Má vaše ložnice všech 5 P?

Seděla jsem v kavárně a u druhého stolku byly dvě ženy. Smály se. Byla radost je pozorovat. Proč? Protože jedna byla čerstvě zamilovaná a popisovala svůj nový vztah. Našla totiž pana Božského. Po půl roce hledání jí učaroval muž, který je pěkný, přívětivý, prachatý, pohledný a hlavně stále k pomilování.

Přitahují nás muži, kteří mají všech 5 P

To je totiž záruka, že v tom lítáme až po uši a neřešíme na jak dlouho. Proč? Protože v tu chvíli vyhrává chemie. Po určité době spolu začnete žít, sdílet jeden prostor jako dvě ručičky v hodinkách. Velká ručička /muž/, která běhá rychleji a těší se na setkání s malou ručičkou /ženou/ a při překrytí se dotknou a políbí. Užívají si čas, kdy jsou od sebe, aby se mohli zase setkat a sdílet, co za tu dobu prožili a cítili. Ale pokud se ručičky na sebe netěší, tak se pouze minou, jen tak se pozdraví a každá dál běží svůj okruh.

O hodinky /prostor = domov/ se musíme starat

Vyměníme baterku, promažeme strojek, aby to ve vztahu zase klapalo, jinak se hodinky zastaví a ručičky jsou od sebe stále vzdáleny.

 

Jak můžeme o vztah pečovat prostorem?

Zrcadlem našeho vztahu je ložnice. Jak se chováme k ložnici, tak se chováme k partnerovi. Jaký máme nábytek a zařizovací prvky v ložnici, takovou energii má náš vztah. Pokud děláme z ložnice skladiště, je náš vztah pouze sběr hmoty. Zkuste se zamyslet.

  • Co pro vztah signalizuje, když z ložnice uděláme pracovnu?
  • Anebo když ložnice slouží jako fotoalbum dětí?
  • Chcete, aby Vám partner voněl? Provoňte ložnici.

Nefunguje-li něco ve vašem vztahu, udělejte změny v ložnici

Proměňte energetické pole této místnosti. Zaměřte pozornost na tento prostor a váš vztah tak rozkvete.

Má vaše ložnice všech 5 P

Jaká jsou pravidla všech 5 P pro vaši ložnici?

1. POSTEL = nejdůležitější nábytek v místnosti.
Postel vypovídá v jakém stavu je náš vztah. Je vaše postel bytelná nebo rozvrzaná? Je vaše postel pohodlná? Jsou to 2 postele nebo jedna velká společná? Je k posteli přístup z obou stran? Mají oba partneři noční stolek a lampičku? Vidíte dobře na dveře? Máte pod postelí volný prostor nebo skladiště nepotřebných věcí? Je vaše čelo otočené ke zdi bez oken a dveří? Vyzařují vaše lůžkoviny propojenost páru – deka, prostěradlo, přehoz?

Podívejte se na svou postel jinýma očima, a co vám může prozradit o vašem vztahu… Zamilujte se do postele, protože postel je základ nejenom ložnice, ale i vztahu.

 

2. PARTNER – je v této místnosti vidět, že patří dvěma lidem?
Máte zde předměty v páru? Mají oba partneři prostor ve skříni? Uzavřete minulost a vyčistěte energeticky místnost. Pokud zde stále skladujete dárky a předměty od minulých partnerů, tak vám ale také tito expartneři mohou stále zasahovat do života nebo myšlenek.
Že vás partner štve? Ruku na srdce: a koho neštveme my. Najděte si alespoň jednu kladnou vlastnost denně na svém protějšku, a hlavně společný smích, radost a překvapení, ty jsou kořením vztahu.

DOPORUČENÍ: Pokud jste sama, nepořizujte si jednopostel, tím totiž dáváte najevo, že pro nového partnera u vás není místo.

 

3. PŘÍBĚH – Dejte příběh do vaší ložnice.
Takový, jaký chcete, aby byl váš skutečný vztah. Jak? V symbolice předmětů nebo obrazů. Např. Chcete mít s partnerem společnou cestu, pověste si tak obraz s touto tématikou. Chcete mít vztah jako krásnou jízdu, pak zvolte obraz, kde dva lidi jedou v autě nebo na motorce. Chcete, aby vám to spolu kvetlo, tak vyberte obraz krásných květů.
My lidi máme rádi příběhy, dejte příběh i své ložnici, tím vy určujete, jak se váš vztah bude vyvíjet.

Do ložnice nepatří obrazy s vodou, akvária, vodní fontány. Voda hasí vášeň. Ani čelo postele by nemělo být ke zdi koupelny, protože potom máte vodu za hlavou. Voda je prvek nestabilní a stále měnící tvar, můžete tak mít neklidné spaní.

 

4. PROSTOR – Má váš prostor vibraci párové energie?
Předměty, sošky, dekorace duality. Nejvhodnější je, když tuto místnost máte co nejdále od vchodových dveří a nejrušnější části domova. Ložnice by měla mít pravidelný půdorys s menší plochou, než má obývací pokoj. Také by zde mělo být co nejméně elektro přístrojů /televize, radiobudík, wifi…/

Nedělejte ze své ložnice skladiště nebo pracovnu. Zvolte pro tuto místnosti klidnější odstíny barev, vždyť v této místnosti trávíme 1/3 našeho života a je třeba si odpočinout, načerpat nové síly do dalšího dne.

 

5. PRÁVĚ VY – pokud chcete mít vztah podle vašich představ, tak změny musíte udělat právě vy.
Co můžete udělat dnes pro svojí ložnici? Co můžete udělat dnes pro svůj vztah? Pokud si do prostoru umístíte vaši společnou fotku, ale ta bude zaprášená, tak se to projeví i ve vašem vztahu a bude zaprášený i zájem o druhou osobu.

 

LÁSKA MUSÍ BÝT VIDĚT I CÍTIT Z LOŽNICE

Jakou energii dáváte do ložnice, takovou zároveň investujete do vztahu.
Milujte svou ložnici… A nezapomeňte i malá kouzla v prostoru udělají zázraky, např. voňavé povlečení, nová květina nebo sladká pusa na dobrou noc…

 

Olga BuškováOlga

Pomáhám lidem vidět prostor kolem sebe jinýma očima a správně si ho nastavit, díky tomu mít krásný každý den. Pořádám workshopy a konzultace.
www.olgabu.cz
facebook.com/olgabu.cz

Chcete se dozvědět více o svém domovu? Přijďte na VÍKENDOVÝ PRAKTICKÝ WORKSHOP ÚTULNÝ DOMOV – 13.-14.6.2015 PRAHA. Budeme pracovat s vaším půdorysem a fotkami. Dozvíte se plno praktických rad a odnesete si inspiraci pro svůj domov >>> REZERVACE MÍSTA <<<

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Tomáš napsal:

    No, já tedy nevím, jestli všech 5P, ale 4P určitě má :D. Zrovna jsme dořešili celou naprosto novou ložnici z webu https://www.hmnabytek.cz/loznice/, takže by měla být na dnešní poměry naprosto v pořádku. Jako já sám nedokážu posoudit, ale řekl bych, že to bude v cajku. Mějte se.

  2. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  3. Marina napsal:

    Dobrý den, tento článek je velmi zajímavý. Ve všem co tady píšete s Vámi mohu jen souhlasit. Člověk se ve ložnici a posteli musí cítit spokojeně. Já třeba jsem si pořídila na https://lador.cz/62-sety-prikryvek-a-polstaru novy set přikrývek i s polštáři s kvalitního dutého vlákna. Teď mohu říct, že se mi spí velmi dobře. Přeji hezký den.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.