Jaký bude rok 2017?

Jaký bude rok 2017?

Jaký bude rok 2017? Jaké výzvy nám přinese? Jaká témata budeme žít? Budeme se cítit lépe než letos? S těmito otázkami jsem se naladila na rok 2017. Tedy přesněji na jeho esenci, na bytost roku 2017.

Jaký bude rok 2017?

Co nás čeká v roce 2017?

Přišla vesmírná bytost. Velmi vysoká bytost, napojená nahoru, na Vesmír, s úplně otevřenou 7. čakrou. Vzhledově podobná ETmu. Měla energii jemného muže, stejně jako jasmín. Tato energie naznačuje, že půjdeme více do akce, ale zároveň zůstaneme ve své ženskosti.

Mimozemský vzhled bytosti nám ukazuje, že rok 2017 bude o jinakosti. Možná, že vše bude jiné a jinak, než jsme si přály, než jsme plánovaly, než jsme čekaly. Možná, že zjistíme, že i my samy jsme trochu jiné, než máme zažité a očekáváme. Ale bude to pro nás vlídné a bude to součástí procesů, kdy se vracíme zpět ke své podstatě.

Jaký bude rok 2017?

Stejně jako bytost 2017, i my budeme mít velmi otevřenou mysl. Bude pro nás jednodušší přijímat věci, které bychom si normálně nedovolily ani představit. Budeme otevřenější a benevolentnější ke všem odlišnostem a k různorodosti, bez toho, že by nás to ohrožovalo. A to jak u sebe, tak u ostatních.

Dary roku 2017

Ptala jsem se, jaké jsou dary roku 2017. Jsou to: pravdivost, sounáležitost, radost a láska. Zajímavé je, že tyto dary jsou zároveň našimi výzvami pro rok 2017. Budeme se tedy dívat na to, zda ve svých životech žijeme tyto čtyři kvality. A tam, kde to tak nebude, nás esence roku 2017 přirozeně povede k tomu, abychom to změnily.

Protože to může přinést nelehké situace, ptala jsem se také na podporu – co nás podpoří v roce 2017? Přišla jasná odpověď, že podporou ve všech situacích nám bude radost a láska. Stačí se na ně naladit, nebo si představit, že je jako barevné světlo vpustíme do všech náročných situací. Díky tomu se budeme léčit my samy i dané situace.

Zajímalo mě také, co můžeme udělat pro to, aby rok 2017 byl harmoničtější než letošní rok. Měla jsem vizi semínka vyrůstajícího z hlíny. V roce 2017 budeme růst a ve chvíli, kdy růst přijmeme jako v pořádku a přestaneme se mu bránit, uvolní se nám velká kapacita a dostaneme se více do harmonie. Se sebou, s planetárními procesy, s životem. Někdy ten růst nemusí být snadný a stejně jako to semínko si budeme muset probojovat cestu ke světlu, ale budeme mít velkou podporu a vyšší vedení.

Poselství pro rok 2017

Poprosila jsem tu krásnou vesmírnou bytost také o poselství pro rok 2017. Tady je:

„Budeme růst, skrze lásku i skrze bolest – každý, jak bude potřebovat, zpátky k sobě.“

Jaká témata budeme žít? V první polovině roku budeme řešit vztahy a všechna témata spojená s druhou čakrou – ženství, emoce, hojnost, sexualitu, intimitu, odevzdání se, kontrolu. Ptala jsem se podrobněji, co ve vztazích budeme řešit a bylo mi sděleno: „Opravdovost ve vztazích ke druhým i sami k sobě.“

Ve druhé polovině roku se nám aktivují témata spojená se třetí čakrou – moc, postavit se za sebe, být ve své síle. Ze stavů zahlcení, chaosu, beznaděje a únavy se zase dostaneme do stavu JÁ MŮŽU. Můžu žít sama sebe, být autentická. Doslova přišlo sdělení:

„Odevzdávám brnění a vykračuji.“

Druhá polovina roku také přinese léčení bolestí, které máme uložené v srdci. Tyto bolesti je třeba odžít, odmýt a poléčit. Naše srdce potřebujeme znovu s důvěrou otevřít.

Na závěr jsem se také ptala, kdo bude naším průvodcem rokem 2017 a vyšla mi karta Archanděl Rafael. Archanděl Rafael je mocný léčitel. Léčí svým zeleným světlem. Jeho karta nabádá k tomu, abychom dýchaly. Skrze dech budeme schopné v roce 2017 poléčit a odlehčit všechny situace, které nás potkají.

Více o tom, jaký bude rok 2017, na co se připravit, na co se těšit, kam zaměřit pozornost a kam už svou pozornost nezaměřovat, se dozvíte ze záznamu webináře, který jsme vysílaly s vědmou Evou Pitnerovou: http://evapitnerova.cz/webinar-rok-2017/

Jaký bude rok 2017?

A ZDE vám prozradíme, jak se rozloučit s tímto rokem tak, abyste do toho nového vykročily radostněji, šťastněji, s důvěrou a prožily ho v souladu se sebou: http://bit.ly/2ghZjhB

S láskou

Žaneta

zaneta-slamovapng

Žaneta Slámová

Náš prostor

Jsem průvodkyní na cestě zpátky k sobě, ke svému potenciálu. Podporuji ostatní (i samu sebe), aby skrze vědomý přístup k životu žili naplno a v harmonii. Ráda se dělím o moudrost a poznání, které mám na sobě vyzkoušené. Vytvářím prostor pro více lásky, krásy, radosti a štěstí.

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Renda napsal:

    Úžasné napsané,teď to pravé potřebují.Dekuji moc.?

  2. Jana napsal:

    Tak toto je presne popisany moj rok 2016 :) Asi predbieham :D

  3. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.