsme sami sebou, pak všechno, co děláme, a vše, čím jsme, je vlastně to nejvíc, co můžeme v daném okamžiku žít. Děláme to nejlepší, co v daném okamžiku můžeme dělat.

Rostu, ne děkuji, objevuji

Co když osobní růst není o vývoji a růstu v někoho lepšího, schopnějšího, výkonnějšího, hezčího, hubenějšího, odvážnějšího či rychlejšího, ale o objevování jednotlivých střípků sebe samého. O vnímání a žití sebe v různých okamžicích svého života. O zažití výzev, které jsme si sem přišli odžít.

Co když to, jací jsme, je vlastně dost. Nic víc už být nemůžeme. Jediné, co můžeme dělat, je objevovat tuhle hojnost v nás samých. Objevovat nekonečné krásy uvnitř nás samých i okolo nás. Všechny odlesky lásky.

Až se ti v hlavě objeví zase některá z myšlenek „nejsem dost, nestačí to, selhala jsem,“ láskyplně jí připomeň, že v srdci jsi úplná… jenom tenhle střípek svojí duše v sobě zrovna nevnímáš.

Veronika Hradecká
Mojí životní výzvou je milovat, důvěřovat a žít sebe. Vnímat a žít sebe v jednotlivých okamžicích svého života. Cítit a užívat si jednotlivé odlesky lásky v mém životě. Procházet skrze nenávist, vztek a smutek k lásce. Objevovat a žít krásy mě jako ženy. Jsem citlivá a vnímavá žena. Ve svém životě ráda objevuji a žiji tu svoji pravdu, pravdu mojí duše. Na intenzivnější cestu k žití sebe jsem se vydala po narození mojí dcery. Můj příběh si přečtete zde >>> Mým přáním je inspirovat ostatní k cestě k sobě, k lásce a naplněnému životu. Jsem autorkou eBooku Jak jsem se dostala z vězení vlastní hlavy a začala žít SEBE >>>
Komentáře
  1. Elena napsal:

    Jsem velmi šťastný, chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. PADMAN právě pro mě udělal, jsem ženatý 4 roky a mám rozchod s manželem před 4 měsíci a byl jsem strach a tak zmatený, protože ho tak moc miluji. Opravdu jsem byl příliš depresivní a kamarád mě nasměroval k tomuto kouzelníkovi, doktoru PADMANOVI, a oznámil jsem mu všechny své problémy a řekl mi, abych se nebál toho, že se přinutí, aby se můj manžel vrátil ke mně a za pouhých 48 hodin Dostal jsem hovor od mého manžela a on se líbil, že bych se měl vrátit do domu. Nikdy v mém životě nevěří v kouzlo a teď mi to jen pomohlo a jsem nyní tak šťastný. Vše mu děkujeme a pokud si také chcete nechat svého manžela vrátit pro sebe zde !! jeho e-mailovou adresu (padmanlovespell@yahoo.com), jsem tak rád, že svědčím o vaší práci a laskavosti DR PADMAN,,

  2. Juanita Lavista napsal:

    Adanya kolam renang pada rumah akan membikin Anda dapat berolahraga renang kapan saja. Kontraktor kolam renang yaitu suatu perusahaan atau jasa … tap https://hargaperawatankolam.blogspot.com/2019/08/jasa-perawatan-kolam-renang_4.html untuk lebih lengkap

  3. Quinton Osby napsal:

    Perusaan kami Ialah Salah Satu Sentra Pengorderan Beton Pracetak Kami Siap Menolong Dan Melayani Bpk/Ibu Yang Memerlukan Jasa … untuk detail silahkan kunjungi https://harga-road-barrier-megaconperkasa.blogspot.com/2019/08/harga-road-barrier-beton-1-bontang-0852.html

  4. Oleta Golaszewski napsal:

    Harga Beton Precast 2020 atau beton pracetak untuk keperluan konstruksi, … dan berikut ini ialah berberapa produk beton precast yang bisa kami jual. segera kunjungi https://5e815e105a6c7.site123.me/

  5. Efrain Ulbrich napsal:

    Jasa towing atau derek gendong menjadi salah satu alternatif bagi pemilik kendaraan beroda empat untuk menikmati mobilnya ketika … lebih detailnya https://jasa-car-carrier.blogspot.com/

  6. Angeline Heilmann napsal:

    Kaca Tempered (Kaca Diperkeras) yaitu kaca dengan memanaskan float glass lazim sampai menempuh suhu sekitar 700 °C kami berada di … segera kunjungi https://kaca-shower.jimdosite.com/

  7. Major Magnia napsal:

    Epoxy is a mass and heat sensitive material. The solution time (time it takes the blended epoxy resin and hardener to originally harden up) may differ drastically relying on… tap https://waterproofing.jabodetabek.my.id/2020/09/jasa-membrane-bakar-makasar-jakarta.html for more detail.

  8. Amos Boenisch napsal:

    Do you really need any tailor made door in your household? Attractive replacement windows might improve just about any space. But when you can’t find precisely what you are considering, visit https://distributor-pintu-panel.blogspot.com/2020/07/jual-pasang-pintu-panel-1-boyolali-0812.html for more offers.

  9. Araceli Leming napsal:

    Cubicle Kamar ialah salah satu yakni kamar kecil berkesan modern dan elegan yang terdiri dari partisi-partisi yang terhubung dengan aksesoris … kunjungi https://partisi-kamar-mandi.blogspot.com/2019/05/cubicle-toilet-phenolic-bandar-lampung.html to go further.

  10. Ivanka082 napsal:

    Já mám už dost těch plných bulvárních časopisů. Jsem si řekla, že od nového roku – myšleno ten, který začal 1/1 – takže osudný 2021, se začnu soustředit pouze na zpravodajství, a proto jsem si dala do oblíbených stránku https://www.cerstvezpravy.cz. Podle mě to bude mnohem lepší než si den co den číst no nějaké bulvární kauze.

  11. Ivanka082 napsal:

    V poslední době jsem hrozně moc propadla hudbě. Téměř neustále mě baví poslouchat, jaké tóny vydávají basgitary. Dokonce jsem si říkala, že bych si i nějaký ten hudební nástroj mohla domů pořídit. Je to podle vás pro samouka dobrý nápad a nebo dělám krok vedle?

  12. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  13. Karin napsal:

    Toto je velmi radostný den mého života díky pomoci, kterou mi doktor WEALTHY poskytl tím, že mi pomohl dostat mého bývalého zpět pomocí jeho mocného kouzla, a práci v těhotenství, kterou udělal, jsem mu tak vděčný. skvělá práce, kterou jsi udělal. Nyní mohu směle říci, že jsem byl povolán zpět na své místo v práci, moje dcera je zpět doma a já jsem byla dnes ráno testována jako těhotná po lékařském textu, který jsem dnes ráno prošla v mém zaměstnání. Byla naposledy těhotná před 14 lety a nyní jsem pozitivně testována. Chci použít toto médium, abych vám moc poděkoval a osobně vám přijdu poděkovat. Můžete mu poslat e-mail a on pro vás může udělat víc, protože vím, že jsou lidé, kteří potřebují jeho pomoc jako já. Jeho e-mailová adresa je ( wealthylovespell@gmail.com ) Jeho buňka: +2348105150446 Jste tak mocní. To je pro skutečné lidi v nouzi. DĚKUJI, DR BOHATÝ.

  14. slope game napsal:

    Toto je velmi šťastný den v mém životě díky pomoci, kterou mi Dr. WEALTHY poskytl, včetně mocného kouzla, které mi pomohl získat zpět mého bývalého partnera, a práce v těhotenství, kterou provedl. Velmi si ho vážím. úžasná práce, kterou jsi udělal. Poté, co jsem dnes ráno v práci obdržel lékařskou zprávu, mohu nyní s jistotou říci, že jsem byl povolán zpět na své místo v práci, moje dcera je zpět doma a byla jsem na těhotenském testu.

  15. retro games napsal:

    I am overjoyed to have, at long last, come across this website. Really thought-provoking articles and activities; many thanks for taking the time to put these together. Please continue to share additional content in the form of a blog. This website is now bookmarked in my browser so that I can continue to keep in touch with you.

  16. Eddy Taintor napsal:

    Ideal in addition to Least expensive Jabodetabek Individual Lessons, the personnel as well as educators appear home, established your very own review agenda and can decide on any field associated with analyze … visit https://kursus-ekonomi.netlify.app/les-privat-ekonomi-cilincing.html for more details

  17. Karl Almos napsal:

    The top Jabodetabek private tutoring for kindergarten, elementary, junior high school. The most effective private teachers graduated from well-known state universities. Closest tutoring place online to your house at cheap … click https://privat-sbmptn.vercel.app/les-privat-sbmptn-kebayoran-baru.html for more information

  18. JamesOneil napsal:

    Content in the form of a blog holistic medical doctor near me
    This website is now bookmarked in my browser so that I can continue .

  19. Zenaida Grundmeier napsal:

    You will see a cheaper fee as opposed to table above, be certain again regarding the qualifications with the teacher / Kindergarten teacher recommended to you personally … for detail https://kimia-exed.blogspot.com/2022/06/les-privat-kimia-di-pejaten-terdekat_23.html

  20. Lisnis napsal:

    The information you provide is quite helpful to me and to everyone else. I frequently watch them to gather facts before playing the hockey game puppet hockey

  21. vex 3 napsal:

    If you’re looking for a fun game to play with your friends, scribble io is a great way to pass the time with a unique game experience and a new way to play.

  22. Ester napsal:

    Když nemá člověk opravdové problémy, tak řeší maličkosti, jen aby něco musel řešit. Přijde mi, že spousta lidí nedokáže být šťastná a vážit si zdraví, že má co jíst a kde bydlet. To jsou jediné věci, na kterých opravdu záleží. Já se na to snažím myslet, ale kolikrát taky řeším prkotiny. Hodně mi pomohla audiokniha Buďte tvůrci svého štěstí . Mám z ní spoustu poznámek a pořád si v nich čtu a snažím se jimi řídit.

  23. Albie Washington napsal:

    Are you ready to start on a transformative language learning experience? Take a look at Executive-Education.id’s language you are studying course. From cultural immersion to expert guidance, our program offers an all natural strategy to language acquisition. Explore the good thing about a new language, broaden your horizons, and get a competitive edge in today’s interconnected world. Go to https://kursus-arab.github.io/kursus-bahasa-arab-tambora.html for latest details.

  24. Perdana138 napsal:

    Login Perdana138 dan lakukan deposit minimal 25.000, maka Anda sudah bisa langsung memainkan semua permainan slot gamenya.

  25. Nanisa napsal:

    A lot of exciting encounters with your friends may be had through the very entertaining and addicting action game stumble guys, which also adds a lot of humor and joy. This is a crucial option in games that are incredibly interesting. Let’s explore Stumble Guys and learn about its intriguing features.

  26. run away 3D napsal:

    This unique game has garnered a lot of interest. You must tour the Playtime toy factory in retro games What happened to the missing employee is a mystery that needs to be solved. There are numerous toys available for retaliation. Make every effort to stay alive while avoiding capture.

  27. Retro bowl napsal:

    Want to express gratitude to you for providing this valuable information!! I thoroughly enjoyed every minute of it.

  28. Karina Cotton napsal:

    Opravdu jsem byl příliš depresivní a kamarád mě nasměroval k tomuto kouzelníkovi rainbow obby

  29. Whether it’s solving puzzles, engaging in quick matches, or simply exploring virtual worlds, mobile games offer a convenient escape route for those moments when one needs a mental break.

  30. liza memozi napsal:

    When you feel bored, tired or simply need some inspiration to keep going, fireboy and watergirl is a great game to have on hand to relax!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.