Život je teď

Přesně před rokem jsem se potkala s touto zajímavou a velmi inspirující ženou

Beou Benkovou

 

Znala jsem už nějaký čas jejího skvělého muže Janka Poláka, se kterým jsem procházela Dynamikou Bohatství – cestu k objevení vlastní hodnoty a svého flow.

Naše setkání proběhlo na jejím live semináři v Praze. Na konci seminárního dne jsem naprosto dojatá a pohnutá Beiným osobním příběhem šla za Beou a řekla jí: „Chci, abys mě koučovala.“

Ani ne za měsíc se mé přání zrealizovalo. Bea je mou osobní koučkou už rok, je také mou blízkou kamarádkou a participuje na projektu Ženy ženám.

 

Ještě před rokem jsem si myslela,
že nejsem schopná spolupráce,
že všechno, co dělám, tak nějak nemá smysl.

Neustále jsem se sama sebe ptala proč tu jsem a co mám dělat.

  • Jaké jsou mé dary a talenty?
  • Co vlastně umím?
  • Kam chci, aby se můj život dál ubíral?
  • Co za sebou chci zanechat?
  • Jak být doopravdy spokojená a šťastná?
  • Jak se spojit se svou výjimečností?

S příchodem Bei do mého života se vše změnilo a mění se nadále :)
Jsem za to moc vděčná.

Spolupracovat jsem se naučila a moc si to užívám. To, co dělám, mi dává obrovský smysl a pomáhá velké spoustě žen i mužů :). Vím proč tu jsem a taky, co mám dělat. Znám své dary, talenty, svou hodnotu, i když jsou občas v mlze. To nevadí, cítím je. Jsem spokojená a šťastná žena a dokonce celým tělem cítím svou výjimečnost.

A taky před rokem vznikl tenhle krásný projekt Ženy ženám. Nestalo by se tak, kdybych neuměla spolupracovat, kdybych nezačala vidět svou hodnotu, kdybych neměla odvahu a touhu k tomu vytvořit něco velkého, kdybych nezačala skládat kousky mého životního puzzle.

 

Uvědomila jsem si, že život je teď!

A chci, abyste si to uvědomili i vy :) Proto vás zvu k přečtení Beiny krásné a inspirativní knihy, kde Bea otevřeně mluví v rozhovorech s Jaruškou Timkovou o :

  • o tom, že každá činnost, i jídlo, má svůj čas
  • o hře na uklízení a obrovském rodičovském zrcadle
  • o nevyjádřených emocích
  • o léčení dětí skrze rodiče a jejich odkaze
  • o vztahu k mužům a esenci lásky
  • o vibracích a šamanské léčitelce
  • o výsledcích, výkonu a spolupráci
  • o tom, jak lépe využívat svůj čas a vytvářet hodnoty
  • o rozdílu mezi uspokojením a naplněním
  • o kurzu pro lepší manželky
  • o efektivní manželské komunikaci a hodnotách rodiny
  • o tom, jak si dopřát krásné věci
  • o tom, že úspěch existuje
  • o štěstí a penězích
  • o pocitu nedostatečnosti
  • o identitě a nalezení smyslu života
  • o větě, která změnila její život
  • a o mnoha a mnoha dalších věcech :))

 

Knihu Život je teď nedávno v Čechách pokřtila

Život je teď

I já a Ženy ženám jsme byly u toho. A dokonce i Michal David

Život je teď

a šamanská léčitelka Sandra Epstein

Život je teď

Život je teď

 

Knihu si můžete objednat ZDE >>>

Nechci tu psát, že vám tato kniha změní život. Bea má však obrovský dar úžasné inspirace a nadhledu, který vás obohatí tak, že se za změnou a transformací samy vypravíte :)

 

A kdo je vlastně Bea Benková?

Bea Benková je ambasadorka a koučka výjimečných žen. Pracuje se ženami po celém světe. Velmi ji záleží na tom, aby každá žena byla silná, ženská, vitální a bohatá a žila svůj život v souladu se svou přirozenou podstatou a smyslem života tak, aby zanechala za sebou hodnotné dědictví a žila v lásce, porozumění a harmonii s muži. Bea je zakladatelka a ředitelka Globálního Institutu pro Výjimečné Zeny, jehož posláním je transformace lidstva prostřednictvím spojené síly výjimečných žen. www.gifew.org

 

Hezké čtení.

 

S láskou

Alice Kirš

Zakladatelka a ♥ projektu Ženy ženám Alice je žena, která svým velkým srdcem, otevřeností, lehkostí, citlivostí, originalitou a důvtipem boří staré hranice a vytváří neomezený prostor pro růst. Je milovnicí lehkosti a svobody, zvířat, vaření, útulné atmosféry, cestování a také autorkou knihy 17 tváří ženy.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. Naďa napsal:

    Je dobré vědět, že čekání se určitě nevyplácí. Já jsem o postavení se na vlastní nohy v kariérním životě přemýšlela pět let a spousta věcí mi utekla. Pak jsem do toho šlápla, zajistila si podnikatelský úvěr a začala šít, jak jsem si to vždycky přála. No, a teď už to dělám desátým rokem, poměrně se mi daří, mám pod sebou tři další kolegyně, které pracují z domu… Prostě za mě dobře nastavený byznys. ;-)

  3. Blahoslav_Jurina napsal:

    Zistite, čím je každé online kasíno také výnimočné a prečo sú tak obľúbené u slovinských hráčov na stránke slovenskeonlinecasino.com. Od životnej výhry vás môže deliť len jedno kliknutie.

  4. Safina Dinar napsal:

    I guess I would hardly find this wishing as if I could tag my picture with #sqlab and become one of the guy how it work like a charm for me. You know one of the colleague at dissertation writing service has suggested me to get that one

  5. JaneX napsal:

    Souhlasím s tím, že je to hodně o nastavení hlavy a o tom, že si lidi musí uvědomit, že teď žijí. Není důvod čekat pět let na to, aby si člověk udělal dítě nebo pět let na to, aby si zařídil bydlení. Že jsou teď vysoké hypotéky? Tak se vykašlete na hypotéku. Investujte, nakupte a prodejte starožitnosti nebo s tím prostě něco dělejte. Život je teď. Ne za deset let.

  6. Janiczka napsal:

    Nemůžu souhlasit více s tím, že život je teď. Prostě žijeme len raz. To je moje motto. Jako samozřejmě člověk si nemůže jenom užívat. Ale je potřeba si uvědomit, že minuty, které uběhly, vám už nikdo nevrátí. A je jedno, že bude občas vaše dámská peněženka na zip poloprázdná (nebo poloplná? :))) Prostě žijte!

  7. Sgran napsal:

    Perhaps the most prominent advantage is their convenience. Disposable vape Products bundles come pre-packaged and pre-filled with e-liquid, eliminating the need for any additional accessories or maintenance. This convenience makes them ideal for both beginners and experienced vapers who want a hassle-free experience.

  8. stacy willey napsal:

    Life is now made more beautiful and comfortable with the exquisite range of flooring options at flooring stores ajax. Step into elegance, step into comfort

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.