Lucko, na slovíčko! plné lásky a sebevědomí

  • Kde je hranice mezi sebeláskou a a sobeckostí?
  • Jak se mít ráda bez výčitek?
  • Může mít sebeláska i negativní vliv?
  • Jak mohu opravdu přijmout své tělo?
  • Jak si mám přestat vyčítat, že se rozvádím a děti ztratily tátu?
  • Jak pracovat se studem?
  • Jak mohu sebelásce učit mou 9letou dceru?

… je jen zlomek z otázek, které dostala Lucka Kolaříková v srpnové výzvě Ženo, na slovíčko! Vy už se můžete v klidu domova podívat na video nebo na svém telefonu poslouchat MP3 ze záznamu webináře, ale jak to celé vypadalo z druhé strany – z křesla moderátorky? A když říkám z křesla, myslím to doslova :-)

Lucko, na slovíčko! plné lásky a sebevědomí

Je středa dopoledne. Děti okolo mne běhají a já doufám, že se brzy ponoří do hry, abych mohla dopřipravit scénář na dnešní webinář s Luckou Kolaříkovou na téma Sebeláska a sebevědomí.
V sobotu jsme dorazily z týdenní dovolené s dětmi a tak jsem vše nechávala tak trochu na poslední chvíli. Teď tu sedím a snažím se to všechno smysluplně poskládat. Nutno podotknouti, že má snaha se trochu míjí účinkem. Už to tu přehazuju zleva do prava hodinu a půl a přesto mám pocit, že jsem stále na začátku. Ještě potřebuju trochu času, říkám si, ale kolik je trochu skutečně nevím…

Cink. Otevře se chatovací okno na Facebooku. Lucka píše: „Kdy to natočíme?“ A vzápětí navrhuje odpoledne, což mne maximálně těší. S úlevou souhlasím… Možná dokonce budeme natáčet až večer. Uuuuf. Bezva. Nepopsatelný klid se rozprostře mým tělem a tak v klidu dodělávám co je třeba, třeba i oběd, abych nepošla nejen já, ale i moje děti, do večera hladem.

Hodina H se blíží…

Přesouvám se do jiného pokoje, a doufám, že děti si dál budou hrát, ale naštěstí přichází mamka a postará se mi o ně. Co víc si přát? Teď se jen maximálně soustředit na to, co se bude dít. Těším se a současně jsem zas trochu napnutá. Opravdu jen trochu?
Dolaďuji detaily – třeba jak Lucku představím a jestli máme ještě přidat nějaká témata do videa, nebo to raději nechat do článku.

Zakládám podle návodu (děkuji, Matěji) nový webinář, zvu do vysílání Lucku, připojuje se a už se vidíme… a slyšíme. Funguje to! Kontroluji veškeré potřebnosti pro co nejhladší průběh a ještě podstupuji „operaci lepší světlo“, abych nebyla jak z červené kobky. Lepší? Určitě! Pohodlně se usadíme, několik hlubokých nádechů a výdechů, Lucka se usmívá, je v klidu a to uklidňuje i mne. Upravit kameru – sluchátka – mikrofon, soubor s otázkami. Úsměv, nádech, výdech a klik na tlačítko … Vysíláme živě…

Hodinu a půl v sebelásce

Během natáčení Lucka zodpověděla 14 otázek. A jaké to bylo z druhé strany? Měla jsem opět pocit, jako bychom si povídaly někde v kavárně. S kamarádkou. Jen tak jsme se sešly a rozhodly se říct si něco o sebelásce a sebevědomí. Skvěle strávený čas. A jak rychle utekl.

Lucka odpovídala na všechny otázky pečlivě, s humorem a přesto vážně, zaníceně a hluboce. Občas jsme se do povídání a naslouchání tak ponořily, že jsme ztratily pojem o čase i otázce. Větší autenticitu jsme snad vytvořit nemohly. Tohle nevymyslíte.

Všechno tam je – žádné stříhání, žádné klapky!

Stejně jako s Bohdanou Kabátovou u tématu Ženského leadershipu, jsem měla chuť povídat si dál a klást vlastní otázky, ale to už bychom neskončily nikdy :-) …

Nový webinář Ženo, na slovíčko s Lucií Kolaříkovou už je v členské sekci.
Pokud chcete získat přístup a spolutvořit další videa svými otázkami, přidejte se.

Jak se stát členkou vzdělávacího cyklu Ženo na slovíčko najdete tady >>>

Aktuální otázku

pro Denisu Říha Palečkovou na téma Šťastná ve svém těle i životě
napište do formuláře přímo sem >>>

Jsem vodnářka, dvojnásobná máma, ulítlá dcera, šílená kámoška, písmenková královna a hlavně vděčná uživatelka Života. Psaní mě baví. Baví mě tak moc, že mě živí. Teď. A co bude zítra? Tím se nechám překvapit... :-) Více o mně tady >>>
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. fesfBT napsal:

    evolution korea
    900fesfBT`~=

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.