Ženské cykly – cykličnost a dovolená

Příprava na dovolenou i samotné cestování – nejen v době menstruace – je pro mnoho žen noční můrou. Jak by ne, je to vždy spousta nervů, aby se něco nezapomnělo, aby se dojelo kam má, aby se nám tam líbilo, zkrátka aby bylo vše tak, aby ta dovolená byla úžasná. Před menstruací a v době menstruace se jen zesílí nervozita. Necítíme se úplně ve své kůži a nejradši bysme někam zalezly, jenže nemůžeme. Musíme sbalit kufry a jet někam, kam se sice těšíme, ale kde nemáme jistotu, jak vše bude, či spíš nebude, pro naše pohodlí.

Můžete stresu podlehnout, nebo se na chvíli zastavit a uvědomit si, co se ve Vás právě odehrává. I během menstruace, a kritické předmenstruační fáze, může vše proběhnout v klidu.

Hoďte se do pohody, vždyť máte dovolenou!

Abyste si jí užily, stačí si uvědomit opravdu jen pár drobností o svém těle a jeho proměnách a vše může být úplně jinak…

 

35 minut o cestování a cykličnosti:

  • specifika cestování v každé fázi cyklu
  • jak zohlednit své potřeby a včas je vyjádřit
  • jaký typ dovolené se hodí pro každou fázi
  • jak si mentálně odsunout menstruaci (ovládněte své tělo!)

 

O cestování ve všech fázích cyklu s Dagmar Kožinovou a Danou-Sofi Šlancarovou
záznam webináře z 8.července 2014

Více o projektu ŽENSKÉ CYKLY a on-line programu Cesta harmonické ženy >>>

 

Komentáře
  1. Sapicek napsal:

    Děkuji moc za suprový článek :) My se na dovolenou těšíme, sice je to teď takové složitější, ale myslím si, že to brzy přejde a my se budeme moci podívat zase někam, kde jsme ještě nebyli :) Našla jsem jednu super stránku na levné letenky, takže kdyby náhodou někdo chtěl ušetřit, tak se mrkněte na http://www.letenkyzababku.eu/bali-letenky/

  2. Hanah napsal:

    Tak pro mne příprava na dovolenou snad nikdy není vůbec úmorná… Naopak si to velice užívám, protože se konečně zase podíváme někam, kde jsme nikdy nebyli a to je přeci velice nádherný moment, no ne? Tentokrát bychom se chtěli podívat do Zanzibaru a už jsme si i tady na těchto stránkách – https://www.cklub.cz/pruvodce/zanzibar/mena-na-zanzibaru , dělali menší rešerši a zjišťovali jsme si třeba to, jak se na Zanzibaru platí :-) Velice zajímavá země!

  3. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.