Všechno souvisí se vším

Jmenuji se Ella.
V poslední době u mne proběhlo několik zásadních změn, nejprve ve vědomí, pak i v životě. Jak víte, vše souvisí se vším.

 

Už jako malá jsem byla „divná“…

hodně jsem četla, měla jsem rozvinutou intuici, lidé se mi svěřovali se svými příběhy a chodili si ke mně pro radu. Myslela jsem si, že nejsem ničím výjimečná, že nic neumím pořádně a že schopnosti a talenty, které mám, má každý. Proto jsem dělala úplně něco jiného než bylo mým posláním.

Nebyla jsem sama sebou, byla jsem nespokojená se svým životem. Osobnímu rozvoji jsem se začala věnovat poté, kdy jsem byla na pokraji svých sil a chtěla jsem skočit z mostu. Moje maminka už nežila, otec mé dcery také ne. Táta byl v Americe. S tchyní a tchánem jsem se nestýkala a moje sestry měly vlastní problémy.

Byla jsem sama, jen s dcerou. Jako dva trosečníci.

Udělala jsem v té době hodně chyb. Absolutně jsem nebyla připravena. Na nic.

Vše souvisí se vším

Postupně jsem začala objevovat,
že nic není jak se na první pohled zdá.

Asi jsem nebyla dostatečně chápající studentka, protože můj život zamíchal karty úplně jinak než jsem chtěla. Odešla jsem do Rakouska za mužem. Měli jsme před svatbou. Opustila jsem podnikání, své zázemí a vše vsadila na jednu kartu. Na žaludové eso, jak se později ukázalo. Po čtyřech měsících si můj nastávající našel jinou a mě vykopl na ulici.

Byla jsem najednou v cizí zemi, bez práce…

V Česku jsem uzavřela firmu, měla jsem přeci začít nový život, bez znalosti jazyka – nikdy jsem se německy neučila, bez bytu a bez peněz. Vzhledem k přesvědčením, která jsem kdysi učinila – být silná a samostatná, jsem přežila.

 

Naučila jsem se řeč, našla si práci, byt, novou lásku a začala žít!

Dnes musím říct, že pro mne můj bývalý přítel udělal to nejlepší, co mohl. V domácím prostředí bych nikdy nebyla schopná podívat se skutečně na to, co se děje. Začala jsem poznávat sama sebe, začala jsem chápat co se děje a proč se to děje. Vše mě směřovalo k tomu mít se ráda, být spokojená sama se sebou.

 

Pokud v životě jdete proti sobě, osud Vás vždy kopne
a vrátí na Vaši cestu, i ze cenu ztrát,
které vlastně ztráty nejsou.

Stále studuji, rozšiřuji své vědomosti, abych byla inspirací pro všechny, kteří chtějí změnit své myšlení a vydat se na cestě k sobě sama. Splnila jsem si svůj sen a naplnila své poslání a začala pracovat s lidmi, kteří také chtějí pracovat sami na sobě a transformovat svůj život. Jsem šťastná žena.

 

Ella Hrubá

expertka na vztah s matkou
podporovatelka budování sebedůvěry
www.ellahruba.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. gnOvJb napsal:

    evolution korea
    900gnOvJb[„$

  3. TkZIQW napsal:

    evolution casino
    919TkZIQW+“<

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.