Jak žijeme s muži my?

Milé ženy, dámy, holky,

jsme od přírody stvořené pro život s muži, odmala si přejeme pro sebe toho “pravého”, ale víme, koho si to vlastně přejeme? Pohádkového prince, dřevorubce z lesa nebo učeného profesora? Kdo je pravý muž? Je pro každou z nás pravý jen jeden? Kolik jich je a kde jsou? Jsme připravené se s nimi setkat? Umíme být ženami, partnerkami, matkami, dcerami pravých mužů?

Chcete vědět, jak žijeme s muži my? Jaké máme vztahy? Jaký je náš pohled na muže? Kdo je pro nás pravý muž? Jaké jsou naše ingredience a koření našich vztahů s muži?

Odpradávna sedávaly ženy kolem stolu a sdílely své příběhy, moudrost a zkušenosti při draní peří nebo štupování ponožek. Přijměte tedy naše pozvání k virtuálnímu stolu, do naší “kuchyně”, kde jsme si povídaly o mužích.

A kdo všechno ke stolu zasednul?

Alice Kirš, Lucie Kolaříková, Denisa Palečková a Stanislava Mrázková.

Na závěr jsme k našemu stolu pozvaly i dva muže: Davida Kirše a Zdeňka Webera a pěkně jsme je vyzpovídaly.

Zakladatelka a ♥ projektu Ženy ženám Alice je žena, která svým velkým srdcem, otevřeností, lehkostí, citlivostí, originalitou a důvtipem boří staré hranice a vytváří neomezený prostor pro růst. Je milovnicí lehkosti a svobody, zvířat, vaření, útulné atmosféry, cestování a také autorkou knihy 17 tváří ženy.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.