Ženy, nechte se dobývat!

Slýchám ty příběhy stále dokola…

Žena se seznámí s mužem, chvíli si píšou, pak si dají dvě kávy nebo třeba večeři a skončí v posteli…
Žena se muži okamžitě oddá (často z toho postelového setkání ani nic nemívá) a muž ve většině případů ztrácí zájem. Některé ženy si dokonce s mužem po prvním sexu začnou plánovat budoucnost, stěhovat rodiny, protože nabyly dojmu, že on je ten pravý.

Upozorňuji, že tohle co píšu není doménou dvacetiletých slečen, ale i zralých žen.

Také chci zdůraznit, že nikoho nechci kritizovat ani poučovat, protože já sama jsem v této oblasti nasekala chyb více než dost, takže některé věci, které zde popisuji, mám odžity na vlastní kůži.

 

Dnešní doba vztahům nepřeje

Stále se hledají důvody, proč tomu tak je.

Pracuji se seniory a miluji jejich moudrost. Často si povídáme i o dost osobních tématech. Mezi mými klienty jsou i muži. Včera mi jeden pán, který má něco přes osmdesát, překvapil svými názory na vztahy.

Ženy, nechte se dobývat!

 

Holky, děláte velkou chybu, že lezete s chlapama do postele tak brzy. Sex by měl být na posledním místě. Nejdříve přece musíte zjistit, jaký ten chlap je.

Jestli je na něho spolehnutí, jestli vám dokáže pomáhat i s běžnými věcmi, jako je třeba nákup nebo nádobí, jestli vás vyslechne, když máte špatný den, jestli bude mít rád vaše děti a bude chtít trávit čas i s nimi… Teprve pak, až si budete jisté, tak mu dejte dárek v podobě milování!!!“

 

Já sama jsem se v této oblasti už roky necítila dobře…

Byla jsem nespokojená a často jsem se cítila být muži v oblasti sexu zneužívaná…

Dovolila jsem to!!!

Po těchto slovech, které pronesl tento moudrý muž, který žil mnoho let v manželství se ženou, o kterou se celé roky v její těžké nemoci staral, mi opět zapadly všechny části skládačky a pochopila jsem, v čem jsem dělala chybu a kde byl problém.

Prásk!!!! Zůstala jsem s pusou otevřenou. Je to tak.

Udělala jsem si soukromý průzkum a všichni mí dotazovaní, kteří byli v manželství déle než padesát let, mi potvrdili, že museli déle než půl roku čekat než se poprvé milovali, v jednom případě čekal muž na svou ženu rok a půl!!! Wauuu…

  • Proč dnešním mužům dopřáváme potěšení na každém rohu?
  • Proč nám stačí jedna večeře a trocha pozornosti?
  • Bojíme se snad, že nám uteče za jinou, když s ním nevlezeme do postele co nejdříve?

Kolikrát ani nevíme, jestli muž dokáže políbit, pohladit, obejmout (to jsou prožitky, které ženy potřebují nejvíce) a už mu dáme to, co chce.

 

 

V dávných dobách muži jezdili do války

Ženy, nechte se dobývat!Dobývali území a pokud chtěli získat srdce ženy, museli vyhrát turnaj.

V době nedávnější chodili muži se svými vyvolenými na taneční večery v doprovodu někoho třetího a byli pěkně pod kontrolou a byla z toho opravdu dlouhodobá manželství.

Dnes muži dobývají v práci své pozice, budují si kariéru, ale ve většině případů už moc nemusí dobývat svou ženuBrzy dostanou, co chtějí. Mise splněna, kořist ulovena a už se snažit nemusí.

Zažila jsem to mnohokrát a mnohokrát pak plakala do polštáře, že můj vyvolený není takový, jak jsem si myslela. Omyl. Byl pořád stejný, jen jsem to nestihla zjistit, protože jsem mu svůj chrám otevřela příliš brzy.

 

Doba je opravdu rychlá a dravá

Jsou kladeny velké nároky jak na muže tak i na ženy. Jsem ale přesvědčena, že lidé jsou a byli ve své podstatě stejní. Všichni hledáme podobné… Pohlazení, lásku a pochopení.

Bohužel to hodně uspěcháváme.

Po mnoha zkušenostech s muži si myslím, že vztah postavený na pozvolném poznávání má mnohem větší hodnotu než ta rychlá sexuální vzplanutí… Prožívám teď nádherné chvíle naplněné povídáním a krásnými zážitky. Překrásné chvíle plné rozhovorů a pro mě zásadních myšlenek.

A co se stane, když váš vyvolený nevydrží čekání a najde si jinou?

Dostanete velký dar. Poznáte, že tento člověk nebyl pro vás ten pravý, protože by při prvních životních karambolech s vámi utekl, místo aby vás podržel.
Zjistíte, že tento člověk nebyl trpělivý a jeho priority se lišily od vašich.
Zjistíte, že jste si své krásné tělo, svůj chrám nenechala znesvětit někým, kdo za to nestál.

Takové dárky!

 

Drahé ženy, važme si sebe samy a přestaňme se bát

Poznávejme a těšme ze společných chvil s našimi nastávajícími partnery.
Dovolme si dát nám oběma ten krásný čas poznávání.

Milí muži, buďte prosím rytíři.
S láskou a trpělivostí dobývejte.
Chrám každé ženy je jiný a skrývá spoustu pokladů.
Rozhodně stojí za to počkat, až se dveře otevřou…

 

Brigita KomjathyBrigita Komjathy

srdcovcesta-brigit.blogspot.cz

 

 

 

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Ivana Jelemenská napsal:

    To nie je žiadne tajomstvo, väčšina žien sa správa ako matrac – a nič z toho nemajú :(
    Mám 30 a našťastie som nikdy zo seba matrac nerobila, no v našej rodine robia zo seba všetky ženy slúžky a trpiteľky.
    Je to smutné, ale ženy si pomýlili rovnoprávnosť s predajnosťou a spoločnosť a často i najbližšie okolie ich v tom podporuje.

  2. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  3. sIgXVy napsal:

    evolution korea
    945sIgXVy~(„

  4. Thank you for creating such wonderful information. Do you want to know how to access incredible features for free in clash royale? Dont, worry If you have no idea I know one private server i.e. master royale infinity apk using this server you get unlimited gems, gold, and elixir, along with access to all cards. Want to access these incredible features, Install Master Royale iOS now. Simply follow the step-by-step directions provided in our article.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.