Nech je Valentín každy deň

Blíži sa 14.februára a každý človek vie, že je to dňom zamilovaných – Valentín. Ľudia, ktorí sú osamotení, bez partnera, majú hlavu v smútku. Zamilovaní, a každý, kto partnera má, hľadá spôsob, aby vyjadril svoju nekonečnú lásku a obdaroval svojou pozornosťou, láskou, hmotným darom.

Nech je Valentýn každý denAvšak deň lásky skončí, nastane 15.februára a všetko sa vracia do starých koľají. Valentínsky deň nám akurát pripomenie možno nedojedená čokoláda, ešte čerstvé kvety vo váze alebo šperk na vašom krku. Málokto si spomenie, že včera bol nejaký sviatok a slávili sme niečo také nádherné ako láska.

Prečo by nemohol byť Valentín každý deň?
Prečo by sme nemohli lásku oslavovať každý deň? Nebolo by to krásne? Teraz nemyslím obdarúvanie hmotnými darmi, myslím na obdarúvanie sa láskou, pozornosťou, nežnosťou, lebo niektorí si toto všetko nechávajú len na Valentína poprípade na nejaký iný sviatok.

 

Oslavujme lásku každý deň!

Veď predsa náš partner nie je našou samozrejmosťou, aj keď máme prsteň na ruke, či už zásnubný alebo obrúčku. Ďakujme každý deň za to, že sme spolu, a hýčkajme si ho každý deň.

Pár jednoduchých rád:

  • Vyznávajte si lásku.
    Napíšte svojmu partnerovi SMS, odkaz (na chladničku), že ho veľmi milujete, aká ste šťastná, že ho máte a že ďakujete za každý deň, ktorý ste s ním strávili.
  • Prejavujte mu dostatok nežností.
    Nežnosti sa už „presťahovali“ len do vašej spálne? Už to nie je ako pred rokmi? Môžete to zmeniť. Pobozkajte ho len tak, keď okolo neho idete alebo sa ho len tak dotknite, pohladkajte ho, objímte ho. Môžete mu pri tom pošepkať do uška, že ho milujete. Určite ho to poteší.
  • Pripravte mu zamilované raňajky, obed, večeru.
    Skúste partnera prekvapiť a urobiť mu napr. raňajky do postele. Chodíte ráno skôr ako váš partner do práce? Ráno on ešte spí a vy ste už vychystaná a idete do práce? Pripravte raňajky napr. praženicu upravenú do tvaru srdca a pripojte mu k nim odkaz ako ho veľmi milujete a tešíte sa na večer už teraz.
  • Pomasírujte ho.
    Mnoho vedcov vo svojich výskumoch prišlo na to, že ľudom chýba dotyk. Dajte ruku na srdce a povedzte či sa svojho partnera dotýkate dosť. Nie? Tak to skúste zmeniť. Uložte partnera na posteľ a urobte mu celotelovú masáž. Nemusíte byť vyštudovaná masérka. Stačí, že ho budete hladkať, láskať takým tlakom, aký mu bude príjemný. Určite vám to opätuje a pomasíruje vás tiež.
  • Vyjdite si na výlet.
    Skúste niečo vymyslieť na voľný víkend, ale mimo domova. Objednajte si izbu niekde v horách, kde nebude signál, nič čo váš ruší a len tak sa venujte len sebe navzájom. Veľa sa rozprávajte smejte a oddychujte.
  • Prekvapte ho niečím, čo viete, že ho 100% poteší, len tak bez dôvodu.
    Nemusí mať sviatok, ale viete, že mu to vyčarí úsmev na tvári a keď bude šťastný váš partner, budete aj vy. Je to na vás či to bude niečo hmotné alebo nejaký skutok.

 

Je to len pár rád, ale určite sú zrealizovateľné. Napadli vás nejaké nové nápady, ktoré by ste do článku pripojili? Napíšte si ich a realizujte ich. Partner sa vám určite odvďačí a uvidíte, že aj on začne vymýšľať niečo aby vás potešil.

Láska je nádherná, a preto si nemyslím,
že by sa mala sláviť len jeden deň v roku.

Každá z nás by určite chcela dostávať kvetinku len tak, lebo je pondelok a je vonku krásne. Prečo by sme nemohli mať sviatok lásky každý deň v roku veď partnera nemilujeme len 14.februára, ale neustále bez prestávky. Však?

 

Mária

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Monika napsal:

    Já bych nechtěla, aby byl Valentýn každý den. Pak by mi to zevšednilo a neměla bych se na co těšit :-) . Letošní Valentýn jsme si s manželem užili, i když jsme nikam nemohli jít. Udělali jsme si domácí pohodu a nepřišla jsem ani o své milované růže. Manžel totiž využil možnost doručení květin Brno u https://www.fleurop.cz/rozvoz-kvetin-brno , takže mi je přivezli až k nám domů :-) .

    • Lenka11 napsal:

      My to minulý rok měli úplně stejně. Říkala jsem si ale, že letos bychom s přítelem na Valentýna někam vyrazit mohli. Přecejen ty podmínky už jsou trochu lepší. Já se dívala, že jsou teď hodně v kurzu různé romantické pobyty. Já osobně bych se třeba strašně ráda podívala někam do hor. Myslím si, že to by mohlo být opravdu pěkné. :)

  2. Jana napsal:

    Určitě souhlasím s tím, že je důležité si lásku dokazovat častěji, než jedenkrát za rok. My to takto s manželem děláme. Vzájemnou lásku si dokazujeme často. :) Ať už je to v podobě romantické večeře nebo například různých drobných dárečků. Teď naposledy mi například udělal velkou radost tím, když mi daroval šperky z chirurgické oceli s vyrytým věnováním. To mě opravdu moc potěšilo. :)

  3. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  4. Dana napsal:

    My s manželem Valentýn také slavíme :-) . Sice z něj není úplně nadšený, ale ví, že by mě mrzelo, kdyby mi nedal alespoň tu kytku, takže nezapomíná :-) . Ještě nemám vymyšlené, co mu koupím, ale chtěla bych něco jiného než jen čokoládu. Doufám totiž, že mi koupí náramek , který jsem chtěla k Vánocům, ale to mi ho nekoupil. Tak kdyby mi ho dal teď k Valentýnu, tak abych pro něj neměla jen nějakou čokoládu :-D .

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.