Den D.

Když jsem vloni poprvé viděla upoutávku na Ženy ženám živě, pouštěla jsem si jí několikrát za sebou. Píseň v pozadí jsem si vygooglila a hrála jí několik dní dokola.

Mé srdce velmi toužilo být na této akci, ale dovolit jsem si to finančně nemohla.

Chtěla jsem cítit atmosféru plného divadla žen a poznat expertky z online programu Cesta spokojené ženy.

Program Ženy Ženám jsem sledovala od samého začátku. V tomto období se ve mně umocňoval pocit, že mé současné zaměstnání mě nenaplňuje a že potřebuji jít dál za svými sny. Něco tam uvnitř už delší dobu nehrálo, ale já přemýšlela, jak se v životě ještě více naladit.

Akce, na které nesmím chybět

Spontánně jsem tyto pocity, kromě svých blízkých, sdílela s Alicí. Napsala jsem ji děkovný mail k programu Cesta spokojené ženy a sdílela své sny.

Když mi za několik dní přišla odpověď, věděla jsem, že nesmím na této akci chybět.

ALICE ŽŽŽ

„Milá Haničko,

 wow! Z vašeho emailu jsem úplně nadšená a ze srdce vám za něj děkuji :)). Jste úžasná a jsem na vás moc pyšná, na vaši odvahu a chuť v životě něco změnit, aby vám bylo dobře.

 Škoda, že jste tak daleko, hned bych se k vám jela podívat :) Lesní mateřská škola mi zní jako pohádka…

 Haničko, moc vám fandím a přeji vám vše krásné, doufám, že se 6.4. v Brně uvidíme, obejmeme a aspoň chviličku popovídáme :)

 Krásné dny Alice”

Ta správná investice

Poté jsem se snažila vymyslet, jak peníze na vstupenku získat. Čekaly mě narozeniny a částka, kterou jsem od své rodiny obdržela, byla akorát. Neváhala jsem a ještě ten den jsem si jí objednala. Můj muž z toho až tak nadšený nebyl a ptal se mě, jestli tam opravdu potřebuji jet. Trvala jsem si na svém :) Cítila jsem, že tento den bude velkolepý…

Na setkání Ženy ženám živě jsem jela s jasným cílem. Chtěla jsem osobně poděkovat Alici Kirš a Lucii Kolaříkové za jejich podporu a práci, která mi velmi pomáhala na mé cestě.

Byla jsem nervózní už jen z té myšlenky, ale odhodlaná tento krok udělat.

Den s velkým D

Už po příchodu do divadla jsem cítila, že to bude den s velkým D. Celá jsem se chvěla a byla nedočkavá. Hned od začátku jsem tu a tam vyhlížela i Alici s Luckou.

Nedočkavě jsem stála před sálem, když se najednou objevila Stáňa MrázkováStáňa, která nám pomohla dostat se do Email Academy Premium po uzávěrce a všimla si také videa, kterým se můj muž ucházel o pracovní pozici ve Firmě 2.0.

Byla jsem v takové euforii, že ji vidím, že najednou můj strach a zábrany byly ty tam a vydala jsem se za ní. Chtěla jsem jí osobně poděkovat za to, co pro nás udělala.

Toužila jsem naplno využít každý okamžik, že jsem si jakýchkoliv zábran k oslovení ani nestačila povšimnout. Teprve až poté mi došlo, co jsem udělala a srdce mi bilo na poplach.

Následoval program a já hltala každičké slovo, užívala si tu báječnou atmosféru a byla velmi vděčná, že zde mohu být. Každé téma mi ještě více odkrývalo nové vhledy a já cítila, že po této akci už nebudu stejná.

O obědové pauze se ve foajé objevil David Kirš. Byla jsem nervózní a opravdu nevím, kde se ve mě vzalo tolik odvahy, ale oslovila jsem ho. V hlavě mi, i přes velké soustředění, šlo: “ Mluvíš s miliónářem Davidem Kiršem!“

Poděkovala jsem mu za Email Academy Premium, řekla mu že jsou pro mě s Alicí velkým vzorem a inspirací. Zmínila jsem se o mém snu a o plánech s mým permacentrem a nezapomněla jsem také vzpomenout mužovo motivační video :).

Dostalo se mi opět velkých slov podpory a souznění. Po skončení se už jen prohlubovaly nádherné pocity v celém mém těle. Nevěřila jsem, že tohle je skutečnost.

Jako bychom se znaly věčnost

V průběhu obědové pauzy jsem neustále vyhlížela Alici. Objevila se až ke konci, kdy se vracela z města do divadla. Vypadala, že má naspěch. Tušila jsem, že ji o krátkých přestávkách nebudu mít šanci zastihnout. Odvážila jsem se tedy a oslovila ji.

Když jsem ji řekla, že to jsem já, Hanka s permacentrem a lesní školkou, hned věděla o koho jde. Velmi krásně mě objala a já měla pocit, jako bychom se znaly věčnost. Za všechno jsem jí poděkovala a dál ji nezdržovala. Těchto pár okamžiků mé srdce naplnilo láskou a odhodláním. Nic víc jsem nepotřebovala.

Lucka žžž

Zbývala už jen Lucka. Její citáty na Facebooku se staly mým každodenním motivačním pohonem. Vyměnily jsme si také několik zpráv, v mých nejtěžších chvílích před rozhodnutím dát výpoveď v práci. Lucka mi byla v tomto velkou oporou.

Mihla se před začátkem programu po obědě ve foajé. Neváhala jsem ani chvíli a hned se za ní rozběhla. Nebylo potřeba příliš slov. Nádherné objetí a slova díků a podpory stačily.

Tak intenzivně krásný pocit po celém těle jsem ještě nikdy nezažila. Chvílemi jsem myslela, že se rozplynu. Vše navíc bylo umocňováno úžasným programem a nádhernou atmosférou. Všechny přítomné ženy se zde zářily.

Aby toho nebylo málo, na závěr Ženy ženám živě, jsem si zatančila spolu s ostatními přímo na pódiu. Ne každá měla na to odvahu, společně s expertkami juchat na pódiu. Já po dnešním dni však věděla, že pokud mě mé srdce někam táhne, budu ho následovat. Díky toho jsem obdržela ještě několik nádherných objetí a úsměvů od všech okolo.

Po skončení programu bylo možné potkat expertky programu osobně v malém sálu. Využila jsem příležitosti a oslovila vlastně všechny.

Za hranicí komfortní zóny

V průběhu jednoho dne jsem několikrát překonala svou komfortní zónu. Mé strachy oslovovat pro mě významné osoby se rozplynuly. Vždy jsem si nepřipadala dost dobrá a zajímavá na to, aby se se mnou ztráceli čas a ani jsem nevěděla co si s nimi povídat.

Bylo to pro mě velké zjištění, že jsou to stále lidé a úcta a poděkování za jejich práci jim bohatě postačí. V hlavě jsem měla zbytečné obavy a příběhy, díky kterým jsem neposlouchala své srdce a raději se držela dál.

Nyní s odstupem času vidím tento den jako jeden z nejdůležitějších v mém životě. Mé sebevědomí dospělo a já už nikdy  nebyla stejná.

Srdce a odvaha mě i mého muže v následujících měsících dovedly až do týmu Davida a Alice.

Letos Ženy ženám živě organizuji společně s Alicí :)

Pokud váháte nebo pochybujete, zda se této výjímečné akce zúčastnit, možná právě marníte jedinečnou šanci, jak vykročit do nového světa!

Pokud vás cokoli zaujalo, ráda si s vámi popovídám na místě.

Myšlenka na závěr

„Pokud cítíte, že chcete komukoliv něco říct a vaše srdce po tom velmi touží, ale váš mozek ne a ne to dovolit, překonejte tento strach a dělejte a říkejte to, co opravdu cítíte.“

S láskou

Hana Trnčáková

Designérka přírodních zahrad, mentorka a průvodkyně, hanatrncakova.cz

IMG_2346

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. VeZssV napsal:

    evolution korea
    285VeZssV}\$

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.