Jaký byl můj rok 2013?

Kdybych to měla říct třemi slovy, tak loňský rok 2013 byl pro mě:

  • Pestrobarevný

  • Intenzivní

  • Akční

Stalo se toho tolik, že by to vydalo na další knihu :). Pokusím se Vás v tomto článku nezahltit!

11 nej událostí roku 2013

1. Můj vlastní kůň, Sjouke, fríská kobylka, od které se mi dostalo spousty lekcí i radosti.

2. Napsala jsem knihu 17 tváří ženy, která do konce roku doputovala k více než 2000 ženám.

3. Uspořádala jsem největší ženské setkání na jaře 2013 – Ženy ženám ŽIVĚ.

4. Prázdniny v Anglii, kde jsem si sice moc neodpočinula, zato tady vznikla má kniha.

Snímek obrazovky 2014-01-01 v 12.31.46 PM

5. Potykala jsem si s tchýní. Děkuju.

6. Noví velmi dobří přátelé v mém životě. Děkuju vám všem, kteří jste vstoupili do mého života.

7. Našla jsem své místo ve Firmě 2.0, v týmu úžasných lidí, kteří se stali mou druhou rodinou.

8. Otevřela jsem více sexualitě a intimitě a zase o kousek víc přijala své tělo.

9. Projekt Ženy ženám pomohl a inspiroval více než 25 000 žen.

10. Prohloubení vztahu s mou milovanou sestrou, která se částečně přestěhovala k nám do Brna a začala pro nás pracovat.

11. Úžasný den v NYC s Davidem, od kterého jsem tam dostala překrásný diamant se slovy, že jsem nejkrásnější šperk v jeho životě.

Snímek obrazovky 2014-01-01 v 5.37.14 PM

3 úspěchy, na které jsem nejvíc pyšná

1. Na to, jak skvělý vztah s Davidem pořád máme, jak o něj a sebe pečujeme.

2. Na to, že jsem vydala knihu, velmi niternou a osobní.

Snímek obrazovky 2014-01-01 v 5.28.39 PM

3. Na to, že jsem našla své místo ve Firmě 2.0 a mohu být součástí téhle velké rodiny.

3 největší lekce, které jsem se naučila

1. Trpělivost: i přes své rychlé a akční tempo jsem se naučila dát věcem jejich čas, nechat je dozrát, počkat si a pak sklízet opravdu skvělé věci, výsledky, úspěch.

2. Zranitelnost: zatím ji 100% dokážu projevit jen před Davidem, i přesto jsem moc vděčná, že dokážu sdílet své nitro, pocity, smutek, pláč, vše, co se uvnitř mě odehrává, že si dovolím odhodit masky a uvolnit se do všeho, kdo jsem. Jsem silná holka, která už umí projevit svou zranitelnost.

3. Nechat lidem jejich názor: každý člověk vidí svět jinak a pro mě loni bylo velkou lekcí vypořádat se s reakcemi lidí, kteří vidí svět úplně jinak, nelíbí se jim moje práce, haní ji a píšou mi věci, které mě bolí. Uvědomila jsem si, že zloba, hněv, závist a nepřejícnost vychází z nedostatku lásky, ze zranění, která tito lidé ve svém životě zažili. Naučila jsem se nebrat si to osobně a nevytvářet kolem toho další příběhy. Naučila jsem se brát to tak, jak to je.

3 věci, ve kterých jsem se zlepšila

1. V jízdě na koni a v celkovém porozumění koním, péči o ně. Tím, že mi loni vstoupila moje Sjouki do života, jsem strávila mnohem mnohem víc času v přírodě a taky v přítomnosti. Ono to s koňmi ani jinak nejde :).

Snímek obrazovky 2014-01-01 v 12.32.32 PM

2. Ve spolupráci, vedení a delegování. Zlepšila jsem se v komunikaci s lidmi, se kterými spolupracuji, kteří pro mě pracují, které vedu. Z jejich zpětných vazeb mám moc dobrý pocit :).

3. V dávání pozornosti, zaměření se, focusování se. V tom jsem se hodně zlepšila. Už téměř necítím takové ty pocity rozstřelenosti a je to vidět i na mé práci, cokoliv začnu, taky většinou dokončím.

3 věci, které bych udělala jinak, kdybych mohla

1. Přišla bych na tchýninu oslavu narozenin, i přesto, že mi nebylo dobře. Hodně ji to ublížilo a mě to pak dost trápilo, ale stalo se.

2. Dala bych více integrity do realizování povídacích dnů, které máme s Davidem v našich Manželských pravidlech.

3. Více bych si hlídala a realizovala čas pro sebe. „Svou středu“, den jen pro sebe, jsem měla snad 1 za celý rok.

Co nebo kdo měl na mě největší vliv a v čem

1. Táňa Havlíčková, která oblékla a dál obléká mou duši.

2. Zdeněk Weber, moudrý rezavý medvěd, který ukázal cestu Davidovi a tím i mě.

3. David Deida, díky setkání s ním, si David dovolil nebýt hodným klukem a i když to nebylo jednoduché, cítím, že to mělo velký smysl.

4. Rada starších Firmy 2.0 (Bohdana, Mário, Jirka a David) díky nim jsem se ukotvila ve Firmě 2.0, získala opravdu blízké přátele, se kterými můžu tvořit úžasné věci.

Snímek obrazovky 2014-01-01 v 5.32.39 PM

5. Celá Firma 2.0, do téhle rodiny jsem ke konci roku vložila své dítě Ženy ženám, cítím, že to byl správný krok a že všichni společně dokážeme přinést radost ze života mnohem více lidem.

Snímek obrazovky 2014-01-01 v 12.26.07 PM

6. Lucie Kolaříková, se kterou se mi potvrdilo, že spolupráce dvou žen je opravdu úžasná, když jsme v ní své.

7. Stáňa Mrázková, která mi po celý rok poskytovala skvělé byznysové i kamarádské zrcadlo a stala se jednou z nejbližších žen v mém životě.

8. Bohdana Kabátová, se stala další nejbližší ženou v mém životě a já ji děkuju za to, jak se starostlivě, pečlivě a plným nasazením věnuje celé Firmě 2.0, za to, že je přístavem, ve kterém můžu s pocitem bezpečí spočinout.

9. Moje maminka, která o mě pořád tak skvěle pečuje a stará se o nás domeček i spokojenost našich zákazníků

10. Moje sestra Jitka, děkuju za to, jak velký kus cesty ušla a jak moc mě má ráda a podporuje mě.

Snímek obrazovky 2014-01-01 v 12.33.39 PM

11. A nakonec ten největší vlivo-člověk :) můj muž David: díky, že je, že mě miluje, podporuje, učí a sdílí se mnou svůj život.

Nejchytřejší rozhodnutí

Zažila jsem hodně chvil, kdy jsem chtěla vše, co dělám (Ženy ženám, Firma 2.0) hodit za hlavu a na vše se vykašlat. Jsem ráda, že jsem to neudělala. Setrvala. Dnes cítím, že jsem na správné cestě, dělám to, co mám ráda a to je to nejdůležitejší.

Největší riziko, které jsem podstoupila

První, co mě napadlo bylo: uspořádání akce Ženy ženám ŽIVĚ v Brně v Mahenově divadle na jaře 2013. Opravdu jsem se bála, že divadlo, jehož pronájem stál 120 000Kč nenaplním :) Ale nestalo se tak a já jsem za to moc vděčná. A tak si to letos zopakujeme :) Jestli chcete být u toho, více informací najdete tady >>

Nejdůležitější vztah, ve kterém došlo ke zlepšení

Jednoznačně s mou tchýní. Potykaly jsme si a obě se v našem zpočátku dost komplikovaném vztahu uvolnily. Za to jsem vážně moc vděčná.

Tak takový byl můj rok 2013 a jaký bude ten letošní?

To poví má jantřička :), detailní plány ještě spřádám.

Snímek obrazovky 2014-01-02 v 10.13.52 AM

Pokud hledáte inspiraci k tomu, aby byl letošní rok opravdu výjimečný, investujte svůj čas do novoročního tréninku mého Davida a kamarádky Bohdany: Milionový rok 2014 , který je vám právě k dispozici.

Kouzelné, magické, milionové i naprosto obyčejné dny v roce 2014

Vám přeje Alice

Zakladatelka a ♥ projektu Ženy ženám Alice je žena, která svým velkým srdcem, otevřeností, lehkostí, citlivostí, originalitou a důvtipem boří staré hranice a vytváří neomezený prostor pro růst. Je milovnicí lehkosti a svobody, zvířat, vaření, útulné atmosféry, cestování a také autorkou knihy 17 tváří ženy.
Komentáře
  1. Petra Fuksova napsal:

    Alice, dekuji. – to by snad i mohlo stacit. Ale kdyz uz jsem se rozhodla pridat prispevek, coz delam velmi zridka, spise nikdy, rada bych dodala. Cim dal vic zasnu nad tim co s Davidem delate, sleduji vas e-mailing pozorne a pravidelne a ackoli jeste neprisel ten pravy cas, verim ze jednou budu i aktivne prichazet na vase akce, konference a vice sledovat inspirativni a tolik pozitivni videa.

    Preji at jste takovi i v novem roce, i pro v soucasnosti pasivni idberatele vasich mejlu to ma smysl.

    Petra

    • Alice Kirš napsal:

      Milá Petro, moc si vážím tvé upřímnosti a přeju ti v letošním roce ať přijde ten správný čas na vše, co si přeješ :) A.

  2. Anna Karmazínová napsal:

    Alici, díky moc! Ten rok s projektem Ženy ženám mě ohromě moc posunul. I když se nemůžu aktivně zapojit do „Live“ akcí, tak i to co načerpám z článků tvých i z článků všech v projektu zůčastněných´, mi dává hrozně moc. Není to pokaždé jen hřejivé pohlazení, někdy je to pěkný kopanec, ale všechno je to k užitku. Kéž se naplní jantra tobě i všem co se přidali =) A.

  3. Věra Pospíšilová napsal:

    Milá Alice, stejně jako Petra Fuksová, ani já naprosto nemám ve zvyku účastnit se komentářů, ale postupně jste mě s Davidem „donutili“ udělat velmi milou výjimku.
    Něco přes půl roku už sleduji nejen práci vás obou, ale i lidí a teamů kolem vás a musím říct, že jste si ze mě skutečně vytvořili „nadšeného zákazníka“ (i když tenhle termín mám spíše z textů Stáni Mrázkové :-).

    Oběma vám moc děkuju za všechno, co děláte ve svých projektech. Tobě navíc gratuluji ke knížce, kterou mám rozečtenou a jen zesílila moji radost a inspiraci, kterou mi oba způsobujete :-). Vaše práce má nepochybně velký smysl.

    • Alice Kirš napsal:

      Ahoj Věrko, děkuju moc za tu vyjímku, která mi udělala opravdu velkou radost, že jsem se o tvá slova podělila s celým naším týmem. To vše není jen o mě a Davidovi, ale o dalších úžasných 40 lidech, se kterými spolupracujeme, naším společným cílem je radost ze života a právě to chceme přinášet lidem kolem nás. Jsme ráda, že se nám to daří :) Jsi skvělá. Děkuji A.

  4. Olga napsal:

    Ahoooj krásko Ali, moc tě zdravím a jsem ráda, že v roce 2013 jsme se poznaly a těším se, že v roce 2014 spolu uděláme společný úžasný projekt. měj se krásně Olga

  5. Marie napsal:

    Alice,knížka od Vás napsaná,je překrásná, pořád si v ní čtu a protože jsem už prošla více věcmi,kdy jsem se opravdu hledala,tak se nejvíc nacházím ve Vaší knize. Moc děkuji, Marie

  6. Tereza napsal:

    Alice, děkuji za inspiraci. Uvědomila jsem si i díky tobě, že ženství je báječná věc, že si jej mužu užít v jakémkoliv věku. Žehnám ti láskou!

  7. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.