Ženská smyslnost

Cítíte se smyslná? Pokud ne, můžete to změnit. Můžete s tím začít pracovat. Každá žena dříve či později ve svém životě začne přemýšlet nad svou sexualitou. Uvědomovat si svůj vztah ke svému tělu, k rozkoši a smyslnosti. Dojdete-li ve svém uvažování do chvíle, kdy pocítíte, že ženské tělo je opravdu poklad plný bohatství, začnete si užívat.

Jak na to?

Pusťte do svého života SLAST.

Zahrňte svůj dekolt dotykem. Nádherné místo na ženském těle je dekolt. Je lákavý a svůdný a musí se umět nosit. Věnujte mu proto zvláštní péči. Dotýkejte se svých prsou. Laskejte je, jemně mačkejte a hlaďte je. Ženská prsa jsou nekonečným zdrojem něhy a lásky. Jsou hebká, měkká, voňavá a oblá.

Mazlete se s nimi. Bradavky – jako tvrdé citlivé knoflíky rozkoše – vás mohou dovést až k extázi. Pokud se vám zdá, že nemáte v bradavkách mnoho citu, o to víc se jim věnujte. Dotýkejte se a veďte do nich svůj dech. Představujte si, jak je naplňujete životem s každým nadechnutím.

Krásná a pevná prsa

Každý den věnujte čas svým bradavkám a vraťte jim citlivost. Buďte v těle. Vaše bradavky se vám odmění elektrickou vzrušivostí. Žena s probuzenými prsy je velmi půvabná. Je ženská a přitažlivá, protože její vyzařování hovoří za ni. Nezáleží na velikosti. Záleží na tom, jak svá ňadra vnímáte. Všechno ostatní už se děje samo. Muži z vás budou šílet.

Rozčeřte hladiny své sexuality

Buďte smyslná.

Obklopujte se vůněmi. Říká se, že není pro ženu hezčí a smyslnější vůně, než čerstvě vykoupaný chlap. Dokonce existuje na trhu i svíčka, která takhle voní. Kupte si příjemnou pánskou vůni a občas si s ní provoňte auto. Nebo použijte tu, kterou na svém muži milujete nejvíc. Prostě si jí vypůjčíte.

Připomeňte si vzrušující vůni mužského těla, i když s vámi právě není. Dopřejte si ten požitek jen tak vdechovat a pusťte při tom klidně fantazii naplno. Nechte vůni rozvibrovat celé své tělo. A když už jsme u vibrací, kupte si vibrační vajíčko.

ORGASMUS

Citlivý a senzitivní bod G se začne nalévat, poševní stěny rozechvívat a vaše sexuální energie začne proudit po celém těle jako balzám, jako živá voda na jedno zmáčknutí ovladače schovaného ve vaší dlani.

Nikdo nic netuší, nikdo nic neví, jen vy sama mačkáte tlačítko on a off, měníte rytmus a sílu vibrace jak se vám zachce, kdykoli a kdekoli si jen přejete. Jaké krásné napětí, když při rozhovoru s mužem ovládáte své vzrušení a potěšení s nevinnou tváří. Takové malé sladké tajemství.

Tančete nahá. Užívejte si svou nahotu. Dívejte se na sebe do zrcadla. Vlňte se v bocích. Usmívejte se. Vyzařujte svou smyslnost. Noste ji hrdě a podělte se o ni se svým okolím.

Úkolem ženy je zdobit svět.

Dovolte si to.

 

krásná a pevná prsa

Jana Mašková Zimolová, CSB

Lektorka v oblasti sexuality a intimních vztahů

www.terapiedotykem.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Sapíček napsal:

    Jo, přesně :) My si také s kamarádkou vždycky provoníme auto nějakou mužskou voňavkou a děláme takové věci po různu :) Vlastně všechny ty věci, které si můžete představit a o kterých tu píšete mi provádíme :) Dokonce jsme si i ze srandy pořídili k autu takové ty vystřelovací klíče ze stránek https://www.auto-klic24.cz

  2. Ivulí napsal:

    No, my jsme si nedávno pořizovali nové věci do auta a je to tedy naprostá paráda, to je fakt… Co je ale hodně fajn je i to, si čas od času pořídit nové pneumatiky (myslím i mimo to, když jsou potřeba). Ono to hnedka poznáte ten rozdíl, kdy jedete na nových a kdy na starých a myslím si, že ta bezpečnost na silnici je přeci jen přednější než nějaké šetření na místech, kde se to opravdu nehodí… My bereme pneu z – https://www.pneuok.cz

  3. Karkulka napsal:

    Na vozidlo likvidování jsou teda mistři v https://zahotove.cz/likvidace-vozidel/. Já moc do fór nepřispívám, jelikož po sobě nechci zanechat tu digitální stopu, ale k tomuto se teda musím vyjádřit. Až budete nějaké auto likvidovat, napište do osvědčené firmy zahotové a tam se o vás precizně postarají. My už takto likvidoval bohužel 4 vozidla tam.

  4. Ivulenka napsal:

    Jo, já jsem si právě nedávno pořizovala nové auto a to konkrétně z jednoho bazaru sídlícího v Praze a chtěla jsem si ho také udělat takový docela dost smyslný a hezký. No a pak jsem narazila na tuto stránku zde – https://napovime.cz/navod/jak-najit-zkontrolovat-vin-kod/ , kde jsem se dozvěděla o věci zvané vin kod a díky tomu jsem si zjistila, že mě v několika bazarech chtěli normálně podvést! Pozor na to.

  5. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  6. aEapkb napsal:

    evolution korea
    182aEapkb“>[

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.