Jak být sebevědomá trochu jinak…

sebevědomí

Sebevědomí je v dnešní době skloňováno ve všech pádech.
Sebevědomí jako důležitá složka osobnosti.
Sebevědomí jako základ úspěchu.
Zdravé sebevědomí. Nízké sebevědomí. Seznam by mohl být dlouhý.

Podle mého názoru vychází většina tvrzení o sebevědomí z námi všemi automaticky přejímaného, avšak mylného předpokladu.

Jak to tedy je? Jak si sebevědomí zvýšit?

Na obě otázky najdete odpovědi v tomto videu.

Kromě vyvracení jednoho mýtu spojeného se sebevědomím vás v něm také naučím dvě praktické, krátké a velmi jednoduché techniky, které můžete začít ihned používat pro posílení vašeho sebevědomí. Přijměte tedy mou pozvánku do nádherného prostředí jedné téměř mystické knihovny v San Franciscu, která mě k natočení videa o sebevědomí inspirovala.

P.S. V návalu inspirace byl pro neplánované natáčení k dispozici pouze telefon. Věřím však, že snížená kvalita obrazu neubere na hodnotě, kterou si z videa odnesete. :-D

Latest posts by Bohdana Kabátová (see all)
Lektorka semináře Sebe-vědomá žena manažerka, koučka a autorka programu Boží koučink Pojďme společně změnit váš život na dvoudenní seminář Sebe-vědomá žena.
Komentáře
  1. Sunny napsal:

    ÚŽASNÉ VIDEO. DĚKUJI A HNED SI JDU NACHYSTAT PAPÍR NA RANNÍ ZAPISOVÁNÍ;-)Už jsem něco podobného zkoušela naprosto intuitivně a vždy mi to pomohlo a ani vlastně nevím, proč to nedělám pravidelně. Takže moc moc děkuji za připomenutí;-)

    • Bohdana napsal:

      To je skvělé :) Často děláme naprosto intuitivně věci, které jsou pro nás dobré a ani nevíme proč. A protože nám přijdou samy, kolikrát si myslíme, že nejsou „dost dobré“ nebo dostačující. Jsem ráda, že Vám moje video pomůže se vrátit k tomu, co Vám dříve pomáhalo :) Bohdana

      • Sunny napsal:

        Milá Bohdanko:-) Je to tak. Mám často tendenci se podceňovat a brát věci automaticky, jako že je to samozřejmost. Ale už se mi občas daří i se sama chválit a je to nádherný pocit:-)
        Ale chtěla jsem hlavně napsat k tomu, jak pokračuji s denním psaním. Musím říct, že mi to pomohlo vyřešit spoustu, na první pohled schovaných věcí. Jen mě trochu zaskočilo, jak silné to bylo, když se ty věci dostaly na povrch a já si musela přiznat pravdu. Ale potom přišla ta nádherná úleva, jupííí. Takže doporučuji a pokračuji:-) Nádherný adventní čas plný kouzel všem:-)))

  2. Veronika Rajská napsal:

    Ahoj Bohdanko,krásné:-),motivační video.Jdu do toho,takže za 1.protahuji se jako kočka a uvědomuji ,jak se mám ráda recept od Lucinky Kolaříkové 2.má emoční rovnice od Jitušky Ševčíkové 3.pohladím své tělo a uvědomím si jej od Denisky Palečkové….no a teď úžasný recept od Bohdanky…ranní stránky…sice nevím kdo bude dělat ráno ty svačiny:-):-)jsem variabilní v čase,prostě vstanu o 10min. dříve:-)Objímám tě Verunka

  3. Bohdana napsal:

    Ahoj Verunko, to mě moc těší, že tě video oslovilo, líbilo se a hlavně inspirovalo :) Držím palečky s novou pravidelnou rutinou a určitě dej vědět, jak se ti s ní daří a kam ses posunula :) Kásné adventní dny, Bohdana

  4. Renata napsal:

    Tak to je moc hezké, ve chvíli, když jsem viděla mou barvu při představě projevu sebevědomí, hrnuly se mi slzy do očí, ano, propojení … to mě oslovilo. Děkuji za video.Určitě vyzkouším.
    R.

  5. Lenka napsal:

    Ďakujem za toto video. Cvičenie s farbou sebavedomia je užasné :) Keď som pocítila prepojenie so svojím sebavedomím, rozplakala som sa od šťastia, krásny pocit to bol..tak dlho som ho už necitíla. Cítila som zimomriavky po celom tele :) Ešte raz veľmi ďakujem :) Krásny deň prajem :)

  6. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.