NEDÁ SE S TEBOU ŽÍT

odstup mezi partnery

Právě se nacházím ve fázi, kdy se mojí hlavou prohání myšlenky typu, jak se cítím vedle svého manžela. Jsem s ním šťastná? Po psychické stránce, po emoční, finanční či sexuální…

A dává mi to fakt zabrat. Nejtěžší pro mě je konečně si přestat říkat: ,,Ale on není tak špatný. Vždyť pro mě udělal tohle a tamto“ a tím si skutečné pocity nahradit těmi falešnými.

Kdyby některé vztahy nebyly tak špatné, jak si častokrát namlouváme, proč tedy kvůli nim tolik brečíme a trápíme se? Proč nás tolik zraňují jejich slova, která míří přímo do srdce? Spokojíme se s jejich chlácholením o tom, že nás mají rádi, že to tak nemysleli a za týden to udělají opět. A my jim na to skáčeme znovu a znovu.

Má vliv tvůj vztah s otcem na výběr tvého partnera i na celé partnerství?

Mnohdy ženy, pokud mají nefunkční vztah s otcem, utíkají do vztahů k mužům, po kterých vyžadují, aby jim jejich deficit vynahradili. Co s tím? 

Proč je pro nás tolik důležité uzdravit vztah s otcem?

A mnoho dalšího se dozvíš na této výjimečné talkshow.
Více najdeš ZDE >>>

Vím, že občasné mráčky se ve vztahu mohou objevit, ale kde je ta hranice, kdy nás hádky položí na lopatky natolik, že už nemáme chuť něco spravovat, omlouvat, řešit.

Někteří muži žijí v mylném domnění, že pro vztah dvou lidí, kteří žijí ve společné domácnosti, stačí přinést domů výplatu a zajistit střechu nad hlavou. To ostatní jako je popovídat si s partnerkou o její práci, o jejích plánech nebo se jí a dětem věnovat třeba celý den není potřeba.

Já muž už mám tohle za sebou. Ulovil jsem si ji (nebo ukecal), vzal jsem si ji, udělal děti a připoutal k sobě. Tak proč bych měl řešit pláč svojí ženy. Má přece všechno, co chce. Manžela, děti, dům, peníze.

Jenže…

Stačí tohle ženě, aby byla v manželství šťastná a spokojená? Kde je komunikace, porozumění, uznání, společně strávený čas? Pohlazení, romantika, něžné dobývání? Rodinné výlety a hraní si s dětmi?

Nejsem expert na partnerské vztahy, ale jedno vím jistě. Na vztahu musí pracovat oba a pečovat o něj. A je jedno jestli jste spolu 20 let nebo jen dva roky. A záleží také na tom, jak vy se máte ráda a jak si vážíte sebe sama: www.mamserada.cz

Tajemství šťastného vztahu

aneb jak na to, aby se vás láska, vášeň, naplnění, porozumění 
a skvělý sex držely jako klíště?

… ať už jste spolu 20 let, nebo teprve čekáte na první rande…

Takové rovině vztahu se žádné růžové brýle ani zdaleka nevyrovnají.
Jestli chcete, pojďte ji s námi objevit >>> 

Dana Hajná

Moudrá žena

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Showbox apk is nice app

  2. Bohumila Králová napsal:

    Letos v létě jsme s přítelem také prošli poměrně nepříjemnou krizí. Chvíli to dokonce vypadalo, že se rozejdeme. Já si sbalila batoh a vyjela na na pár dní kempovat s kámoškou. Sehnaly jsme si stan tady: https://www.naturehikecz.cz/ a užily si skvělý týden. Teda já měla před sebou jedno velké rozhodnutí. Jestli ve vztahu pokračovat, nebo ne. Nakonec nám oběma velmi prospěl tento týdenní detox. Takže jsem krizi překonali.

  3. hrfSoM napsal:

    evolution korea
    347hrfSoM“]-

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.