Změna je život

Už nějakou dobu tu spolu procházíme mými předsevzetími letošního roku, na kterých si s Vámi povídám o svých prožitcích, zkušenostech, které se při plnění dějí, a díky vašim zpětným vazbám vidím, že to není jen o mně, ale i o spoustě z vás, které to máte podobně. Moc děkuji za Vaši podporu i za sdílené vašich příběhů, díky nimž vidím, že typická ženská činnost – sdílení, může i pomáhat a léčit.

Jak možná víte, mým aktuálním předsevzetím je dopsání ebooku. Moje mužská část, tedy ta mužská energie ve mně, by moc ráda ebook dopsala dle plánu, odškrtla si, co je potřeba, a pak si někde v klidu sedla a měla radost z dokončeného úkolu.

Ano, jsme biologicky nastavení na dokončování,
jinak máme pocit napětí a neúplnosti.

Tak tu v posledních dnech sedím a tvořím a už jsem skoro u konce. Dnes jsem si sedla, tvořila a najednou jsem zjistila, že to, co chci knihou říct, se mění. Mění se důležitost informací, které píšu, mění se témata a s tím se měním i já.

Změna je život

 

Dnes se mi stala zvláštní věc…

Uvědomila jsem si, že původní kapitoly byly o něčem jiném, než o čem chci, aby ebook byl. A pak se stalo ještě něco mnohem divnějšího. Místo abych začala dopisovat, tak jsem začala mazat. Moje vyšperkované kapitoly, které jsou asi dva měsíce staré, dnes už neplatí.

Když píšete o změně, bylo by divné, abyste se nestaly její součástí.

A tak se dnes, moje pokročilá část rozhodla, smazat tu starou a vytvořit novou. Lepší, pokročilejší, aby promlouvala přesně tam, kam bych ráda.

 

Znáte to? Znáte náhlý impulz něco přerušit, či zrušit, skončit, i když racionální část říká: jen to ne, je to hloupost, budeš toho litovat? A znáte taky to, když jí na to ta ženská, intuitivní řekne: já vím, že nebudu? Jaké to je? Podělíte se?

To, co teď můžu říct, je, že jsem smazala asi ¾ skoro hotové knihy, abych z ní mohla udělat něco, za čím si stojím ještě víc. Jasně, můj mozek to „nebere“, ale intuice si spokojeně vrní, protože „ví“. My ženy to prostě nemusíme mít vždycky rozumné, logické a nalajnované, ale i tak to může být „správně“, co říkáte?

Takže se máte na co těšit, ebook dostává upgrade, aby mohl světu předat přesně to, co potřebuje.

 

Krásný den plný změn přeje

 

Lucie LebduškováLucie Lebdušková

autorka projektu Čekala jsem miminko
klinická psycholožka, psychoterapeutka a hypnoterapeutka
lektorka systemických rodinných konstelací

www.lucielebduskova.cz
www.systemickekonstelace.com – nejbližší termín konstelací v Praze je 25.7.

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. awhaHv napsal:

    evolution korea
    334awhaHv{‚<

  3. cwxggA napsal:

    evolution korea
    498cwxggA];+

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.