Svůdná krása

krásná žena

Minulý týden, když jsem jela ráno do práce, uviděla jsem opět obrázek, který mě přiměl přemýšlet nad tím naším ženským sebevědomím a sebe-hodnotou.

Bylo skoro osm hodin ráno, takže špička, ulice i cesty přeplněné a po jednom chodníku kráčela kráska. Bylo jí asi něco kolem 30. Nemůžu určit přesně, jela jsem autem kolem.

Stála jsem v koloně, takže jsem měla času dost. Kráčela po ulici, dlouhý černý cop vlál za ní, postavička jak cumel. Koukalo se na ni hezky. I mé ženské oko na ni spočinulo.

Co už pro mě tak hezké nebylo, byl pohled na její nahé hýždě, které do půlky koukalo z jejích miniaturních kraťásek, které by se hodily spíše na erotické hrátky s partnerem. Tedy podle mého. :)

Rozumějte, nejsem žádná puritánka, umím ocenit krásné, vypracované tělo, ať už ženské, nebo mužské, ale najedenou jsem pochopila, že ona slavná průpověď: To, co vyzařuješ a jak na lidi působíš, se promítá ve Tvé realitě,“ má něco do sebe a v hlavě se mi rozjela fantazie mnoha žen, které se takto oblékají.

Svůdná krása

Cvičí v posilovnách, skoro nejí, jsou krásné až se z nich tají dech, vždy perfektní makeup, pedikúra i manikúra. Potkávám je v nákupních centrech, obtěžkána nákupními taškami v závěsu se štěbetajícími dětmi.

Ony krásky nikdy žádnou igelitku ani tašku nemají. Vystačí si s kabelkou. :) A přesně tyto ženy mi pak celé rozechvělé a smutné volají a píší, že se s nimi další muž vyspal a už se jim neozval, chtějí po mně výklad karet nebo spočítat, kdo z nich měl „špatná čísla“ a ptají se, proč právě ony mají takovou smůlu na muže…

Pak po nocích, kdy nemůžou spát, sjíždí ženské weby a čtou si o sebevědomí. Pokud se jim nevyvede více vztahů, sedí na dívčích stránkách častěji a začnou na muže v diskusích nadávat. Smutný příběh… Známe ho všechny. Všechny jsme si prošly tímto stádiem.

Trpíš sebekritikou? 
Máš pocit, že nejsi DOST DOBRÁ?
 Cítíš se NESCHOPNÁ?

To všechno jsou příznaky nízkého SEBEVĚDOMÍ
JE ČAS TO ZMĚNIT! 

Klikni ZDE a zvyš si své sebevědomí ještě dnes >>>

Proč se neustále ponižujeme?

Nepotřebujeme na to nikoho jiného, vystačíme si samy děvčata. Vystavujeme svá krásná těla světu, každá reklama na motorovou pilu nebo auto se neobejde bez nějaké prsaté slečny, která přitahuje muže svým pohledem, aby si pak konečně všimli, až si dostatečně prohlédnou její výstřih, co to vlastně drží v ruce, nebo na čem sedí.

Svůdná krása

Od svých přátel mužů vím, že kdykoli potkají takto vyzývavě oblečenou ženu, okamžitě si ji hodí do škatulky „postel“„snadná kořist“.

Hned večer toho dne, kdy jsem si tohle téma celý den převalovala v hlavě, jsem měla možnost prožít skutečnost, že i mé myšlenky přitáhnou někoho, kdo mi ukáže, jak ve skutečnosti vypadá to, na co právě myslím.

Kráčela jsem v přilnavém oblečení, nenalíčená, s drdolem a jógovou podložkou na večerní cvičení. Procházela jsem kolem zahrádky jedné hospůdky.

Seděl tam mladý, pohledný muž, pěkně oblečený a upravený. Když jsem procházela, začal se na mě culit rozvalený na židličce s cigaretkou v koutku a spustil na mě svou zřejmě již nacvičenou historku, že se určitě známe a ať si prý přisednu a dáme dvojku.

Možná by některá z vás byla štěstím bez sebe a já dříve asi taky, ale tentokrát mě to naprosto dostalo. Celý den si takhle přemýšlím nad naší ženskou sebe hodnotou a hned večer šup, najednou potkám týpka, který je (ač o deset let mladší) pohledný a voňavý tak, že jsem to cítila na dva metry…

Okamžitě mi začal tykat, při rozhovoru a svém pozvání se ani nenamáhal vstát (asi byl zvyklý, že mu holky padají přímo k nohám), cigaretku v koutku, jako správný barový povaleč a jeho posed ala Bůh sexu, který mě naprosto konsternoval.

Slušně (možná to byla chyba :-) :-) ) jsem mladíka odmítla a spěchala na svou lekci jógy. Když jsem si celý den ten večer promítala v hlavě, uvědomila jsem si, že takové muže, vztahy a situace jsem si přitahovala skoro do svých 30 let.

Má vliv vztah dcery s otcem na její výběr partnera i jejich partnerství?

Mnohdy ženy, pokud mají nefunkční vztah s otcem, utíkají do vztahů k mužům, po kterých vyžadují, aby jim jejich deficit vynahradili. Co  s tím?

A mnoho dalšího se dozvíš na tomto webináři.

Prozkoumej více a chytni si své místo ještě dnes >>>

Přijímala jsem první co se namanulo, hlavně, že měl pěknou tvář, sexy tělíčko a líbila jsem se mu. Také jsem si myslela, že muže si udržím sexem a vyzývavým oblečením, abych se mu líbila.

Udělala jsem všechno, co chtěli a přehlížela to, co se mi nelíbilo, protože jsem se bála, že už mě třeba nikdo jiný, lepší nebude chtít… Díky těmto přesvědčením, které jsem nosila v hlavě, jsem procházela závislostními vztahy plnými manipulace a podvádění.

Prožívala jsem velmi bolestné zážitky.

Mé sebevědomí kolísalo, podle toho, jaký jsem zrovna měla románek. Často bylo dost na nule. Před pár lety jsem se vědomě rozhodla pro změnu, teď trénuju a zkouším, kam až mě to pustí a co už nejsem ochotna akceptovat a opakovat.

Co nedělat

Velké poděkování tam nahoru za mladíka u hospody, který mě „prověřil“ a ukázal mi, jak to aktuálně vnímám. Nemám recept, ani doporučení na to, jak budovat své sebevědomí a sebe hodnotu.

To co funguje mě, nemusí fungovat jiným. Je to podle mě velmi individuální záležitost. Každopádně dnes už vím, CO NEDĚLAT. Celý život se učíme a přesně to je smysl a cíl života. Zkoušet nové a nepoznané prožitky. Co kdybyste se, drahé ženy, zkusily přestat ponižovat a kritizovat samy sebe, obviňovat se z rozpadů vztahů a zaměřily se na něco tvůrčího, jako je třeba vaše štěstí a sebeláska?

Nebuďme na sebe tak přísné.

Všichni lidé na světě jsou hříšní a chybující, ale jen někteří si své chyby uvědomí, dokážou se omluvit – jiným nebo i sami sobě (to bývá často pěkná fuška) a začnou věci dělat jinak. Zkuste to. Opravdu to stojí za to.

Krásné laskavé dny přeji nám všem.

Brigita Tóthová
Brigita Tóthová

https://srdcovcesta-brigit.blogspot.cz/

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Jamey Hanninen napsal:

    Jual Beton Instan dari pelbagai merek terbaik harga murah dari distributor sah di indonesia. Tersedia Ready mix concrete kemasan ataupun kendaraan beroda empat truck beton … info lebih lanjut http://pagarpanelmegacon.kedungsepur.my.id/2020/08/harga-pagar-panel-beton-megacon-di_69.html

  2. Stephen Slover napsal:

    Jasa Kontraktor Kolam Renang, Perawatan dan Renovasi. Banyak Alternatif Desain. Kerja Relatif Cepat. Material Berkwalitas. Melayani Seluruh Indonesia … tap https://renovasi-kolamrenang.netlify.app/biaya-renovasi-kolam-renang-bandung.html untuk peroleh promo terbaik

  3. Kitty Sperber napsal:

    Di dalam merencanakan suatu cara rangka pemikul peristiwa (SRPM) beton pracetak, penetapan metode sambungan antara balok-balok dengan … untuk detail silahkan kunjungi https://fiturbeton.blogspot.com/2017/07/jual-box-culvert-harga-terjangkau-di_55.html

  4. Lee Prosser napsal:

    Beli Beton Precast Online bermutu dengan harga murah terkini 2020 di MegaconBeton.com! Pembayaran gampang, pengiriman kencang se Indonesia. selengkapnya https://tiangpancangmegacon.jabodetabek.my.id/2020/10/jual-pondasi-tiang-pancang-di-bekasi.html

  5. Taisha Brisbois napsal:

    Dengan banyaknya pengiriman unit kendaraan ke kota kota hal yang demikian diperlukan pelayanan ekspedisi pengiriman kendaraan beroda empat yang professional … lebih detailnya https://carcarrier.netlify.app/car-carrier-pekanbaru-jakarta.html

  6. Sophia Poorte napsal:

    Pintu kaca tempered banyak dipasang di perkantoran ataupun sentra perbelanjaan. Nah, jikalau Anda juga berniat memasang pintu kaca tempered … kunjungi https://jasasealentkaca.blogspot.com/2019/12/jasa-sealent-kaca-1-di-blitar-0812-9746.html

  7. Kathyrn Corazza napsal:

    Epoxy flooring installation in Indonesia and encompassing cities. KontraktorEpoxy.co.id appropriately installs epoxy films for garages, homes and businesses visit https://berkahepoxy.neocities.org/jasa-epoxy-lantai-3d-blitar.html for more offers.

  8. Julian Mchone napsal:

    DistributorPintu.com is really a precious metal security doors manufacturer which has in addition intended & manufactured industry-leading bodily security measures alternatives, visit https://jualpintuabs.blogspot.com/2020/08/jual-pintu-abs-1-banda-aceh-berkualitas.html for more offers.

  9. Kevin Fails napsal:

    Partisi WC kubikal merupakan salah satu desain kamar mandi merupakan ini yang dikala dimanfaatkan untuk bisa bangunan minimalis. Dia termasuk pembatas kamar … tap https://partisi-kamar-mandi.blogspot.com/2019/04/cubicle-toilet-phenolic-ternate-murah.html for detail information.

  10. Bohumila Králová napsal:

    Ahoj, já se musím přiznat, že nejvíce se cítím svůdně a sexy, když mám na sobě své nové brýle. Koupila jsem si je tady: https://www.hotovebryle.cz/. Mám je pár měsíců a bez nich se cítím jako nahá. Na jejich webu jsem si vybrala tvar, který mi naštěstí skvěle sedne, ale byl to docela boj. To je snad jediná nevýhoda internetových obchodů, že se člověk nemůže podívat, jak v těch brýlích vypadá.

  11. Bohumila Králová napsal:

    Ahoj, já musím říct, že si přijdu krásnější od doby, co nosím dioptrické brýle. Nikdy bych si netroufla tvrdit, že brýle dokážou být tak sexy, dokud jsem nesehnala správný tvar, co mi perfektně sedí. Sehnala jsem je tady, na tomto e-shopu: https://www.hotovebryle.cz/. Mám z nich fakt velikou radost. Dokonce nebyly ani zas tak drahé!

  12. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  13. dordle napsal:

    redactle is a word-guessing game where you will redact an article on Wikipedia with all the words hidden. Only prepositions, articles, and punctuation are provided. Your final goal is to find its subject.

  14. Terrell Geery napsal:

    Very best as well as Most inexpensive Jabodetabek Personal Coaching, our own staff along with instructors come to your dwelling, placed your own analyze timetable and might pick out virtually any industry associated with review … go to https://privat-jabodetabek.netlify.app/les-privat-jakarta-barat.html for further

  15. Elmer Linan napsal:

    The very best Jabodetabek private tutoring for kindergarten, elementary, junior high school. The best private teachers graduated from well-known state universities. Closest tutoring place online to your home at low price … visit https://kursus-jerman.vercel.app/kursus-bahasa-jerman-kelapa-gading.html for more details

  16. Cortney Frewing napsal:

    You will discover a cheaper fee versus the table above, ensure that again in regards to the qualifications in the teacher / Kindergarten teacher recommended to your account … click for more detail https://biologi-exed.blogspot.com/2022/07/les-privat-biologi-di-cengkareng.html

  17. Aysha Macdonald napsal:

    Experience the power of language and culture with this dynamic language you are studying course at Executive-Education.id. Through engaging classroom activities, virtual exchanges, and multimedia resources, you’ll establish a deep perception of your target language and it is cultural context. Expand your global perspectives, connect to like-minded individuals, and unlock a whole world of possibilities. Click https://kursus-arab.github.io/kursus-bahasa-arab-jakarta-utara.html for registration.

  18. Thank you for sharing a very meaningful article, I think it will be very helpful for me and everyone. Play game the baby in yellow online.

  19. Simona napsal:

    Já pečuju o svůj vzhled celý život. Akorát dokud jsem byla na škole a měla jsem peníze akorát z brigád a kapesného, tak jsem si nemohla dovolit kvalitní kosmetiku. Teď už je to jiné a nekoukám na cenu produktů. Prioritou je pro mě složení a aby byla kosmetika přesně taková, jakou moje pleť, vlasy a tělo potřebuje :-) .

  20. That’s amazing! I tried the recipe you shared and it worked! Everyone praised them very well. Thank you for sharing with me and everyone.

  21. Karin napsal:

    Pro mě je ženská krása hodně důležitá. Jsem žena, tak chci, aby mi to slušelo, abych byla upravená a muži se za mnou otáčeli. Nechápu, jak mohou chodit některé ženy nenamalované a neupravené a je jim úplně jedno, že jim to nesluší :-D . Já mám pokaždé sladěný outfit, náušnice, náramek a řetízek, který ladí k oblečení :-) .

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.