Muži, chcete vědět, jaké jsme v našich 4 fázích?

Muži, chcete vědět, jaké jsme v našich 4 fázích?

Ještě předtím, než jsem se dočetla v knize Rudý měsíc o jednotlivých fázích, jsem si dle sledování svého těla vytvořila fáze podle sebe. Vtipné je, jak jsou stejné, jen názvy se trochu liší a tak jsem si je dovolila zachovat dle mého původního znění. Je to čtení spíše pro muže, aby se lépe orientovali v tom, že každý týden mají doma jinou ženu a přestali se divit.

Fáze nymfy (pomenstruační)

Sneseme hrubší zacházení. Jsme divošky. Rozumíme vašim potřebám. Jsme více kamarádské, dokážeme si s vámi povídat o věcech, které baví i vás. V této fázi můžeme souhlasit s análním sexem. Můžete u sexu používat hrubší výrazy, tahání za vlasy, plácání po zadku.

Muži, chcete vědět, jaké jsme v našich 4 fázích?

Jsme živočišné, hravé a náruživé. Odešlo z nás vše staré, všechny nashromážděné křivdy a emoce za předchozí měsíc jsou pryč a vy s námi můžete začínat jako s novou ženou. V práci jsme velmi aktivní, kreativní, plné nápadů, stihneme daleko více věci. Přepnuly jsme na logické myšlení a plánování.

Fáze milenky (ovulační)

Fáze, kdy se chystáme na ovulaci a ovulujeme. Citlivý muž to zřetelně pociťuje. Cítí naši vůni, která je v toto období nejlibější. Jste námi naprosto přitahováni. My jsme smyslné a svůdné. Krok se vyladňuje, boky se smyslněji houpou a jsou zřejmé i jemné nuance hlasu, když s vámi hovoříme.

Rády se zdobíme a v toto období trávíme asi nejvíce času před zrcadlem, abychom nalákaly samečka, ale zároveň si více uvědomujeme svou krásu. Asi vás i mnohem snadněji přesvědčíme abyste s námi šel nakupovat a utratil nemalý peníz, protože vám za to slíbíme noc plnou vášně.

Muži, chcete vědět, jaké jsme v našich 4 fázích?

Ano, teď bývá sex nejhlubší. Nejlepší čas na navazování hlubokého vztahu s partnerovou duší. Jde to nejsnadněji. Ovšem pozor na nevyžádané těhotenství. Jeden pohled do očí, vy se zapomenete a už vozíte kočár. Ovulace se umí spustit v jakékoli fázi a to např. velmi silným partnerčiným orgasmem. Organismus v nás schraňuje to nejlepší z ženského principu, aby mohlo být použito pro oplodnění.

Fáze matky (předmenstrauční)

Jsme staré. Jsme tlusté. Oteklé. Ufňukané, utahané, bolavé a připadáme si neschopné. Bože… jste hrozní!!! Děláte všechno blbě. Sekýrujeme vás. A pokud jsme nevědomé a náš vztah není na úrovni, kdy jsou si dva partneři rovnocennými, tak ve vás vidíme slabochy, dochází k nejvíce rozhodnutím rozvést se.

Ranní nás každé vaše hrubší zacházení. Nesneseme to, co jste na nás mohli použít v první fázi nymfy. To ani nezkoušejte! Jinak fakt dojde k rozvodu, protože si budeme myslet, že si nás vůbec nevážíte a žijeme s tím největším hovadem pod sluncem!

Muži, chcete vědět, jaké jsme v našich 4 fázích?

Takže to, co fáze děvky vyžadovala a fakt jste si šplhli jako nejlepší milenec, tak ve fázi matky těžce pohoříte. Jděte nám z cesty. Neptejte se, co nám je. Obejmete nás, když dozuříme. Nepátrejte, proč brečíme. My nevíme. Chceme být smutné. Jsme zosobnění duality, která se v nás pere.

Neseme velkou sílu rozdílů mužských a ženských principů a teď se tyto principy perou, aby mohl být nastolen převážně ženský. Hormony jsou na maximu, aby z těla mohlo být vyloučeno vše staré a nefunkční, hlavně nastřádané emoce. A pokud jsme předchozí měsíc neodpočívaly v menstruační fázi, dělaly jsme hrdinky a neřekly si o pomoc, tak můžeme trpět bolestmi.

Velmi nepříjemnými bolestmi, které jsou takovou zmenšeninou bolestí porodních. Nevšímejte si nás, ale neignorujte nás. Mějte pochopení a vždy nachystanou ruku nás pohladit. Vyplatí se vám to. Fáze nymfy a milenky vám bude odměnou za trochu pochopení a trpělivosti.

Fáze staré čarodějky (menstruace)

Chceme být samy. Žena by se neměla v tyto dny pouštět do nějakých začátků, plánu a nových aktivit. Žena potřebuje být sama v sobě. Jeden dva dny v klidu a sama se sebou a úplně to stačí. Pokud si je žena nedopřeje, oklamává se a pak bude další měsíc dle toho odpovídat. Fáze děvky a milenky bude ošizená.

Nebude mít chuť na sex a bude častěji protivná. Při ovulaci se bude šíleně cpát a menstruační bolesti budou silnější. A samotná menstruace bude silná a možná i o pár dní delší. Žena by ve fázi staré čarodějky měla mít klid.

V práci ať se pouští do lehčích úkolů. Péči o děti ať tyto dva dny převezme partner. Žena se zaklimatizuje a budete pro ni Bohem. Děláte to kvůli sobě, pánové. V této fázi můžeme mít různé mystické vhledy a vize. Nejčastěji přicházíme na to, co děláme v životě špatně, jak věci napravit a správně prožít a uchopit.

Není to ani zdánlivě takto?

Pokud se jakákoli fáze nevyvíjí ani vzdáleně výše popsanému, znamená to, že je žena opravdu mimo své ženství. Samozřejmě ženy, které na sobě pracují, mají příznaky výše uvedené velmi slabé nebo žádné. Občas se ale ani vědomá žena nevyhne drobným výkyvům. Patří to k ženství a jen ona tyto fáze miluje všechny, protože zná jejich hluboký význam.

Vendula Kociánová
Labužnice života, vášnivá vypravěčka vlastních příběhů ze života, zapálená bloggerka a průvodkyně žen.
Navádím ženy k vlastní podstatě. Aby bez kouzel a čar dokázaly hnout se svým životem, tak jak jsem to dokázala já. Mnohdy jsou ty nejjednodušší cesty nejhůře viditelné. Život sám je velmi snadný a jednoduchý, pokud to tak chceme. O nic se nemusíme snažit, protože vše je nachystáno, jen se položit do proudu a nechat se nést. Ukazuji lidem, že hmota a duchovní růst jsou velmi úzce spjaty a že vše začíná od lásky k sobě samému.
www.vendulakocianova.cz 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Káně napsal:

    Tento článek je opravdu nepěkný.. vím o cychlech z knihy, kde je to hezky podáno, ale jak jste to tu napsaly, je mi z toho opravdu smutno. Na začátku píšete, že to máme dát přečíst i mužům a celý text pak využívá drsnýchvýrazů, které nejsou třeba -to dělají muži nejčastěji- ale především neustále píšete o ženách, které jsou dobré jen na sex a utrácení peněz? Nedej bože, když si žena nedá pozor, už tlačí kočár!
    Opravdu nechápu jak jste mohly něco takového publikovat.. Jste ráda děvkou, milá paní Kociánová? Ženy nemohou být škatulkovány pod cedulkou děvka i kdyby jen jeden týden v roce.. nejvíce případu znásilnění se děje od těch se kterými se cítíme v bezpečí.. nic takového se mi nestalo, ale nechci, aby si nějaké tele řeklo, že dnes bude anál, tak bude, vždyť je mojí děvkou!
    Lepší by bylo popsat co se dèje v ženě, co je vůbec menstruace atd…

  2. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  3. cluster rush napsal:

    Děkuji za úžasný článek!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.