Prožitková REVUE aneb dopřejte si čas jen pro sebe

Prožitková REVUE

Prožitková REVUE je prostor, ve kterém všechen čas patří jenom tomu, kdo se do něj vnoří. Tuto knihu jsme vytvořili proto, aby vám pomohla každodenně sdílet alespoň pár minut s člověkem, který je nejdůležitější na světě – sám se sebou.

Naše motto:

Neptej se, co svět potřebuje. Ptej se, co potřebuješ ty, aby ses cítil živý, protože jestli svět něco potřebuje, jsou to lidé, kteří se cítí živí. (Howard Thurman)

Prožitková REVUE aneb dopřejte si čas jen pro vás

Kdo jsme

Proč  Prožitková REVUE vlastně vznikla? Začalo to prožitky. Tedy přesněji řečeno potřebou vědomého prožívání a potřebou být takové, jaké jsme – ženské, svobodné a kreativní. Kdo tedy jsme? Tereza a Jana, dvě kamarádky s podobným a přesto zcela odlišným životním příběhem.

Sešly jsme se v čase hledání toho pravého, v čem bychom se mohly realizovat a pracovat s radostí a na něčem, co je krásné a přínosné i pro ostatní. Po několika dnech, které jsme postupně strávily v přírodě, v rozhovorech a v Janině nádherné bylinkové kuchyni, se v nás ozvala touha uskutečnit společný projekt, dělat to, co nás baví a využít toho, s čím už máme zkušenosti z dřívějška.

Konkrétní nápad na sebe nenechal dlouho čekat a výsledkem je právě Prožitková Revue a zápisníky s autorským obsahem a designem.

Prožitková REVUE aneb dopřejte si čas jen pro vás

Jana se dříve pohybovala ve světě čísel a financí,  nyní se zabývá malbou, designem a vedením kreativních kurzů.   Terezinou profesí je firemní komunikace a marketing, píše  texty a vede projekty. V týmu se tak výborně doplňujeme. Naše společné aktivity jsou od poloviny listopadu 2016 k vidění na www.moozy.cz.

Proč REVUE

Vycházíme z toho, že každý člověk je jedinečný. Přesto na to zapomínáme, přehlížíme sami sebe, své potřeby, své pocity. Ztrácíme skutečné prožitky. Máte alespoň krátký pravidelný rituál, něco, co děláte jen pro sebe a sama/sám?

Kdy jste si naposledy odpověděli na jednoduché otázky: Co mě dnes potěšilo? Komu jsem pomohl/a? Čemu jsem se zasmál/a? Tuto knihu jsme vytvořili  právě proto, abyste tyto drobné důležitosti měli s kým každodenně sdílet. S člověkem, který je pro vás nejdůležitější na světě – sám se sebou.

 Co je Prožitková REVUE

Prožitková REVUE je váš osobní kreativní prostor ve formě knihy. Může to být příjemný, každodenní průvodce, postupně vznikající pětiletá kronika, zápisky ze života nebo třeba krásný deník vývoje vašeho potomka, vztahu, koníčků nebo čehokoli dalšího, co naplňuje váš život.

Každý den pár řádků, po dobu pěti let, vám vytvoří přehled toho, jak se život proměňuje, co pro vás bylo a je důležité, kam jste se posunuli, o čem přemýšlíte a hlavně čím žijete a jak se vám v různých oblastech života daří.

Prožitková REVUE aneb dopřejte si čas jen pro vás

Navíc si svůj vývoj můžete v připravených třinácti životních oblastech přehledně a dvakrát ročně vyhodnotit.

Oblasti zahrnují například rodinu, zdraví, práci, partnerství, čas pro sebe a další.

Pro ty, kteří na sobě chtějí pracovat, více přemýšlet nebo chtějí zkusit psát, ale potřebují podporu, jsme pro inspiraci na každý den připravili jednu otázku.

Co Prožitková REVUE obsahuje a co vám přinese?

Hlavní obsah je sestaven jako pětiletý diář, ve kterém je na každý den připraveno několik řádků, které můžete popsat svými autentickými prožitky a pokud se vám bude chtít, můžete odpovědět na předtištěnou otázku.

Některé otázky můžou rozesmát, zlepšit den nebo vám připomenout veselé vzpomínky. Další vás budou inspirovat, motivovat nebo dokonce provokovat. Na  každé stránce je pět sekcí, každou si postupně, rok po roce nadepíšete aktuálním letopočtem (např. 2016, 2017 atd.) a zapíšete své prožitky a/nebo odpověď na otázku.

U každé otázky je navíc ikonka, která symbolizuje jednu ze třinácti životních oblastí, do  kterých jsme otázky rozdělili. Na konci knihy jsou pak připraveny stránky pro pololetní vyhodnocení těchto oblastí formou známkování od jedné (nejnižší spokojenost) do deseti (absolutní spokojenost). Vybrané oblasti si tady také můžete ohodnotit a napsat k nim svou vizi ideálního stavu. Poslední částí jsou cvičení, která slouží k podpoře tvořivosti.

Knihu lze zakoupit nyní pouze v kampani na https://www.startovac.cz/projekty/prozitkova-revue/. Pomozte nám ji uvést do života. Pokud se podaří vybrat cílovou částku, můžete se na svůj výtisk těšit už pod stromeček. Vaší podpory si velmi vážíme.

Děkujeme.

Tereza a Jana

https://www.startovac.cz/projekty/prozitkova-revue/

 

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.