Zákon přitažlivosti aneb Jsme lidským magnetem

pár zákon přitažlivosti

Každý z nás má nějaký sen, nějaký cíl, kterého chce dosáhnout. Potkat pravého partnera/partnerku, mít svoji vysněnou práci nebo být podnikatelem, cestovat, mít víc peněz, skvělé tělo, potkat skvělé lidi. Cokoliv.

Zákon přitažlivosti je skvělou cestou, jak svého cíle dosáhnout.

Zákon přitažlivosti je o tom, že když chceme něčeho docílit, neustále na to myslíme a snažíme se toho dosáhnout. Čím více na něco myslíme, tím více si to přitahujeme do života. Jak pozitivní, tak negativní události.

Jsme jako lidský magnet. Přitahujeme si k sobě vibrace, které vysíláme.

Všechny věci a události k nám přichází ve skvělý okamžik

V mém případě to byl život v zahraničí. Už jako náctiletá jsem chtěla žít u moře. Jako dítě jsem byla na pár dovolených u moře a moc se mi to líbilo. Hlas oceánu, moře a čistota a jemnost písečné pláže na mě má nesmírně relaxační účinek. Ale až do mých 28 mě držel strach doma.

Až jednoho dne jsem se rozhodla odjet sama na dovolenou. Nevěděla jsem kam, ale věděla jsem, že do tepla k moři. Cestovní kanceláře začaly propagovat zájezdy na Kanárské ostrovy. Tak jsem se vydala tam s cílem potkat letní lásku.

letní láska

Letní lásku jsem potkala hned druhý den po příjezdu. Nakonec jsem se tak zamilovala, že jsem chtěla na ostrově zůstat. Nevěděla jsem jak, co dělat, ale věděla jsem, že chci zůstat. Na internetu hned byla nabídka práce v hotelu, tak jsem ji přijala a zůstala jsem.

Dalším mým snem, když jsem byla mladší, bylo mít za přítele snědého cizince. Můj tehdejší přítel byl z Maroka. Takže se mi splnily hned dva sny najednou.

Zákon přitažlivosti

Musím říct, že o Zákonu přitažlivosti jsem tenkrát nevěděla. Jen jsem se pokládala za šťastnou osobu, které se v životě plní vše, co chce, ale i to, čeho se obává. Čím více se mi děly věci, které se odehrávaly v mé hlavě, tím více jsem se začala zajímat, jak je to možné a zda se to děje jen mně.

Jednoho dne jsem náhodou narazila na nahrávku videa The Secret. Můj první dojem a reakce byly… to není možné! Na pár let jsem na toto video zapomněla a šla si dál svým životem. Až do okamžiku, kdy jsem potkala muže, kterého jsem tak moc chtěla, ale on mě až tak moc ne.

Začala jsem studovat knihy o vztazích, psychologii a do cesty se mi připletl Zákon přitažlivosti. Začala jsem jej číst jak zběsilá, posedlá, nadšená a vše v mém životě začalo dávat smysl. Začala jsem přemýšlet o událostech, které mě v životě potkaly. Vše, co bylo v mé hlavě, se vždy splnilo.

Bylo to děsivé, ale zároveň skvělé zjištění, které mi dodnes pomáhá kontrolovat mé myšlenky, a tím pádem můj život. V kapitolách uvádím i příklady ze své vlastní zkušenosti. Pozitivní, ale i negativní. Pokračuji v žití svého snu, stále v zahraničí a žiji zase u moře, tentokrát na Hawaii.

Není Zákon přitažlivosti úžasný?

Jak na Zákon přitažlivosti?

Musíte vědět, co chcete.

Požádejte o to,

přání ženyco doopravdy chcete. Buďte konkrétní tak moc, jak to jde. Abychom to mohli dostat přesně tak, jak si to vysníme. Pokud si přejete partnera, napište si seznam vlastností, které chcete, aby měl. Jednou jsem si vysnila partnera, který odpovídal mému listu, ale zapomněla jsem napsat, aby byl emocionálně dostupný. Náš vztah se nikdy nestal opravdovým vztahem.

Myslete pozitivně a věřte

U tohoto kroku musíte být bez sebemenších pochyb, bez strachu, bez pocitu viny, bez pocitu, že nejste dost dobří. Věřit v sám sebe a ve své znalosti a dovednosti je nesmírně důležité. Naše myšlenky vytvářejí naše emoce. Děje se nám to, co cítíme, spíše než to, na co myslíme. Díky pocitům víme, na co myslíme.

Představujte si váš cíl

Když si něco představujete, soustřeďte se na konečný výsledek. Vizualizace je spojená s pocity. Mějte radost, buďte šťastní, nadšení. Prožívejte tento okamžik!

Vciťte se do toho, co chcete

Věřte, že to, co chcete, už máte a prožijte ten pocit. Blažený pocit klidu, štěstí, radosti. Co uděláte jako první, až se vám sen splní? Kdo bude první, komu to řeknete? Důležitým krokem na závěr je, nechte to být. Nestresujte se, věřte, že je vše na cestě k vám. Samozřejmě musíte také jednat. Nelze sedět doma a očekávat, že se to stane bez vaší pomoci.

 

Lucie ŠvambergováLucie Švambergová

Law of attraction, Relationship a Dating coach.

Již několik let se věnuji studování Zákona přitažlivosti, vztahů (codependency) a závislostí. Žiji si svůj americký sen a miluji cestování. Vše, o čem píši, je mou vášní a osobní zkušeností, ráda se o ni podělím a zároveň se dozvím i něco od vás.

Přidejte se na mé nové fb stránky Nový pohled na život: https://www.facebook.com/receptnastastnyzivot/

Web: https://www.facebook.com/laskavztahyzakonpritazlivosti/

YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCJhu3V0awuZEA78m56kz2xA/playlists

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. V380 Pro For PC napsal:

    V380 Pro for PC: One of the most popular applications in the Libraries and Demos category, V380 Pro is now available for download on your desktop or on your PC platforms.

  2. Rolando Mcginnity napsal:

    Kami menyediakan Jasa Pembuatan Kolam Renang, Renovasi Kolam Renang & Perawatan Kolam Renang telah berpengalaman dan diketahui oleh masyarakat … kunjungi https://kolamrenang-villa.netlify.app/kontraktor-kolam-renang-villa-pangkalpinang.html untuk selengkapnya

  3. Lavera Abeita napsal:

    beton cor untuk keperluan konstruksi bangunan anda. Klass B-0 Diterapkan untuk dasar atau sebagai pengeras … silahkan kunjungi https://harga-road-barrier-megaconperkasa.blogspot.com/2020/01/harga-road-barrier-beton-1-bandar.html

  4. Chanda Ynocencio napsal:

    Kami menyediakan penawaran jual dan isu harga ready mix murah atau istilah lainnya beton cor MegaconBeton.com, meskipun untuk truk/mixer molen minimix holcim. kunjungi https://pagarpanelmegacon.jabodetabek.my.id/2020/09/harga-pagar-panel-beton-megacon-di_80.html

  5. Renaldo Rennie napsal:

    Salah satu cara pengiriman mobil yang menarik perhatian ialah car towing. Car towing atau towing mobil yakni opsi pengiriman kendaraan beroda empat dengan … lebih detailnya https://derek-angkut-mobil.blogspot.com/2020/09/jasa-derek-mobil-surabaya-makassar.html

  6. Remedios Zaren napsal:

    Kaca tempered merupakan kaca yang dikeraskan dengan memanaskan kaca awam sampai menempuh temperatur sekitar 700 * C, selengkapnya https://harga-kaca-tempered.blogspot.com/2019/08/kanopi-gantung-kaca-minimalis-bogor.html

  7. nelson napsal:

    Je čas podělit se o své svědectví, jsem Nelson a jsem šťastný, když zde sdílím své svědectví, představila mě Baba Ogbogo moje matka, když zjistila, že po 3 letech manželství nemohu otěhotnět. To mi tedy přineslo tolik problémů do manželství a vedlo k rozvodu. řekla, že je vysoce duchovní a může přimět mou ženu, aby se ke mně vrátila v radosti a mohli bychom mít spolu děti. Nejprve jsem pochyboval, dokud jsem se s ním nekontaktoval, a poté na mě seslal mocná kouzla a nedovolil mé ženě, aby se ke mně vrátila poté, co jsem udělal potřebné. A teď jsme šťastní s milými dětmi. Ode dne, kdy pro mě Great BaBa Ogbogo pracoval a vyřešil mé problémy. Složil jsem silný slib, že dokud budu žít, budu i nadále svědčit o dobrotě jeho velkých děl a těm, kteří se potýkají se vztahem a manželskými obtížemi, by se měli rychle spojit a stát se šťastným svědkem jako já. Přeruším zde jeho kontakt, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com nebo se k němu spojím prostřednictvím jeho čísla WhatsApp. +2349020168697

    Donutil moji bývalou manželku, aby se ke mně vrátila v radosti

    Vyléčil mě z impotentního muže na skutečného muže.

  8. Delicia Billeck napsal:

    PabrikPintu.co.id is mostly a uPVC door manufacturer plus fabricator, offering goods that fulfill increased variety of quality. Sight the choice of cost effective doors online, visit https://pabrikpintuharmonika.blogspot.com/2019/12/jual-pintu-harmonika-nganjuk-bahan.html for detail.

  9. Elva Longley napsal:

    Partisi Cubicle WC merupakan sebuah penyekat yang dipasang pada ruangan kamar mandi atau wc yang kebanyakan dipasang … klik https://medium.com/@toiletcubiclephenolic/toilet-phenolic-hotel-1ca0f65fb206 to go further.

  10. itsdailytech napsal:

    It’s all about your tech and that is why it is called your home of tech.

  11. Antone Wyss napsal:

    Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností.
    Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.

    Read More: https://www.shoutoutnerds.com/

  12. Karin napsal:

    Toto je velmi radostný den mého života díky pomoci, kterou mi doktor WEALTHY poskytl tím, že mi pomohl dostat mého bývalého zpět pomocí jeho mocného kouzla, a práci v těhotenství, kterou udělal, jsem mu tak vděčný. skvělá práce, kterou jsi udělal. Nyní mohu směle říci, že jsem byl povolán zpět na své místo v práci, moje dcera je zpět doma a já jsem byla dnes ráno testována jako těhotná po lékařském textu, který jsem dnes ráno prošla v mém zaměstnání. Byla naposledy těhotná před 14 lety a nyní jsem pozitivně testována. Chci použít toto médium, abych vám moc poděkoval a osobně vám přijdu poděkovat. Můžete mu poslat e-mail a on pro vás může udělat víc, protože vím, že jsou lidé, kteří potřebují jeho pomoc jako já. Jeho e-mailová adresa je ( wealthylovespell@gmail.com ) Jeho buňka: +2348105150446 Jste tak mocní. To je pro skutečné lidi v nouzi. DĚKUJI, DR BOHATÝ.

  13. Alex napsal:

    It’s all about your tech and that is why it is called your home of tech

  14. PKsXFz napsal:

    evolution korea
    553PKsXFz’`{

  15. BvmNyA napsal:

    evolution casino
    345BvmNyA,‘!

  16. Five Nights at Freddy’s Web is played online with global participants. You must achieve the greatest score or be the final player in Five Nights at Freddy’s Web. It’s free and quick, with no installation or account required. Line 98 has numerous new FNAF Games like Five Nights at Freddy’s Web.

  17. Holli Hallmon napsal:

    Jabodetabek private tutoring services with teachers arriving at the house. More than numerous active tutors are prepared to teach various skills and lessons of the to adults … click https://privat-matematika.vercel.app/les-privat-matematika-jakarta-pusat.html for further

  18. Grover Jeffryes napsal:

    Very best as well as Most inexpensive Jabodetabek Non-public Lessons, all of our staff members and educators come to your residence, placed your research program and can decide on just about any discipline of analysis … click https://bimbel-calistung.netlify.app/les-privat-calistung-pejaten.html for further

  19. Zack Pacific napsal:

    This site offers private lessons for PAUD, TK, SD, SMP, SMA, and Alumni. With an internal and accelerated method, it’s hoped which it should be able to foster an era of individuals with good morals… for more information https://lesprivat-exed.blogspot.com/2022/02/les-privat-tanah-abang-1-terbaik.html

  20. Izabella Winters napsal:

    Ignite your passion for languages and join our immersive language program at Executive-Education.id. By using a target practical communication skills, authentic materials, and real-world scenarios, you’ll build fluency and confidence in your preferred language. Get hired to play quantity of linguistic excellence and start on a journey of personal and professional growth. Click https://kursus-arab.github.io/kursus-bahasa-arab-jakarta-barat.html for latest information.

  21. liza memozi napsal:

    I’ve read this post, and if it’s okay with you, I’d like to make some interesting comments or suggestions retro bowl unblocked.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.