Jaká je moje cesta ke šťastnému a vysněnému životu

exotika

V roce 2009 jsem poprvé byla v Thajsku, poprvé v Asii, poprvé tak daleko od domova, poprvé na čtyřtýdenní dovolené.

Ohromně jsem se tam těšila. Představovala jsem si bílé pláže lemované vysokými štíhlými palmami, viděla jsem se, jak si čtu v houpací síti za zvuků šplouchání moře, brčkem cucám vodu z kokosu a taky jak jedu na slonovi divokou zelenou džunglí.

Těšila jsem se na pravý asijský jídlo, který jsem znala zatím jen z vietnamských vývařoven v Brně.

Těšila jsem se na zhmotnění všech představ, které jsem o Asii měla zatím jen zprostředkovaně z internetových obrázků a vyprávění několika přátel.

V té době jsem byla normálně zaměstnaná, a tak mě měsíc v Thajsku stál celoroční dovolenou, protože prý míň jak na měsíc nemá smysl do Asie jezdit. Souhlasím. 😃

thajsko

Po návratu jsem si začala uvědomovat, že to chci jinak

Byl to úžasně dobrodružný čas a má přání se do puntíku vyplnila. Vrátila jsem se domů o desítky cestovatelských zkušeností bohatší a taky s touhou (vlastně několika):

  • Cestovat víc.
  • Poznávat svět a hlavně ho ochutnávat.
  • Užívat si nadhledu, který přináší to, že se odpojíme a na tisíce kilometrů vzdálíme od svého běžného života a denní rutiny, možná i stereotypu.
  • Jezdit si pro nové nápady, kreativní podněty a nové vize (z každé cesty jsme se vrátili s nějakým úžasným nápadem… podnikatelským, budovatelským, cestovatelským).
  • Prohlubovat životní rozhled.
  • S každou další cestou rozšiřovat svou vnitřní kapacitu vnímání toho, co je možné.
  • Mít větší odvahu jít za tím, co si přeju.

Ve firmě jsem rostla a měla čím dál lepší plat. I Davidovo podnikání se začalo hezky rozjíždět, takže jsme si mohli dovolit více cestovat. Až na ty limitující 4 týdny zaměstnanecké dovolené. Přes to nejel vlak. Štvalo mě to.

Jsem člověk, který vidí možnosti, i tady jsem je viděla…

  • Tak třeba neplacené volno?
    Zkusila jsem to a dostala jeden jediný týden navíc. Daní za to bylo trapné přemlouvání, ponižování se před šéfem, vysvětlování a závistivé pohledy kolegů, zvlášť těch, kteří mě museli v době dovolené zastoupit. Uf.
  • Tak co home office?
    Moc dobře jsem věděla, že mám takovou práci, kterou můžu dělat i na dálku – často jsem po večerech pracovala z domu. A tak jsem šla odhodlaně s touhle inovativní myšlenkou za šéfem, jehož reakce mě tenkrát dost pobavila (ironicky řečeno). „Když nechám z domu pracovat tebe, bude to za chvíli chtít každý.” No a? Když to bude fungovat? Neviděla jsem v tom problém, šéf ano a home office se nekonal.

A tak jsem v roce 2010 dala výpověď, z firmy odešla a stala jsem se volnonožkou, freelancerem, maličkým podnikatelem, který ještě pořádně nevěděl, v čem bude podnikat (cítila jsem jen silnou touhu podporovat lidi v osobním rozvoji), ale to, co věděl jistě, bylo, že už se nenechá nikdy zaměstnat.

Byl to velký krok do neznáma, který je prostě potřeba někdy udělat proto, aby se vám mohla ukázat další cesta.

Já jsem někde uvnitř silně cítila, že pokud z té firmy neodejdu teď, budu tam sedět dalších x let a nic se nezmění. Tak jsem sko(n)čila. A začala se učit plavat v podnikatelských vodách.

Po roce plavání a často i topení to přišlo. Nápad. Vize. Projekt. Připlavaly ke mně Ženy ženám.

Více o svém začátku mluvím v tomto videu.

Byla jsem nadšená, zapálená do práce a tvoření. Užaslá, s jak skvělými lidmi můžu spolupracovat. A taky ohromně vděčná, že jsem měla po boku Davida. V té době už zkušeného podnikatele s vlastní firmou, který mě neochvějně na mé cestě podporoval.

Bylo to velké dobrodružství a já na naše začátky moc ráda vzpomínám:

  • Na první schůzku s mými přítelkyněmi-lektorkami, na které jsem jim nadšeně představovala svůj záměr.
  • Na to, jak jsme ostýchavě a nezkušeně točili první videa u Denisy Říha Palečkové v bytě.
  • Jak jsme si dělaly první profi fotky, na první rozhovor v televizi a jak jsme vše vypustili do světa a s napětím čekali, co přijde.

Některé z čtenářek (možná i Ty, doufám, že i Ty :)), které jsou s Ženy ženám propojené už od začátku (roku 2012), vědí, co vše přišlo.

Za posledních 6 dobrodružných let vědí o:

  • mnoha vzdělávacích online programech,
  • desítkách seminářů,
  • čtyřech velkých živých konferencí pro stovky žen,
  • stovky videí a blogových článků,
  • tisíce příspěvků na sociálních sítích,
  • a desítky mých emailů každý rok.

A hlavně ta svoboda pracovat odkudkoliv… třeba z pláže na vietnamském ostrově Phu Quoc, kde zrovna píšu tyhle řádky a odkud Tě zdravím ze své dvouměsíční cesty Asií.

Něco takového přeju každému. Aspoň to zkusit. Zažít, jaké to je, postavit se na vlastní nohy a dát život svému nápadu a šanci životu, který možná zatím máš jen ve svých představách.

Uběhlo 8 let…

…od doby, kdy jsem stála poprvé na pláži v Thajsku, od doby, kdy ve mně začalo klíčit semínko touhy podnikat. Být svou vlastní paní. Pracovat stylem, který vyhovuje mně a ne někomu jinému. Být svobodná a uvědomovat si všechny ty možnosti, které mám.

Možná je to právě teď i Tvé přání a možná vedle sebe právě teď nemáš toho úžasného a zkušeného Davida, který by Tě tou podnikatelskou džunglí krok za krokem vedl, zjednodušil Ti a často i zkrátil cestu. Možná jsi stejně jako já z rodiny, kde nikdy nikdo nepodnikal, a chybí Ti vzor. A třeba Ti chybí i podpora lidí kolem. Lidí, kteří chtějí podobné věci jako Ty, kteří přemýšlí a sní jako Ty. Možná se neodvažuješ skočit, protože se bojíš, že se utopíš… ale i přesto Tě to nekonečné moře možností láká…

Jestli jsem teď popsala nějaký Tvůj niterný pocit nebo myšlenku, pak zbystři, protože vím o možnosti (a já mám na možnosti čuch), kterou Ti ze srdce doporučuju prozkoumat a zjistit, jestli to třeba není teď ten další krok, který potřebuješ udělat.

Je jím vzdělávací kurz Podnikání z pláže Stáni Stiborové Mrázkové, která je ztělesněním takového mého podporujícího muže Davida pro stovky lidí, kteří se odhodlali skočit do moře jménem podnikání.

Děkuju, že máš otevřené srdce, odvahu mu naslouchat a krok za krokem si tvořit život, který se Ti líbí, baví Tě a dává hluboký smysl… děkuju, že Ti na sobě záleží!

S láskou

Alice Kirš
srdce Ženy ženám

PS: Jestli jsi dočetla až sem, DĚKUJU! Možná jsi se ale zapomněla přihlásit k inspirujícímu plážovému webináři, který se koná už ve čtvrtek 18. 1. ve 20 h. Chyť si své místečko na této stránce.>>>

 

Zakladatelka a ♥ projektu Ženy ženám Alice je žena, která svým velkým srdcem, otevřeností, lehkostí, citlivostí, originalitou a důvtipem boří staré hranice a vytváří neomezený prostor pro růst. Je milovnicí lehkosti a svobody, zvířat, vaření, útulné atmosféry, cestování a také autorkou knihy 17 tváří ženy.
Komentáře
  1. Elvis whyte napsal:

    kontaktujte nás ještě dnes prostřednictvím e-mailu (doctorelviswhyte@gmail.com) nebo whatsapp (+2347083629144), pokud chcete prodat svou ledvinu za obrovskou částku peněz.

  2. Among other courses, tourism writing services has become popular since students seek Tourism & Leisure Writing Services and tourism assignment writing services.

  3. Bořislavka Kukolínová napsal:

    To Vám tedy moc přeji. Také si jdu za tím svým, přes všechno možné. Pracuji dlouho do noci a vstávám brzo ráno, abych se jednou měla tak, jak jsem si to vysnila :) Doufám, že mi má práce a píle přinese plody a třeba se mi povede i příští rok se podívat do mé vysněné Itálie. Už si i proaktivně hledám ubytování (třeba na stránkách https://cz.italicarentals.com )

  4. Ivule napsal:

    Tak moje cesta k vysněnému životu zatím vypadá tak, že jsem se konečně rozhoupala k tomu, abych začala investovat a to jen díky tomuto webu https://www.investice.cz/investice/ na který jsem narazila čistě náhodou. Už za tak krátkou dobu mohu říci, že ta cesta bude o asi 80% jednodušší :-)

  5. Dagny Kutchera napsal:

    Kontraktor Kolam Renang melayani jasa pembuatan kolam renang, jasa renovasi kolam renang, jasa perawatan kolam renang. Bergaransi, profesional … kunjungi https://renovasi-kolamrenang.netlify.app/biaya-renovasi-kolam-renang-surabaya.html untuk selengkapnya

  6. Annis Tostado napsal:

    Kami menyediakan penawaran jual dan informasi harga ready mix murah atau istilah lainnya beton cor MegaconBeton.com, meskipun untuk truk/mixer molen minimix holcim. segera kunjungi http://pipabetonbertulangmegacon.kedungsepur.my.id/2020/08/harga-pipa-beton-bertulang-megacon-di_3.html

  7. Donnell Fathy napsal:

    Perusahaan industri yang memproduksi Beton Cor (Pracetak) yang berkembang di Indonesia … untuk detail silahkan kunjungi https://harga-pagar-panel-megaconperkasa.blogspot.com/2020/03/harga-pagar-panel-beton-1-pangkalpinang.html

  8. Caroll Buttry napsal:

    Phenolic Board WC high pressure laminate. Ada merupakan bahan yang beberapa acap kali sebagai bahan partisi … kunjungi https://partisi-kamar-mandi.blogspot.com/2018/09/cubicle-toilet-phenolic-mataram-murah.html for detail.

  9. Jerrell Debolt napsal:

    Beli Produk Harga Beton Cor Murah Beton Berkwalitas Dengan Harga Murah dari Bermacam Pelapak di Indonesia. Tersedia ✓ Bayaran Kirim ✓ Pengiriman … selengkapnya http://pagarpanelmegacon.kedungsepur.my.id/2020/08/harga-pagar-panel-beton-megacon-di_17.html

  10. Seymour Skutt napsal:

    Jasa towing atau derek gendong menjadi salah satu opsi bagi pemilik kendaraan beroda empat untuk merasakan mobilnya ketika … lebih detailnya https://carcarrier.netlify.app/car-carrier-surabaya-kupang-sindo.html

  11. Chase Veld napsal:

    Kaca Tempered adalah salah satu macam kaca yang lazim ditemukan dan digunakan pada pintu, jendela, dinding batas kaca, partisi, eskalator, tangga, info lebih lanjut https://jasakacashower.blogspot.com/2019/12/jual-kaca-shower-pintu-kamar-mandi-1-di_93.html

  12. Bonnie Salaza napsal:

    KontraktorEpoxy.co.id is just a founder in the circulation of specialty epoxy and polyurethane products and services for concrete repair, primers, sealers, UV secure and cementitious systems…. tap https://floorhardener.jabodetabek.my.id/2020/09/floor-hardener-kemayoran-jakarta-pusat.html for detail.

  13. Billy Summerville napsal:

    PabrikPintu.co.id, Indonesian’s major door service provider about very large variety premium front side doors among them developer, the weather tolerant lightweight aluminum entry doors, visit https://distributorrollingdoor.blogspot.com/2020/02/distributor-rolling-door-bermutu-1_22.html for detail.

  14. Ivanka082 napsal:

    Také nemáme s přítelem moc peněz, ale tak co se dá dělat. My víme moc dobře, že peníze na stromech nenajdeme. Je teda pravda, že pár korunek by se nám teď hodilo, objednávali jsme totiž do firmy nová tepelná čerpadla od https://mastertherm.cz/tepelne-cerpadlo/ Stálo to přes 150 tisíc korun. A to jsem chtěla domů novou Octavii.. Tak příští rok.

  15. DR MAXWELL.. napsal:

    Chcete si koupit ledvinu, tělesné orgány nebo chcete prodat ledvinu nebo tělesné orgány? Hledáte příležitost prodat ledvinu za peníze kvůli finančnímu rozpadu a nevíte, co dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme slušné množství peněz 500 000 dolarů za vaši ledvinu. Jmenuji se Doctor MAXWELL a jsem neurolog v BILL ROTH HOSPITAL. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího odpovídajícího dárce. Nacházíme se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru.

    Prosím, dejte nám vědět, pokud máte zájem o prodej nebo nákup ledvin nebo
    Organové nás prosím neváhejte kontaktovat prostřednictvím e-mailu.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Jaké číslo aplikace: +33751490980 S pozdravem
    HLAVNÍ LÉKAŘSKÝ ŘEDITEL
    DR MAXWELL

  16. Mirka74 napsal:

    Podle mě by každý správný Čech měl jednou za čas navštívit Český ráj. Pošlu vám odkaz na Průvodce pro Český ráj, protože každý z nás by určitě chtěl vědět, kam to pojede, než vyrazí se svojí rodinou na dovolenou. Samozřejmě vím, že jsou tady mezi námi i tací, kteří jedou na vlastní pěst, ale pro ostatní posílám: https://www.cklub.cz/pruvodce/ceska_republika/kralovehradecky-kraj/cesky-raj

  17. DR MAXWELL napsal:

    Chcete koupit ledvinu, tělesné orgány nebo chcete prodat ledvinu nebo tělesné orgány? Hledáte příležitost prodat svou ledvinu za peníze kvůli finančnímu selhání a nevíte, co dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme dobrou částku 500 000 dolarů na vaši ledvinu. Jmenuji se doktor MAXWELL a jsem neurologem v BILL ROTH NEMOCNICI. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího odpovídajícího dárce. Nacházíme se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru. Japonsko.

    Dejte nám prosím vědět, pokud máte zájem o prodej nebo nákup ledvin nebo
    Varhany, neváhejte nás kontaktovat na e -mailu a prostřednictvím e -mailu.

    E -mail: birothhospital@gmail.com
    Co je číslo aplikace: +33751490980 S pozdravem
    Šéf lékařského ředitele
    DR MAXWELL

  18. Ivanka082 napsal:

    Designové krby můžou být řešením současné situace, když už přišel podzim a musí se přitápět. Bohužel je to tak, je už dost chladno, na některých místech už také mrzlo. Designové krby vytopí každou místnost, každý prostor a mají plno moderních vychytávek. Pokud by si někdo nevěděl rady s výběrem, tak mu odborníci zcela jistě rádi poradí.

  19. Maciska napsal:

    Nevím no, já si myslím, že každý má představu o šťastném životě trochu jinou. Já si třeba nikdy nepředstavovala, že budu pracovat od nevidím do nevidím v továrně. Se svým vzděláním ale bohužel momentálně nemám jinou možnost, takže se každé ráno prostě musím nasoukat do svého pracovního oblečení a vyrazit na šichtu.

  20. DR MAXWELL napsal:

    Chcete koupit ledvinu, tělesné orgány nebo chcete prodat svou ledvinu nebo tělesné orgány? Hledáte příležitost prodat svou ledvinu za peníze kvůli finančnímu zhroucení a nevíte, co dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme dobrou částku 500 000 dolarů za vaši ledvinu. Jmenuji se doktor MAXWELL a jsem neurolog v BILLROTH NEMOCI. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin od žijícího a odpovídajícího dárce. Nacházíme se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru. Japonsko.

    Dejte nám laskavě vědět, pokud máte zájem prodat nebo koupit ledvinu popř
    Varhany nás prosím neváhejte kontaktovat na a e-mailem.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Jaké je číslo aplikace:+33751490980 S pozdravem
    HLAVNÍ LÉKAŘSKÝ ŘEDITEL
    DR MAXWELL

  21. Magda Horká napsal:

    Krásná cesta. Ačkoli se snažím lidem nezávidět, trochu to v tomto případě porušuji. Rozhodla jsem se, že začnu také pracovat na svém snu. Po letech přemlouvání jsem na manžela dala a založila si vlastní e-shop u https://www.1presta.cz/ a začala prodávat své skromné dřevěné výrobky :-) Zatím se to rozjíždí, ale věřím, že přesně tohle je moje cesta za lepším životem.

  22. Alfa Romeo Giulia is the perfect form and function of marriage. The Giulia offers a cool exterior, high comfort, and excellent features combined with a powerful engine and smooth suspension.

  23. DR MAXWELL napsal:

    Chcete koupit ledvinu, tělesné orgány nebo chcete prodat ledvinu nebo tělesné orgány? Hledáte příležitost prodat svou ledvinu za peníze kvůli finančnímu zhroucení a nevíte, co dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme dobrou částku 500 000 dolarů za vaši ledvinu. Jmenuji se doktor MAXWELL a jsem neurolog v BILLROTH NEMOCI. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin od žijícího a odpovídajícího dárce. Nacházíme se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru. Japonsko.

    Dejte nám laskavě vědět, pokud máte zájem prodat nebo koupit ledvinu popř
    Varhany nás prosím neváhejte kontaktovat na a e-mailem.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Jaké je číslo aplikace:+33751490980 S pozdravem
    HLAVNÍ LÉKAŘSKÝ ŘEDITEL
    DR MAXWELL

  24. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  25. Klaruz napsal:

    Já si prostě čas od času musím udělat radost sama, jelikož přítele už delší dobu nemám a od kamarádek bych nic takového ani neočekávala. A v tom tkví můj recept ke šťastnému životu – někdy to může být maličkost v podobě obědu v oblíbené restauraci, jindy zase květina a teď jsem si třeba objednala z internetového obchodu za použití slevového kuponu z http://kuponozdroj.cz/ nové krásné plavky na letní dovču :-)

  26. Terka napsal:

    Do toho Thajska, které zmiňujete bych se taky někdy hrozně ráda podívala. Kamarádka tam byla myslím před rokem a prý je to něco neskutečného. Takovou dovolenou prý ještě nezažila. Taky by se mi to líbilo. Co je ale prý docela nevýhoda je, že se člověk před odjezdem musí nechat naočkovat proti různým nemocem, které se tam vyskytují. Jí toto naštěstí prý zajistilo toto očkovací centrum Praha – https://www.ockovani-zahranici.cz/

  27. Marina napsal:

    Ahoj, před pěti lety jsem jsem si uskutečnila sen a to dovolenou do zmíněného Thajska. Bylo tam nádherně, letos bych si chtěla zopakovat znovu. Vše okolo dovolené jsem už si zařídila, odlet z Prahy , parkování auta u letiště na https://parking-airport.cz/ , přeji pěkný den.

  28. LivHFj napsal:

    evolution korea
    864LivHFj*[„

  29. Eva napsal:

    Já jsem si taky splnila svůj sen. Pořídila jsem si vlastní hotel a teď je ze mě úspěšná paní hoteliérka. Nikdo v rodině mi nevěřil, že to dokážu a teď jen zírají :-D . I proto jsem to chtěla dokázat, abych jim ukázala, že na to mám :-) . Na všechno mám personál, takže na ně jen dohlížím a objednávám kosmetiku a nějaké drobné věci z https://www.caretrade.cz/ . Starat se o takové detaily mě baví :-) .

  30. Jitka napsal:

    Každý máme jiný vysněný život a ten můj je, že si nechám postavit srub, který se mi líbí již delší dobu. Nedávno mi kamarádka ukázala internetové stránky, kde nabízejí sruby na klíč, a tak jsem si jeden vybrala a ihned začala komunikovat s firmou, která je staví. Takže moje cesta za štěstím je nechat si postavit svůj vysněný srub

  31. DR MAXWELL napsal:

    Chcete koupit ledvinu, tělesné orgány nebo chcete prodat ledvinu či tělesné orgány? Hledáte příležitost prodat svou ledvinu za peníze z důvodu finančního zhroucení a nevíte, co dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme dobrou částku 500 000 dolarů za vaši ledvinu. Jmenuji se doktor MAXWELL .CH. a jsem neurolog v NEMOCI BILL ROTH. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin od žijícího a odpovídajícího dárce. Nacházíme se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru. Japonsko.

    Dejte nám laskavě vědět, pokud máte zájem prodat nebo koupit ledvinu popř
    Varhany nás prosím neváhejte kontaktovat na a e-mailem.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Jaké je číslo aplikace:+35795537941
    Telegram: +35795537941
    Viber: +35795537941 S pozdravem
    Dr. MAXWELL. CH. (ADMIN)
    INT AFFILIAČNÍ HLAVA.

  32. dordle napsal:

    In the brand-new horror game poppy playtime, you’ll be stranded in a massive toy factory by yourself while being pursued by a terrifying beast. Are you prepared for this journey? Start now and have fun!

  33. There is a lot of interesting things here, and I am so happy to share this information with my friends. Some of my friends and I also have some more in our place, 메이저사이트 so please take it so that you will feel much better.

  34. Lorie Breiner napsal:

    Jabodetabek private tutoring services with teachers going to the house. More than many active tutors are prepared to teach various skills and lessons for the kids to adults … visit https://privat-sbmptn.vercel.app/les-privat-sbmptn-makasar.html for further

  35. Rosaria Beddome napsal:

    Very best as well as Most affordable Jabodetabek Private Coaching, the staff and also teachers are available to your residence, collection your very own analysis plan and might pick just about any area involving analyze … go to https://kursus-akuntansi.netlify.app/kursus-akuntansi-cipayung.html for more information

  36. Eliseo Lachowsky napsal:

    Private lessons are available for TK/PAUD, SD, SMP, SMA, universities and the normal public. International curriculum is presented, you know! Less tuition fees. Save around 40% more… click for more information https://matematika-exed.blogspot.com/2022/04/les-privat-matematika-terdekat-di_7.html

  37. DR MAXWELL napsal:

    Chcete koupit ledvinu, tělesné orgány nebo chcete prodat ledvinu či tělesné orgány? Hledáte příležitost prodat svou ledvinu za peníze z důvodu finančního zhroucení a nevíte, co dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme dobrou částku 500 000 dolarů za vaši ledvinu. Jmenuji se doktor MAXWELL .CH. a jsem neurolog v NEMOCI BILL ROTH. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin od žijícího a odpovídajícího dárce. Nacházíme se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru. Japonsko.

    Dejte nám laskavě vědět, pokud máte zájem prodat nebo koupit ledvinu popř
    Varhany nás prosím neváhejte kontaktovat na a e-mailem.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Jaké je číslo aplikace:+31648670212
    Telegram: +35795537941
    Viber: +31648670212 S pozdravem
    Dr. MAXWELL. CH. (ADMIN)
    INT AFFILIAČNÍ HLAVA.

  38. DR MAXWELL napsal:

    Chcete koupit ledvinu, tělesné orgány nebo chcete prodat ledvinu či tělesné orgány? Hledáte příležitost prodat svou ledvinu za peníze kvůli finančnímu zhroucení a nevíte, co dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme dobrou částku 500 000 USD za vaši ledvinu. Jmenuji se doktor Maxwell a jsem neurolog a lékařský konzultant v nemocnicích Billa Rotha. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin od žijícího a odpovídajícího dárce. Nacházíme se v Indii, USA. A potřebujeme pouze seriózní osoby.

    Dejte nám laskavě vědět, pokud máte zájem prodat nebo koupit ledvinu popř
    Varhany nás prosím neváhejte kontaktovat na a e-mailem.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Whatsapp číslo: +31648670212
    Viber: +31648670212 S pozdravem
    Poradenství Vedoucí Intl.
    DR Maxwell C.

  39. Lenka napsal:

    Tyjo, s tím cestováním mi mluvíte z duše. Taky bych ráda cestovala víc, ale bohužel to je finančně dost náročné. Nehledě na to, že teď nás čeká plno práce doma. Máme před sebou realizaci bazénu, viz https://www.albixon.cz/realizace/ a to prostě bude něco stát. Kdo ví, jestli se vůbec letos podíváme někam na dovolenou. Na druhou stranu mít vlastní bazén chci už dlouho, tak jsem ráda, že se mi to konečně vyplní.

  40. Věra napsal:

    Já se v přírodě snažím trávit co nejvíce času. Dětem jsem teď pořídila termosky na jídlo a už se moc a moc těším na to až si sbalíme batohy a vyrazíme někam na čundr. Venku už je docela pěkně, tak stačí jen zabookovat nějaký termín s manželem a můžeme jet.

  41. techzapk napsal:

    I used to think that just going to work and getting a monthly salary with a normal life was enough until I saw some products that I loved but couldn’t afford in my pocket. and I decided to start a business and get the results I wanted

  42. Chcete koupit ledvinu, tělesné orgány nebo chcete prodat ledvinu či tělesné orgány? Hledáte příležitost prodat svou ledvinu za peníze kvůli finančnímu zhroucení a nevíte, co dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme dobrou částku 500 000 USD za vaši ledvinu. Jmenuji se doktor Maxwell a jsem neurolog a lékařský konzultant v nemocnicích Billa Rotha. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin od žijícího a odpovídajícího dárce. Nacházíme se v Indii, USA. A potřebujeme pouze seriózní osoby.

    Dejte nám laskavě vědět, pokud máte zájem prodat nebo koupit ledvinu popř
    Varhany nás prosím neváhejte kontaktovat na a e-mailem.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Whatsapp číslo: +31648670212
    Viber: +31648670212 S pozdravem
    Poradenství Vedoucí Intl.
    DR Maxwell C.MM

  43. okbet napsal:

    I finally found great post here.I will get back here. I just added your blog to my bookmark sites.
    online gambling in the philippines

  44. Lea Morris napsal:

    Experience great and bad language and culture with his dynamic language you are studying course at Executive-Education.id. Through engaging classroom activities, virtual exchanges, and multimedia resources, you’ll create a deep comprehension of your target language and cultural context. Expand your global perspectives, get connected to like-minded individuals, and unlock a whole world of possibilities. Visit https://kursus-rusia.github.io/kursus-bahasa-rusia-alam-sutera.html for further.

  45. 토토사이트 napsal:

    Even if this article seems perfectly good, I think there are some missing points, but I am sure that you can find more by visiting 토토사이트 If my knowledge is not enough for you, please let me know.

  46. Vypadá to, že jste měla úžasnou cestu a získala jste mnoho cenných zkušeností. Vaše touha cestovat a poznávat svět je skvělá a určitě Vám může přinést mnoho nových nápadů a inspirace. Prohlubování životního rozhledu a rozšiřování kapacity vnímání jsou také důležité aspekty osobního růstu. Pokud máte odvahu jít za svými přáními, určitě se Vám podaří dosáhnout svých cílů. Pokud byste chtěla, mohu Vám doporučit nějaké zajímavé destinace, kam byste se mohla podívat.

  47. Evička napsal:

    Jakmile jsme se s přítelem seznámili tak jsme hned jeli na termaly slovensko a tam si neskutečně užili naši první dovolenou. Tím chci vlastně reagovat na ten váš článek a říct že byste se měli více zaměřit na budování mezilidských vztahů a až pak na podnikání.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.