Milostné zvuky jsou sexy

Stále častěji se ve své praxi setkávám se ženami, které se při milování neodvažují vydávat jakékoli zvuky. Když jsem se na to ptala mých kamarádek a známých, víceméně spíše souhlasily a shodly se na tom, že se zvuky při sexu velmi šetří.

Někdy je to dáno tím, že se jim prostě žádné zvuky vydávat nechce. Nemají potřebu. Jiné bych chtěly, ale vědomě se tlumí. Zakazují si tímto způsobem rozvášnit se z ohledu na sousedy a někdy také z ohledu na svého milého. Některým to přijde trapné. Myslí si, že by vypadaly jako „herečky“.

 

Co nás brzdí?

Mě osobně milostné zvuky při sexu tak nějak sami unikají. Jde to celé mimo mě, prostě si vycházejí, jak se jim zlíbí a zcela nekontrolovatelně zaplňují prostor. Někdy jsou to jen tiché steny a vzdychání, jindy zase křik, který lze utišit jen polštářem přes obličej. Orgasmické zvuky mají svou zvláštní vibraci a hlasitost. A v těchto polohách, musím přiznat, mi občas stihne prolétnout hlavou „panebože, měla bych se ztišit“. Ale málo platné.

Pokud je pro mě milování krásné právě v tom, že sama nad sebou ztrácím kontrolu a nechávám se unést do neznámých světů, byla by škoda, a bylo by to i dost těžké, věnovat pozornost tomu, nakolik je mé vzdychání přijatelné a nakolik ne.

Milostné zvuky jsou sexy

 

Co je přirozené, je dobré

Když jsem si dělala malý výzkum, jak to mají ostatní ženy, a pro zajímavost také, jak to vypadá ve světě zvířat, došla jsem k jedinému závěru.

Zvuk, vycházející z vašeho těla přirozeně, je dobrý.

Milostné zvuky, které samy od sebe vycházejí z vašeho hrdla při sexu, pomáhají naplno prožívat danou chvíli. A podporují intenzitu prožitku. Stejně jako pohyb, který k milování patří automaticky, nebo zrychlený dech. I zvuk je projevem slasti, rozkoše, nějakého prožitku, který je v daném okamžiku silný a hluboký, a který vás nutí projevit se zvukově.

Vzdechy, sténání, kňourání, křik i řev, to všechno jsou signály toho, jak a nakolik milostný akt prožíváme. Fungují skvěle jako zpětná vazba pro partnera a fungují skvěle také jako podpora intenzity vzrušení.

Někteří muži dokonce tvrdí, že pokud jim žena dává najevo svými výkřiky a sténáním své vzrušení, je to jako by muž strkal prsty do zásuvky s elektrickým proudem. Jako ten nejsilnější sexuální impuls. Na základě kterého pak mohou ještě více a rozhodněji vést ženu do extáze. V opačném případě, pokud je žena „zvukově úsporná“, je pro muže těžké vyznat se v jejím prožitku a tudíž nemá takový prostor, jít jí naproti.

 

Nahrajte své milostné zvuky

Milostné zvuky jsou sexyPro probuzení touhy a zvýšení vzrušení často doporučuji svým klientům, aby si své milostné zvuky nahrávali. Možná vám to bude připadat bizarní a možná se budete trošku stydět.

Ale není nic hezčího, než při sklence vína poslouchat místo hudby audio záznam z vašeho milování. Uvidíte, jak to na vás bude působit a jaký to bude mít efekt! Když pominete všechny předsudky a posuzování a dovolíte si jen vnímat, jak zvuky krásně demonstrují pocity, které jste v tu chvíli prožívali, musí vás to zaručeně příjemně naladit!

A což teprve ženy, které pustí svým partnerům, jen tak jakoby mimochodem své milostné zvuky, které si nahrály při masturbaci

Když se nad tím zamyslíte, není na tom nic špatného.

Děláme to spolu, slýcháme to spolu, máme to rádi. Tak proč bychom si s tím nemohli pohrát? Když je to způsob, jak zpestřit náš milostný život, stojí to rozhodně za úvahu! Co vy na to?

Tak až příště uslyšíte z vedlejšího bytu přes stěnu hudbu milostných zvuků, zaposlouchejte se. A všimněte si, jestli když maličko upozadíte rozum se všemi svými „mělo by se a nemělo by se“, ve vás nezabrnká touha na vaši nejtenčí strunku. A zbytek je na vás.

Fantazii se meze nekladou.

 

Jana Mašková ZimolováJana Mašková Zimolová, CSB
lektorka v oblasti sexuality a intimních vztahů

www.terapiedotykem.cz

facebook/Terapie dotykem

 

 

 

Jana Mašková Zimolová
Latest posts by Jana Mašková Zimolová (see all)
lektorka Klubu ženy ženám Jana je lektorka v oblasti sexuality a intimních vztahů. Na základě kalifornského profesionálního sebezkušenostního výcviku sexuologické práce s tělem pod Evropskou akademií somatického vzdělání (EASE) rozšiřuje a doplňuje služby, které nabízí sexuologové, psychologové a lékaři. Jako certifikovaný sexological bodyworker (CSB) nabízí poradenství v oblasti intimity a sexuality. Pracuje s klienty nejen na základě teoretických znalostí, ale díky rezidenčnímu sebezkušenostnímu výcviku, který je součástí studia, také čerpá ze svých vlastních prožitků. Pořádá přednášky, semináře a workshopy. Je spoluorganizátorkou Konference o sexuologické práci s tělem 2016 a zakladatelkou studia Terapie dotykem.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. Hanule napsal:

    Tak s tímto musím jednoznačně souhlasit. Také to mám ráda. Trochu mě ale štve, že v naší ložnici to v poslední době hodně utichlo. Problém je bohužel na manželově straně. Jeho erekce už totiž není taková jako dřív. Bavili jsme se o tom ale a rád by s tím něco udělal, tak tajně doufám, že to zachrání například viagra.

  3. JaneX napsal:

    Souhlasím. Ale na druhou stranu je potřeba dát pozor na ozvučení ložnice a na to, aby se z ní nelinuly směrem ven zvuky, které rozhodně nechcete, aby vaše děti slyšely. A to jak přes den, tak v noci. Ne že bychom byly s manželem nějaká zvířata, ale občas se prostě neudržíme. Přeci jenom jsme ještě pořád poměrně mladí. :)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.