Jak najít svůj střed a být stále zamilován – jednoduchá metoda

Řekněte popravdě, kdo z vás rozumí a umí procítit slova “najdi svůj střed”?

Ze zkušenosti vím, že máme problémy kolikrát s tím procítit, kde mám nohu a ruku. Soustředit se na něco imaginárního je velký problém. Někdy si myslíme, že jsme uvnitřnění nebo že známe svůj střed, ale bývá to jen uklidnění toku myšlenek, který teď dokážeme analyzovat z klidnějších vod nebo je to přímo taková apatická letargie, která ale se stavem skutečného uvnitřnění nemá nic společného.

Za svou praxi nejen se sebou, ale i s klienty jsem pochopila, uchopila a vyšperkovala metodu, kdy svůj střed najdete okamžitě. Naprosto bez pochyb si procítíte, jaké to je být v bezpodmínečné lásce, kdy milujete a jste milováni. Jen tak. Bez zásluh, bez nutnosti něco vracet.

Marcelka z Hor

Moje milovaná Marcelka, která mi jako první dala zakusit, jaké to je, když jsem si vědoma sebe sama, když jsem ve svém středu a naprostém klidu, má několik metod, jak se tam dostat.

Vyzkoušela jsem všechny. Některé pro mě byly těžko uchopitelné, některé šly samy, ale neuměla jsem u nich vydržet. Dalo mi velikou práci setrvat a vydržet. Napojení na sebe sama trvalo vždy jen pár sekund, ale i v těchto kratičkých momentech jsem pocítila tu obrovskou sílu samotného napojení, že jsem věděla, že nic na světě už tento pocit nepřekoná.

Jak to předat?

Bylo mi líto, že to neumím procítit na delší dobu a říkala si: “To přece musí jít ještě jinak!” Vždy, když položím do Vesmíru tuto otázku, velmi rychle mi přijde náhradní alternativa. A tak mi přišlo na mysl, že máme nějakého vnitřního muže a vnitřní ženu. Začala jsem s nimi pracovat.

Vnitřní muž a žena

Když jsem s těmito mými miláčky začala pracovat, zděsila jsem se, v jakém jsou stavu. Začala jsem je slovy důvěry, odpuštěním a pokorou dávat do harmonie a lásky, tak, aby ani jeden z nich nebyl dominantní ani submisivní.

Zpočátku to bylo těžké, musela jsem překonat hodně pýchy, aby se moje vnitřní žena dokázala svému muži omluvit, pokořit se a nebýt nadřazená. Muže stálo hodně sil se nebát a otevřít se silné ženské energii a nehrát si na chudáčka. Vždy, když se to povedlo, se stala úžasná věc. Měla jsem v sobě stejný pocit plnosti a lásky jako při pohledu do očí Marcelky z Hor.

Láska se dala krájet

Ten proud blaženosti, který zasáhl mé tělo, se mi natolik zalíbil, že jsem ho chtěla stále opakovat. Stále jsem harmonizovala vztah svého muže a ženy, který kolísal pod vlivem mých starých myšlenek nebo v interakci s druhým pohlavím. Časem se ti dva začali dostávat do harmonie tak, že už jejich stav býval více a více stabilní. Následovala doba, kdy při každém mém pohledu do sebe, byl jejich obraz naprosto v souladu a oba zářili stejnou láskyplnou energií.

šťastná zamilovaná žena

Fyzická realita

Začala jsem si všímat, jak obrovský dopad to mělo na mou fyzickou realitu. Cítila jsem se neuvěřitelně zamilovaně (a stále cítím). Tento pocit nemá žádný začátek a konec. Nemá zacílení. Nikdo, kromě mě samé, není důvodem pro tak silný pocit zamilovanosti.

Můj život provází stálá radost, a i když okolnosti nejsou úplně růžové, stále se na mém vnitřním stavu nic nemění.

Lidé se mě ptají: “Kde bereš tu lehkost? Jak děláš, že jsi pořád veselá?” To je ten stav. To je ta pomůcka. To je pro mě konečně způsob, kterému rozumím a který je pro mě snadno uchopitelný a proveditelný.

Neustále si představuji, v jakém stavu je láska mého vniřního muže a ženy. Když není, jeden druhému se omluví, dají se do pokory a úcty k druhému a opět v sobě probudí lásku.

Řeším pomocí nich partnerské neshody a různé tlaky, které přes den vyvstanou. Je to nesmírně úlevné a léčivé.

Na seminářích to jde také

Když ukazuji tuto metodu na svých seminářích, jde okamžitě vidět, jak se člověku změní obličej, jak zjemní, jak se, možná poprvé v životě, cítí naplněn, zamilován a šťasten. Již mnohokrát se funkčnost této metody potvrdila, že funguje okamžitě i ve fyzické realitě, kdy klientovi po harmonizaci muže a ženy okamžitě přišla sms s láskyplným vyznáním od partnera.

Poprvé vnímám SKUTEČNOU pravdivost toho, že láska je v nás. Že mi ji žádná okolnost nemůže sebrat. Není nic, co by mě o ni mohlo připravit. Jsem sama sobě svým nejlepším přítelem a skvělým partnerem. Nepotřebuji lásku druhých, nežebrám o ni a nebojím se. V každé chvíli totiž cítím tu obrovskou sílu ve mně, která je nezlomná, a můj rohlík na puse se stále zvětšuje.

Přeji i vám, abyste konečně našli v sobě tu jiskru a mohli být šťastní už navěky.

 

Vendula Kociánová

Labužnice života, vášnivá vypravěčka vlastních příběhů ze života, zapálená bloggerka a průvodkyně žen.
Navádím ženy k vlastní podstatě. Aby bez kouzel a čar dokázaly hnout se svým životem, tak jak jsem to dokázala já. Mnohdy jsou ty nejjednodušší cesty nejhůře viditelné. Život sám je velmi snadný a jednoduchý, pokud to tak chceme. O nic se nemusíme snažit, protože vše je nachystáno, jen se položit do proudu a nechat se nést. Ukazuji lidem, že hmota a duchovní růst jsou velmi úzce spjaty a že vše začíná od lásky k sobě samému.
www.vendulakocianova.cz 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Ezequiel Linnert napsal:

    Kami menyediakan penawaran jual dan isu harga ready mix murah atau istilah lainnya beton cor MegaconBeton.com, meski untuk truk/mixer molen minimix holcim. segera kunjungi https://pipadrainasemegacon.kedungsepur.my.id/2020/08/harga-pipa-drainase-megacon-tembalang.html

  2. Toshia Biggar napsal:

    Jasa Kontraktor Kolam Renang, Perawatan dan Renovasi. Banyak Alternatif Desain. Pengerjaan Relatif Pesat. Material Berkualitas. Melayani Semua Indonesia … lihat di https://perawatan-kolamrenang.netlify.app/perawatan-kolam-renang-banjarmasin.html untuk info ter-update

  3. Darrel Duenwald napsal:

    Pengadaan Pracetak, sehingga menciptakan mutu yang optimal dan ideal waktu. Pracetak Produk-produk beton … silahkan kunjungi https://harga-pipa-beton-megaconperkasa.blogspot.com/2019/08/harga-pipa-beton-bertulang-1-cirebon.html

  4. Laveta Ominelli napsal:

    Kami menyediakan penawaran jual dan informasi harga ready mix murah atau istilah lainnya beton cor MegaconBeton.com, padahal untuk truk/mixer molen minimix holcim. info lebih detail http://boxculvertmegacon.kedungsepur.my.id/2020/08/harga-box-culvert-megacon-di-kaliwungu_13.html

  5. Demetrius Allstott napsal:

    Satu keunggulan dari metode pengiriman car towing yaitu bisa diberangkatkan sewaktu-waktu cocok permintaan customer. Jadi, untuk … info lebih lanjut https://jasa-car-carrier.blogspot.com/2020/12/jasa-car-carrier-bandung-makassar.html

  6. Herbert Sasso napsal:

    Kaca Tempered (Kaca Diperkeras) ialah kaca dengan memanaskan float glass lazim sampai menempuh temperatur sekitar 700 °C kami berada di … info lebih detail https://jasakacashower.blogspot.com/2019/12/jual-kaca-shower-pintu-kamar-mandi-1-di_80.html

  7. Jackie Minicucci napsal:

    Epoxy flooring is commonly identified to be one of the very most durable and long-lasting … If you should be buying a skilled epoxy floor contractor in Indonesia… visit https://berkahepoxy.neocities.org/jasa-injeksi-beton-bandar-lampung.html for more info.

  8. Marie Wakeland napsal:

    PabrikPintu.co.id is mostly a uPVC door manufacturer plus fabricator, administering items that meet big amounts of quality. See our collection of energy efficient doors via the internet, tap https://jualpintulipatgeser.blogspot.com/2019/06/jual-pintu-lipat-geser-1-magetan-0813.html for detail.

  9. Shasta Yeiser napsal:

    We manufacture and supply toilet cubicle. Created to last with over 10 years of experience, get yourself a quote for the next project … tap https://showerbox.jabodetabek.my.id/2020/10/jual-shower-box-1-bergaransi-0812-8143.html for detail.

  10. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  11. word wipe napsal:

    Thank you so much for sharing this lovely post; I really enjoyed reading it and found it helpful for expanding my knowledge.

  12. Mercy Odien napsal:

    The very best Jabodetabek private tutoring for kindergarten, elementary, junior high school. The ideal private teachers graduated from well-known state universities. The closest tutoring place online to your house at low priced … go to https://kursus-jerman.vercel.app/kursus-bahasa-jerman-johar-baru.html for more information

  13. Chase Manderscheid napsal:

    Very best as well as Most inexpensive Jabodetabek Non-public Instructions, each of our staff members as well as instructors occur to your dwelling, placed your personal study routine and will decide on just about any field involving research … click https://bimbel-calistung.netlify.app/les-privat-calistung-pancoran.html for more details

  14. Kandis Alcantas napsal:

    Currently private lessons for PAUD, TK, SD, SMP, SMA, and Alumni. With a and accelerated method, it can be hoped which it should be able to foster an era of those with good morals… click for more detail https://fisika-exed.blogspot.com/2022/06/les-privat-fisika-di-senen-temurah.html

  15. moto x3m napsal:

    All of the information I’ve gleaned from it basically has been quite useful, and I’d for the most part want to generally commend you on really your abilities, actually contrary to popular belief. moto x3m bike race game

  16. Rafe Gross napsal:

    Open the door to a world of opportunities with these comprehensive language of choice course at Executive-Education.id. Our expertly designed curriculum is focused on practical skills and cultural understanding, equipping you with the instruments needed to navigate international business, travel, and social interactions effortlessly. From mastering grammar intricacies to refining pronunciation, our program ensures you’ll score well in your best language. Tap https://kursus-spanyol.github.io/kursus-bahasa-spanyol-kramat-jati.html for latest information.

  17. word wipe napsal:

    Everyone ought to read what you’ve written because it contains a wealth of knowledge that can help them become more open-minded. I am extremely appreciative of that.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.