Zazvonil zvonec a manželství je konec II.

Manželství po letech

První část příběhu tady >>>

Jak přežijeme dál?

Už ani nevím jak, ale k mému muži přistála informace o chystaném retreatu pro páry pro pokročilé. Termín – začátek února, což bylo v té době asi za měsíc. Byli jsme na retreatu před třemi lety a tehdy nám to vlilo hodně nových sil.

Přihlásil nás.

Jak se termín blížil, pořád se mě ptal, jak se těším. Naučila jsem se nedělat si moc očekávání, ale moje niterné pocity byly zvláštní. Trochu jsem se bála. Strach z toho, že „co když nám to nepomůže“? Co když už je náš vztah opravdu mrtvý?

Den odjezdu nastal. S napětím jsme se vydali na cestu.

Přijeli jsme na Váňův statek, zaregistrovali jsme se a večer začal večeří. Po ní už jsme šli na první programovou část. Hned první večer se ze mě vyplavila všechna ta bolest. Začalo to prvním „cvičením“ – představa toho, co za loňský rok bylo to hezké. Měli jsme krásné chvíle, a o to těžší pro mě byla ta vzpomínka, když jsem také věděla, co přišlo hned po nich.

Ten velký zvrat, který zabíjel

pláč ženyPak přišla na řadu představa toho těžkého, a ta mě už úplně srazila k zemi. Pláč vypukl naplno. Pak jsme toto všechno měli nechat rozpustit, jenže mě to nešlo. Tak moc to bolelo, jako šíp zabodnutý do srdce.

Poté jsme se měli podívat na svého partnera a vnímat, že zrovna on není v našem životě náhodou. Z nějakého důvodu jsme si ho přitáhli a zrovna on je naším středobodem vesmíru. A potom už mám vše jen v mlze… Šlo to se mnou z kopce dolů.

Chtěla jsem pryč.

My ženy jsme si měly sednout na klín svému partnerovi, ale já to nedokázala. Když jsem slyšela pokyn, že cokoliv cítíme, je to v pořádku, a máme to ještě zesílit, měla jsem pocit, že moje nitro se trhá na kousíčky. Pak přišel pokyn, ať uděláme 100násobek toho, co cítíme. Pro mě to byl jasný pokyn – zmizet, utéci.

Při utíkání pryč jsem jen zaslechla lektora, aby můj muž šel za mnou. Ne, teď chci být opravdu sama! Zmizela jsem mu z dohledu, nenašel mě.

Venku mrzlo, vyběhla jsem jen v tenkém svetříku. Ale cítit ten chlad zvenčí bylo jako přebíjet ten chlad zevnitř, který se dral ven. Nedařilo se mi skoro ani udýchat to všechno, tolik se toho valilo ven, měla jsem pocit, že umřu. Zima po pár minutách zafungovala a já se začínala trochu probírat.

Ale zůstala velká bolest u srdce, která přecházela do fyzické roviny.

Pomalu jsem se začala vracet a před sálem na mě čekal můj muž. Nedokázala jsem se na něho ani podívat. V hlavě jsem měla i to, že teď se mám vrátit zpět do sálu, kde je asi tak 60 lidí…

Pak jsem si řekla, že mi může být jedno, co si o mně kdo pomyslí, sebrala jsem zbytek sil a šli jsme zpět na svoje místa. Nedokázala jsem ale začít tam, kde jsme skončili. Jen jsem seděla naproti manželovi a vnímala svou změť pocitů, která ve mně řádila jako tajfun.

V tom jsem cítila, že je konec.

Že ve mně něco umřelo. Ruku v ruce s tím přišel velký smutek, slzy jako hrachy. V tom začala říkat Denisa (lektorka), že si máme představit semínko uvnitř nás, které může začít zase klíčit. Jako kdyby mi četla myšlenky. Moje pocity se podobaly uschnuté květině, která už nežije a už se nevzkřísí. Nové semínko čeká a čeká, ale jaksi není nikoho, kdo by ho zalil. A tak je přidušené někde hluboko ve studené zemi – samo. Pláč, pláč, pláč…

Když za námi přišel Richard (lektor) a řekl, že nemusím dělat nic a že ať jen sedíme, ulevilo se mi, že mohu dělat to, co cítím a k ničemu se nemusím přemáhat (protože tento seminář je jinak hodně o přemáhání se).

Po skončení programu (ve 23:15), který jsem celý probrečela, jsem si své slzavé údolí i všechny bolesti vzala s sebou na pokoj. Už jsem se viděla v horké sprše, kde to ze sebe dostanu, kde se toho snad zbavím. Opět samý pláč, bolest nebrala konce, sil ubývalo.

Můj muž byl stále se mnou

Jen byl. Opora, na kterou jsem nebyla moc zvyklá. A možná i proto bylo lehčí to vše pustit, nechat to propuknout, ale zároveň jsem cítila hroznou nespravedlnost, že to on mi způsobil tuto bolest a já trpím a on ne (moje vnitřní domněnka).

Vysílená jsem si lehla do klubíčka na postel a jen nechala slzy, ať si tečou. Snažila jsem se vnímat, co všechno se ve mně odehrává. Co to má znamenat? Co mi moje tělo říká?

relaxující žena

Odpovědi na sebe nenechaly dlouho čekat

Jsi ŽENA!

Chtěla jsi být konečně Ženou a přestat se chovat jako muž. Jenže žena je v srdci.

Žena CÍTÍ, žena prožívá, žena je CIT!

Tvoje srdce se potřebuje naučit cítit. Jak jinak nejlíp než přes bolest? Potřebuje se osvobodit, aby mohlo cítit, aby mohlo znovu milovat, protože bolavé srdce chce být jen milováno, ale samo se milovat bojí, a tak nechce/nedokáže. Opět pláč, přívaly pláče.

„Přijímám svou ženu, i za cenu této bolesti. Přijímám tuto bolest, už ji neodmítám.“

Šeptala jsem tyto slova někde uvnitř a začalo přicházet uvolnění. Pláč začal ustávat. Zůstala ještě bolest, i ta fyzická. Usnula jsem o půl jedné ráno totálně vyšťavená. Dokázala jsem pustit něco, čeho jsem se urputně držela a zároveň jsem odmítala bolest. Nikdo z nás bolesti neotevře náruč jen tak, dobrovolně. Ale když jsem ji přijala, sevření povolilo.

Druhý den jsem měla hodně zvláštní pocity. Připadala jsem si prázdná. Totálně prázdná a měla jsem nechuť cokoliv dělat. Ale nejsem člověk, který uteče při náznaku nechutě, při závanu něčeho, co může být pro mě náročné. Naučila jsem se to přijmout jako proces nutný ke změně.

Po snídani jsme šli na další část programu. Vše mi přišlo hrozně náročné. Opičí dech… ha, to nedám. Podivné dýchání, skřeky a opičky v obličeji… Při pohledu na mého muže to ve mně jen vyvolávalo vzpomínky, jaké to bývá v atace jeho ne-moci.

Bože proč? Jak se mám takto uvolnit?

A přišel tanec. Hluboké bubny a vibrace v celé místnosti. Cca 60 tančících lidí, nechala jsem se strhnout. Začala jsem se uvolňovat. Pak ale přišel na řadu ženský kruh. Uf. Připadalo mi, že tam nepatřím. Že jsem nějaká jiná, jinde. Pár žen tam řešilo svoje problémy, které mi přišly vzdálené, ale zároveň známé, přesto nepodstatné.

ženský kruh

Cítila jsem nudu, dokonce místy až znechucení, ani jsem nevěděla proč. Potom jsme se měly rozdělit po třech. To, co jsem měla ve vnitru, se ukázalo navenek… Zůstala jsem naprosto jako jediná, kdo neměl svou trojici…

Myslela jsem, že se rozbrečím jako malá holčička, kterou nikdo nemá rád

Měla jsem se pak přidat do jiné trojice a vytvořit čtveřici. Nakonec jsme byly rozdělené do dvojic. A to pro mě bylo mnohem lepší, než být ve trojici. Protože jsme měly před tou druhou vyjadřovat různé pocity. Tělem, pohyby, zvuky a třeba džiberišem (jazyk, kterému není rozumět. Mluvíte hatlamatilkou, která vám zrovna přijde na um).

Opět daleko z komfortní zóny. Ale aspoň mě nepozorovaly dvě, ale jen jedna. A ta měla pak hodnotit, kde mám ještě nedostatek, kde by se dal můj projev vylepšit. Postupně jsme takto vyjadřovaly vztek, lásku a vášeň.

Bylo to náročné, ale zároveň vlastně uvolňující, otevírající. A pak přišel na řadu tanec. Ne tak ledajaký. Mohly jsme při něm dělat cokoliv. Křičet, skákat, cokoliv. Spousta ženské energie. Dostala jsem se k sobě, maximálně jsem se uvolnila a nechala do sebe vplout příval endorfinů poté, co jsem vykřičela do světa svou bolest.

Potom přišli muži z mužského kruhu. Program pokračoval do oběda. Ten byl celý víkend bohatý. Hodně o tom výstupu z komfortní zóny, ale díky tomu jsme byli donucení zvednout zadek a něco začít dělat. Fungovalo to jako takové to nakopnutí. Hodně jsme se nasmáli, hodně se plakalo (muži i ženy). Museli jsme nesčetněkrát překonat vlastní stud a pocit trapnosti.

Největší můj vnitřní boj přišel při možnosti položit lektorům otázky.

Bože, takovou trému jsem necítila už hodně dlouho. Předběhl mě jeden pár. S nimi poté Richard udělal malou konstelaci. Při ní pozval několik žen za tu ženu, která řešila svůj problém. A jednoho muže za jejího manžela. Ženy dodávaly stabilitu a sílu oné ženě a její muž měl posilu v podobě druhého muže, který ho držel zezadu za ramena.

A mně to v tuto chvíli docvaklo

Já byla ten muž držící ramena mého muže! Toto prostě nemůže fungovat. Postavila jsem se na špatnou stranu. Není divu, že jsem přišla o energii ve vztahu už cokoliv dělat. Cítila jsem, že mi ji můj muž dluží. Ale zároveň za tímto pocitem se ještě něco ukrývalo, ale to jsem potlačila.

Po této scénce jsem sebrala veškerou odvahu a přihlásila se o otázku. Vrátila jsem se k oné scénce a popsala svůj problém. Že už prostě nevím, jak dál, protože ani jeden z nás nemá sílu. A také to, že cítím, že je můj muž mým velkým dlužníkem.

A Richard vytáhl to, co jsem v sobě sice cítila, ale někde jsem to tam schovala.

„Zapomeň na to, že je tvůj muž tvým dlužníkem. NENÍ! Vypusť ze sebe tento pocit!“

A další trefou do černého byla jeho otázka: Proč chceš trpět? Nejdřív jsem samozřejmě cítila, že přece nechci trpět. Kdo by chtěl, že? Ale večer při usínání se mi znovu tato otázka objevila v hlavě a došlo mi, že vlastně celý život se stavím do role trpitelky.

Proč to dělám sakra?

Nějaká odpověď už mi přišla, ale ještě se mi bude určitě doskládávat. A taky nemusím všechno vědět hned, všechno má svůj čas.

Změna po tomto víkendu?

Hodně nám dvěma pomohla orgasmická jóga. A mně pomohla mužská energie, kterou jsem hojně dostala při tom, když jsme my ženy učily ostatní muže, jak nám mají zajet rukou do vlasů, pevně je chytnout a jemně si pohrát s naší hlavou. Cizí muži se to učili na mně. Velmi zajímavé pocity mnou probíhaly. Každopádně mi pomohly najít v sobě svou ženskou sexuální energii. A s tím i chuť se zase přiblížit k mému muži.

partnerská láska

Program v neděli byl zakončen hodně silnou meditací. Vešli jsme do své krajiny srdce. Tuto krajinu už znám velmi dlouho. Mám ji vytvořenou několik let. Ale změnila se. Byla mnohem větší, jasnější a já se v ní cítila jako královna. Ani se mi z této meditace nechtělo vracet. Ale jak to tak bývá, všechno jednou končí. Přišla cesta zpět do reality.

Co bude teď?

Cítím, že mohu obnovit manželský slib. Ale ne ten, který jsem dala v kostele před skoro 12 lety. Chci při navrácení snubního prstýnku poslouchat své srdce. Dát do slov to, co cítím teď.

Nechci mít z manželství vězení, kde bude vládnout přísaha a nutnost dodržovat ji, ale kde bude svoboda a láska. A chci zůstat pravdivá. Pro sebe i pro mého muže.

Ještě máme před sebou kus práce a víme oba, že napravit náš vztah se nezadaří po jednom silném víkendu. Že toho ještě budeme muset oba hodně prožít (a přežít) a možná to bude trvat celý život a možná se to nepodaří. Ale dostalo se mi znovu naděje, síly a chuti v tom pokračovat. A už se chystáme na další seminář, který bude opět hodně náročný. Jenže už jste se na své cestě posunuli nicneděláním…?

A na závěr perlička pro odlehčení

Vždy na retreatech bývá manžel Denisy u stánku s různými věcičkami – oleje, oblečení, knihy, hračičky pro dospělé. Rozhodli jsme se pořídit si něco příjemného pro vylepšení orgasmické jógy. Přijdu k Pavlovi a úplně suverénně se ho ptám: „Máte ještě chlupaté koule?“ No reakce byla jasná… Ještě večer v posteli jsem se tomu smála, až jsem brečela.

 

Marie KrchňaváMarie Krchňavá

www.osvobodse.cz

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. jane napsal:

    DĚKUJÍ VELKÉM DR Sunny PRO ŘEŠENÍ MŮJCH PROBLÉMŮ JE JEHO EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com
    Jmenuji se Miss Jane, byl jsem ženatý s manželem po dobu 5 let, kde jsme žili šťastně spolu letos a ne dokud necestoval do Brazílie na služební cestu, kde potkal tuto dívku a od té doby mě nenávidí a děti a lásku jen jí. takže když se můj manžel vrátil z cesty, řekl, že mě nechce vidět znovu a znovu s dětmi, takže nás vyvedl ven z domu a teď jede do Austrálie, aby viděl tu jinou ženu. tak jsem s dětmi byl tak frustrovaný a zůstal jsem s maminkou a nebyl jsem léčen, protože moje matka se po mém otcově smrti oženila s jiným mužem, takže muž, se kterým se oženil, ji nezacházel dobře, a moje děti byly tak zmatené a já jsem hledal způsob, jak dostat svého manžela zpět domů, protože ho miluji a vážím si ho tolik, takže jednoho dne, když jsem procházel na počítači jsem viděl svědectví o této kouzelné kouzlo DR Sunny, svědectví sdílejí na internetu dáma a to na mě zapůsobí natolik, že si také zkusím to zkusit. Zpočátku jsem se bál, ale když jsem přemýšlel o tom, co já a moje děti procházejí, tak jsem ho kontaktoval a on mi řekl, abych zůstal klidný jen 24 hodin, aby se můj manžel vrátil ke mně a ke svému nejlepšímu překvapení jsem dostal hovor od mého manžela na druhý den ptát se po dětech a já jsem zavolal DR Sunny a on řekl, že vaše problémy jsou vyřešeny mé dítě. tak to bylo, jak jsem se dostat svou rodinu zpět po dlouhém stresu brzdit se zlá dáma, takže se všemi tyto pomoci od DR Sunny, chci, abyste všichni na tomto fóru, aby se se mnou říci obrovské díky DR Sunny a já budu také radu pro někoho v takových nebo podobných problémech nebo jakýkoli druh problémů by měl také kontaktovat jeho e-mail je) (drsunnydsolution1@gmail.com) on je řešením všech vašich problémů a nesnází v životě. opět jeho emailová adresa je (drsunnydsolution1@gmail.com)

    JE SPECIALIZOVAT V NÁSLEDUJÍCÍM SPELLU.

    (1) Pokud chcete, aby vaše ex zpět.

    (2) pokud máte vždy špatné sny.

    (3) Pokud chcete být povýšen ve vaší kanceláři.

    (4) Pokud chcete, aby po vás běžely ženy / muži.

    (5) Pokud chcete dítě.

    (6) Pokud chcete být bohatí.

    (7) Pokud chcete svému manželovi navázat navždy.

    (8) Pokud potřebujete finanční pomoc.

    (9) Jak jste byli scammed a chcete obnovit vás ztratili peníze.

    (10) pokud chcete zastavit rozvod.

    (11) pokud se chcete rozvést se svým manželem.

    (12) pokud chcete, aby vaše přání bylo uděleno.

    (13) Kouzlo těhotenství k otěhotnění dítěte

    (14) Zaručujeme, že vyhrajete znepokojující soudní případy a rozvod bez ohledu na to, v jaké fázi

    (15) Zastavte rozpad vašeho manželství nebo vztahu.

    (16) jestliže máte jakoukoliv nemoc (H I V), (CANCER) nebo jakoukoliv nemoc.

    (17) pokud potřebujete modlitby za vysvobození svého dítěte nebo sebe samého.

    (18) chcete vyléčit lék na cukrovku, léčbu herpes, léčbu Hiv a AIDS, léčbu rakoviny prsu a léčbu rakoviny, zastavit drogy a pít

    ještě jednou se ujistěte, že ho budete kontaktovat, pokud máte nějaký problém, který vám pomůže. jeho e-mailová adresa je (drsunnydsolution1@gmail.com) okamžitě kontaktovat …. zavolejte nebo co se mu stalo číslo na +2349030731985

  2. simone napsal:

    Dobrý den, kontaktujte Greatlapola67@gmail.com pro pomoc se dostat zpět se svým ex milence, on je důvěryhodný, že síly jsou nad rámec můžete důvěřovat mu.

  3. Brianna Owen napsal:

    Tento rok 2019 byl pro mě tak blažený, že mi Bůh dal důvod žít znovu šťastně poté, co jsem byl po třech měsících zlomen srdce, když mě manžel opomněl a vrátil se do své milenky. Trpěl jsem a prošel všemi druhy emocionálních mučení, protože jsem nemohl dostat žádnou pomoc, aby se můj muž nevrátil, dokud mi neřekl doktor Wealthy mým spolupracovníkem, který mi dal plné ujištění o tom, že mu může pomoci. ke mě. Byl jsem v kontaktu s doktorem Wealthym a poslouchal jsem jeho slova a následoval instrukce, které mi dal. Mohl byste věřit, že se můj manžel vrátil domů během 12 až 16 hodin, jak řekl on a dnes, moje manželství je obnoveno a jsem tak vděčný, vděčný a vděčný Bohu za to, že používal doktora Wealthyho, aby po třech měsících vrátil mého muže zpět zlomené manželství. Je tam někdo, kdo se musí vrátit zpátky do svého milence nebo potřebuje pomoc jakéhokoliv druhu? Pak navrhuji, abyste se s Dr Wealthyem dostali do kontaktu s jeho e-mailovým ID: wealthylovespell@gmail.com NEBO si ho můžete nechat taky na +2348105150446 pro více informací. Bůh vám žehnej, pane

  4. kelly napsal:

    JAK ZÍSKÁM EX EXUS HANDBAND ZPĚT S POMOCÍ SKUTEČNÉHO A EFEKTIVNÍHO SPLAVU OD DR Sunny Jmenuji se Olivia Alax, nikdy jsem si nemyslel, že se znovu usměju, Můj manžel mě nechal s dvěma dětmi na jeden rok Myslel jsem, že ho znovu neuvidím, dokud jsem se nestretl s lady jménem Maria, která mi vyprávěla o kouzelníkovi jménem Dr.Sunny, dala mi jeho e-mailovou adresu a číslo mobilního telefonu, kontaktovala jsem ho a ujistil mě, že 48 hodin, můj manžel se vrátí ke mně, Za méně než 48 hodin se můj manžel vrátil a začal prosit o odpuštění, že je to práce ďáblů, takže jsem až dosud překvapen tímto zázrakem, nemohl jsem si představit, ale jakmile kouzlo bylo obsazeno, otěhotněla jsem a porodila mé třetí dítě, pokud potřebujete jakoukoli pomoc od něj, můžete se na něj obrátit prostřednictvím e-mailu: drsunnydsolution1@gmail.com Nebo WhatsApp nebo mu zavolejte: +2349030731985
    .
    Dr.Sunny také léčí:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. RAKOVINA
    4. ALS (Lou Gehrigova nemoc)
    5. Hepatitida B

  5. Rosa Souza napsal:

    JAK ZÍSKAT SVOU HANDBAND ZPĚT S SKUTEČNÝM A EFEKTIVNÍM KOUPENÍM Z DR Eddy Jmenuji se Rosa Souza, nikdy jsem si nemyslel, že se znovu usměju. Můj manžel mě nechal se dvěma
    děti po dobu jednoho roku jsem si myslel, že ho znovu neuvidím, dokud nepotkám dámu jménem Cleusa, která mi řekla o kouzelníkovi jménem Dr.Eddy, dala mi jeho e-mailovou adresu a číslo mobilního telefonu, kontaktovala jsem ho a ujistila mě, že 48 hodin , můj manžel by se ke mně vrátil, Za méně než 48 hodin se můj manžel vrátil a prosil o odpuštění, že to byla práce ďáblů, takže jsem byl takovým zázrakem tak překvapen, že jsem si nedokázal představit, ale jakmile kouzlo bylo sesláno, otěhotněla a porodila mé třetí dítě, pokud od něj potřebujete pomoc, můžete ho kontaktovat e-mailem: dreddyspiritualtemple@gmail.com Nebo WhatsApp nebo mu zavolat: +23408160830324

  6. Lydia napsal:

    JAK ZÍSKÁM EX EXUS HANDBAND ZPĚT S POMOCÍ SKUTEČNÉHO A EFEKTIVNÍHO SPLAVU OD DR Sunny Jmenuji se Lydia Gomez, nikdy jsem si nemyslel, že se znovu usmívám. Můj manžel mě nechal s dvěma dětmi na rok Myslel jsem, že ho znovu neuvidím, dokud jsem se nestretl s lady jménem Maria, která mi vyprávěla o kouzelníkovi jménem Dr.Sunny, dala mi jeho e-mailovou adresu a číslo mobilního telefonu, kontaktovala jsem ho a ujistil mě, že 48 hodin, můj manžel se vrátí ke mně, Za méně než 48 hodin se můj manžel vrátil a začal prosit o odpuštění, že je to práce ďáblů, takže jsem až dosud překvapen tímto zázrakem, nemohl jsem si představit, ale jakmile kouzlo bylo obsazeno, otěhotněla jsem a porodila mé třetí dítě, pokud potřebujete jakoukoli pomoc od něj, můžete se na něj obrátit prostřednictvím e-mailu: drsunnydsolution1@gmail.com Nebo WhatsApp nebo mu zavolejte: +2349030731985
    Dr.Sunny také léčí:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. RAKOVINA
    4. ALS (Lou Gehrigova nemoc)
    5. Hepatitida B?
    6. Pokud chcete otěhotnět

  7. Tina Petersen napsal:

    Ahoj, jmenuji se „Tina Petersen“ Jsem z Odense v Dánsku. Byl jsem ženatý 9 let s Oliverem a oba jsme měli spolu dva (2) syny. Oliver byl můj milenec na střední škole, můj vysněný muž a já jsme ho milovali víc, než dokážou vyjádřit slova. Najednou můj manžel začal spát a dávat různé omluvy, proč se nemůže vrátit domů. Děti, které byly zvyklé být vždycky kolem svého otce, ho teď vidí ječmen. Začal mít vnější vztahy s jinými ženami a neuvažoval, jak se budou děti nebo já cítit.

    Celý můj svět byl otřesen a zdá se mi, že jsem ztratil jediného člověka, kterého jsem kdy miloval. To se ještě zhoršilo v okamžiku, kdy požádal o rozvod … Snažil jsem se, co mohl, aby mu změnil názor a zůstal se mnou a dětmi, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a zkoušel všechno, ale nic nefungovalo.

    Průlom nastal, když mě někdo představil tomuto nádhernému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl … Nikdy jsem nebyl fanouškem takovýchto věcí, ale prostě jsem se rozhodl neochotně vyzkoušet, protože jsem byl zoufalý a nezbylo mi na výběr … Udělal zvláštní modlitby a použil kořeny a byliny … Během dvou dnů mi Oliver zavolal a byl mi líto všech emocionálních traumatů, které mi způsobil, přestěhoval se zpět do domu a nadále šťastně žijeme jako jedna velká rodina. co úžasný zázrak doktor Zuzu udělal pro mě a moji rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým se zabývám roky

    Představil jsem mu mnoho párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy … Jsem pevně přesvědčen, že někdo tam potřebuje pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoli typu kontaktujte lékaře Zuzu nyní prostřednictvím jeho e-mailu: doctorzuzutemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818 a také kontaktujte doktora Zuzu na Vibru prostřednictvím +2347013499818

  8. Bořislavka Kukolínová napsal:

    Také jsem musela ukončit naše manželství, protože můj manžel se jednoho dne snad zbláznil a prostě byl úplně k nevydržení. Z ničeho nic mu přelétlo přes nos, že potřebuje kupovat nesmyslné věci jako jsou třeba elektrické kladkostroje nebo něco takového. Nevím, zda to udělal naschvál, ale prostě to tak bylo. Chtěl to kupovat ze stránek https://tor-industries.cz/cs/132-elektricke-kladkostroje a já už nevěděla co s ním. I dětem už to bylo velice nepříjemné a já to tak prostě nemohla nechat.

  9. Dana napsal:

    Krásný příběh. My to s manželem měli docela podobně. Byla to velká láska, vzali jsme se mladí a vlastně jsme se ještě tak úplně neznali. Pak začaly problémy a my to po třech letech manželství zabalili. Dva roky na to jsme se náhodně potkali a zažehla jiskra, a to pořádně.. slovo dalo slovo a já nedlouho poté zjistila, že jsem těhotná. Teď už jsem v sedmém měsíci a s exmanželem jsme zase spolu – šťastnější než kdy dřív.. zrovna dneska jsme si koupili krásnou postýlku s kompletní výbavou odtud: https://www.luceda.cz/postylka-s-kompletni-vybavou/ :-) Myslím, že nám ten čas od sebe prospěl a teď už jeden druhého dokážeme přijímat i s našimi slabinami. A s prckem na cestě máme před sebou krásnou budoucnost.

  10. Reed Kamara napsal:

    Jasa Kontraktor Kolam Renang, Perawatan dan Renovasi. Banyak Opsi Desain. Proses Relatif Kencang. Material Bermutu. Melayani Segala Indonesia … tap https://instalasimesin-kolamrenang.netlify.app/instalasi-mesin-kolam-renang-pacitan.html untuk selengkapnya

  11. Malcom Kobis napsal:

    Jual Beton Cetakan Kubus Beton 10 x 10 Cm,ukuran dalam 10 cm x 10 cm x 10 cm Besi cor, untuk menyusun sampel kubus beton Berat dekil: 12 kg. kunjungi https://harga-tiang-pancang-megaconperkasa.blogspot.com/2019/10/harga-tiang-pancang-1-bontang-0852-1900.html

  12. Tempie Deritis napsal:

    Harga Beton Precast 2020 atau beton pracetak untuk keperluan konstruksi, … dan berikut ini merupakan berberapa produk beton precast yang bisa kami jual. info lebih lanjut https://pipadrainasemegacon.kedungsepur.my.id/2020/08/harga-pipa-drainase-megacon-pageruyung.html

  13. Shelby Yanek napsal:

    Car carrier dan Car Towing ialah dua alternatif pengiriman kendaraan beroda empat yang dapat dibilang bertolak belakang secara khusus menyangkut situasi sulit … info lebih lengkap https://carcarrier.netlify.app/car-carrier-surabaya-kupang.html

  14. Clementina Hebner napsal:

    Kaca tempered harga murah untuk dinding, pintu, partisi, canopy produk dari KacaTempered.co.id tersedia disini dengan jasa pasangnya.Kaca Tempered yakni … selengkapnya https://harga-kaca-tempered.blogspot.com/2018/09/partisi-kaca-tempered-depok-harga-murah.html

  15. nelson napsal:

    Je čas podělit se o své svědectví, jsem Nelson a jsem šťastný, když zde sdílím své svědectví, představila mě Baba Ogbogo moje matka, když zjistila, že po 3 letech manželství nemohu otěhotnět. To mi tedy přineslo tolik problémů do manželství a vedlo k rozvodu. řekla, že je vysoce duchovní a může přimět mou ženu, aby se ke mně vrátila v radosti a mohli bychom mít spolu děti. Nejprve jsem pochyboval, dokud jsem se s ním nekontaktoval, a poté na mě seslal mocná kouzla a nedovolil mé ženě, aby se ke mně vrátila poté, co jsem udělal potřebné. A teď jsme šťastní s milými dětmi. Ode dne, kdy pro mě Great BaBa Ogbogo pracoval a vyřešil mé problémy. Složil jsem silný slib, že dokud budu žít, budu i nadále svědčit o dobrotě jeho velkých děl a těm, kteří se potýkají se vztahem a manželskými obtížemi, by se měli rychle spojit a stát se šťastným svědkem jako já. Přeruším zde jeho kontakt, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com nebo se k němu spojím prostřednictvím jeho čísla WhatsApp. +2349020168697

    Donutil moji bývalou manželku, aby se ke mně vrátila v radosti

    Vyléčil mě z impotentního muže na skutečného muže.

  16. Harvey Graziani napsal:

    KontraktorEpoxy.co.id is an entirely new way to find out and engage with customers, construct commitment, and earn valuable reviews and… tap https://epoxy-center.blogspot.com/2019/08/jasa-floor-hardener-nganjuk-gratis.html for detail.

  17. Yong Zeanah napsal:

    Composite door and additionally PVCu panel manufacturer delivering buy and sell customers nationwide. Improve your property that has a magnificently constructed PabrikPintu.co.id, visit https://distributorpintuharmonika.blogspot.com/2020/02/distributor-jual-pintu-harmonika-1_15.html for detail.

  18. Angelia Hieronymus napsal:

    Kamar kamar kecil toilet salah satu adalah penting yang unsur ada pada mesti fasilitas publik seperti mall, gedung olahraga, gedung pertemuan, dan lain-lain … klik https://medium.com/@toiletcubiclephenolic/cubicle-toilet-phenolic-jakarta-utara-ukuran-per-m2-custom-murah-530d7aee630d for detail.

  19. Ivanka082 napsal:

    Manžel se konečně dostal do práce snů. Má moc rád staré vojenské kartičky, které sbírali ještě snad za války s jeho kamarádem Edou. Jsem na starší pány, tak se nedivte, že můj manžel byl ještě ve válce. Říkal, že s Edou je teď nově nadchla úplně automatizace od https://radioshuttle.cz/shuttle/. Protože mají kartiček doma asi 15 tisíc, tak potřebují nějak zrychlit odbavování. Nabízejí totiž teď nově kartičky v Afghánistánu a Pákistánu a je po nich hrozný hlad. No a oni už si chtějí pouze užívat důchod a neřešit nějaké kartičky.

  20. KETINA BARLEY napsal:

    Ahoj všichni, jsem tak nadšený, že můj manžel je zpět poté, co mě opustil pro jinou ženu. Můj manžel měl poměr se spolupracovníkem a já miluji svého manžela tak moc, ale podváděl mě se svým spolupracovníkem a touto dívkou, myslím, že používá čarodějnictví nebo černou magii na mého manžela, aby mě nenáviděl a tohle bylo tak kritické a nepožadované, protože celý den a noc brečím, aby mi Bůh poslal pomocníka, který mi přivede zpět mého manžela! Byl jsem opravdu rozrušený a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr.Wealthy může pomoci rychle získat bývalého přítele. Cítil jsem tedy, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo lásky. O 22 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mi tolik chyběl, Bože můj! Byl jsem tak šťastný a dnes jsem opět šťastný se svým mužem a radostně žijeme společně a děkuji mocnému kouzelníkovi Dr.Wealthymu, je tak silný a rozhodl jsem se zde sdílet svůj příběh. pokud jste zde a váš milenec vás odmítá, nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, kontaktujte Dr.Wealthy o pomoc hned teď … Zde je jeho e-mail, wealthylovespell@gmail.com
    Udělá také následující kouzlo
    Těhotenské kouzlo
    Kouzlo lásky
    Kouzlo zvětšení penisu
    opar
    Vítězné kouzlo
    Jeho WhatsApp +2348105150446
    Blog: wealthylovespell.blogspot.com

  21. Donna Burkley napsal:

    Moje nekonečná chvála patří tomuto hlubokému zaklínačovi, který stojí za napodobení Děkuji, doktore. Ahoj lidi, jmenuji se Donna 38, žiji v San Francisco Bay v Kalifornii. Můj emocionální život nabral velký spád a bylo mi požehnáno, protože mi byl doporučen rodinným přítelem, který se stal sestrou, bolest byla tak nesnesitelná, že mě traumatizovalo, protože mě trápily noci, díky nimž jsem málem mizel a byl prázdný asi rok před mým setkáním s Dr. Egwali, který mi pomohl oživit to, o čem jsem si myslel, že je pryč. Věřte mi, zpočátku jsem byl také nedůvěřivý kvůli mým různým setkáním s řadou kouzelníků a webových stránek, které byly na pokraji přivedení mého milého manžela zpět ke mně, vždy jsem stál silný a také jsem věděl, že musí existovat spolehlivé místo, které by pomohlo mému vlastní divočina, byla to opravdu velmi špatná situace, pak Kathy našla článek doktora Egwaliho a dala mi ho, kontaktoval jsem ho a vysvětlil, čím procházím, pak musel provést určitý rituál, při kterém byly dodrženy všechny nezbytné postupy, protože to úžasné setkání, v němž byl náš život tak barevný, protože od té doby byl ideálním manželem, kterého jsem kdysi ztratil a miluji vůči sobě i dětem .. Ještě jednou díky, doktore, můžete se k němu připojit na kterémkoli z těchto médií a být šťastnou duší jako já doufám, že najdeš štěstí!

    Viber / WhatsApp: +2348122948392
    E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

  22. Bohumila Králová napsal:

    Ahoj, měla jsem s manželem také problém. Kouřím od svých 19 let a nedávno mi manžel vyhuboval, že prý už nehodlá čichat ten puch, nakonec mi dal ultimátum, že pokud nepřestanu s kouřením už na mě nesáhne. Jenže to byl problém, protože vzdát se po takové době kouření není jen tak. Byla jsem z toho špatná, manžel se mnou několik týdnů nespal a pak mi kamarádka poradila přejít z cigaret na vaporizér a to byla spása! Manželovi vapování nevadí, již nezapáchám já ani náš byt a v posteli nám to poměrně šlape. Takže pokud se tu najde někdo s podobným problémem, tak například tady: https://www.va-pax.cz/paxvaporizery/pax3/ seženete opravdu kvalitní a cenově dostupné vaporizéry.

  23. Loreta Emilio napsal:

    DR ISIKOLO je prostě nejlepší kouzelník a pomocník. Jmenuji se Loreta Emilio, z úcty k vám a vašim kouzlům musím toto svědectví všem oznámit. Byl jsem u jiných kouzelníků, aniž bych viděl jakýkoli výsledek. Jen jsem si přál, abych k vám přišel dříve, dostal jsem od vás to nejlepší. Můj bývalý manžel byl pryč rok a já jsem chodil všude a další kouzla na pomoc, ale žádný výsledek, dokud mě můj přítel nepředstavil Dr. Isikolo. Po skončení kouzla lásky a za 48 hodin, jak slíbil, jsem konečně dostal volání . Jeho kouzla dokázala zázraky a můj manžel je zpět plný lásky. Je to zázrak! Najednou se vrátil s květinami a řekl, že bych mu měl odpustit, byl jsem opravdu ohromen a šokován, když můj manžel poklekl a prosil o odpuštění a abych ho přijal zpět. Opravdu mi chybí slova a radost, A teď jsem opět radostná žena. Děkuji moc, doktore Isikolo. Každý, kdo hledá opravdové sesilatele kouzel, by měl kontaktovat DR ISIKOLO Na: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196

  24. Medina Ivan napsal:

    Toto je svědectví, které řeknu každému, aby ho slyšel. Byl jsem ženatý čtyři čtyři roky a v pátém roce mého manželství měla jiná žena kouzlo, které mi vzalo milence a můj manžel opustil mě a děti a dva roky jsme trpěli, dokud jsem neměl na mysli příspěvek, kde toto muž DR WALE někomu pomohl a rozhodl jsem se ho také kontaktovat o pomoc, aby mi mohl pomoci přivést mého manžela domů a věř mi, že mu pošlu svůj obrázek a obrázek mého manžela a po několika týdnech, jak mi řekl, viděl jsem, jak do domu vjelo auto, a hle, byl to můj manžel a on přijel ke mně a k dětem, a proto jsem rád, že se každý z vás v podobné situaci setká s tímto mužem a vrátí se k vám váš milenec vaše vlastní Jeho WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO e -mail: drwalespellhome@gmail.com

  25. Mary napsal:

    Nikdy předtím jsem takové svědectví nepodal, ale pro někoho na pochybách mi řeknu, že lord muda je ten pravý. Jeho práce a rady jsou neocenitelné. Přál bych si, abych ho našel dříve v životě. Kontaktoval jsem velkého lorda mudu ohledně ztracené lásky, byl jsem téměř frustrovaný a ochotný zkusit cokoli, abych získal tohoto muže zpět. Po počáteční konzultaci s lordem mudou jsem pokračoval podle pokynů, které doporučil. Přestože velmi přímočaře tvrdil, že šance na usmíření jsou velmi malé, cítil jsem, že bych se měl alespoň pokusit a soud za jeho služby stál. Zůstal se mnou na každém kroku a přinutil mě se mu svěřit, pokaždé, když jsem měl otázku nebo obavy, odpověděl. Později jsem zjistil, že problém je ve mně, udělal vše, co musel, upravil jsem se a o několik dní později jsem byl opět šťastný, protože láska mého života je v mém životě zpět. Kontaktujte lord muda na WhatsApp +2347083653387 nebo e -mail lordmudaspiritualtemple@gmail.com

  26. Mary steve napsal:

    Nikdy předtím jsem takové svědectví nepodal, ale pro někoho na pochybách mi řeknu, že lord muda je ten pravý. Jeho práce a rady jsou neocenitelné. Přál bych si, abych ho našel dříve v životě. Kontaktoval jsem velkého lorda mudu ohledně ztracené lásky, byl jsem téměř frustrovaný a ochotný zkusit cokoli, abych získal tohoto muže zpět. Po počáteční konzultaci s lordem mudou jsem pokračoval podle pokynů, které doporučil. Přestože velmi přímočaře tvrdil, že šance na usmíření jsou velmi malé, cítil jsem, že bych se měl alespoň pokusit a soud za jeho služby stál. Zůstal se mnou na každém kroku a přinutil mě se mu svěřit, pokaždé, když jsem měl otázku nebo obavy, odpověděl. Později jsem zjistil, že problém je ve mně, udělal vše, co musel, upravil jsem se a o několik dní později jsem byl opět šťastný, protože láska mého života je v mém životě zpět. Kontaktujte lord muda na WhatsApp +2347083653387 nebo e -mail lordmudaspiritualtemple@gmail.com

  27. Karin napsal:

    Toto je velmi radostný den mého života díky pomoci, kterou mi doktor WEALTHY poskytl tím, že mi pomohl dostat mého bývalého zpět pomocí jeho mocného kouzla, a práci v těhotenství, kterou udělal, jsem mu tak vděčný. skvělá práce, kterou jsi udělal. Nyní mohu směle říci, že jsem byl povolán zpět na své místo v práci, moje dcera je zpět doma a já jsem byla dnes ráno testována jako těhotná po lékařském textu, který jsem dnes ráno prošla v mém zaměstnání. Byla naposledy těhotná před 14 lety a nyní jsem pozitivně testována. Chci použít toto médium, abych vám moc poděkoval a osobně vám přijdu poděkovat. Můžete mu poslat e-mail a on pro vás může udělat víc, protože vím, že jsou lidé, kteří potřebují jeho pomoc jako já. Jeho e-mailová adresa je ( wealthylovespell@gmail.com ) Jeho buňka: +2348105150446 Jste tak mocní. To je pro skutečné lidi v nouzi. DĚKUJI, DR BOHATÝ.

  28. Veronica napsal:

    Našel jsem božského pomocníka, který je velmi skutečný, upřímný a dělá to, co říká, že udělá, trvalo pár dní, než se mé kouzlo vyjasnilo a výsledky jsou úžasné… žehnej vám a ať vám Bůh zachovává zdraví. S pomocí Dr.Zaky jsem získal svého bývalého zpět. Za celý svůj život jsem nic takového neviděl, cítím se velmi šťastný a spokojený, rozhodl jsem se správně. Je to tak skutečné a silné!! Whatsapp ho přímo +2348082943805). Pokud chcete bezpodmínečnou lásku, musíte se zcela odevzdat. Láska je závazek, ne cit. Poznejte rozdíl. Vztah vyžaduje vážný závazek, který většina nemá. Manželství je ještě těžší a většina z nich se nedokáže vyrovnat se závazky loajální, věrné, oddané manželce a společnému životu, protože je to vaše priorita a na ničem jiném nezáleží. Kontaktujte doktora Zaka a on vyřeší všechny vaše manželské nebo vztahové problémy E-mail: drzakapricedsolution@gmail.com)

  29. Reyes Scotti napsal:

    Executive-Education.id is a non-public teacher provider site in Jabodetabek that is just about to help parents to seek out tutors for their kids reported by their wishes… visit https://privatmurah.vercel.app/les-privat-grogol-petamburan-murah.html for more details

  30. Zackary Labbie napsal:

    Best in addition to Cheapest Jabodetabek Confidential Training, the employees in addition to instructors appear to your home, established your examine timetable and may select just about any subject involving review … click https://privat-inggris.netlify.app/kursus-bahasa-inggris-palmerah.html for more information

  31. Echo Pavia napsal:

    You could will discover a cheaper fee compared to table above, ensure that again regarding the qualifications on the teacher / Kindergarten teacher recommended to you … click for more detail https://matematika-exed.blogspot.com/2022/05/les-privat-matematika-terdekat-di_31.html

  32. Liliana Saskova napsal:

    Ahoj přátelé, ráda se podělím o svou zkušenost s doktorem Ajayim, prožívala jsem těžké chvíle ve vztahu, protože můj roční snoubenec najednou řekl, že bychom měli odvolat svatbu, že už o mě nemá zájem, já byl zmatený a hledal pomoc, tak jsem se online setkal s Dr. Ajayim, který udělal kouzlo lásky a můj snoubenec šel na kolena, aby se omluvil, a díky Dr. Ajayi jsme šťastně manželé. Kontaktujte Dr. Ajayi Whatsapp: +2347084887094 nebudete litovat.

  33. Izabela Marek napsal:

    Ráda bych vám všem řekla, že jsem dokázala ukončit svůj problém s rozvodem a obnovit své manželství znovu, nevím, co se stalo mému manželovi, že podal žádost o rozvod, snažila jsem se mu to rozmluvit, ale neposlouchal mě, neměl jsem jinou možnost, než hledat pomoc kdekoli mě napadlo a dal jsem se do kontaktu s DR Ajayim a teď jsem rád, že jsem ho požádal o pomoc. Protože nebýt doktora Ajayiho, nevím, co by se stalo s mým manželstvím, protože jsem svého manžela milovala a nemohla jsem snést jeho ztrátu. Kouzlo zafungovalo jako kouzlo, můj manžel se změnil a začal projevovat lásku místo rozvodu, který plánoval. Jsem příliš šťastný, že je teď pro mě všechno na svém místě. Rád bych doktora Ajayi doporučil každému, kdo prochází manželskými problémy a chce je ukončit. Pokud potřebujete pomoc skutečného kouzelníka, kontaktujte Dr Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com, věřím, že vás nezklame.

  34. Alexandre Ford napsal:

    Join our esteemed foreign language course at Executive-Education.id and begin a linguistic adventure of a lifetime. Immerse yourself within the richness of this target language, guided by expert instructors who be aware of the nuances and intricacies of effective language acquisition. Whether you’re a beginner or a sophisticated learner, our tailored curriculum will empower you to navigate diverse cultures with finesse and flair. Visit https://kursus-arab.github.io/kursus-bahasa-arab-cipayung.html for more.

  35. Fulden Ghali napsal:

    Ahoj přátelé, můj život byl téměř u konce, když můj manžel řekl, že se chce rozvést poté, co jsme byli manželé 15 let, ale podařilo se mi zachránit své manželství s pomocí kouzelníka jménem Dr Ajayi, který dokázal obnovit mír. v mém domě s kouzlem lásky a mým manželem je láska ke mně nyní skvělá, pokud čelíte problémům ve svém manželství nebo vztahu, kontaktujte Dr Ajayi na Whatsapp: +2347084887094 pro trvalé řešení

  36. Dominque Matias napsal:

    Jsem ženatý muž, který si se svou ženou nerozumí, protože se nám nepodařilo porodit žádné dítě. Byl jsem oslepen a napadal jsem svou ženu a říkal jsem jí, že ona je příčinou všeho. Ale nikdy jsem nevěděl, že někdo jiný byl příčinou mého rodinného problému. Jednoho dne jsem nad věcmi přemýšlel a zavolal jsem manželce blízko, abych se jí zeptal, odkud pramení naše problémy. Nikdy nevěděla, co říct, jako muž jsem to už nemohl snést, a tak jsem věci vysvětlil příteli, který mě seznámil s duchovním mužem jménem doktor Ajayi, který mi dal řešení, kterého nebudu v životě litovat. . Kontaktoval jsem duchovního muže, vysvětlil mu svou situaci a on mi řekl potřebné věci potřebné k obětování. Po měsíci první práce moje žena otěhotněla a já jsem z ní byl velmi nadšený, protože to bylo to, na co jsem díky doktorovi AJAYIMU čekal díky za skvělou věc, kterou udělal pro mou rodinu. Nestyďte se za své životní problémy, kontaktujte Dr Ajayi na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo E-mail: drajayi1990@gmail.com

    Můžete ho také kontaktovat pro následující kouzla

    kouzlo lásky
    loterijní kouzlo
    kouzlo pomsty
    ochranné kouzlo a cokoli jiného, co vám v životě dělá problémy

  37. Sera Tomas napsal:

    dobrý den přátelé, není problém bez řešení, ale pouze pokud hledáte pomoc na správných místech, měla jsem v manželství hrozný nepořádek, protože mě manžel po 5 letech manželství opustil kvůli jiné ženě a šokující je, že neměli jsme žádnou formu nedorozumění, okamžitě vím, že něco není v pořádku, protože ho prosím, aby se vrátil domů, ale odmítl a choval se ke mně divně, to mě přimělo vyhledat pomoc a měl jsem štěstí, že jsem narazil na sesilatele kouzel kontakt online to zahodil muž, který popsal, jak mu kouzelník Dr Ajayi pomohl k velké výhře v loterii. Vzal jsem kontakt na doktora Ajayi a vysvětlil mu svou situaci, zeptal se na několik otázek, na které dávám správné odpovědi, také jsem mu dal nějaké peníze na nákup věcí, které bude používat pro svou práci, a po třech dnech kouzla mám svého manžela se mnou doma, je to zázrak. kontaktujte Dr Ajayi na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

  38. maria napsal:

    Komu se to může týkat, opravdu jsem ocenil, jak Velký doktor Sunny využil své intuitivní vedení, schopnosti a dovednosti jako životní kouč a jeho empatii, aby mi přivedl mou spřízněnou duši zpět. Pro 100% bezplatné skutečné jasnovidce, poradce, který přivede zpět vašeho ex a vyřeší všechny vaše běžné problémy nebo neduhy. moje partnerka mě opustila kvůli nekonečným hádkám a hádkám a já jsem byl celé měsíce zničený a vrátil se mi štěstí, když jsem ji kontaktoval. Jediný doktor Sunny The Great je jediný, kdo vám může pomoci. Vyřešil můj problém za mě. Přivedl mého ex zpět do 48 hodin po konzultaci a láska a náklonnost byly zpět na svém místě a ještě zesílily. Kontaktujte Great Dr Sunny e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348082943805.

  39. Anna napsal:

    Moje 20leté manželství požehnané čtyřmi dětmi se brzy rozpadlo, protože můj milující manžel řekl, že je unavený z našeho svazku a chtěl se bezdůvodně rozvést, věděla jsem, že něco není v pořádku, a tak jsem po 3 měsících hledání a mnoha zklamáních šla hledat pomoc od jiných lidí Konečně jsem se setkal s DR. SUNNY, duchovní člověk obdařený svými bohy nadpřirozenou schopností řešit různé životní problémy. Vysvětlil jsem mu svou situaci a on se mě zeptal na několik otázek, na které jsem upřímně odpověděl, DR SUNNY mi řekl, v čem je problém a řekl mi, co mám dělat, řídil jsem se všemi jeho pokyny a po týdnu se můj manžel vrátil domů. vydržet dva měsíce venku a roztrhat rozvodový papír a dnes žijeme v klidu doma. Pokud vás něco v životě trápí a chcete rychlé a spolehlivé řešení, kontaktujte DR SUNNY a budete mít důvod podělit se o své svědectví jako já. Kontaktujte Whatsapp: +2348082943805 nebo mu pošlete e-mail na adresu…drsunnydsolution1@gmail.com

  40. Maria napsal:

    pokud máte problémy ve svém manželském domě a chcete rychlé řešení, doporučuji vám jít za DR. SUNNYM, velkým duchovním mužem bohatě požehnáním svými předky, zažívám jeho sílu, když můj manžel říká, že se chce rozvést, ale já opravdu miluji ho a nechci, abychom se rozešli, takže kontaktuji Dr.Sunnyho kvůli kouzlu lásky poté, co jsem si o něm přečetl posudky od různých lidí online, chci projít procesem, o který mě požádal, abych ho následoval, a dnes žiju šťastně s mým manželem, protože zrušil a roztrhal rozvodový papír po kouzlu lásky Dr Sunny, můžete mu napsat na jeho číslo Whatsapp pro rychlé řešení vašich problémů +2348082943805 nebo e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com

  41. Lenka Sykorova napsal:

    SOUKROMÉ PENÍZE PRO VAŠE POTŘEBY?
    Nejsem banka ani finanční společnost, jsem přímý investor, pohybuje se v rozmezí 50 000 až 60 000 000, takže peníze, které nabízím, jsou přímo ode mě, což také závisí na možnostech a rychlosti, s jakou lze potřebné finance zastihnete: lenkasykorova47@gmail.com.

  42. Alison Francisco napsal:

    Pozdravy Po tolika letech hraní v loterii je pro mě velmi těžké vyhrát, věci pro mě byly velmi těžké, tak jsem se rozhodl to probrat se svou kamarádkou, která mi pomohla, řekla mi o své zkušenosti s Dr. Ajayi, která pomohla jí přivést zpět svého manžela, který ji opustil, aby si vzal jinou ženu, nechal ji se čtyřmi dětmi trpět sama dále mi řekla, jak se seznámila s Dr. Ajayi online Byl jsem velmi ohromen, když jsem slyšel její příběh, tak jsem jí řekl o svém smůle v loterii A představila mě Dr. Ajayi po všech mých sezeních s Dr. Ajayim, po týdnu jsem se rozhodl zkusit to znovu Nemůžu uvěřit, že jsem vyhrál tolik, že jsem nikdy nemohl uvěřit Díky Dr. Ajayi je skvělý muž, a pokud potřebujete duchovní pomoc s čímkoli, co narušuje váš život, kontaktujte doktora Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com a věřím, že budete rádi, že jste to udělali.

  43. Adléta Dvorak napsal:

    Těší mě, že jsem tady a řekl doktoru Isikolovi slovo děkuji.
    Nikdy jsem si nemyslel, že budu moci znovu vidět práci svého manželství, přestože všechno už hrálo proti mně, doktor Isikolo mě zachránil. Měla jsem doma problém, kvůli kterému odešel můj manžel a já už byla těhotná a bylo pro mě těžké se bez něj v životě vyrovnat. Jeho rodina mě celou dobu podporovala, ale nikdo nám nemohl pomoci znovu se sjednotit, kromě doktora Isikola, který odpověděl v době, kdy jsem pomoc potřeboval nejvíce. Problém vyřešil a můj manžel se ke mně vrátil domů hned po 48 hodinách, protože se mnou stále žil ve stejném městě. Je úžasné, když najdete pomoc tam, kde jste si nejméně mysleli, že ji můžete získat. Ještě jednou děkuji Dr. Isikolo za vše, co děláte, abyste pomohli lidem, kteří naléhavě potřebují pomoc. https://isikolo-temple.com nebo WhatsApp ho na +2348133261196

  44. Ivan Vítězslav napsal:

    Já a moje žena jsme měli nedorozumění, které vedlo k obrovské hádce a ona odešla z domova a vrátila se zpět do domu svého otce. Nechal jsem své emoce dostat ze sebe to nejlepší a zůstal jsem od ní trvale daleko. Věci se zhoršily, když začala vídat jiného muže a já o tom nikdy nevěděl. Snažil jsem se problém vyřešit a přimět ji, aby se vrátila domů a nikdy se nevrátila. Později jsem zjistil vše, co se děje, a rozhodl jsem se vyhledat pomoc, abych napravil své manželství s ní, což mě přimělo kontaktovat doktorku Isikolo. Jak se očekávalo, pracoval pro mě a problém byl vyřešen a já jsem se sešel se svou ženou. Vrátila se domů hned po 48 hodinách, jak slíbil doktor Isikolo. Jsem mu navždy zavázán za vyřešení problému, který jsem měl v manželství. laskavě ho kontaktujte pro rychlou a naléhavou pomoc, zkontrolujte jeho stránku (https://isikolo-temple.com) nebo jej WhatsApp na: +2348133261196

  45. Radoje Dolejší napsal:

    Manželská krize, kterou jsem procházel, skončila a skončila, když se do toho zapojil doktor Isikolo. Stejně jako všechny ostatní páry jsme měli své rozdíly a já se ujistil, že jsem udělal vše, co je v mých silách, abych ji vedl správně, zajistil ji a mé děti a také je chránil. Oba jsme se obětovali, abychom zajistili, že přežijeme svazek, dokud se nezačne chovat a úmyslně se se mnou tolik pohádá. Domov se stal nepříjemným pro všechny ostatní včetně mých dětí. Manipuloval s ní přítel, který byl rozvedený a chtěl také zničit moje manželství. Musel jsem kontaktovat doktora Isikolo a on odpověděl a udělal vše, co bylo v jeho silách, aby problémy ukončil. Obnovil lásku a spojení mezi námi a já nyní mohu říci, že jakákoli iluze, kterou moje žena prožívala, mi vzala a je teď lepší ženou. Výsledek toho, co pro mě doktor Isikolo udělal, který se projevil po dvou dnech, mě ohromil. Já a moje domácnost zůstáváme vděční. Apeluji na každého, kdo potřebuje pomoc s vyřešením svých vztahů a manželských problémů, aby kontaktoval doktora Isikolo, protože řešení je jisté. napište mu na WhatsApp na +2348133261196 nebo navštivte jeho webovou stránku (https://isikolo-temple.com), kde najdete další informace o tom, jak pracuje

  46. Gizela Kobza napsal:

    Můj manžel, se kterým jsem 23 let budovala svůj život, mě a děti beze slova opustil. Všechno se na mě sesypalo a já se dostala k našim blízkým a nikdo nedokázal pomoci. Přišel čas, kdy požádal o rozvod, i když jsme neměli žádné problémy nebo jsme se někdy hádali kvůli něčemu katastrofálnímu. Doktor Isikolo mě zachránil a vyřešil problém, který jsem měl se svým mužem. Znovu nás dal dohromady a vrátil se k nám domů. Život je skutečně tajemný a nikdy jsem si nemyslel, že zažiju to, čím jsem prošel, ale to vše díky doktoru Isikolo, který pro mě pracoval a ujistil mě o pozitivních výsledcích po 48 hodinách, které se skutečně splnily, jak slíbil. Může také vyřešit vaše problémy, pokud ho nyní kontaktujete. Napište mu na WhatsApp nebo Viber přes: +2348133261196 nebo klikněte na jeho webovou stránku, abyste viděli více o jeho dílech (https://isikolo-temple.com)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.