Ženské tantamy

Dnes jsem byla svědkem nádherné, ukázkové situace. Seděla jsem v Lesním baru – což je místo nad Horní Lipovou. Je to místo skutečně v lese, v kopci, takže místo, kde, když jdete pěšky, už máte jazyk na vestě, děti otravují, že se jim nechceeee…a vy myslíte jen na to, chvíli se někde svalit a dát si jedno, případně dvě pěkně orosená pivka. A ono tu najednou je. Místo bez obsluhy, místo, kde si nejen můžete dát pivko, které je důmyslně chlazeno v potoce či sudu, ale dokonce si zde můžete vzít z chladícího boxu špekáček a opéct si ho.

Těšila jsem se na něco sladkého, tatranku, tyčinku a pivo. Ovšem rozevřená papírová krabice skýtala naprosto nečekané překvapení. KREMROLE. Čerstvé kremrole. Sešly jsme se nad krabicí tři. Jen jsme se na sebe podívaly, očička zajiskřila a každá si chutí hrábla. Hmm..Normálně kremrole zas tak nemusím, ale takhle v lese? Tomu se nedá odolat.

„A kdybyste chtěly vědět, tak v Branné na náměstí mají luxusní trubičky, malé, velké – a to jen za…“ vyslovila jedna z žen směšnou cifru. „ Jsou úplně skvělé,“ dodala ještě. Upřímně jsem v tu chvíli vůbec netušila, kde je Branná, ale informaci jsem ve svém mozku zaznamenala. Co kdybych třeba jela okolo.

Usazena za stolem, pochutnávala jsem si na kremroli a pivku a tu slyším, jak u vedlejšího stolu říká třetí žena z naší hříšné trojice svému muži. „Prý mají v Branné na náměstí výborné trubičky, a jen za …Mohli bychom se tam stavit cestou zpět,“ dodala nadějně. Její muž v klidu přikývl, „ To máme při cestě, žádnej problém.“

Seděla jsem a musela jsem se smát, já miluju ženské tantamy. A tohle místo, které funguje jako rozcestník, jako občerstvovna, najednou získalo další funkci. Výměniště informací. Každý příchozí, který vyslechl informaci o trubičkách, si ji odnese na tu svou stranu a je klidně možné, ba dokonce pravděpodobné, že se nakonec všichni jednou sejdeme v Branné na náměstí a budeme hledat, kde že to prodávají ty skvělé trubičky.

Ženy mají tento dar přirozeně v sobě, vlastně já díky tomu získávám nové a nové klientky, čtenářky. Jedna řekne druhé… a třetí za mnou přijede.

Ovšem dámy, buďme šťastné za naše muže, kteří nám často pomohou naše informace zrealizovat.

Třeba zastavit v Branné na náměstí. No, pravda, říkám si: “Jak by to asi bylo – kdyby to nebylo při cestě?“ V tom případě – lze dělat jediné – vnuknout svému muži okamžitou a nepřekonatelnou chuť na trubičky. Jinak nevím. :)

Magda Křepelková

www.zenyvpohode.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.