Nejlepší květnové čtení na blogu Ženy ženám

nejlepší květnové čtení na blogu ženy ženám

Bylo chladné ráno. Na stéblech trávy se ve vycházejícím slunci jiskřivě lesky kapičky rosy. Stála bosá a dívala se, jak vychází slunce. Tráva jí šimrala na nohách a po lýtkách stékaly neposedně poslední kapičky rosy. Ještě chvilku a vše zmizí. Zaslechla tlumené hlasy. Ženské procesí. Všechny začteny. Tiše sledovala, jak jí bez povšimnutí míjí… Co to jen čtou?
V moment, kdy splynula s davem, se v jejích rukách náhle zaskvělo to nejlepší květnové čtení…

Pilulka ve všech pádech
Přemýšlela jsi někdy, jak je to s pilulkou? Ne, nemyslím tu na bolení hlavy. Z téhle ti maximálně půjde hlava kolem. Existují ženy, pro které Pilulka zůstala (naštěstí) jen řešením jejich „problému s otěhotněním“. A proti tomu jsou TY, které se s ní nikdy nesrovnaly. Jejich tělo reagovalo, pro lékaře možná nepřirozeně, ale z hlediska těla velmi logicky.

Odhalení zásadní otázky, která zůstala viset nad pilulkou: Je její přínos významnější než vedlejší účinky?

je_pilulka_to_prave

 

Jak změnit svůj život?

Každý touží po jednoduchém návodu na změnu. Možná je blíž, než si myslíte. Možná se skrývá v touze vašeho těla. Věděly jste, že je víc jak 16 typů masturbace? Hmmm, to zní dobře. Ať je to jak chce, hlavně když to dělá člověku dobře, ne?!

Vzpomínám si na den, kdy se bral Přírodopis s inkriminovaným tématem: přešlo se, jako by snad tyhle stránky neexistovaly, a nebýt provokativně aktivního mužského osazenstva třídy, které si iniciativně připravilo přednášku, tak kdo ví, možná by vzali gumu a tyhle části těla prostě sprostě vymazali!

Jde vůbec narovnat způsob, jakým smýšlíme o sexualitě? Mlčíme v tom, co by se řešit mělo, a klopíme zrak tam, kde by se mělo hlasitě namítat! Jak měnit něco, co vlastně nevnímáme jako problém?

zmen_zpusob_masturbace2

 

Více spokojenosti všem ženám!

Být spokojená. Ať to znamená cokoliv, toužíme po tom. Nelze pochybovat, že by ženy takový stav měly zažívat co nejčastěji. Aby mohly být ženou každým coulem. Platí to pro všechny, bez ohledu na věk, barvu pleti a barvu vyznání ;-). Bez ohledu na to, zda máme nové boty, koupeme se v bublinkách, dostáváme pravidelně řezané květiny a občas nemusíme vařit a uklízet, protože to za nás udělá někdo jiný.

Kdybyste mohly hodit za hlavu všechno, co se nám děje… Naráz, aby ta rána pohla celým světem! Pak by se líp žilo i našim dětem.

Důležité je všechno, co nám pomůže ke spokojené, úžasně silné a sebevědomé ženě…
Projděte si Desatero a odhalte kde hřešíte. Které pokoříte právě dnes?

desatero_spokojene_zeny2

 

 

 

 

Rozhodnete se pro lásku?

Jako by se člověk měl rozhodnout jinak?! A přesto se spousta lidí každý den úplně jinak rozhodne! Kašlou na lásku a pak pro ni po večerech pláčou.  Jako by to byla snad její chyba!

A možná taky trochu je. Je to mrška. Tuhle holku nesbalíte na sladký řečičky a pár špatnejch triků. Tady musíte přidat něco víc. Každý jeden den dát ze sebe maximum. Nespokojit se s málem. Každý den začít tak, jako bychom se setkali úplně poprvé.

Je to test? Možná. Anebo životní styl. Láska není jako dieta, že si jí ordinujete, když potřebujete změnu. Je to stav bytí, které činí náš život barevnější a šťavnatější.

Je to těžký? Nebo jen jiný… Nezbývá, než to zkusit.

rozhodnout_se_pro_lasku2

 

 

 

 

Nekonečná inspirace citátem
Jen pár slov, nebo vět, ale skvěle mířených. Umí zasáhnout. Minou málokdy. To je kouzlo silných myšlenek. Donutí nás zastavit se, pousmát, nebo si zapřemýšlet a najít jiný plán. Pro cokoliv! Třeba pro zábavné stárnutí

Tušíte, jak by měl vypadat úžasný den? Někteří už to ví, proč ne i VY? Návod je tady

 

Tak trochu si zaflirtovat
Ta nejluxusnější tečka! Tanec byl, je a bude sexy, o tom žádná. Představte si ale, že by jediným účelem tance mělo být právě svádění. To je zážitek nejen pro ženy, které tančí, ale pro všechny přítomné. O tom se nedá psát, to musíte vidět!

 

sepsala Písmenková Královna

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. Mirek napsal:

    Přečetla jsem si tento celý článek a mám na vás jeden zásadní dotaz a nebo možná jenom připomínku. Mohli byste mně prosím vysvětlit jak dokážete číst a nemít u toho pohodlí? Já jen trochu přiblížím. Jsem zvyklá si číst pouze pokud mám natažené nohy. No a taková poloha je za mě as nejlepší z
    křesla

  3. Věra napsal:

    Už jen chybí abychom si do domácnosti, respektive tedy na zahradu našli zahradní nábytek někde na internetu a sezóna čtení může začít, jen co je pravda. Baví mě moc to, jak se mohu na zahradě vzdělávat, zatímco ostatní členové rodiny se válí někde venku a nebo v práci.

  4. Věra napsal:

    Také se právě divím tomu že jsme doma na zahradě neměli několik let plastové jezírko, přitom jsem moc dobře věděla že to je okrasné a třeba na firmě jsme to měli panečku celkem dlouhou dobu. Je to jenom o tom se rozhodnout a začít jednat, jak doma tak ve firmě.

  5. Věra napsal:

    Hele určitě si udělejte radost a kupte si třeba jen ty všude propagované geotextílie. Uvidíte že jakmile si něco začnete sami pěstovat na zahradě,a že na to podle květnového vydání ještě máte celkem dost času, bude se vám vše v životě mnohem více nabízet. My to s manželem milujeme.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.