Jak vznikl Cyklický magnetek

Někteří z vás se nás ptají, jak vznikl cyklický magnetek. Je to velmi dlouhá historie. Idea magnetku byla pořád jako mlhovina, mlhovina – až se konečně jednoho krásného dne z této mlhoviny vylouplo něco kulatého, magnetického a krásně barevného a chtělo se to vydat na cestu k vašim ledničkám.

Myslím, že myšlenka nějakého indikátoru našich fází pochází ještě z doby, kdy jsem pracovala v projektu Měsíc v nás®, a byla to společná idea nás všech: mne, Barbory, Šárky, Karin a Kataríny. Nicméně magnetek se zhmotnil až po velmi dlouhé době rukou naší firemní grafičky Lenky Blažejové, s mým textem, a to v barvách a hlavách Cyklické ženy.

Někteří z vás se nás také ptají, k čemu tento magnetek slouží. Tak to víme naopak poměrně přesně.Hlavní funkcí magnetku je, abychom my, cyklické ženy, svoje okolí upozornily na to, v jaké fázi svého cyklu se právě nacházíme. To se hodí zejména, blíží-li se premenstruační nebo menstruační fáze, ale nejen tehdy.

Zrovna včera jsem měla „cyklickou prezentaci“ pro své kolegy z iLabu, na které jsem jim magnetek ukazovala. Můj kolega Australan Paul, podobně jako většina mužů, kteří přicházejí na moje kurzy, se zajímal o premenstruační fázi, protože ta pro něj znamenala vždycky nejvíc stresu – pramenícího z nutnosti komunikovat s plačtivou, přecitlivělou a nevyzpytatelnou manželkou. Ronald z Tchajwanu rovnou prohlásil: „A když přijde tahle fáze, znamená to, že se balím a odcházím na sedm dní z domu.“ Musela jsem mu, chudákovi, ještě přitížit – pravda je, že premenstruační fáze je nezřídka naše nejdelší fáze a může trvat i 12 nebo dokonce 18 dní! Vedle Ronalda ovšem seděla jeho krásná a typicky tichá asijská manželka Louise, právě v menstruační fázi, která se jen smála: „Ronald někdy hodně přehání. Tak dlouho by to beze mne nevydržel.“ Hunga, nezadaného australského Japonce s tělem olympijského gymnasty, naopak zajímala ovulační fáze – aby věděl, kdy si má dát na ženské kolem sebe pozor (takže tentýž důvod, jen jiná fáze:-).

Velmi mě zaujal názor Cathy, která prohlásila, že by si magnetek nedala domů na ledničku, ale na stůl do práce – a to proto, aby věděla, ve které fázi se nachází její dcera, která je rovněž zaměstnána v jejich rodinné firmě. Když je totiž v ovulační fázi, vůbec nemá smysl pro pořádek a pracovní dobu nebo dodržování úkolů a termínů. A když je ve fázi premenstruační, nedá se s ní vůbec diskutovat na poradách, je přecitlivělá a bere si všechno osobně.

Takže to jsou možná použití magnetku:

Prostě ho dáte na ledničku a otáčíte jím podle toho, v jaké fázi se právě nacházíte, takže vašemu okolí je naprosto jasné, že:

  • dneska máma peče buchty (je v ovulační fázi a pečuje);
  • dneska bude manželka pravděpodobně kritická k mé osobě (premenstruační fáze a neomylná schopnost vidět, co všechno je špatně);
  • dneska jdeme, děcka, na hřiště a pak se stavíme v hospodě (menstruační fáze, manželka a matka potřebuje klid a odpočívat);
  • dneska bude rychlý sex (fáze dynamická, předovulační, partnerka je zaměřena na úkoly a na sebe, nikoli na druhé).

Další možné využití je pro vás, ženy, abyste si připomněly, jaké v dané fázi právě jste. Že jste milující, pečující, krásné a láskyplné ve své úžasné ovulační fázi. Že jste neuvěřitelně kreativní, intuitivní a plné skvělých nápadů v neméně úžasné premenstruační fázi. Že jste nesmírně moudré, klidné a nabírající síly ve své naprosto dokonalé menstruační fázi. A že jste dynamické, akční a aktivní a skoro jako muži v naší fantastické předovulační fázi. Někdy máme pocit, že současná fáze je ta nejhorší, v jaké se můžeme nacházet. Ale každá fáze má svá pro a proti, svoje výzvy a svoje velké dary – i ta nejméně oblíbená a nejvíce obávaná premenstruační.

A pokud čtete anglicky a chcete si nechat připomínat každý den, jak úžasné jste vy i vaše fáze, můžete si coveru nás objednat Mirandinu v pořadí třetí knihu Spiritual Messages for Women, která vám přinese nádherná ženská poselství pro každý den vašeho cyklu.

A máme pro vás ještě jednu dobrou zprávu – protože někteří z vás nám psali, že máte vestavěné ledničky a magnet vám na nich nedrží, bude další verze magnetu ze zcela revolučního přísavného materiálu, který bude držet úplně na všem, včetně zrcadla v koupelně nebo skříně v ložnici.

A proto pro vás taky máme soutěž:

Kdo vymyslí nejlepší název pro tento nový „cyklický magnetek“,

který ale není magnetem, protože se přichytí na cokoli a není magnetický,

dostane od nás cyklický magnet a e-knihu Cyklická žena zdarma!

Své nápady zasílejte ve formuláři na našich stránkách, tj. ZDE.

Dana Sofie Šlancarová

http://www.cyklickazena.cz

Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.