Anální potěšení aneb není nad živý a citlivý zadeček!

O análním otvoru se někdy říká, že je úložištěm strachu. Určitě všichni znáte hlášky typu: „Máš sevřenou pr…“ nebo „strachy jsem se málem pos…“ nebo „máš slepíno..“ apod. Je dokázáno a sami na sobě si můžete vyzkoušet, že v okamžiku úleku, strachu nebo úzkosti stahujeme podvědomě svůj řitní svěrač.

Ve stresu je náš zadeček stažený a napjatý pořád.

Vlivem náročného způsobu života plného spěchu, starostí a frustrací jsme stále více sevření. Naše těla jsou považována spíše za stroje, které je dobré jednou za čas poslat do servisu, zkontrolovat a dobře promazat – v lepším případě.

V horším případě běžíme do opravny až ve chvíli, kdy se něco porouchá a nefunguje tak, jak má. To pak očekáváme okamžitou nebo alespoň co nejrychlejší nápravu. Jsme ochotni spolykat kdejaké pilulky a nechat do sebe tu a tam píchnout, jen aby důsledek našeho přístupu byl odstraněn.

Důsledek tímto způsobem skutečně bývá dočasně odstraněn. Ale nebylo by lepší zabývat se hlavně příčinou, abychom se důsledků nemuseli nikdy dočkat?

Příčiny a důsledky

Zadržování stolice, nezdravá strava, stres, nesprávné hygienické návyky. To jsou příčiny. Praskliny, pálení, zácpy, řezání, krvácení, svědění, zduření, špinění, hemeroidy. To jsou důsledky.

Anální zdraví je důležité. Anální potěšení je příjemná nadstavba.

Málokdo z nás si uvědomuje svůj anální otvor. Nepracujeme s ním, nepoužíváme jej k ničemu jinému než k vyprazdňování. Přitom má tato tkáň takové množství citlivých nervových zakončení, díky kterým můžeme prožívat slastné a blažené pocity!

Stačí se jen v této oblasti uvolnit a zbavit se análních tabu.

žít v rytmu své touhy

Zaveďte dech do svého konečníku

Nevíte, jak prodýchat a uvolnit své pánevní dno a své svěrače? Udělejte to takhle:

Sedněte si rovně na židli. Zavřete oči a sledujte svůj dech. Při prohloubeném nádechu tlačte svůj konečník k židli, jako byste ji chtěli konečníkem políbit. Při výdechu nechte s úlevou svůj svěrač povolit.

Vizualizujte si ve svém pánevním dně medúzu, která se při nádechu jemně rozšiřuje a při výdechu klidně vrací do své původní podoby. Touto vědomou pozorností a dechem uvolňujete svůj konečník. A ten, stejně jako medúza, dýchá. Všimněte si, jak se celé vaše tělo uvolňuje a zklidňuje.

Jak zažívat anální potěšení a proč vlastně?

U žen vnitřní anální tkáň přímo navazuje na systém tkáně klitorisu a bodu G. Při milování zezadu nebo stimulaci pomůckou může tedy žena zažívat nové příjemné pocity rozkoše a vzrušení, které při vaginálním milování dosud nezažila.

U muže se při vstupu do zadečku můžeme dotýkat a masírovat přímo prostatu. To přináší mužům obzvlášť velké potěšení. Někteří muži na základě stimulace prostaty mohou dojít až k orgasmu a ejakulaci. Natolik je tato oblast citlivá!

Velkým bonusem je také prevence onemocnění nebo zbytnění prostaty, která je tímto způsobem zaručena.

Věnujeme-li našemu konečníku svou pozornost, dech a dotyk, přináší nám to do života více ukotvení. Zdravá a citlivá anální tkáň, bohatě zásobena zájmem a vědomým dotykem, se nám odvděčí pocity klidu, vyrovnanosti a větší sebejistoty.

Navíc nám tato oblast může přinášet nekonečné stavy potěšení a extáze.

jak prohloubit milování i váš vztah

 

Chcete to zkusit?

Pokud jste dosud žili v přesvědčení, že anální oblast je něco špinavého a špatného, ale přesto vás nějakým způsobem toto místo láká, zvolte pomalý přístup.

Při sprchování věnujte krátký čas svému konečníku. Můžete prstem jemně masírovat tkáň okolo vstupu do zadečku. Ve chvíli, kdy se cítíte uvolnění, můžete vyzkoušet zasunutí prstu.

Na každém dalším milimetru vnitřní tkáně se zastavte a svým tempem a tlakem masírujte krouživými pohyby celý okruh. Pohyby musí být velmi opatrné, pomalé a citlivé. Nezapomeňte přitom na dech.

Budete-li se takto věnovat pár dnů v kuse svému análnímu otvoru, brzy pocítíte uvolnění této oblasti a můžete přistoupit k dalším hrám.

Za použití lubrikantu či oleje vyzkoušejte stejný postup ve dvou.

Důležitá je vaše důvěra, uvolnění a mírné tempo. Čím více svého času a pozornosti vám váš partner či partnerka dá, tím lépe se bude cítit a budete připravenější.

Začátky mohou být objevováním dosud neprobádaných oblastí, mohou přinášet příjemná překvapení a nové erotické podněty.

Postupem času můžete tak svůj intimní život zpestřit a obohatit o různé pomůcky jako jsou vibrátory, dilda či kuličky a zařadit tak anální milování přirozeně do vašeho milostného života.

Je ještě tolik dveří, které můžeme otevřít!

Tak proč to nezkusit?!

Jana-Maskova-Zimolova-2016

 

Jana Mašková Zimolová, CSB

Lektorka v oblasti intimity a sexuality

www.terapiedotykem.cz

facebook/Terapie dotykem

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Ivanka082 napsal:

    Nejprve jsem se tomu, aby se hračky do našeho milostného vztahu přidávaly, bránila. Po nějaké době mi ale kamarádka říkala, že zařadily čas od času do postele i anální stimulátory a že to je sex v sedmém nebi. Objednala jsem si proto sadu z jejich webu a asi to také zkusím. Snad se mi to bude líbit jako kamarádce.

  2. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  3. hyiZLT napsal:

    evolution korea
    825hyiZLT{‚~

  4. Janička napsal:

    Mám doma různé luxusní vibrátory, ale do áčka bych asi nikdy nešla. Prostě mě to neláká. Ne že bych to nezkusila, ale skončila jsem většinou vždycky hned na začátku. Nejsem prostě ten typ, co by si potřeboval strkat cokoliv kamkoliv, jako některé expertky tady na internetu. :-D :-D Takže asi tak.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.