Internetová seznamka? Zdroj fajn chlapů

Napadlo vás někdy vyzkoušet seznámení přes seznamku? V dnešní době plné technických vymožeností se seznámení online stalo velkým pomocníkem. Možná vám tento způsob seznámení přijde nepřirozený, nebo máte pocit, že tady nikoho normálního nenajdete. Taky jsem si to po svých zkušenostech myslela.

Několikrát jsem se totiž pokoušela o seznámení za pomoci internetu. Neměla jsem moc příležitostí k seznámení tradiční formou, proto jsem se rozhodla pár seznamek vyzkoušet. Zadala jsem inzerát a čekala na odpověď. Pár jich přišlo a už jsme si začali dopisovat. Přes monitor se vše jevilo nadějně. Jenže když jsme se potkali tváří v tvář, byla jsem zklamaná. Má partnerská očekávání byla totiž odlišná.

Risk je zisk?

Po několika neúspěšných schůzkách jsem seznamky zavrhla jako nefunkční způsob seznámení. Řekla jsem si že internetová seznamka už nikdy. Rozhodla jsem se i přes svou časovou tíseň vyzkoušet tradiční formu seznámení. Po pár letech a dvou vztazích, které nevyšly, jsem začala nad online seznámením zase uvažovat.

V mém nitru se odehrával doslova boj. Na jednu stranu jsem si říkala, že už jsem se přece několikrát spálila, ale na druhou mě tento způsob jako nejjednodušší forma seznámení stále lákal. Nemusela jsem nikam jezdit a pracně hledat, ale stačilo mrknout na internet a odpovědět na inzerát, který by zaujal.

Necítila jsem se zoufale, ale chtěla jsem mít konečně po boku svou spřízněnou duši. Takovou, kde stačí pohled a víte na co váš partner myslí. Nebo dokonce přijdete na to, že si jeden z vás něco myslí a druhý to během několika okamžiků vysloví.

img_1159

Když jsem si sama v sobě udělala pořádek a odstranila nánosy z minulosti, rozhodla jsem se seznamku znovu vyzkoušet. Nějakou dobu jsem zkoumala, jak na to, abych tento způsob seznámení správně využila a objevila muže svého srdce. Ze začátku jsem jen prohlížela inzeráty, ale po pár dnech jsem napsala i ten svůj.

Pan dokonalý

S muži na druhé straně jsem si nějakou dobu dopisovala. Měla jsem dohromady tři schůzky. Dvě byly moc příjemné. S muži jsme si dobře popovídali. I když jiskra nepřeskočila, stali se z nás přátelé. Mé pocity, že na seznamce jsou pouze zoufalci, opadly. Setkání mě přesvědčila. Na třetí schůzce nepřeskočila jiskra, ale doslova oheň. Vnitřně jsem cítila, že jsem se setkala tváří v tvář s mužem, kterého jsem si vždycky přála.

Mé pocity byly správné. Našla jsem svou spřízněnou duši, se kterou zažívám pocity, kdy jeden vycítí, co si myslí druhý. Během měsíce jsme spolu začali žít. Měli jsme pocit, že se známe odjakživa. Sladili jsme se téměř okamžitě ve drtivé většině věcí. Bylo to něco úžasného, co jsem nikdy předtím nezažila. Dnes, po několika společných letech, si stále udržujeme svou partnerskou harmonii a jsme oba vděční, že jsme se našli.

Internetová seznamka? Už nikdy

Možná máte pocit, že na seznamce nikoho normálního nenajdete. Podívejte se na situaci jiným úhlem pohledu. Existují lidé, kteří nemají dostatek času nebo příležitostí k seznámení tradiční formou. Já jsem si zoufale nepřipadala, když jsem zadávala svůj inzerát na několika seznamkách. Neměla jsem jen dostatek jiných příležitostí, protože jsem se často stěhovala.

Kdybych tehdy seznamku nevyzkoušela, neměla bych šanci potkat svého současného muže, protože jsme každý žili někde jinde. Bylo to sice jen asi 20 km, ale pohybovali jsme se na odlišných místech.

Uvědomila jsem si, že seznamka je vlastně nástroj.

Když jej dobře použiju, budu mít i dobrý výsledek. Vezměte si takové housle. Je to krásný nástroj. Když umíte hrát, pak vám budou znít krásné tóny. Pokud neumíte, uslyšíte v lepším případě pouze vrzání. Housle za to nemohou, jsou naprosto v pořádku. Výsledek závisí na znalostech a dovednostech.

Napsat si inzerát? A jak?

Jak tento v dnešní době efektivní způsob seznámení správně používat? Možná si řeknete, že na napsání inzerátu nic není. Taky jsem si to v začátcích myslela. Ovšem když mi několikrát po sobě zůstaly jen oči pro pláč, uvědomila jsem si, že asi dělám něco špatně. S odstupem času jsem se naučila vnímat víc sama sebe. Naučila jsem se internetovou seznamku správně používat a výsledek stál za to.

hardcoverstack_200x300

Protože dnes nedám na seznamky dopustit, sestavila jsem návod, který jsem sepsala do e-booku Seznamte se jednoduše a efektivně s mužem svého srdce. Mým snem je, aby se ženy cítily šťastné nejen samy se sebou, ale také po boku svých mužů.

Anna Lukšová

Mou vizí je vidět ženy šťastné (nejen) po boku svých mužů.

www.annaluksova.cz
www.partnerskaharmonie.cz

autorka e-booků

Seznamte se jednoduše a efektivně s mužem svého srdce a Lexikon partnerské harmonie

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. jQisMv napsal:

    evolution casino
    929jQisMv,\“

  3. hdclTk napsal:

    에볼루션롤렛
    291hdclTk“““

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.