Nejlepší dárek pro maminku ke Dni matek

dárek pro maminku

V tomto článku najdeš tip na skvělý dárek pro maminku ke Dni matek nebo pro kteroukoliv jinou příležitost, když jí budeš chtít udělat vééélkou radost a vehnat slzy do očí.

Je to dárek, který tě nebude stát téměř nic.
Jen trošku ruční práce (což krásně rozproudí tvou kreativitu) a sebereflexe (což není na škodu nikdy, že jo?).

Začnu krátkým příběhem.

Loni na jaře jsem si dala výzvu, že na Vánoce dárky nebudu (jak to jen půjde a jak to jen zvládnu) kupovat, ale že zapojím kreativitu a svého tvořivého ducha, vyhrnu si rukávy a dárky budu vyrábět.

A tak jsem během roku nasávala nejrůznější návody a nápady, takzvané DIY (do it yourself – udělej si sám) z knížek, z Pinterestu a taky Youtube.

Mezi video návody na Youtube (ty mám asi nejradši) jsem objevila návod na skvělý dárek pro maminku (i když je pro kohokoliv, záleží, komu se adresuje).

Byl to dárek na osobní čaj s milými vzkazy.

Hned jsem si vzpomněla na své oblíbené americké Yogi tea, možná je taky znáš, sem tam se dají koupit i u nás a jsou boží!. Já jsem je objevila při své první cestě do USA a hned jsem si je zamilovala.

Nejsou to totiž obyčejné bylinkové čaje. Jsou teda velmi kvalitní a organické, ale hlavně: na každém čajovém papírku – ten, ke kterému je přichycená šňůrka s čajovým pytlíčkem – je krátký citát nebo moudrý a láskyplný vzkaz! Ten mě vždycky moc potěší nebo povzbudí. Zkrátka jsou to takové čaje s pozitivním přesahem. :)

A tak jsem se na Vánoce rozhodla své mamince vyrobit takový čaj s přesahem, plný lásky, díků a vděčnosti, který můžeš dnes své mamince (nebo kterékoliv jiné mamince, ať už je to tvá kamarádka, teta nebo tchýně) vytvořit taky a darovat ke Dni matek!

Je to skutečně naprosto jednoduché a přitom dojemně krásné!

Budeš potřebovat:

  • pěknou uzavíratelnou sklenici
  • tvrdý papír s nějakým pěkným potiskem (já jsem rozstříhala dárkovou tašku)
  • nějaký dobrý pytlíkový čaj – krásné jsou takové v těch pyramidálních látkových sáčcích, vypadají luxusněji (jen já ho bohužel v té době nesehnala)
  • barevné fixy nebo popisovače
  • mašličku
  • tavnou pistoli
  • nůžky
  • izolepu

Dál budeš potřebovat seznam vděčností a přání lásky pro svou maminku.

Hlavní text na krabičce nebo skleničce na čaj může znít:

Jsi ÚŽASNÁ MÁMA, protože…
a vypiš své důvody proč – protože tě miluje, protože je tu vždycky, když ji potřebuješ, protože se krásně směje, protože skvěle vaří, protože je ti s ní dobře…

Nebo:

Milá maminko, jsem Ti VDĚČNÁ za…
Maminko, DĚKUJU TI za…
Maminko, OBDIVUJI TĚ za…

Nebo cokoliv jiného, co tě napadne. :) Inspirovat tě může také naše mantra pro maminky.

Výroba tohohle dárku je zároveň skvělé terapeutické cvičení a taková sebereflexe s uvědoměním, co všechno ty naše mámy pro nás znamenají.

A že je toho opravdu hodně, i když možná zpočátku budeš mít pocit, že nemůžeš na nic přijít. Měla jsem to stejně. Spoustu věcí totiž bereme úplně automaticky. Jenže o to právě jde. Přivést vědomí, vděčnost, lásku a úctu tam, kde se vnořila samozřejmost a třeba i nevděk.

Dát své mámě pocítit, jak moc ji máme rády a co všechno pro nás znamená, má myslím mnohem větší hodnotu než kdejaký kupovaný dárek.

Moje maminka byla z tohohle čaje úplně naměkko a svěřila se mi, že si ho vaří jen svátečně, když si chce dopřát hezkou chvilku pro sebe.

Úplný návod na výrobu tu popisovat nebudu, radši tě odkážu na super video od Terez, která krok za krokem ukáže, jak takový osobní čajík z čajíku kupovaného vyrobit.

Můžeš tento dárek posunout ještě o úroveň výš a namíchat svou vlastní bylinkovou směš namíchanou třeba s nějakým záměrem či přáním pro svou maminku.

Z vlizelínu nebo mušelínu si můžeš vyrobit čajové pytlíčky, které naplníš čajem. Postup jsem objevila zde >>>

Věřím, že se do vyrábění pustíš a že nám do Ženy ženám (info@zenyzenam.cz) pošleš fotku svého výtvoru!

Ať tě tvoření baví a maminka má nesmírnou radost!

S láskou a úctou ke všem maminkám

~ Alice Kirš

PS: Ke dni matek (ať už maminkou jsi nebo se jí teprve chystáš být) bych Ti ráda darovala slevu na krásný a léčivý transformační program Uzdravující síla mateřství z naší dílny Ženy ženám.

Do pondělí 14. května 2018 si tento komplexní program můžeš pro sebe nadělit se slevou 1.811 Kč  a navíc získat jeden přístup do programu v hodnotě 6.038 Kč zdarma, třeba právě pro svou mámu, protože je to program pro ženy každého věku. A je skutečně léčivý a podporující!

Více se o programu a svém dárku dozvíš na této stránce >>>

Zakladatelka a ♥ projektu Ženy ženám Alice je žena, která svým velkým srdcem, otevřeností, lehkostí, citlivostí, originalitou a důvtipem boří staré hranice a vytváří neomezený prostor pro růst. Je milovnicí lehkosti a svobody, zvířat, vaření, útulné atmosféry, cestování a také autorkou knihy 17 tváří ženy.
Komentáře
  1. I’m going to read this. I’ll be sure to come back. thanks for sharing. and also This article gives the light in which we can observe the reality. this is very nice one and gives indepth information. thanks for this nice article…

  2. Eva napsal:

    Já jsem koupila letos ke dni matek mamce trochu netradiční dárek, a to peněženku :-) Už před Vánoci říkala, že se ji rozpadá, ale to jsem jí ji zapomněla koupit, tak jsem to dohnala ke dni matek :-) . Vybrala jsem jí kvalitní koženou peněženku z https://www.penezenky-ahal.cz/damske-penezenky/ a měla z ní radost :-) .

  3. Lego fan napsal:

    If you interested in creative Lego builds or you collect own favorite Lego series, welcome to our Lego fan blog where you find latest news on Lego and more.

  4. Klárka napsal:

    Sice už nejsem nejmenší, abych vyráběla mamce dárky ke dni matek jako ve školce, ale vím, že zrovna ona ocení, když si dám s něčí práci a nekoupím jen nějakou hloupost v obchodě. Proto moc díky za inspiraci, rozhodně zkusím nějaké to DIY a k tomu jsem ji vybrala poukaz na kurzy potápění v Praze od firmy https://potapeni.seawolf.cz/ , to vím, že měla vždy moc ráda na letních dovolených :-)

  5. Hanah napsal:

    Já si myslím, že třeba konkrétně pro moji maminku je jedním z nejlepších dárků čaj. Nedávno jsem totiž objevila stránku https://www.milota.com a sama jsem si tam několik čajů koupila. Velikou výhodou je to, že tam mají veliký výběr čajů a myslím si, že i vzhledem k mé aktuální finanční situaci si nic jiného, než čaj dovolit bohužel nebudu moct.

  6. Mariella Kartye napsal:

    Jasa Kontraktor Kolam Renang Biasa dan Pribadi, Berapa Biaya Pembuatan Kolam Renang Pribadi di Rumah? Rekomendasi Renovasi dan Perawatan … kunjungi https://instalasimesin-kolamrenang.netlify.app/instalasi-mesin-kolam-renang-bandung.html untuk lebih detail

  7. Britt Goodsite napsal:

    Beli Beton Precast Online bermutu dengan harga murah terupdate 2020 di MegaconBeton.com! Pembayaran gampang, pengiriman kencang se Indonesia. info lebih detail http://pagarpanelmegacon.kedungsepur.my.id/2020/08/harga-pagar-panel-beton-megacon-di_62.html

  8. Christopher Perler napsal:

    Pracetak Produk-produk beton pracetak yang diwujudkan selalu sudah via pengawasan dan kontrol kualitas yang ketat mulai bahan … kunjungi https://fiturbeton.blogspot.com/2017/09/jual-road-barrier-beton-di-sidoarjo_61.html

  9. Jennie Sabino napsal:

    Toilet cubicles range is made and manufactured with every washroom use and environment in your mind; and obtainable in a full variety of colours … kunjungi https://partisi-kamar-mandi.blogspot.com/2019/01/cubicle-toilet-phenolic-bima-murah.html for detail.

  10. Jewell Masunaga napsal:

    Secara biasa dalam variasi beton ready mix ini tak ada perbedaannya, cuma brand dan pengambilan beton dari batching plantnya saja yang berbeda, secara … untuk detail silahkan kunjungi https://tiangpancangmegacon.jabodetabek.my.id/2020/09/jual-pondasi-tiang-pancang-di-jatiasih.html

  11. Leena Edgeworth napsal:

    Towing, atau menarik, atau derek, yaitu sebuah kesibukan memindahkan kendaraan dari satu … lebih detailnya https://derek-angkut-mobil.blogspot.com/

  12. Loura Kroening napsal:

    Kaca tempered adalah material yang banyak digunakan pada rumah minimalis modern karena memiliki banyak kelebihan. Apa saja sih, silahkan kunjungi https://kontraktorpartisikaca.blogspot.com/2019/12/jasa-pembuatan-partisi-kaca-1-di_6.html

  13. nelson napsal:

    Je čas podělit se o své svědectví, jsem Nelson a jsem šťastný, když zde sdílím své svědectví, představila mě Baba Ogbogo moje matka, když zjistila, že po 3 letech manželství nemohu otěhotnět. To mi tedy přineslo tolik problémů do manželství a vedlo k rozvodu. řekla, že je vysoce duchovní a může přimět mou ženu, aby se ke mně vrátila v radosti a mohli bychom mít spolu děti. Nejprve jsem pochyboval, dokud jsem se s ním nekontaktoval, a poté na mě seslal mocná kouzla a nedovolil mé ženě, aby se ke mně vrátila poté, co jsem udělal potřebné. A teď jsme šťastní s milými dětmi. Ode dne, kdy pro mě Great BaBa Ogbogo pracoval a vyřešil mé problémy. Složil jsem silný slib, že dokud budu žít, budu i nadále svědčit o dobrotě jeho velkých děl a těm, kteří se potýkají se vztahem a manželskými obtížemi, by se měli rychle spojit a stát se šťastným svědkem jako já. Přeruším zde jeho kontakt, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com nebo se k němu spojím prostřednictvím jeho čísla WhatsApp. +2349020168697

    Donutil moji bývalou manželku, aby se ke mně vrátila v radosti

    Vyléčil mě z impotentního muže na skutečného muže.

  14. Elana Mateja napsal:

    KontraktorEpoxy.co.id provide a trusted and sturdy floors area for commercial and commercial … We offer a selection of inexpensive solutions without reducing quality. lf Leveling Epoxy… click https://berkahepoxy.neocities.org/jual-cat-epoxy-banjar.html for detail.

  15. Alaine Funkhouser napsal:

    PabrikPintu.co.id is a uPVC door manufacturer as well as fabricator, giving you products that get together large levels of quality. View each of our range of energy-efficient doors on the web, tap https://supplierrollingdoor.blogspot.com/2019/04/jual-pintu-rolling-door-bergaransi.html for detail.

  16. jigsaw puzzle napsal:

    That’s a good thing, I hope you will add more information

  17. KETINA BARLEY napsal:

    Ahoj všichni, jsem tak nadšený, že můj manžel je zpět poté, co mě opustil pro jinou ženu. Můj manžel měl poměr se spolupracovníkem a já miluji svého manžela tak moc, ale podváděl mě se svým spolupracovníkem a touto dívkou, myslím, že používá čarodějnictví nebo černou magii na mého manžela, aby mě nenáviděl a tohle bylo tak kritické a nepožadované, protože celý den a noc brečím, aby mi Bůh poslal pomocníka, který mi přivede zpět mého manžela! Byl jsem opravdu rozrušený a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr.Wealthy může pomoci rychle získat bývalého přítele. Cítil jsem tedy, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo lásky. O 22 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mi tolik chyběl, Bože můj! Byl jsem tak šťastný a dnes jsem opět šťastný se svým mužem a radostně žijeme společně a děkuji mocnému kouzelníkovi Dr.Wealthymu, je tak silný a rozhodl jsem se zde sdílet svůj příběh. pokud jste zde a váš milenec vás odmítá, nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, kontaktujte Dr.Wealthy o pomoc hned teď … Zde je jeho e-mail, wealthylovespell@gmail.com
    Udělá také následující kouzlo
    Těhotenské kouzlo
    Kouzlo lásky
    Kouzlo zvětšení penisu
    opar
    Vítězné kouzlo
    Jeho WhatsApp +2348105150446
    Blog: wealthylovespell.blogspot.com

  18. Ivulena napsal:

    Také jsem nedávno sháněla nějaké dárky pro mou maminku, protože jsem se řídila podle tohoto vašeho návodu, ale přišlo mi to docela dost drahé… Naštěstí jsem našla tuto stránku zde – http://kuponozdroj.cz , kde jsem si mohla na mnou vybraný obchod vybrat nějaký slevový kupon a bylo to vyřešeno :)

  19. Ivanka083 napsal:

    A co máte pořád s tou Amerikou? Přijde mi, že před rokem 89 jsme měli železnou kouli ve formě Ruska teď, když se vše překlopilo a žijeme svobodou, tak se zase nehorázně upínáme na Ameriku. Lidi proberte se, ctěte tradice třeba jako já a manžílek, který jednou za týden vezme do ruky kuchyňské náčiní a udělá nám doma hrníčkovou babovku podle https://mlsnavarecka.cz/hrnickova-babovka-mramorova/

  20. Ivanka082 napsal:

    Nejhezčí dárek, který mi děti mohly dát, byla placka z https://www.udelejsiplacku.cz/blog/od-vyroby-az-na-kabelku-dobrodruzna-cesta-placek/. Já jsem věděla, že kamarád si potrpí na výrobě placek, ale že by mi děti sami zařídily něco ta krásného, no to jsem opravdu nečekala. Výroba placek se zdá býti pasé, ale opravdu tomu tak není. Vím, že kamarád si teď koupil nový Mercedes.

  21. Lenka Stařecká napsal:

    ahojte holky, chtěla bych se vás tu zeptat, jaký máte názor na to, koupit mamce ke dni matek povlečení: https://ceskeluzkoviny.cz/? přijde mi to dobrý dárek. každý den chodí spát tak by jí to mě pokaždý připomnělo ne? :D ještě k tomu vybrat nějaký dobrý vzor aby se hodil do ložnice a bude to dobrý ne?

  22. bubble shooter napsal:

    There are many examples for such problem, I have read a lot about it because of my work, but still there is no concrete solution.

  23. Hanka napsal:

    Musím se přiznat, že ohledně dárku pro maminku jsem si letos vůbec nevěděla rady. Koukala jsem na různé články, kde jsem našla plno tipů, ale nic mi nepřišlo dost dobré. Většinou se jednalo spíš o blbosti. Došlo mi, že ona je přesně ten člověk, který spíš ocení nějakou praktickou věc. Nakonec to tedy dopadlo tak, že jsem jí koupila župan z https://lanotte.cz/pyzama-a-zupany-damska-pyzama To je totiž přesně věc, u které vím, že ji využije. :)

  24. Lucka12 napsal:

    Jéé, to je super :) Já letos mamince dala knížku na její přání + jako překvapení pěkný hrnek na čaj. Mamka je na hrnky celkem ujetá a vždycky má nějakého favorita, tak teď je to ten ode mě :) Kdyby někdo sháněl pěkný dárek nebo chtěl udělat radost sobě, doporučuju tento obchod: https://www.smaltovane-nadobi-sfinx.cz/hrnky/95/ :)

  25. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  26. The Aprilia Tuareg 2023 was marketed with a 2-stroke engine in displacements of 50 and 125 cc, and a 4-stroke engine in displacements of 350 and 600 cc.

  27. xxx napsal:

    Super inspirace pro dárky mamince ke dni matek. Moje maminka má narozeniny krátce po dni matek a tak vždy sháním rovnou i dárek k narozeninám. Letos jsem jí pořizovala zde https://www.antikart.cz/ takové krásné dekorativní starožitnosti do jejího obýváku. Mamince se moc líbí antické věci, tak je tohle přesně pro ní.

  28. Hanka napsal:

    Já to letos vyřešila jednoduše. Mamka má moc ráda čaje, na sypané má dózy, ale horší je to s porcovanými čaji, nelíbilo se jí mít je v těch originálních krabičkách, že to i zabírá dost místa a když přijde návštěva, tak to nevypadá úplně dobře, tak jsem jí pořídila krabičku na čaj https://www.firemnikrabicky.cz/krabicky-na-caj/ a byla nadšená a musím říct, že to vypadá opravdu pěkně.

  29. Karin napsal:

    Toto je velmi radostný den mého života díky pomoci, kterou mi doktor WEALTHY poskytl tím, že mi pomohl dostat mého bývalého zpět pomocí jeho mocného kouzla, a práci v těhotenství, kterou udělal, jsem mu tak vděčný. skvělá práce, kterou jsi udělal. Nyní mohu směle říci, že jsem byl povolán zpět na své místo v práci, moje dcera je zpět doma a já jsem byla dnes ráno testována jako těhotná po lékařském textu, který jsem dnes ráno prošla v mém zaměstnání. Byla naposledy těhotná před 14 lety a nyní jsem pozitivně testována. Chci použít toto médium, abych vám moc poděkoval a osobně vám přijdu poděkovat. Můžete mu poslat e-mail a on pro vás může udělat víc, protože vím, že jsou lidé, kteří potřebují jeho pomoc jako já. Jeho e-mailová adresa je ( wealthylovespell@gmail.com ) Jeho buňka: +2348105150446 Jste tak mocní. To je pro skutečné lidi v nouzi. DĚKUJI, DR BOHATÝ.

  30. guuded napsal:

    evolution korea
    374guuded%\‘

  31. ctPkwy napsal:

    evolution casino
    084ctPkwy“#|

  32. Anna napsal:

    Mně letos ke Dni matek nikdo nic nekoupil, tak jsem si udělala radost sama :-D . Koupila jsem si bílé tulipány do vázy a objednala jsem si mechové hodiny kulaté z https://www.gabrielaart.cz/mechove-hodiny-kulate/ . Alespoň jsem tak měla dárek, který mě fakt potěšil, když jsem si ho vybrala sama :-D .

    • Pavla napsal:

      Tak to jsme měly podobný nápad. Já své mámě taky koupila hodiny, nebo spíš hodinky. :) Před časem se totiž zmínila, že by se jí líbily takovéto https://www.beny.cz/longines/ Longines hodinky, tak jsem si řekla, že bych jí letos mohla udělat radost a prostě jí je koupit. No a radost jí pochopitelně udělaly.

  33. Kira Leija napsal:

    Executive-Education.id is an academic institution that provides tutoring services where tutors go to your home, to ensure students can study … go to https://kursus-jerman.vercel.app/kursus-bahasa-jerman-sawah-besar.html for more details

  34. Kristan Coulombe napsal:

    Best and also Most economical Jabodetabek Individual Instructions, all of our workers in addition to educators occur to your property, arranged your very own study schedule and might pick out almost any subject regarding analysis … click https://privat-inggris.netlify.app/ for further

  35. Verlie Witting napsal:

    You may will see a cheaper fee versus table above, make certain again regarding the qualifications from the teacher / Kindergarten teacher recommended for you … for more information https://lesprivat-exed.blogspot.com/2022/04/les-privat-tambora-1-terbaik-executive.html

  36. Hajra Gilmore napsal:

    Do you want to start on a transformative language chance to learn? Have a gander at Executive-Education.id’s language of choice course. From cultural immersion to expert guidance, our program offers a holistic way of language acquisition. Explore the nice thing about a new language, broaden your horizons, and get a edge against your competitors in today’s interconnected world. Visit https://kursus-spanyol.github.io/kursus-bahasa-spanyol-duren-sawit.html for latest information.

  37. wheel spinner napsal:

    Everyone ought to read what you’ve written because it contains a wealth of knowledge that can help them become more open-minded. I am extremely appreciative of that.

  38. pikashow napsal:

    Worth spending time on reading this post. It’s hard to find any website that provides detailed information with simple language but this post has all the data in elaborated way.

  39. věra napsal:

    Vybírala jsem nějaké dárky už na narozeniny a jednak i na Vánoce protože za dva měsíce už bude hotovo. Rozhodla jsem se proto podívat na firemnikrabicky.cz a tam některé věci vybrat. Jak už asi čekáte tak jsem pořídila všechno co jsem jen chtěla, jsem na sebe moc pyšná.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.