Milostné zvuky jsou sexy

svůdná žena

Stále častěji se ve své praxi setkávám se ženami, které se při milování neodvažují vydávat jakékoli zvuky. Když jsem se na to ptala mých kamarádek, víceméně spíše souhlasily a shodly se na tom, že se zvuky při sexu velmi šetří.

Někdy je to dáno tím, že se jim prostě žádné zvuky vydávat nechce. Nemají potřebu. Jiné by chtěly, ale vědomě se tlumí. Zakazují si tímto způsobem rozvášnit se kvůli ohledu na sousedy a někdy také z ohledu na svého milého. Některým to přijde trapné. Myslí si, že by vypadaly jako „herečky“.

Co nás brzdí?

Mě osobně milostné zvuky při sexu tak nějak samy unikají. Jde to celé mimo mě, prostě si vycházejí, jak se jim zlíbí, a zcela nekontrolovatelně zaplňují prostor. Někdy jsou to jen tiché steny a vzdychání, jindy zase křik, který lze utišit jen polštářem přes obličej. Orgasmické zvuky mají svou zvláštní vibraci a hlasitost. A v těchto polohách, musím přiznat, mi občas stihne prolétnout hlavou „panebože, měla bych se ztišit“. Ale málo platné.

Pokud je pro mě milování krásné právě v tom, že sama nad sebou ztrácím kontrolu a nechávám se unést do neznámých světů, byla by škoda a bylo by to i dost těžké, věnovat pozornost tomu, nakolik je mé vzdychání přijatelné a nakolik ne.

Co je přirozené, je dobré

Když jsem si dělala malý výzkum jak to mají ostatní ženy a pro zajímavost také, jak to vypadá ve světě zvířat, došla jsem k jedinému závěru.

Zvuk – vycházející z vašeho těla přirozeně – je dobrý.

Milostné zvuky, které samy od sebe vycházejí z vašeho hrdla při sexu, pomáhají naplno prožívat danou chvíli. A podporují intenzitu prožitku. Stejně jako pohyb, který k milování patří automaticky nebo zrychlený dech. I zvuk je projevem slasti, rozkoše, nějakého prožitku, který je v daném okamžiku silný a hluboký a který vás nutí projevit se zvukově.

milostné zvuky jsou sexy

Vzdechy, sténání, kňourání, křik i řev, to všechno jsou signály toho, jak a nakolik milostný akt prožíváme. Fungují skvěle jako zpětná vazba pro partnera a fungují skvěle také jako podpora intenzity vzrušení.

Někteří muži dokonce tvrdí, že pokud jim žena dává najevo svými výkřiky a sténáním své vzrušení, je to jako by muž strkal prsty do zásuvky s elektrickým proudem. Jako ten nejsilnější sexuální impuls, na základě kterého pak mohou ještě více a rozhodněji vést ženu do extáze. V opačném případě, pokud je žena „zvukově úsporná“, je pro muže těžké vyznat se v jejím prožitku, a tudíž nemá takový prostor jít jí naproti.

Nahrajte své milostné zvuky

Pro probuzení touhy a zvýšení vzrušení často doporučuji svým klientkám, aby si své milostné zvuky nahrávaly. Možná vám to bude připadat bizarní a možná se budete trošku stydět.

Ale není nic hezčího než při sklence vína poslouchat místo hudby audio záznam z vašeho milování. Uvidíte, jak to na vás bude působit a jaký to bude mít efekt! Když pominete všechny předsudky a posuzování a dovolíte si jen vnímat, jak zvuky krásně demonstrují pocity, které jste v tu chvíli prožívaly, musí vás to zaručeně příjemně naladit!

A což teprve ženy, které pustí svým partnerům jen tak jakoby mimochodem své milostné zvuky, které si nahrály při masturbaci…

Když se nad tím zamyslíte, není na tom nic špatného.

Děláme to spolu, slýcháme to spolu, máme to rádi. Tak proč bychom si s tím nemohli pohrát? Když je to způsob, jak zpestřit náš milostný život, stojí to rozhodně za úvahu! Co vy na to?

Tak až příště uslyšíte z vedlejšího bytu přes stěnu hudbu milostných zvuků, zaposlouchejte se. A všimněte si, jestli ve vás nezabrnká touha na vaši nejtenčí strunku. A zbytek je na vás.

Fantazii se meze nekladou.

Jana Mašková Zimolová
Latest posts by Jana Mašková Zimolová (see all)
lektorka Klubu ženy ženám Jana je lektorka v oblasti sexuality a intimních vztahů. Na základě kalifornského profesionálního sebezkušenostního výcviku sexuologické práce s tělem pod Evropskou akademií somatického vzdělání (EASE) rozšiřuje a doplňuje služby, které nabízí sexuologové, psychologové a lékaři. Jako certifikovaný sexological bodyworker (CSB) nabízí poradenství v oblasti intimity a sexuality. Pracuje s klienty nejen na základě teoretických znalostí, ale díky rezidenčnímu sebezkušenostnímu výcviku, který je součástí studia, také čerpá ze svých vlastních prožitků. Pořádá přednášky, semináře a workshopy. Je spoluorganizátorkou Konference o sexuologické práci s tělem 2016 a zakladatelkou studia Terapie dotykem.
Komentáře
  1. Jeramy Hsing napsal:

    Ahli kontraktor pembuatan, renovasi dan perawatan kolam renang di Indonesia. Pelayanan cepat dan … tap https://kontraktor-waterpark.netlify.app/kontraktor-waterpark-denpasar.html untuk dapatkan penawaran diskon

  2. Marielle Rivette napsal:

    Di dalam merencanakan suatu metode rangka pemikul peristiwa (SRPM) beton pracetak, penetapan metode sambungan antara balok-balok dengan … info lebih lanjut https://harga-sheet-pile-beton-megaconperkasa.blogspot.com/2019/12/harga-sheet-pile-beton-1-tebingtinggi.html

  3. Dannie Buchannon napsal:

    Jual Beton Cor umumnya dicari oleh para pekerja dalam bidang bangunan. Beton cor yaitu salah satu bahan bangunan yang mempunyai… kunjungi https://roadbarriermegacon.jabodetabek.my.id/2020/09/supplier-road-barrier-megacon-1-di_18.html

  4. Velvet Caronna napsal:

    Jasa towing atau derek gendong menjadi salah satu pilihan bagi pemilik mobil untuk merasakan mobilnya ketika … info lebih lengkap https://carcarrier.netlify.app/car-carrier-bandung-banjarmasin.html

  5. Juliane Jacquet napsal:

    Kaca tempered harga murah untuk dinding, pintu, partisi, canopy produk dari KacaTempered.co.id tersedia disini dengan jasa pasangnya.Kaca Tempered yaitu … segera kunjungi https://jasasealentkaca.blogspot.com/2019/11/jasa-sealent-kaca-1-di-makassar-0812.html

  6. Dino Tibwell napsal:

    Epoxy is a lasting adhesive applied to various kinds of materials, from plastic to metal. … Epoxy starts in a fluid state. Because it is combined, the substance’s heat heats… click https://catepoxy.jabodetabek.my.id/2020/08/jual-cat-epoxy-bsd-tangerang-selatan.html for more offers.

  7. Meaghan Guidry napsal:

    DistributorPintu.com is the top manufacturer of cafe and also retail doors. All of us offer marketplace leading doors designed for corrode protected, flame rating, and additionally supermarket… visit https://jualpintuabs.blogspot.com/2020/04/jual-pintu-abs-1-tanjungpinang_3.html for more offers.

  8. Letitia Crissinger napsal:

    WC phenolic kamar mandi ini juga banyak kini untuk gedung komersial seperti sekolah. Mengaplikasikan kamar mandi phenolic kamar kecil hal yang … visit https://partisi-kamar-mandi.blogspot.com/2018/10/cubicle-toilet-phenolic-palangkaraya.html to go further.

  9. Valounek napsal:

    Je pravda, že mám pár kamarádek, které samy říkají, že jsou u toho jako pěny, protože jim to prostě přijde divné. Já v tomhle preferuji přirozenost. Někdy mám chuť to prožít, někdy jsem taky tišší. A pak samozřejmě podle toho, v jakém kontextu a situaci se člověk nachází. Někdo to prostě nahlas nejde. Ale třeba u takové erotické masáže od partnera si fakt ráda zavzdychám. :)

  10. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  11. KGfYIM napsal:

    evolution casino
    884KGfYIM|,“

  12. BsSygC napsal:

    evolution korea
    455BsSygC*#/

  13. Dorota napsal:

    Souhlasím. Takové to vrnění, hekání, mlaskání a já nevím, co všechno v posteli zní. Taky se mi to líbí a vzrušuje mě to. A já sama rozhodně nejsem potichá. I když jdu na erotické masáže pro ženy, tak si to patřičně užiju. A když dosáhnu vyvrcholení, tak se někdy musím hodně krotit, abych neudělala nějaké společenské faux pas. ;-)

  14. Herb Spitz napsal:

    Executive-Education.id is an experienced private tutoring institution in Jabodetabek and surroundings which students with their best teachers … go to https://privat-matematika.vercel.app/les-privat-matematika-pulo-gadung.html for more details

  15. Sanjuanita Newer napsal:

    Very best plus Most inexpensive Jabodetabek Private Coaching, our personnel plus educators appear to your property, fixed your own personal analysis program and can select almost any field regarding study … click https://kursus-akuntansi.netlify.app/kursus-akuntansi-sawah-besar.html for more information

  16. Terence Gyles napsal:

    This site offers private lessons for PAUD, TK, SD, SMP, SMA, and Alumni. With a and accelerated method, it can be hoped so it will be able to foster an era of people who have good morals… for more information https://fisika-exed.blogspot.com/2022/06/les-privat-fisika-di-penjaringan.html

  17. Deborah Chang napsal:

    Are you ready to start on a transformative language learning experience? Look no further than Executive-Education.id’s language of choice course. From cultural immersion to expert guidance, our program offers an all-natural method of language acquisition. Explore the good thing about the latest language, broaden your horizons, and gain a edge against your competitors in today’s interconnected world. Go to https://kursus-spanyol.github.io/kursus-bahasa-spanyol-gambir.html for latest details.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.