Každá nemoc se může léčit silou myšlenek

nemocná žena

Nemoc znamená, nemám moc.

Zamyslela jsem se nad tím, když jsem onemocněla po dvou letech. A to úspěšně používám vizualizace na jakoukoliv nemoc, rýmu, bolest hlavy. Ale tělo si řekne, kdy potřebuje odpočívat. Řekne si to i mysl. Já jsem cítila, že nemám moc a sílu si nic vizualizovat. Moje mysl i tělo bylo vyčerpané, a proto jsem se ponořila do své nemoci a přijala ji.

Pokud chceš být zdravý, nesmíš se na své tělo zlobit z žádného důvodu

Dřív jsem s nemocí bojovala a byla jsem naštvaná, že jsem nemocná.

Hněv je takovou další afirmací a říká tělu nebo jeho částem, že své tělo nenávidíš. Tvoje buňky v těle si velmi dobře uvědomují všechny myšlenky, které máš nebo jak se cítíš. To se následně projevuje právě nemocí.

Vaše tělo samo ví, jak se zahojit, jak se uzdravit. Také ví, co potřebuje, kdy už je odpočaté a kdy má zpátky svoji moc a sílu.

O své tělo se také můžeš dobře postarat a pomoci mu být dlouhodobě zdravé. Pokud jej živíš zdravými potravinami a nápoji, cvičíš a dostatečně spíš a přemýšlíš o svém těle pozitivně, pak ho udržíš snadno zdravé. Buňky v tvém těle tak pracují v šťastné, zdravé atmosféře.

Pokud jsi však více gaučový typ, který se živí nezdravým jídlem a coca colou, spíš víc, než je zdrávo, jsi pořád nervózní a podrážděný, buňky v tvém těle pracují v nevýhodě – jsou v nepříjemné atmosféře. Pokud tomu tak je, není divu, že tvé tělo není tak zdravé, jak bys chtěl, aby bylo.

Nikdy se nedá vytvořit zdravé prostředí tím, že budu stále mluvit nebo přemýšlet o své nemoci

Když dáváme pozornost své nemoci, ještě ji prohlubujeme.

Indiáni se například k nemocným lidem chovají tak, jako by už byli zdraví.

Dobré zdraví pochází z lásky a uznání. Dej sobě a svému tělu tolik lásky, kolik jen můžeš. Mluv s ním láskyplným způsobem. K nemocné části těla můžeš promlouvat něžně s láskou, tak jako k malému dítěti. Řekni svému tělu, jak moc jej miluješ a že děláš všechno, co můžeš, abys mu pomohl, aby bylo zase rychle fit, a že mu důvěřuješ.

Když jste nemocní, můžete dělat daleko víc než jenom jít k lékaři pro nějaké chemické tabletky, které jenom potlačí bolest a navíc tělu nemusí vůbec sedět a ještě se vám přitíží.

Vaše tělo vám říká, že něco, co momentálně děláte, není pro vaše tělo dobré. Je dobré se necítit jako oběť, protože pokud tak uděláme, vyhodíme svou moc oknem.

Místo doktora můžete zajít do obchodu a koupit si třeba jednu dobrou knihu, která vás naučí, jak se udržet zdráv a fit. Nebo můžete použít vizualizace, které pomáhají rychle se uzdravit.

Nebo můžete navštívit poradce na výživu, který vám vytvoří na míru jídelníček a tím vytvoříte pro své tělo zdravou, šťastnou duševní atmosféru. Můžete být svým pánem a mít kontrolu i nad svým zdravím pomocí správné péče o sebe sama a své tělo a správného smýšlení o sobě.

Nemoc si vytváříme sami

Věřím, že my sami v našem těle vytváříme každou takzvanou nemoc, která nás potká. Každá naše myšlenka vyvolá v těle tělesnou reakci, jako je např. bolest hlavy či břicha. Tuto reakci pak můžeme rozpustit pomocí činnosti, která nás uvolňuje.

Tělo, stejně jako všechno ostatní v životě, je zrcadlem našich vnitřních myšlenek a přesvědčení.

Naše tělo s námi vždycky mluví, stačí si dát chvíli čas a jen poslouchat. Každá buňka v našem těle reaguje na každou myšlenku, kterou si myslíme, a každé slovo, které mluvíme.

Můžete si zvolit myšlenky, které vytvářejí takovou duševní atmosféru, která přispívá k nemoci, nebo si můžete zvolit pěkné a pozitivní myšlenky, které vytvářejí zdravou duševní atmosféru uvnitř nás a kolem nás.

Naše emoce dokáží měnit i naše DNA

Jak jsem psala výše, naše emoce a pocity jsou jako zrcadla. Vše, co děláme, se odráží na prostředí, ve kterém žijeme. To je důvod, proč se nám v životě dostává totéž jako to, co máme uvnitř v sobě.

Jestliže si řekneme: „Jednoho dne budu šťastný, najdu si práci“ atd., nemusí se nic stát.

Když si však vizualizujeme, myslíme a vnitřně to tak cítíme, že se měníme tady a teď, tedy že se to už děje nebo že už se to stalo, pak nastane změna i v naší DNA a my se skutečně změníme, v tomto případě uzdravíme.

Platí to však na cokoliv dalšího, jako jsou plnění našich snů, cílů, zvýšení finanční hojnosti atd..

Pozitivní přesvědčení pro vaše zdraví:

  • Mám rád potraviny, které jsou pro mé tělo nejlepší.
  • Miluju všechny buňky svého těla.
  • Těším se na zdravé stáří, protože teď se mi líbí, jak se starám o své tělo.
  • Neustále zjišťuji nové způsoby, jak zlepšit své zdraví.
  • Jsem stále zdravý a vitální. Dovoluji inteligenci mého těla dělat svou léčivou práci přirozeně.
  • Moje tělo se vždycky snaží dělat vše pro mé zdraví.

Uzdrav se pomocí myšlenek – Každá nemoc se dá léčit

K tomuto tématu mě napadá, že s vámi posdílím, jak jeden americký autor sdílí své poznatky o léčbě rakoviny.

Gregg Branden, známý svými teoriemi léčby rakoviny, před nedávnem prezentoval tuto výjimečnou teorii. Existuje něco, co dokáže nejen ovlivnit, ale také změnit naši DNA. Jestliže tuto teorii použije více lidí, dokáže léčit všechny nemoci.

Rakovina může být zastavena cíleným vědomím. Vědomím, které zaměříme na naprostou spolupráci našich myšlenek a jejich projevů. Jde o pole energie, které vše spojuje. Naše myšlenky a emoce vytvářejí elektromagnetické pole, které může zasahovat až do vzdálenosti jednoho metru v našem těle a mimo něj.

Nikola Tesla, jeden z nejznámějších vědců všech dob, jednou řekl, že lidé budou v budoucnosti vytvářet elektřinu pomocí svých myšlenek.

To znamená, že naše myšlenky dokáží být velmi silným zdrojem energie. Hovoříme však o silných soustředěných myšlenkách, ne o smíšených chaotických myšlenkových pochodech založených na všem, co vidíme a cítíme.

Kolektivní soustředěné vědomí dokáže vytvořit velmi silné elektromagnetické pole, které má přímý vliv na fyzické prostředí. Dřív nebo později půjde o seriózní technologii, která bude základem pro léčbu.

Latest posts by Růžena Nekudová (see all)
Jsem autorkou mocné metody Zrcadlo času a knihy Vězení jako dar. Na základě svého příběhu a příběhů druhých inspiruji lidi, jak zvládat těžké zkoušky v životě, jak se z nejčernější temnoty dostat na výslunní. Provázím je zázračnou hladinou alfa neboli stavem uvolnění, směřuji je k jádru jejich trápení a následně ke změně v novou příležitost. Vytvářím léčebné meditace a také vzdělávám zájemce o tom, co jsou to meditace, jak s nimi začít a jaký mají pro nás velký přínos. Vše předávám na svém blogu >>>
Komentáře
  1. Marika napsal:

    Víra je hodně důležitá. Jak se říká, psychika – půl zdraví :-) . Tomu věřím, ale rozhodně si nemyslím, že by mě jenom víra uzdravila. Vloni jsem prodělala ischemii dolní končetiny a podstoupila bych jakoukoliv léčbu, hlavně, abych se uzdravila. Měla jsem o sebe velký strach. Dokonce jsem si i našla nějakou speciální 3D pulzní terapii Biomag na https://www.biomag.cz/ischemicka-choroba-koncetin-ischemie/ a tu jsem také podstoupila a naštěstí se mi noha uzdravila :-) .

  2. Madge Vondielingen napsal:

    Jual Beton Cor umumnya dicari oleh para pekerja dalam bidang bangunan. Beton cor yaitu salah satu bahan bangunan yang mempunyai… kunjungi http://pagarpanelmegacon.kedungsepur.my.id/2020/08/harga-pagar-panel-beton-megacon-di_76.html

  3. Tajuana Krumbach napsal:

    Jasa Kontraktor Kolam Renang, Perawatan dan Renovasi. Banyak Alternatif Desain. Progres Relatif Pesat. Material Bermutu. Melayani Seluruh Indonesia … kunjungi https://hargarenovasikolam.blogspot.com/2019/12/renovasi-kolam-renang-berpengalaman_89.html untuk lebih detail

  4. Xiomara Macbeth napsal:

    Perusahaan industri yang memproduksi Beton Cor (Pracetak) yang berkembang di Indonesia … selengkapnya https://harga-road-barrier-megaconperkasa.blogspot.com/2019/12/harga-road-barrier-beton-1-cilegon-0852.html

  5. Mammie Antczak napsal:

    Secara biasa dalam macam beton ready mix ini tak ada perbedaannya, cuma brand dan pengambilan beton dari batching plantnya saja yang berbeda, secara … kunjungi https://roadbarriermegacon.kedungsepur.my.id/2020/08/harga-road-barrier-megacon-1-di.html

  6. Craig Blad napsal:

    Satu keunggulan dari metode pengiriman car towing yakni bisa diberangkatkan sewaktu-waktu layak permintaan customer. Jadi, untuk … info lebih lengkap https://kirimmobil-carcarrier.blogspot.com/2020/10/biaya-kirim-mobil-bali-bandung.html

  7. Seth Segar napsal:

    Kaca Tempered Glass ini mempunyai energi lebih kuat 4-5 kali lipat dari kaca umum. Kaca tempered bisa digunakan untuk buah hati tangga ataupun dinding, silahkan kunjungi https://railing-kaca-murah.blogspot.com/2019/05/jual-railing-kaca-tempered-1-cimahi.html

  8. Carey Eylicio napsal:

    KontraktorEpoxy.co.id a number one producer of niche adhesives for use within advanced technology applications. The sides’most critical companies in the electronics… click https://waterproofing.jabodetabek.my.id/2020/08/jasa-membrane-bakar-jakarta-selatan-1.html for detail.

  9. Felisha Krajcer napsal:

    PabrikPintu.co.id are probably the the planet’s leading manufacturers and additionally dealers connected with wood floor not to mention softwood stile plus rail doors, and door components, tap https://distributor-pintu-besi.blogspot.com/2019/07/distributor-pintu-besi-terpercaya-1_5.html for more offers.

  10. Emil Ranum napsal:

    Partisi Cubicle Kamar ialah sebuah penyekat yang dipasang pada ruangan kamar mandi atau wc yang kebanyakan dipasang … tap https://partisi-kamar-mandi.blogspot.com/2018/11/cubicle-toilet-phenolic-probolinggo.html to go further.

  11. Aneta napsal:

    Psychika dělá hodně. Každá nemoc má více rovin — tedy nejen fyzickou, ale také např. emocionální. Prací s našimi emocemi můžeme odbourat téměř jakýkoli problém. Dobré je v rámci té fyzické roviny taky CBD, viz: https://budibi.cz/caste-dotazy/ Já si tím zlepšuji imunitu už asi půl roku. Za tu dobu jsem nebyla nemocná.

  12. Michaela napsal:

    To já mívala problémy s hormonami. Byla jsem i na různých vyšetření a prý hormony byly v hodně spatném stavu. Již od dětství jsem byla stále ve stresu atd. Koupila jsem si Tribulus terrestris tinkturu: https://www.herbavis.cz/produkt/kotvicnik-zemni-tinktura která by měla hormony vystabilizovat. Moc jsem tomu nevěřila, ale světe div se. Fakt to zabralo. I na stress my to pomohlo, že už se dokážu chvíli uklidnit aji :)

  13. Ivanka082 napsal:

    Moc pěkná sada návodů, to se mi líbí. Já třeba na pleť používáme zejména jeden krém, který jsem si pořídila v Řecku od jednoho plavčíka na pláži. Ten mi říkal, že se jejich krémy vyrábějí zejména z mořské vody. A k tomu mi doporučil, abych si koupil trochu ženšenu. Zkusím asi něco objednat.

  14. hgRjDi napsal:

    evolution korea
    978hgRjDi“!-

  15. qevgne napsal:

    evolution korea
    013qevgne“_:

  16. Jitka napsal:

    S tímto článkem mohu bezesporu souhlasit a doplnila bych ho pouze tím, jak se mi daří léčit „běžné nemoci“ :-) Nejlepším lékem je totiž pro mě to, když s přítelem vyrazíme na procházku do přírody. Působí to na mě mnohem lépe než vylehávat s čajem v posteli (samozřejmě pouze pokud nemám horečku), navíc mám kvalitní outdoorové vybavení, které jsem koupila převážně přes https://www.biginzerce.cz/ , takže se nemusím bát dalšího prochladnutí :-)

  17. Yesenia Mieloszyk napsal:

    Best and Most inexpensive Jabodetabek Individual Classes, the staff members plus tutors come to your house, collection your study routine and might decide on almost any subject connected with study … visit https://kursus-ekonomi.netlify.app/les-privat-ekonomi-alam-sutera.html for further

  18. Marry Tautolo napsal:

    Executive-Education.id is a person teacher provider site in Jabodetabek that is able to help parents to locate tutors for their children as outlined by their wishes… visit https://privat-matematika.vercel.app/les-privat-matematika-taman-sari.html for more details

  19. Tyron Mihm napsal:

    For the best results, it is a cheap private tutoring fee this also is all we have prepared for face-to-face private tutoring or private tutoring… for detail https://biologi-exed.blogspot.com/2022/07/les-privat-biologi-di-gambir-terdekat.html

  20. Polly Spence napsal:

    Do you want to start on a transformative language chance to learn? Simply visit Executive-Education.id’s language course. From cultural immersion to expert guidance, our program offers an all natural procedure for language acquisition. Explore the beauty with a whole new language, broaden your horizons, and gain a competitive edge in today’s interconnected world. Click https://kursus-arab.github.io/kursus-bahasa-arab-pasar-rebo.html for latest information.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.