Start velké životní proměny

Už to bude pomalu rok. Rok, co jsem se zúčastnila skvělého dne v Brně. Rok, co jsem změnila svůj život.

Od prvního setkání s projektem Ženy ženám uplynul zhruba půl rok. Stále vzpomínám, jak jsem doma seděla a hltala příběhy jednotlivých žen a utírala si slzy. Když přišla pozvánka na Ženy ženám živě, moc jsem neváhala. Přihlásila jsem se.  Žádná kamarádka se nepřidala, a tak jsem vyrazila sama.

divadlo

Byla jsem fascinovaná

Prostor, který byl pro akci vybrán, je sám o sobě překrásný a plný zvláštní atmosféry. Do toho všudypřítomná ženská energie. Doposud jsem nic podobného nezažila. Chodila jsem jak Alenka v říši divů. Všechny ženy se zdravily, vítaly a překypovaly pozitivní energií. K dispozici byly i stánky. Koupila jsem si nějaké knihy. Ze seminářů už jsem znala Lucii, Šárku, Beu a Lili. Těšila jsem se nejen na ně, ale i na ostatní. A pak to všechno začalo. Seděla jsem nahoře a v tichosti vše pozorovala. Simona byla úžasná a neskutečně vtipná. Na pódium přicházeli známé i neznámé tváře. Poprvé jsem uviděla Danu s vtipným Richardem. Poslechla jsem osobní příběh Davida, který mě opravdu chytil za srdce. Zaujala mě i Bára a Deniska. Všichni byli výjimeční a inspirativní. Celý den se nesl ve skvělé pozitivní atmosféře. Simona nás všechny bavila. Občas přicházely i velmi emotivní projevy a polykala jsem proudy slz.

Uvědomila jsem si spoustu věcí

SimonaZnovu jsem se přesvědčila o tom, že jsem tvůrcem svého života. Já rozhoduji o tom, jaký život budu žít. Uvědomila jsem si, že jestli zůstanu dál v nefunkčním vztahu, je jen a jen moje rozhodnutí. Pochopila jsem, že můžu svůj život změnit a můžu žít život podle svých představ, ne podle přání a představ jiných. Našla jsem odvahu k dalším krokům v mém životě. Večer jsem odjížděla s jasnou představou o mé budoucnosti. A neměla jsem strach. Cítila jsem volnost a vědomí toho, že můžu. Můžu být sama sebou. Můžu žít život, jaký si přeji. Udělala jsem si jasno i ve svém osobním rozvoji. Postupně jsem navštívila spoustu dalších seminářů. V srpnu jsem si dovolila a odjela na Ženy ženám intensive a udělala další důležité rozhodnutí. A pak už vše vzalo rychlý spád. Dnes žiji v harmonickém vztahu. To co mně před rokem přišlo nemožné, se dnes stalo skutečností.

Těším se na další setkání

Již za pár dnů proběhne druhý ročník akce Ženy ženám živě v Brně. Těším se na další inspiraci a cenné informace, které získám. A děkuji. Děkuji za všechny pozitivní změny. Cítím velkou vděčnost. Vděčnost za všechno, co se odehrálo v mém životě. Zároveň se těším na nový příval inspirace.

Milé a překrásné ženy! Vezměte své kamarádky, dcery, matky, sestry a vydejte se do Brna. Prožijte výjimečný den s výjimečnými lidmizískejte novou inspiraci do svých životů!

S láskou

Dáša Kožinová, autorka projektu Ženské cykly

dasa

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Jarmila Buchtova napsal:

    Ahoj a dakujem za tuto moznost, ze sa mozem dozvediet nieco nove, ktore mi pomoze v mojej zivotnej(tazkej)sytuacii! Ste jednicky a dakujem Vam vsetkym , ze pomahate k lepsiemu zivotu!!!!!
    Vela sily a uspechov prajem. :) xxxx

  2. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  3. vUkzPP napsal:

    evolution korea
    389vUkzPP?!|

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.