Hubnutí nezačíná dietou

jak zhubnout

Zdá se vám tvrzení, že „HUBNUTÍ NEZAČÍNÁ DIETOU“ odvážné? Není, a navíc je to pravda. Jak jsem na to přišla? Vlastní zkušeností. Ale pěkně od začátku.

Běžné řešení

Snem mnoha žen je ladná postava bez nadváhy.
A jak se toho běžně dosahuje?
Samozřejmě dietou.

Pokud chce některá žena hubnout, vezme si nějaký úžasný a vyzkoušený jídelníček a začne držet dietu. Po nějakém čase většinou dojdou síly a cíl se začne vytrácet v nedohlednu.

Tento scénář zná mnoho žen a nedokáží se vymanit z tohoto začarovaného hubnoucího maratonu.

I já jsem tento problém řešila. Vždy se mi povedlo zhubnout, ale pak jsem zase přibrala. Byla jsem z toho dosti naštvaná, smutná a taky unavená. Protože mi daný stav nevyhovoval, tak jsem se nad celou skutečností musela zamyslet a začít úplně jinak.
A jak? Tak o to se s vámi ráda podělím.

Jak jsem hubla já – první pokus – hubnutí s dietou

V roce 2005, kdy jsem se poprvé rozhodla hubnout, jsem si taky našla jídelníček. A ještě jsem k tomu přidala i pohyb. Protože jsem měla 2 malé děti a manžel byl neustále v práci, tak jsem si našla jednoduchých 10 cviků.

Ty jsem pravidelně každý den cvičila. A opravdu jsem dodržovala jídelníček. Za jeden rok jsem zhubla 12 kg. Byla jsem z toho nadšena a hlavně spokojena sama se sebou.

jak být spokojená sama se sebou

Jak jsem hubla já – druhý pokus

Jak šel čas, tak jsem postupně – a velmi nenápadně – přibírala. A když se nám v roce 2011 narodilo další dítě, tak s ním jsem získala další kila navíc. Moc jsem se s tím netrápila. Už jednou jsem dokázala zhubnout a všechny potřebné informace jsem měla.

A tak když jsem přestala kojit, rozhodla jsem se začít znovu hubnout. Najela jsem již na výše napsaný postup. Jaké bylo ale moje překvapení, když jsem po 1 měsíci měla o další kilo navíc. Tak lehce jsem se ale nevzdávala.

Opět jsem začala znovu hubnout. Po několikátém pokuse jsem musela konstatovat, že tudy cesta nevede. Nějak jsem nebyla schopna začít hubnout. Prostě to nešlo.

Tak co dělat?

Začala jsem analyzovat oba dva způsoby hubnutí.

V prvním případě jsem byla plně nastavena na hubnutí. A taky jsem byla přesvědčena, že se to podaří, a ve svém záměru nějak volná. Nebylo tam nic, kde bych si říkala, jo, já to vybojuju. Prostě vše plynulo s naprostou lehkostí a přitom se zaměřením na výsledek.

V druhém případě jsem chtěla jen zhubnout. Už jsem se viděla v cíli a nějak jsem přeskočila celou cestu. Najednou tam byla tíha a pocit, že to musím vybojovat. Navíc se vždy objevila nějaká situace, kdy jsem „musela“ jíst.

Začátek nové cesty

Protože jsem tenkrát nevěděla, kde začít, tak jsem si začala všímat, jak se vlastně chovám. Začala jsem si všímat, kdy jím a hlavně proč jím. Velmi často se stávalo, že jsem vůbec neměla hlad, ale z nějakého důvodu jsem prostě musela jíst.

A tak jsem hledala důvody, proč jím.

Postupně se mi otevíral úplně jiný svět, o kterém jsem dříve neměla vůbec ponětí. Zjistila jsem, že jím, když jsem:

  • naštvaná,
  • unavená,
  • v depresi,
  • když se nudím,
  • když mám v sobě nějakou prázdnotu…

Taky jsem zjistila, že jím velice rychle a hlavně velké porce. Že neustále dojídám po dětech, že mám neskutečnou chuť na sladké.

Výčet není úplný.

Bylo toho opravdu hodně. A to byl můj první krok na cestě k opravdovému hubnutí. A jak se později ukázalo, i na cestě k sebepoznání a celkové změně života.

jak se mít ráda

Co s tím?

Jak se vypořádat s chronickými chutěmi a návyky, které mi ničily život?

  • Nejdříve jsem začala prožívat své pocity. Vždy, když jsem měla nějaký špatný pocit, jsem si stoupla a začala vnímat své pocity. Nic jiného jsem nedělala. Po chvíli jsem většinou musela z daného místa odejít a začít dělat něco jiného. Byla to úplně nesnesitelná bolest. Ale po nějakém čase jsem znovu do této pozice šla. Po několikátém opakování se začal pocit zmírňovat. Ale úplné vyřešení problému nikdy nenastalo.
  • Pak se mi do cesty „náhodou“ postavilo NLP (metoda neurolingvistického programování). A já jsem si začala s pocity hrát a začala jsem s nimi komunikovat. A najednou jsem zjistila, proč se bojím, proč mi nejde hubnout. A taky že každá emoce a každý návyk pramení z mého prožívání života. Objevila jsem úplně jiný svět.

Spoustu pocitů a životních situací jsem touto metodou vyřešila (a řeším dodnes, protože vždy je co měnit a zlepšovat).

Hubnoucí terapie

A tak se zrodila hubnoucí terapie, nebo-li zdravé hubnutí. Pomocí této terapie s ženami nacházíme jejich vlastní nevhodné návyky. Pak si s nimi hrajeme a zjišťujeme, co nám opravdu říkají. A nakonec je propouštíme nebo nahrazujeme jinými, vhodnějšími návyky. Jde o jednoduché metody, které umí úplné zázraky.

Mám vždy velikou radost, když vidím, jak se daný pocit může během několika minut změnit a jak je klientce lépe.

A najednou ženy zjišťují, že hubnutí opravdu není o dietě. Velmi často řešíme vztahy, strachy, mindráky, deprese, únavu a různé návyky, které nám brání v hubnutí a vůbec v životě.

Taky řešíme závislosti na sladkém, seberealizaci, nedovolení si hubnout a spoustu jiných věcí. Každá terapie je unikátní. Každá to máme prostě jinak a máme jiné návyky a bloky. A je úžasné, jak přicházíte na nové věci, o kterých jste nevěděly a které vám vadily.

Nechci říci, že tato metoda vše vyřeší během pár hodin. To ne. Ale můžu zodpovědně potvrdit, že během celé terapie dojde k velké úlevě. Ženy jsou opravdu spokojenější a začínají mít pevnou půdu pod nohama. Hodně často se vyřeší věci, které dříve nějak nešly.

A jak taková hubnoucí terapie vlastně vypadá?

Tuto terapii jsem více jak tři roky vytvářela a měnila, aby byl účinek co nejlepší. V současné době se hubnoucí terapie skládá z 10 setkání, na kterých postupně zjišťujeme:

  1. Pomocí testu si každá zjistí, jaký je strávník a jak nevědomě funguje.
  2. Dále si zjistíte, co vám opravdu brání v hubnutí. Naleznete své spínače a začnete je proměňovat.
  3. Postupně procházíte jednotlivé situace, hrajete si s nimi a hlavně je vhodně nahrazujete.
  4. Na základě všech informací si pak vytvoříte svůj vlastní a jedinečný hubnoucí plán.
  5. A pomocí dalších ověřených doporučení nastartujete celý proces hubnutí.
  6. Nakonec se taky podíváme na jídelníček. Je samozřejmě důležité, co jíte, ale s dietou to nemá nic společného. Zjišťujete si, co vám chutná, co vaše tělo opravdu potřebuje, kdy je pro vás vhodné jíst a jak je pro vás vhodné jíst. Taky vás naučím, jak poznat kvalitu potravin a jak se vypořádat s tvorbou jídelníčku.
  7. Dále si ukážeme jednoduché urychlovače hubnutí, které vám pomohou při hubnutí.
  8. Prostě se naučíte, jak se mít ráda a jak přijmout sama sebe.

To jsem alespoň ve zkratce popsala, jak taková hubnoucí terapie probíhá.
Tak co? Ještě si myslíte, že hubnutí je hlavně o jídelníčku?
Doufám, že již ne a že už víte, že skutečné hubnutí nezačíná dietou.

S láskou Hanka

Hanka Havlátová
Latest posts by Hanka Havlátová (see all)
Neúnavně hledám nové cesty a způsoby, jak něco udělat JINAK, JEDNODUŠE A V SOULADU S ŽIVOTEM. Postupně měním celý svůj život. Začala jsem hubnutím, zdravým životním stylem a nakonec jsem zjistila, že vše je navzájem propojeno a vždy jde o osobní rozvoj. A věřte, TAKY TO DOKÁŽETE. Naučíte se, jak najít skryté drahokamy ve vás a jak je začít používat. Pokud budete chtít podat pomocnou ruku, ráda vám pomohu. Na život nemusíte být sama. ebook zdarma >>> hubnoucí terapie >>> online kurz >>>
Komentáře
  1. Navitus For PC napsal:

    If you are interesting the slot games.You can go to my blog

  2. That’s true a bit if you want to lose weight you just don’t eat less and your body loses weight. To actually lose fat and become fit you need daily exercise of course with the diet.

    • You wrote, „You just don’t eat less and your body loses weight“. it makes the science not clear. According to a new study, this superficial advisor can cause more harm than good. Obviously, Diet is compulsory but eating a healthy diet and doing regular exercise keeps a person’s body, bones, and heart strong.

  3. Hanah napsal:

    Určitě to začíná hlavně změnou „mindsetu“, jídelníčku a hýbaním. Poté se dá přemýšlet i o nějakých doplncích stravy, pro mne to byl třeba Formula 1 ze stránek https://produkty.herbalife.cz/regulace-hmotnosti/formula-1-o . Neříkám, že všem by něco takového pomoci mělo, ale mně to pomohlo převelmi :-)

  4. Nathaniel Caillier napsal:

    Kontraktor Kolam Renang berpengalaman memberikan layanan kolam renang ukuran besar ataupun pembuatan kolam renang yang berukuran kecil …. lihat di https://mozaik.jabodetabek.my.id/2020/09/jual-mozaik-kolam-renang-bekasi-barat-1.html untuk info paling update

  5. Gwenda Huckabee napsal:

    Harga Beton Precast 2020 atau beton pracetak untuk keperluan konstruksi, … dan berikut ini yakni berberapa produk beton precast yang bisa kami jual. silahkan kunjungi http://pipabetonbertulangmegacon.kedungsepur.my.id/2020/08/harga-pipa-beton-bertulang-megacon-di_58.html

  6. Penelope Rathert napsal:

    Perusaan kami Yakni Salah Satu Sentra Pengorderan Beton Pracetak Kami Siap Menolong Dan Melayani Bpk/Ibu Yang Memerlukan Jasa … info lebih lanjut https://harga-pipa-beton-megaconperkasa.blogspot.com/2019/07/harga-pipa-beton-bertulang-1-binjai.html

  7. valeriii napsal:

    Na https://anixa.cz/ jsem o hubnutí četla pár článků a to mi dost pomohlo, protože jsem si uvědomila, že v tom spočívá mnohem více věcí než dieta. Myslím si že důležité je se i pořádně hýbat, relaxovat, meditovat a tak podobně.

  8. Ian Widick napsal:

    Partisi Cubicle Kecil merupakan sebuah penyekat yang dipasang pada ruangan kamar mandi atau wc yang kebanyakan dipasang … kunjungi https://partisi-kamar-mandi.blogspot.com/2019/01/cubicle-toilet-phenolic-gresik-murah.html for detail information.

  9. Carey Loken napsal:

    Besi beton yaitu salah satu bahan material penting untuk membangun rumah, bahan ini lazimnya dipakai untuk mengikat coran … kunjungi https://boxculvert.jabodetabek.my.id/2020/09/harga-box-culvert-pracetak-megacon-di_5.html

  10. Kenny Pinnt napsal:

    Satu keunggulan dari cara pengiriman car towing yakni bisa diberangkatkan sewaktu-waktu cocok permintaan customer. Jadi, untuk … lebih detailnya https://carcarrier.netlify.app/car-carrier-surabaya-jakarta.html

  11. Honey Rosian napsal:

    Kaca tempered harga murah untuk dinding, pintu, partisi, canopy produk dari KacaTempered.co.id tersedia disini dengan jasa pasangnya.Kaca Tempered ialah … kunjungi https://harga-kaca-tempered.blogspot.com/2019/08/kanopi-gantung-kaca-minimalis-cirebon.html

  12. nelson napsal:

    Je čas podělit se o své svědectví, jsem Nelson a jsem šťastný, když zde sdílím své svědectví, představila mě Baba Ogbogo moje matka, když zjistila, že po 3 letech manželství nemohu otěhotnět. To mi tedy přineslo tolik problémů do manželství a vedlo k rozvodu. řekla, že je vysoce duchovní a může přimět mou ženu, aby se ke mně vrátila v radosti a mohli bychom mít spolu děti. Nejprve jsem pochyboval, dokud jsem se s ním nekontaktoval, a poté na mě seslal mocná kouzla a nedovolil mé ženě, aby se ke mně vrátila poté, co jsem udělal potřebné. A teď jsme šťastní s milými dětmi. Ode dne, kdy pro mě Great BaBa Ogbogo pracoval a vyřešil mé problémy. Složil jsem silný slib, že dokud budu žít, budu i nadále svědčit o dobrotě jeho velkých děl a těm, kteří se potýkají se vztahem a manželskými obtížemi, by se měli rychle spojit a stát se šťastným svědkem jako já. Přeruším zde jeho kontakt, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com nebo se k němu spojím prostřednictvím jeho čísla WhatsApp. +2349020168697

    Donutil moji bývalou manželku, aby se ke mně vrátila v radosti

    Vyléčil mě z impotentního muže na skutečného muže.

  13. Keena Martinelli napsal:

    Epoxy floor installment in Indonesia and surrounding cities. KontraktorEpoxy.co.id professionally installs epoxy coatings for garages, houses and organizations click https://epoxy-lantai-gudang.blogspot.com/ for more offers.

  14. Emica napsal:

    Mně nejvíce pomohl zdravý pohyb. Nikdy mě sport moc nebavil, natož nějaké cvičení a posilování, tak jsem to začala řešit jinak. Snažím se co nejvíce chodit. Dokonce jsem si na tomto webu: https://www.naturehikecz.cz/ nakoupila všemožné vybavení a teď se snažím vyrážet někam na tůry, minimálně 1x týdně. Musím uznat, že je tento pohyb na mém těle už znát.

  15. Cicely Pagoda napsal:

    DistributorPintu.com, a more important producer regarding advanced good door products. Using several years experience in styling and then producing, click https://pabrikpintualuminium.blogspot.com/2020/04/jual-pintu-alumunium-kusen-alumunium-1_6.html for detail.

  16. Libuše napsal:

    Máte pravdu! Předtím, než si objednáte třeba https://www.herbalife.cz/nase-produkty/regulace-hmotnosti/vyvazene-jidlo si musíte říct, co je vlastně vaším cílem. Né jen to, že chcete vypadat lépe. Ještě důležitější je, abyste se i po hubnutí a hlavně během něho cítili v psychické pohodě. To je totiž po zhubnutí ještě něco důležitějšího.. věřte mi holčiny.

  17. anetka napsal:

    Dieta a rozhodně také cvičení. Tomu jsem teď úplně propadla, protože kila jdou s pravidelným pohybem opravdu dolů. Koupila jsem si nějaké náčiní zde https://www.prosportovani.cz/ a pravidelně si dávám do těla.

  18. KETINA BARLEY napsal:

    Ahoj všichni, jsem tak nadšený, že můj manžel je zpět poté, co mě opustil pro jinou ženu. Můj manžel měl poměr se spolupracovníkem a já miluji svého manžela tak moc, ale podváděl mě se svým spolupracovníkem a touto dívkou, myslím, že používá čarodějnictví nebo černou magii na mého manžela, aby mě nenáviděl a tohle bylo tak kritické a nepožadované, protože celý den a noc brečím, aby mi Bůh poslal pomocníka, který mi přivede zpět mého manžela! Byl jsem opravdu rozrušený a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr.Wealthy může pomoci rychle získat bývalého přítele. Cítil jsem tedy, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo lásky. O 22 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mi tolik chyběl, Bože můj! Byl jsem tak šťastný a dnes jsem opět šťastný se svým mužem a radostně žijeme společně a děkuji mocnému kouzelníkovi Dr.Wealthymu, je tak silný a rozhodl jsem se zde sdílet svůj příběh. pokud jste zde a váš milenec vás odmítá, nebo se váš manžel přestěhoval k jiné ženě, už neplačte, kontaktujte Dr.Wealthy o pomoc hned teď … Zde je jeho e-mail, wealthylovespell@gmail.com
    Udělá také následující kouzlo
    Těhotenské kouzlo
    Kouzlo lásky
    Kouzlo zvětšení penisu
    opar
    Vítězné kouzlo
    Jeho WhatsApp +2348105150446
    Blog: wealthylovespell.blogspot.com

  19. Bohumila Králová napsal:

    Já, když se odhodlám k hubnutí, začnu se více hýbat a sportovat. Cvičím jógu, chodím do posilovny, na Pilates a v létě občas chodím plavat. Letos jsem se rozhodla, že opráším své staré kolo. Manžel ho vytáhl z garáže a zjistil, že je v příšerném stavu. Nakoupil teda nějaké součástky tady: https://www.cyklosvec.cz/nexelo a postupně mi ho dává do pořádku. Je to šikulka!

  20. Kri sta napsal:

    Já jsem nakonec šla a našla jsem odbornou pomoc. V době tzv. covidové jsem nejenže nabrala, ale i docela ztratila sebevědomí, nevešla se do kalhot a ještě když byl omezený kontakt s lidmi. No…bylo to fakt na nic. Tak už jsem v zoufalství našla tenhle semminář: https://www.zdravyeshop.cz/online-kurz–z-hubnuti/ a světe div se, ono to jde. Sice pomalu, ale za to jistě! Už se netrápím, nemám pocit viny a tak. Však to znáte. A jen stačilo mi ukázat cestu a podpořit mě. A ne, opravdu to není o dietě. Dieta se drží, když má někdo nějakou nemoc…

  21. Mirka74 napsal:

    Ani já si nevím rady s tím, co mám často vařit pro své dva syny a manžela, který jezdí s kamionem po celé republice. On by rád měl vždy u sebe těstoviny po příjezdu, ale toho jsou děti přejezené. Co vaříte dětem vy?

  22. Ivankanav napsal:

    Já teda z vlastní zkušenosti můžu říct, že asi nejdůležitější je u hubnutí pohyb. Jen je občas těžké najít takový, který vás opravdu bude bavit a ne „otravovat“ Mně osobně třeba vyhovuje kolo. Dlouho jsem na něm nejezdila, protože jsem žádné neměla. Minulý rok jsem ale od manžela k narozeninám dostala silniční kolo a od té doby na něm jezdím pořád. :)

  23. Radka napsal:

    Také jsem nejprve myslela, že nedokážu zhubnout, ale nakonec jsem se přesvědčila o opaku. Je to sice dlouhá a těžká cesta, ale jde o to věřit. Hlavní je si stanovit cíl, za kterým si jdete, ať se děje cokoliv. Já jsem se po přečtení tohoto článku: https://www.sportli.cz/magazin/maraton-zavod-ktery-si-preje-dokoncit-kazdy-bezec/ rozhodla, že uběhnu maraton a po roce se mi to opravdu podařilo.

  24. Jaroslava napsal:

    Musím uznat, že hubnutí je opravdu náročné a většinou se jedná o dlouhou cestu, která je plná poznání a i hledání. Mně to trvalo rovných šest let, než se mi podařilo zjistit, jak pracovat s mým tělem a dodat mu přesně to co potřebuje. Nakonec jsem propadla grilování, které je možné provádět i zdravě, a to především, když máte kvalitní grilovací nářadí. Já ho všechno pořídila tady: https://www.grilguru.cz/grilovaci-naradi.

  25. Mr Alion napsal:

    EaseUS Partition Master Crack is a freeware application that lets you manage partitions and disks using the Microsoft Windows PC computer or laptop.

  26. Daniela napsal:

    Hubnutí by rozhodně nemělo být nějakým peklem pro daného jedince, ať už je to žena nebo muž, musíte to mít v hlavě uspořádané a všechno dělat s mírou. Ideální je začít s nějakým pohybem, který vás bude bavit – může to být třeba badminton v hale s partou kamarádů, my ho chodíme hrát pravidelně již 2 roky. Teď jsme si nakoupili nové vybavení a to nemusí být vůbec drahá záležitost, například díky slevovým kuponům z https://slevovykupon.net/

  27. Radka napsal:

    Hubnutí je opravdu běh na dlouhou trať, a to i v případě, že do toho dáte úplné maximum. Já jsem se do něj pustila, když mi bylo dvacet a trvalo mi hned dva roky, než jsem opravdu zhubla. Nakonec mi hodně pomohli přípravky z maca a kurkumy, se kterými se mi konečně pořádně rozběhl metabolismus.

  28. Karin napsal:

    Toto je velmi radostný den mého života díky pomoci, kterou mi doktor WEALTHY poskytl tím, že mi pomohl dostat mého bývalého zpět pomocí jeho mocného kouzla, a práci v těhotenství, kterou udělal, jsem mu tak vděčný. skvělá práce, kterou jsi udělal. Nyní mohu směle říci, že jsem byl povolán zpět na své místo v práci, moje dcera je zpět doma a já jsem byla dnes ráno testována jako těhotná po lékařském textu, který jsem dnes ráno prošla v mém zaměstnání. Byla naposledy těhotná před 14 lety a nyní jsem pozitivně testována. Chci použít toto médium, abych vám moc poděkoval a osobně vám přijdu poděkovat. Můžete mu poslat e-mail a on pro vás může udělat víc, protože vím, že jsou lidé, kteří potřebují jeho pomoc jako já. Jeho e-mailová adresa je ( wealthylovespell@gmail.com ) Jeho buňka: +2348105150446 Jste tak mocní. To je pro skutečné lidi v nouzi. DĚKUJI, DR BOHATÝ.

  29. dbkTWy napsal:

    evolution casino
    308dbkTWy}]‘

  30. SFFhHY napsal:

    evolution korea
    825SFFhHY/_“

  31. Tent Tarp napsal:

    I really like your blog post very much.

  32. Jitka napsal:

    Po porodu mého syna jsem přibrala dvacet pět kilogramů, takže jsem se rozhodla je co nejrychleji shodit, ale nešlo to. Kamarádka mi poradila dámské smart hodinky, které mi při cvičení měřily tepovou frekvenci a já si jí udržovala tak aby moje tělo spalovalo tuky. Po třičtvrtě roce jsem zhubla deset kilo a pokračuji pomalu dále.

  33. Hana napsal:

    Já osobně teda moc na nějaké diety nevěřím. Myslím si, že člověk by si měl sám stanovit co pro něj je dobré a co ne a podle toho se stravovat. Ne se řídit podle nějaké striktní diety. Navíc pokud chcete zhubnout, tak to chce určitě i nějaký ten pohyb. Super je třeba plavání. To se mi hodně osvědčilo. Je ale pravda, že já mám dost velkou výhodu v tom, že na zahradě máme přelivový bazén.

  34. Regí napsal:

    Dlouhou dobu u mě byla dieta na denním pořádku. Nikdy, ale nevydržela moc dlouho. Proto jsem se začala o výživu zajímat více. Diety už nedržím a vše funguje, jak má. Kila šla najednou dolu sama, a to i bez stresujících diet. Ráda bych proto poradila, že vše je o jedení s mírou a také o suplementech a vitamínech. Suplementy a vitamíny nakupuji levněji, díky http://kuponozdroj.cz/ .

  35. Olga napsal:

    Hubnutí začíná hlavně tou touho rozhodnout se že budete zase žít trochu zdravěji. Ono rozhodnout se takto z čista jasna není tak jednoduché jak by se na první pohled mohlo zdát. Ale jakmile si nakoupíte takové energetické gely tak je nebudete chtít mít doma na poličce. Takové věci chcete zkonzumovat a to co nejrychleji při výkonu.

  36. Olga napsal:

    Před dvěma měsíci jsem si pořídila vaporizér pax 3 blue ocean https://www.va-pax.cz/paxvaporizery/pax3/ a hned prvním překvapením pro mě bylo, že vydržel na jedno nabití hodinu a půl. Moje kamarádka si ho chtěla také pořídit, ale neustále váhala, proto si vyzkoušela můj vaporizér s jedním z originálních olejů. Byla tak nadšená, že si ho objednala hned druhý den a na klasické cigarety si již ani nevzpomene.

  37. Gail Beccaria napsal:

    Executive-Education.id is an exclusive teacher provider site in Jabodetabek that is there to help parents to find tutors for their children in accordance with their wishes… visit https://kursus-mandarin.vercel.app/kursus-bahasa-mandarin-johar-baru.html for more information

  38. Brad Hodell napsal:

    Ideal and Most economical Jabodetabek Personal Coaching, all of our employees in addition to teachers come to your home, established your very own analysis program which enable it to select any kind of area of research … visit https://privat-jabodetabek.netlify.app/les-privat-cempaka-putih.html for more details

  39. Olive Texter napsal:

    Perhaps you will find a cheaper fee as opposed to table above, make sure again regarding the qualifications from the teacher / Kindergarten teacher recommended for you … for detail https://ipa-exed.blogspot.com/2022/04/les-privat-ipa-di-tangerang-terdekat.html

  40. Karin napsal:

    Toto je velmi radostný den mého života díky pomoci, kterou mi doktor WEALTHY poskytl tím, že mi pomohl dostat mého bývalého zpět pomocí jeho mocného kouzla, a práci v těhotenství, kterou udělal, jsem mu tak vděčný. skvělá práce, kterou jsi udělal. Nyní mohu směle říci, že jsem byl povolán zpět na své místo v práci, moje dcera je zpět doma a já jsem byla dnes ráno testována jako těhotná po lékařském textu, který jsem dnes ráno prošla v mém zaměstnání. Byla naposledy těhotná před 14 lety a nyní jsem pozitivně testována. Chci použít toto médium, abych vám moc poděkoval a osobně vám přijdu poděkovat. Můžete mu poslat e-mail a on pro vás může udělat víc, protože vím, že jsou lidé, kteří potřebují jeho pomoc jako já. Jeho e-mailová adresa je ( wealthylovespell@gmail.com ) Jeho buňka: +2348105150446 Jste tak mocní. To je pro skutečné lidi v nouzi. DĚKUJI, DR.

  41. Bigo88 napsal:

    Slot online Gaming is one of the many online slot game provider sites with bets applying authentic Indonesian money. On this page you will not only be able to enjoy slot games online.

  42. madu88 napsal:

    The most famous Game slot online which can be the main choice for you is the Joker123 game which has been present in Indonesia for a long time around 2000 and has lasted forever.This game is famous for its very striking yellow logo.

  43. Dewataspin napsal:

    Dewataspin is a slot game that is always an option in slot games Rtp Slot Gacor Online is widely used by bettors as a place to bet.

  44. Gaspoll88 napsal:

    Gaspoll88 is game slot gacor the best undeductible credit deposit that provides trusted online slot games with the highest RTP in Indonesia.

  45. Gigaspin88 napsal:

    Gigaspin88 the first agent for Situs Judi Slot Online in Indonesia, to make it easier for members to make transactions now.
    It can be said that the Gigaspin88 slot agent is the best and most trusted provider so far.

  46. Jayaspin napsal:

    Pragmatic play is one of the most well-known slot online indonesia and is the best slot game both in Indonesia and internationally.
    Pragmatic Play is the best recommendation for you and won the most complete best of online slots award of all time.

  47. Kudabet napsal:

    Kudabet is The Most Trusted Agen Slot Tergacor Di Indonesia which is a type of provider that is easy to play.

  48. Anum01 napsal:

    I am very satisfied of this website and I also rate it daily whenever I do and my whole family is also very agree with this website. I like it so much. i am satisfied.

  49. Hassan001 napsal:

    Hi, Thank you for such an amazing website, I enjoyed visiting this website

  50. Hamna01 napsal:

    I like this website very much . I am visit it daily. I read it daily. I am very satisfied with this website.https://crackscoop.com/

  51. Mariam Khalid napsal:

    i am very satisfied with this blog

  52. kamranmalik napsal:

    i am visited this website. its stuff is very nice. i liked this website.

  53. Modtodays napsal:

    Any woman wants to be beautiful in everyone’s eyes, effective weight loss is always a hot topic that women are interested in, if so, please refer to Modtodays, a website that provides information about many types The application supports effective weight loss, not starting with a diet method. Thanks to these applications, users can easily manage their daily calorie consumption and physical activity in an efficient and scientific manner. Some of the notable apps featured on the site include MyFitnessPal, Lifesum, Lose It!, Noom, and FatSecret. These apps provide users with convenient tools to track calories consumed, recommend eating and exercise plans tailored to each person’s needs and preferences. Furthermore, these apps provide users with features that help them stay motivated and promote their weight loss in an effective way. With these weight loss support applications, users can save time and efforts in losing weight effectively and scientifically.

  54. sssrj napsal:

    i am visited this website daily.this website are raelly amazing.

  55. Waseem Shahzad napsal:

    i am visiting this website daily. this website is raelly amazing.
    https://crackscoop.com/

  56. Waseem Sb napsal:

    i am very satisfied with this blog
    https://crackfax.com/

  57. mossa napsal:

    Hi, Thank you for such an amazing website, I enjoyed visiting this website

    https://reelcrack.com/

  58. shahzahd napsal:

    I like this website very much .

    https://pcdeveloper.net/

  59. MOSSA WASEEM napsal:

    i am very satisfied with this blog

    https://fastcracks.com/

  60. Susannah Harvey napsal:

    Is it time to start on a transformative language learning experience? Check out Executive-Education.id’s language of choice course. From cultural immersion to expert guidance, our program offers an all-natural strategy to language acquisition. Explore the advantage of a fresh language, broaden your horizons, and obtain a edge against your competitors in today’s interconnected world. Tap https://kursus-arab.github.io/kursus-bahasa-arab-duren-sawit.html for further.

  61. salu napsal:

    this website is according to my needs. i am thankful.seo power suite pro 2023 crack

  62. salu napsal:

    i am very satisfied with this blogadobe crack

  63. Anum02 napsal:

    I like this website. I am very satisfied with it.

  64. JamesOneil napsal:

    Fan and all centre is quoted for the approval of the guile for the citizens. The paths of the fitness equipment review
    are implied for the terms. Goal is pushed for the total aspect for the tried element for the section for the marks for the citizens.

  65. United Airlines is considered to be one of the best and most significant airlines that provides the best services in the world and that is United Airlines Manage Booking. Along with that, it provides travelers with a dependable flight experience at an affordable cost.
    Web Address: https://flightsassistance.com/united-manage-booking/

  66. Anum02 napsal:

    I am very satisfied of this website and I also rate it daily whenever I do and my whole family is also very agree with this website. I like it so much. i am satisfied.

  67. Sightcare, Sightcare Review, Sightcare Reviews, Sightcare Supplement, Sightcare Supplement Review, Sightcare Supplements, Sightcare Supplement Reviews, Sightcare Side Effects, Sightcare Ingredients, Sightcare Home Remedies, Sightcare Scam, Sightcare Legit, Sightcare Pills, Sightcare Consumer Report, Sightcare Amazon, Sightcare Walmart, Sightcare Price, Sightcare Customer Review. Sightcare

  68. zenyzenam napsal:

    I visit this website everyday and get a lot of information.

  69. Věra napsal:

    Hubnutí začíná hlavně také tou psychickou a fyzickou pohodou. Jakmile se totiž rozhodnete že nebudete hubnout i v hlavě tak se nikam nedostanete, víte? Já třeba chci jet s manžleem na začátku ledna na Slovensko. Vyzkoušíme termály slovensko a pak dám vědět.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.