Paní doktorka plní sály…

Možná si nejste jisti při výchově dětí. Možná se Vy či Vaši blízcí „trápíte“ něčím v rodině či partnerství. Máme pro vás zajímavou – ověřenou akci. Setkání s Dr. Lidmilou Pekařovou – jedinečnou profíčkou v oblasti novodobého partnerského soužití a láskyplné, autoritativní výchovy dětí. Autorkou knihy „Jak žít a nezbláznit se“.

Cyklus ZDRAVÉ PARTNERSTVÍ A VÝCHOVA DĚTÍ

Cyklus obsahuje celkem 6 tříhodinových přednášek, rozložených do 1,5 roku. Máte tak možnost si špičkovou lektorku nejen vyslechnout, ale položit i dotazy a třeba si doma její náměty vyzkoušet. A pak se opět přijít poradit a vyslechnout si „přídavek“. Některé myšlenky musí dozrát. Alespoň tak nám to potvrzují ti, co její programy navštěvují pravidelně. Jako když si člověk pustí svůj oblíbený film, vždy tam najde něco nového. A to vše velmi konstruktivně a s humorem. Pokud by nás totiž paní doktorka na přednáškách jen „pucovala“, jak to mnohé „autority“ dělají, asi by se lidé nevraceli.

Jaká témata cyklus obsahuje:

  • Zdravé partnerství 1, aneb o jaké hodnoty opíráme partnerství ženy a muže, jak nám to spolu ladí či neladí a když neladí, tak co s tím
  • Jak zvládat výchovu dětí od 3 do 7 let, aneb co do dětí vložíme, to tam najdeme
  • Zdravé partnerství 2, aneb není každý den posvícení, jsou i složitosti, ale jsou i řešení. Kdybyste se rozhodli jen pro jednu jedinou přednášku – tak doporučujeme tuto.
  • Výchova školáků (od 6 do 15 let)aneb ještě to stojí za to a co se dá ve výchově zachránit… pak už zbývá je „jen“ milovat
  • Jak na agresivitu v rodině, aneb agresivita není jen když uhodíme, skrytá agrese má mnoho podob
  • Citová výchova v rodině, aneb zapomněli jsme na ni, či už ji neumíme?

Dr. Pekařová je plně vytížená dáma. Na důchod zdaleka nepomýšlí, i když podle tabulek ministerstva práce a sociálních věcí v něm už papírově je. Přijďte si „načerpat“ trochu její vitality.Až uslyšíte paní doktorku, budete mít pocit, že s Vámi žije v jedné domácnosti. Ale co bude to zázračné, bude to, že budete vědět jak dál. Jazyk Pekařové je zatraceně srozumitelný a výstižný.

Má plnou ordinaci, nové klienty nebere. Vzhledem k tomu, že je ale o její poradenství zájem, lze se s ní potkat u tzv. „zeleného stolu“, což si lze představit jako skupinovou diskusi (dotaz, odpověď) menší skupiny lidí.

Má zkušenosti za 17 let v pozici primářky oddělení Rehabilitace Hamzovy léčebny, co plně využívá v koučovacích programech pro manažery se zaměřením na vedení lidí. Při její diagnostice se zatraceně rychle poznáte. Z deseti vět co o Vás řek

PhDr. Lidmila Pekařová

– skoro 40 let praxe v partnerském poradenství

– 33 let klinická psycholožka, plná ordinace už několik let – nové klienty nepřijímá,

– Do února 2013 – 17 let primářka Rehabilitačního oddělení Hamzovy léčebny – Luže

– Autorka knihy „Jak žít a nezbláznit se“ (2006), 8x dotisk

– Zralá dáma, 70 let, stále první manžel, neuvažuje o důchodu, jede naplno

– Její slovní přednáškový projev by se dal symbolizovat jako „skok tygra“

Soudní znalkyně – a pozor opravdu nestranná

……něco z její přednášky

Dr. Pekařová dělí ženy na typy A a B. Ty B jsou utahané, utrápené, usloužené a jejich okolí to ani neocení, protože to ani nechce. Ztrácí na své hodnotě. Jak z toho ven? Můžete se nechat inspirovatcyklem přednášek. S Pekařovou se člověk nejen pobaví, protože se v příkladech „najde“, ale hlavně uslyší náměty, co s tím. A to je asi důvod, proč jsou plné přednáškové sály. Je energická, stručná, výstižná. Není zrovna diplomat, ale je zatraceně srozumitelná. Někdy se zdá, že je na straně mužů. Není, ale v jejích očích jsou muži při výchově dětí v mnohém praktičtější a dětským potřebám blíže. Ve svém podání tak boří letité mýty o uspořádání rodiny a nabízí osvěžující pohled na současné „roztěkané“ soužití.

ne – devět odsouhlasíte.

Autorka knihy „Jak žít a nezbláznit se“.

Více informací o přednáškách se dozvíte na www.tojemujzivot.cz.

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. wpkGMh napsal:

    evolution korea
    853wpkGMh*?~

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.