Přijměte penis svého muže jako klenot

mužské tělo

Zdroj slasti a rozkoše je pro muže nepochybně penis. Na jeho těle je to místo, které mu může přinést nejvíce potěšení a krásných vnitřních i vnějších prožitků.

Ženy se často staví k penisu rozpačitě. Některé jej přirovnávají k meči – vyvolává v nich pocit ohrožení. Jiné na něm nevidí nic zvláštního a už vůbec ne krásného. Některé jsou z něj zmatené nebo nejisté.

Málokterá žena dostala před svým prvním kontaktem s muži praktické rady, jak k penisu přistupovat, jak jej polaskat, jak jej přijímat. I když výjimky potvrzují pravidlo, stále je vysoké procento žen, které kouzlo penisu vlastně příliš nevnímají. Je to škoda.

Jak potěšit muže?

Penis je přitom na mužském těle, z fyziologického hlediska, jedna z nejzajímavějších částí. Stačí mu jen věnovat trochu více pozornosti, času a zkoumání. Muži ve svých penisech nemají většinou uložena žádná emocionální traumata.

Na rozdíl od žen, jejichž pohlaví je s emočním systémem pevně spjaté, je penis vlastně šťastný. Muži své penisy milují, jsou na ně hrdí, oceňují jejich schopnosti a plně jich využívají. Umí si jej užít.

Říká se, že pokud žena zahrnuje penis svého partnera zájmem a láskou, otevírá tím zároveň jeho srdce. Tak, jako ženy milují dotyky v horních partiích jako jsou vlasy, obličej, šíje a dekolt, muži tají při dotyku na svých intimních partiích.

Láskyplný dotek na penisu je pro muže příjemný a vítaný…

Žena, která ví, jak přispět k partnerově spokojenosti a k dobrému naladění, se dotýká jeho penisu kdekoli a kdykoli je to jen možné. Nejedná se pokaždé o dotyky stimulační, ani nejde o dosažení nějakého cíle. Jde jen o potěšení, projevení zájmu a podpory. Z prováděných výzkumů je zřejmé, že právě láskyplný dotyk na penisu přináší muži do života více spojenosti, harmonie a zvyšuje jeho sebevědomí.

Dotýkejte se…

Klasické rychlovky a stereotypní stimulace, které vídáme v pornofilmech, se někdy vyplatí vyměnit za pomalé a jemné zkoumání. Věnujte pohlaví svého partnera občas o něco více času. Zaměřte svou pozornost na „mapování“ jeho citlivosti. Každý muž je jiný, každý má jiné prožívání.

Každý penis má jiné reakce a potřebuje jinou péči. Použijte olej nebo lubrikační gel a věnujte svému muži svou plnou pozornost. Váš zájem ho potěší. Společně můžete nacházet nejrůznější místa extatických prožitků, nechat se unášet naprostou dokonalostí vašich těl.

Takové chvíle mohou prohloubit vaše spojení a osvěžit zase o něco více váš intimní život. Laskejte, objevujte, zkoumejte, hlaďte, masírujte nebo se prostě jen tak mimoděk častěji dotýkejte. Přijímejte penis svého muže tak, jak byste si přály, aby on přijímal váš klín. Jako skvost a největší poklad světa.

Vnímáš někdy, že u Tebe převládá mužská energie a přitom by ses chtěla cítit více ženská?

Přeješ si posílit svou ženskost?

Podívej se na krátké video, ve kterém Ti Jana Mašková Zimolová prozradí, jak na to >>>

 

Jana Mašková Zimolová
lektorka v oblasti sexuality a intimních vztahů

www.terapiedotykem.cz
facebook/Terapie dotykem

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Rosťa napsal:

    Vsechno pekne az na tu predposledni vetu: „Přijímejte penis svého muže tak, jak byste si přály, aby on přijímal váš klín.“ Tu smazat. Protoze moje zena ji dodrzuje, a presto me to netesi…odpoved na oboji je totiz NEVSIMAT :-)

    • Katka Svobodová napsal:

      Nevšímat si toho, kým jsme a jak se cítíme??? Pokud je to cesta, která vám vyhovuje a přináší štěstí, OK… jsem ale jiného názoru.

    • Zeta napsal:

      Neznám vás jako člověka, ale to co jste napsal, to by se mělo tesat do kamene nebo napsat a vylepit na každou plakátovací plochu v duchu rčení: Jména hloupých na všech sloupech. Nerozumíte sám sobě jako muži a nemůžete rozumět ani ženě. Pokud za tím nestojí závažnější problém, kterým by mohlo být vaše mužské „ego“.

  2. K napsal:

    To, co píšete, je na podbití.

  3. eva ziková napsal:

    také penis ignoruji,polykání semene je hnus!!!

  4. Irena napsal:

    Ano, penis milovaného muže je úžasný! :) Miluji ho. Oba, svého muže i jeho penis. A můžu potvrdit, že láskyplný přístup k mužské chloubě se vyplácí :)

  5. Jarmila napsal:

    Je to skvělý clanek!Moc děkuji :-) .Pokud jsou partneri otevreni,snazi se oba udelat si vzájemě dobre a to je zasadni..Tady jsou v ohlasech bohuzel i spatne zkusenosti,taky jsem je mela.Kdyz se partner choval v beznem životě ke mně casto nehezky,nebo rovnou hnusně,vsechno se to promitlo do intimity,do sexu.Chtel pak větší sblizovani a ja ani nemohla otevrit nohy,aby se tam ke mne priblizil pusou.Bylo mi to krajně nepříjemné,a kdyz pak i osidil hygienu,byla to cesta k memu odporu,anejen k odporu k jeho penisu. .Nekdy se mi podarilo vysvetlit mu neco,co nas brzdi v peknem sexu,ale jindy to nebylo mozne,nechtel ani porozumět,chtel hlavne podle sebe.A taky nebyly takové moznosti,kde se poradit.To je ted na tom skvělý,to urcite ješte vyuziju.Ta treti osoba v partnerské dvojici může vnest jasno mnohem více,je to nezávislá strana a odbornik se zkusenostme.A zena nebo i ten muž si muze zajit pro rady sam.Pak nemusi chkap nebo zena hledat sex jinde.Kdyz si dokazi vzajemne udelat radost a hledat spolu.A co vic stmeli vztah,nez úžasný sex,nádherné milovani..ano,mam rada kdyz si popovidame a jsou spolecne zazitky,ale postel dokaze vse urovnat,dokaze naladit na pěkný vzajemny pristup,na lasku.A proc si to odrikat,kdyz to jde? A stalo se mi,ze pak prisel jiny vztah s otevrenym partnerem k povidani o sexu,tak najedno vsechno slo.A Za tyto clanky moc dekuji,jsou tu rady nad zlato.Zivot je lepsi si uzivat,nez se trapit a uzirat rozlobenymi reakcemi.K nicemu nejsou.Akorát jsou dobré k novému rozhodnuti,ze ja ,zena chci krasny sex a milování a budu hledat a radit se,dokud to vse nevypatram.A je to fajn zábava!:-) Dekuji ještě znovu za clanky. A jedna otazka,nejake techniky,nebo popis co vse je možné pro partnery delat s jejich poklady toho protejsku,by nebyly?Nebo doporučení kde to najit,krom koucky.Dekuji.

  6. Jana napsal:

    Nehledejte žádné návody.. každý je stejne jiný. Musíte se chtít láskyplně naladit na penis vašeho partnera. Navlhcete jej kokosovým olejem a stačí jej hladit, dotýkat se, laskat, jemně si hrát, zjišťovat kde je nejvíce citlivý a co se mu líbí… Ne za prvotním účelem sexuálního vybití, ale proste proto, ze mu chcete udělat hezky, potěšit ho, předat lásku.. Nevím jak to vysvětlit. Vyvrcholení pak přijde samo.

  7. Zeta napsal:

    dobrá rada nad zlato je jedno české přísloví platné i v dnešní době a tak mě napadlo při čtení tohoto článku další české přísloví „kde je vůle, tam je i cesta“. Moudrý a vstřícný člověk si z článku vezme pro sebe to podstatné a věční kritici, rýpalové a neumětelové (ženy i muži) budou zas jenom prudit. Problém není nikdy jenom na jedné straně a pokud ho partneři přijmou jako výsledek nedorozumění nebo nepochopení svých potřeb a budou hledat cestu jak jej vyřešit, místo osočování a napadání jeden druhého pak je to prima. Člověk jako jedinec má vždycky právo volby. Pakliže zůstává v neuspokojujícím vztahu je to jeho volba. Argumenty typu: je to k vůli dětem, nemám kam jít, co by tomu řekli lidé, to jsou jenom berličky o které se opíráme neschopni nebo neochotni řešit samotný podstatný problém. V nezanedbatelném počtu případů intimního nesouladu hraje svoji roli i vypočítavost, partner nebo partnerka žije ve velmi dobře hmotně zajištěném vztahu a radši bude trpět při intim. chvilkách protože za luxus a hmotné zajištění to přece stojí, ale mezi přáteli budou za chudinku nebo za chudáka, který trpí nepochopením toho druhého, ale za majetek to přeci udělám a přetrpím. Sex je krásný, milování je nádherné pokud je sdíleno a prožíváno se stejně naladěným a otevřeným partnerem. Taky se mi to povedlo až na podruhé a to první trvalo 28 let a byla tam i kupa berliček proč to nejde. Život je velmi krátký a stojí za to aby byl prožit ne dožit a aby partneři prožívali spolu ne vedle sebe. Žít vedle sebe, tam už je ve vztahu mezera a každá mezera se časem zvětší v nepřekonatelnou vzdálenost. Máte pocit, že jsem se odchýlila od tématu, ale ne každé lidské tělo je ojedinělý a neopakovatelný klenot a je nutné k sobě navzájem jako ke klenotům přistupovat. Milovat svoje tělo, jako ten nejdražší klenot na světě, tak budeme umět milovat i tělo partnera a intimní chvilky pro nás budou návštěvami těch nejkrásnějších klenotnic ukrytých v nás.

  8. Krista Maxin napsal:

    Kontraktor Kolam Renang melayani jasa pembuatan kolam renang, jasa renovasi kolam renang, jasa perawatan kolam renang. Bergaransi, profesional … kunjungi https://treatment-air-kolam-renang.netlify.app/perawatan-air-kolam-renang-lamongan.html untuk peroleh promo diskon

  9. Jacque Slonaker napsal:

    beton cor untuk keperluan konstruksi bangunan anda. Klass B-0 Dipakai untuk dasar atau sebagai pengeras … segera kunjungi https://harga-box-culvert-megaconperkasa.blogspot.com/2019/08/harga-box-culvert-beton-1-tanjungpinang.html

  10. France Bruckman napsal:

    Harga Beton Cor Murah Per Kubik – Jual Beton Ready Mix. Supplier dengan Harga Beton Ready Mix Batching Plant Berikut Harga Beton Cor Readymix dari … info lebih lanjut https://roadbarriermegacon.kedungsepur.my.id/2020/09/harga-road-barrier-megacon-1-di_45.html

  11. Latrisha Lannigan napsal:

    singkat definisi towing merupakan jasa pengiriman kendaraan beroda empat dengan menerapkan figur kendaraan tipe angkut. Untuk istilah lebih luas towing sendiri … info lebih lanjut https://kirimmobil-carcarrier.blogspot.com/2020/12/biaya-kirim-mobil-indonesia-malaysia.html

  12. Leo Krein napsal:

    Beli Kaca Tempered 12mm Online berkwalitas dengan harga murah terbaru 2020 di KacaTempered.co.id! Pembayaran gampang, pengiriman kencang, untuk detail silahkan kunjungi https://bursa-kanopikaca.blogspot.com/2019/12/jual-kanopi-kaca-tempered-1_8.html

  13. Maxwell Mcilwaine napsal:

    At KontraktorEpoxy.co.id we are able to meet all of your epoxy needs. We specialize in every applications of coating listed in our services section. We have the capacity to turn any older… tap https://epoxy-center.blogspot.com/2019/05/jasa-floor-hardener-manado-gratis.html for more offers.

  14. Aura Leah napsal:

    DistributorPintu.com will be the top manufacturer regarding restaurant along with retail doors. Everyone provide business leading doors meant for corrosion repellent, fire place rating, and additionally supermarket… click https://distributorflushdoor.blogspot.com/2020/03/jual-pasang-pintu-flush-door-1-dumai_26.html for more offers.

  15. Nilda Tatem napsal:

    ToiletCubicle.co.id is a leading commercial toilet cubicle manufacturer and understand they will reflect your company or establishment image in … tap https://partisi-kamar-mandi.blogspot.com/2018/08/cubicle-toilet-phenolic-kupang-murah.html untuk informasi selengkapnya.

  16. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  17. LiyYHG napsal:

    evolution casino
    788LiyYHG>“/

  18. QKNjgB napsal:

    evolution korea
    464QKNjgB_%(

  19. Val napsal:

    Super článek. Díky mockrát. :) Právě s tímto teď mám trochu problém. Manželův klenot totiž v poslední době prostě už nefunguje tak, jako dřív. Asi za to může věk, ale myslím si, že by to chtělo nějak řešit. Já tak trochu doufám, že by mu mohla pomoct nějaká viagra nebo něco podobného. Četla jsem, že to prý funguje dobře.

  20. Creative napsal:

    Creative company is the best floor hardener and supplier company in Bangladesh. If you need any floor hardener service contact with us

  21. Jana napsal:

    Velice zajímavý článek. Díky mockrát. Měla bych jeden takový dotaz. Jaký máte názor na erotické masáže? Zkoušely jste to někdy? Jde mi o to, že jsem nedávno narazila na erotické masáže Praha a hodně mě to zaujalo. Říkala jsem si, že bych to vlastně ráda vyzkoušela. Co myslíte? :)

  22. Loyd Rael napsal:

    Executive-Education.id is a reliable private tutoring institution in Jabodetabek and it is surroundings that literally brings students with their best teachers … go to https://privat-matematika.vercel.app/les-privat-matematika-kebon-jeruk.html for further

  23. Myung Himmelsbach napsal:

    Very best plus Most affordable Jabodetabek Confidential Lessons, the personnel plus teachers are available to your home, fixed your personal review timetable which enables it to select any area of examine … visit https://privat-jabodetabek.netlify.app/les-privat-jakarta-barat.html for further

  24. Dave Jonathan napsal:

    Perhaps you will see a cheaper fee versus the table above, make sure again around the qualifications of your teacher / Kindergarten teacher recommended back … for more information https://kimia-exed.blogspot.com/2022/04/les-privat-kimia-di-kebon-jeruk_2.html

  25. Myrtle Davies napsal:

    Join our esteemed foreign language course at Executive-Education.id and start a linguistic adventure of any lifetime. Immerse yourself while in the richness of one’s target language, guided by expert instructors who be aware of the nuances and intricacies of effective language acquisition. Whether you’re a newcomer or a complicated learner, our tailored curriculum will empower someone to navigate diverse cultures with finesse and flair. Go to https://kursus-arab.github.io/kursus-bahasa-arab-kalideres.html for registration.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.