Chlapi, z tohohle nám vlhnou kalhotky!

Chlapi, z tohohle nám vlhnou kalhotky

Žena. Nepřekonatelná záhada všech mužů. Co vlastně žena chce? Lze ji udělat šťastnou? Jak docílit toho, že když o vás bude mluvit s kámoškou, tak se bude prohýbat v pase a mezi slovy vzdychat, jak jste úžasný a jak vás zbožňuje?

Udělala jsem malý průzkum mezi sebou a svými kamarádkami. A všechny jsme se shodly na jednom.

Rozehřívá nás specifický druh pozornosti.

Otázka zněla: „Co způsobí, že se ti rozvibruje břicho, rozpálí hruď a oči se ti zalesknou, jak při vysoké horečce?“

Muži, když se snaží ulovit ženu, tak používají nástrahy jako dárky, výlet, večeře, divadlo a podobně. Samozřejmě, všechno se počítá, neděláte to špatně. My ženy ale máme takovou databanku mužovy pozornosti. Celý čas jsme ve střehu a měříme na barometru pozornosti, kolik nám ji partner dává. To je naše přirozenost.

Chlapi, z tohohle nám vlhnou kalhotky

Abychom uvěřily, musíme být ty jediné. Ta jediná! Která mu stojí za to, aby nečekaně přijel a jen ji objal. Ta jediná, která mu stojí za to, aby přerušil nudnou poradu a zavolal ji, že ji miluje.

Je to mnohem jednodušší, než to vypadá. Krom výše zmíněných „drobností“, díky kterým vyhodnocujeme, zda nás muž miluje, nám k naprostému uchvácení stačí daleko menší pozornosti. Vůbec vás nic nestojí a jejich efekt mnohonásobně převyšuje drahou večeři, pobyt na horách, kabelku, kino nebo šperk.

Když nám totiž dáte na výběr, mezi hmotnou věcí a specifickým druhem pozornosti (který popisuji níže), tak vybereme za B.

Říkám tomu „pozornost mimo plán“

Jsme od přírody romantické. Pokud to vypadá, že ne, jen to hrajeme. Opravdu sníme o všem, co se děje v céčkových romantických filmech. Ano, jsme jako Heduš ve Slunce seno, která pláče u Angeliky a sní o tom, že jednou zažije taky takovou lásku, i když zjevně její vlak dávno ujel.

Chlapi, z tohohle nám vlhnou kalhotky

Když nám dáte „pozornost mimo plán“, tak máte vyhráno. A nemusíte pak už téměř nic. Zajistíte si tím jediné místo v našem srdci. Když se pohádáme či rozejdeme, tak „pozornost mimo plán“ nám bude pořád vyskakovat v hlavě a přebije i to, že jste se chvíli choval jako hulvát.

Jak na to?

Je to snadné. Pokud to nemáte v sobě přirozeně, chce to trochu hereckého talentu. Ano i hraná pozornost nám dělá dobře! Ale nesmí se to přehánět. Vždy by tam měla být aspoň malá uvěřitelná část. Těžko mi můžete říct, že milujete mé nádherné kadeře, když mám krátký sestřih.

Z toho nám vlhnou kalhotky

Sedíte s partnerem u oběda, povídáte si o pracovních věcech. Jste zabraní do hovoru a jídla. Najednou partner ztichne, chytí vás za ruku a zahledí se vám do očí. Mlčky se na vás unešeně dívá a pak řekne: „Jsem tak šťastný, že tě mám.“

Chlapi, z tohohle nám vlhnou kalhotky

Jdete po parkovišti na nákup. Držíte se za ruce a každý přemýšlíte o tom svém. Muž se zastaví, přitáhne si vás k hrudi, vyzvedne do výšky a políbí. Pak vás beze slov položí zpět na zem a pokračujete dál v cestě za povinnostmi.

Vaříte oběd, partner přijde zezadu k vám. Vy sice brbláte, že máte práci, ale jeho to nezajímá. V ten moment jste středem jeho zájmu vy, ne pečená kachna. Přitiskne se k vám zezadu, políbí vás na krk a zašeptá: „Jsi nádherná i u vaření“.

Pracuje u počítače. Je zabraný do práce. Vy procházíte kolem něj s hadrem a utíráte prach. V nestřežené chvíli přeruší práci, přitáhne si vás na klín, přitiskne k sobě co nejblíže a nadechne se vaší vůně. Políbí vás. Ani nemusí nic říkat. Ale když řekne „miluji tě“, tak mu to v tuto chvíli určitě uvěříte.

Tohle dělejte!

Tato gesta nás dostávají na kolena. Můžeme se tvářit, že nás máte nechat, ale naše srdce se otvírá a mysl kolabuje. Kdykoli se o vás s kámoškama budeme bavit, tak středem hovoru nebudou vaše neustále se povalující svršky, koukání na fotbal nebo otravné pivo a karty s kamarády. My holky vás vlastně pomlouváme, protože není silnější emoce, kterou byste nám k hovoru nabídli. A my o vás chceme mluvit. Pořád. My taky nic jiného neděláme, než že s kámoškama mluvíme o vás.

Každý den nás sbalte znova

Těmito drobnými gesty zajistíte, že naše hovory nebudou s kamarádkami o štěkání, ale budou plné vášně. Jak jste úžasný a pozorný a každý den se do vás zamilujeme znova a znova. Každý den nás sbalíte, jako poprvé. A o to jde. Budeme vámi pokaždé uchváceny a klidně ty ponožky ze země zvedneme za vás a ještě vás u toho pohladíme.

Pakliže máme kamarádku, která na vás vidí něco špatného, tak my vás nedáme. My to taky vidíme, ale to všechno je NIC proti těm malým vášnivým chvilkám pozornosti, které jste ochotni nám dát.

Sytíte tím naše romantické srdce královny a tudíž jste král.
Zase tak těžké to není, viďte?

Vendula Kociánová
Labužnice života, vášnivá vypravěčka vlastních příběhů ze života, zapálená bloggerka a průvodkyně žen.

Navádím ženy k vlastní podstatě. Aby bez kouzel a čar dokázaly hnout se svým životem, tak jak jsem to dokázala já. Mnohdy jsou ty nejjednodušší cesty nejhůře viditelné. Život sám je velmi snadný a jednoduchý, pokud to tak chceme. O nic se nemusíme snažit, protože vše je nachystáno, jen se položit do proudu a nechat se nést. Ukazuji lidem, že hmota a duchovní růst jsou velmi úzce spjaty a že vše začíná od lásky k sobě samému.
www.vendulakocianova.cz 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Jaroslav napsal:

    Když lidé aspoň tuší, co je láska a nezaměňují si ji za majetnický přístup, tak o žádných fintách nemusí přemýšlet. Dělá to, co je popsané zcela automaticky.
    Když někoho opravdu milujeme, má na nás milovaný všechna práva, i právo nás nemilovat. Milujeme pro žitou lásku, ne proto, že máme na toho druhého „papíry“.

  2. Tonda :-) napsal:

    Milé ženy,
    je hezké, že nám radíte jak na vás, ale ….
    …ale do nekonečna nejde vás stále „zaujímat“, obletovat … no prostě vám „dávat“. Jednou dojde síla a už nás přestane bavit „dávat“. I muži chtějí být obdarováni a to obdarování má být vzájemné. Mám heslo – dej a bude ti dáno, miluj a budeš milován. Ale co když „ti nebude dáno“…..?
    Vím o čem mluvím, 10 let jsem miloval ženu, pak jednoho dne sundal prsten z prstu a odešel….
    PS: přijímej, ale i dávej, když dáš, dvakrát tolik dostaneš … :-)

  3. Ivulenka napsal:

    No, nevím tedy, co je na tomto pravdy, ale třeba já s tímto rozhodně takovéto problémy nemám :D Co ale za problém teď mám je to, že nevím, zda si mám pořídit nové kalhoty z této stránky zde – https://www.onlinesekac.cz/second-hand-damske-kalhoty/c-15 … Nemáte někdo zkušenosti? A pokud ano, jaké? Díky za odpovědi :)

  4. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  5. Léňa napsal:

    Parádní článek. Ono je podle mě docela důležité ve vztahu pořád tak nějak udržovat určitou jiskru. My třeba s manželem rádi pořád zkoušíme nějaké nové věci v posteli. Nebo klidně i mimo postel. :) Teď jsme se například rozhodli vyzkoušet erotické masáže Praha, na to jsem dost zvědavá. :)

    • Jana napsal:

      Jestli s tím nemáte zkušenost, tak určitě někdy zajděte i na tantrickou masáž. Je to trochu něco jiného, než klasická erotická masáž, nicméně neméně intenzivní. Opravdu to stojí za to. Já mám třeba tantra masáže o něco radši. Bohužel ne všude to nabízí. Já na tento druh masáží nejraději chodím sem – https://redmassage.cz/ Už jsem tam pravidelná zákaznice. :)

  6. bing maps napsal:

    We romantics are born romantics. We’re simply playing it, even if it doesn’t look like it.

  7. Earn To Die napsal:

    You have shown your viewers great kindness by sharing this worthwhile and excellent content.

  8. Open and honest communication is key to any healthy relationship. The ability to share your thoughts, feelings and needs with your partner and to listen to them is important for understanding and mutual support.

  9. If you are planning a romantic night in the beautiful city of Chandigarh then you can spice up your trip by booking our beautiful girls. These will soothe your heart and ward off any feelings of love-sickness. Their beautiful faces, flawless skin, will make your evening complete with a memorable experience. You’ll love the way these girls pamper you. https://www.arzookanak.in

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.