Co nám říkají ledviny a močový měchýř

Ledviny jsou velkým tématem, jejichž funkce se váže a je v takovém zátiší mnoha procesů v těle a nejen proto je důležité si je dobře hýčkat. Základní funkcí ledvin je vylučování odpadních látek a přebytečné vody, přičemž si ponechávají tu část přefiltrované krve, jež je pro naše tělo ještě k užitku.

Jak již říkával úžasný léčitel pan Ing. Janča, ledviny jsou takovým „poťouchlým“ orgánem. :) Myslel tím, že jsem opravdu v pozadí téměř všeho a jejich oslabení jsme schopni bez opravdu citlivého vnímání svého vlastního těla, těžko zpozorovat. Proto je dobré pravidelně preventivně ledviny čistit a harmonizovat.

A jak?

Podíváme se na tuto problematiku opět holisticky, tedy co můžeme dělat aktivně na harmonii ledvin fyzicky, ale také neopomeneme psychickou duchovní část jejich fungování.

Nejdříve psychika …

Platí, že pravá ledvina je úzce spojena s funkcí žlučníku a jater(tudíž soustřeďuje se zde spokojenost či nespokojenost se životem, lidmi, názory a míněním ostatních). Levá ledvina je úzce spojena s činností slinivky, tedy tzv. sladkost života, jak dokážeme být vstřícní a láskyplní k ostatním, jak dokážeme otevřít srdce a být soucitní.

  • ledviny jsou spojeny s partnerstvím, s mezilidskými vztahy a celkově vztahem k okolí, přírodě a zvířatům
  • symbolizují obecnou úctu k životu, který žijeme
  • radost, optimismus, sounáležitost, partnerské teplo – to je to při čem ledviny přímo plesají a jsou zdravé
  • neshody, roztržky, neschopnost oddělit užitečné od zbytečného a trápit se mnoha situacemi, jež nejsou pro rozvoj osobnosti důležité – to je naopak to nejhorší pro činnost ledvin

Pro ledviny je dobré teplo, pestrá strava stejně tak jako vstřícné láskyplné jednání, asertivní a upřímná komunikace, zájem o řešení problémů zejména v partnerství, rodinná pohoda, pohlazení a pochvala. :)

 

Jak na harmonizaci s bylinkami, stravou a vlastním přičiněním?

  • odvar z krup, dýňová semínka, rýžový nebo zeleninový den, naťový celer, česnek, brusinky
  • bylinky: vlaštovičník větší, lékořice, ženšen, nejlepší přeslička, také vřes
  • teplé olejové masáže, medové masáže a lávovými kameny, horká koupel

 

Jak se pozná nerovnováha ledvin?

  • oslabení lze rozpoznat v bolestech kloubů, jejich otoky, bolesti kolen
  • tmavé až modré kruhy pod očima
  • pytle pod očima
  • zadržování vody
  • vysoký krevní tlak
  • četné záněty čelních dutin a časté angíny
  • ranní slzení z očí (Číňané říkají, že ledviny pláčou)
  • tmavá moč
  • při přímých bolestech ledvin je hodně na čase je silně opečovávat

S činností ledvin a močového měchýře jsou úzce spojeny játra, žlučník, slinivka a docela nenápadné, avšak velice důležité nadledvinky.

Jsou to žlázy s vnitřní sekrecí ovlivňující zejména harmonii pohlavních orgánů, u žen zejména dělohu, ale také kosti, klouby, krevní oběh. Kůra nadledvinek produkuje kortikoidy, z nichž nejznámější kortizon brzdí záněty v těle, dřeň nadledvinek vyrábí adrenalin nutný pro činnost srdce a reguluje krevní oběh.

Vhodné bylinky: opět vlaštovičník, ženšen, jírovec maďal (známý též jako kaštan koňský – obsahuje mužský testosteron), květ jeřábu ptačího (obsahuje zase ženský estrogen).

Nadledvinky, stejně jako všechny žlázy v těle, jsou v psychice spojeny s jemným a láskyplným chováním k nám samotným. To jak se žena sama o sebe stará, laskavě se sebou jedná a má se ráda, tak se projevuje harmonie nebo nerovnováha nadledvinek, které jsou zase společně se slinivkou odpovědné za harmonii pohlavních orgánů.

 

A co močový měchýř?

Healthy Food. Organic Fruits and VegetablesLedviny jsou takovým nadřízeným močového měchýře. Jsou-li tedy ledviny v harmonii, je v pořádku i močový měchýř. Strava, bylinky, dostatek radosti a pohybu jsou stejné jako v případě ledvin. Brusinky, přeslička, dýně a odvar z krup, po tom močový měchýř jen kvete a správně vylučuje.

Vedle výše zmíněných informací, je právě močový měchýř ta část, která vše odvádí. Nejen moč, ale i naše zážitky, strachy, negace a to, co už nepotřebujeme. Problémy s močovým měchýřem mohou znamenat strach až z dětsví, komplexy z odmítnutí a strach oddělit se od minulosti.

Stejně tak, jako že potřebujeme každý den vylučovat moč, stejně tak si nemůžeme v sobě držet negace a zážitky, které už proběhly.Je-li tomu tak, močový měchýř se začne ozývat a to samozřejmě zpětně nemá dobrý vliv ani na ledviny, protože nemají správné prostředí, kam odvádět to, co má být vyloučeno.

Proto vše přijímejte, pochopte, proč to do vašeho života přišlo a zase to pusťte.Váš močový měchýř bude zdravý a to poznáte i dle průzračné čisté moči. K tomu podpořte jeho činnost občasným rýžovým dnem, kdy budete pouze pít čistou vodu, přesličkový čaj a konzumovat teplou rýži. Nejen pro močový měchýř a ledviny, ale pro celý zažívací trakt a odlehčení od škodlivin, to bude to nejlepší.

 

Pár slov k 1. čakře, k níž se váže funkce ledvin a močového měchýře

  • nachází se u kořene páteře mezi konečníkem a pohlavními orgány
  • je symbolizována červenou až černou barvou
  • na úrovni této čakry žijeme ve věku od 1. – 8 roku, je to období, kdy je důležité přežití a všechny psychické i fyzické projevy s tím související (obživa, tělo, teplo, pocit, bezpečí, důvěra, schopnost přijímat reálný pozemský svět se vším, co k němu patří)
  • význam této čakry: kořen, opora
  • smysl: čich (harmonizující vůně – cedr, hřebíček, myrtha)
  • cíl: tělesné zdraví, zdatnost, vitalita, stabilita, bezpečí
  • úkolem je spojení s matkou Zemí, s fyzickým světem
  • kameny: záhněda, křišťál, jaspis, achát, hematit
  • emoce: odvaha, strach, agresivita, aktivita
  • životní postup: samostatnost
  • potraviny: bílkoviny, maso, železo, vitamín B, kořenová zelenina, sladké ovoce

Čakra může být nadměrná nebo zablokovaná. Ani jedno není dobré. Lze ji harmonizovat cvičením, stravou, afirmacemi, zpracováním starých křivd související s procesem přežití, bezpečím, narušení práva „mít“ a být „samostatný“.

Klíčová témata této čakry:

TĚLO, ZEMĚ, DOMOV, RODINA, PENÍZE, MAJETEK, ZAMĚSTNÁNÍ, PODPORA

Vhodné afirmace, jež si můžete opakovat každý den, máte-li pocit, že je tam něco, co tzv. tne do živého:

  • MÉ TĚLO SE PRO MNE STALO DŮLEŽITÝM
  • NEUSTÁLE MU DODÁVÁM VÝŽIVU A RELAXACI
  • UJÍMÁM SE ZODPOVĚDNOSTI ZA SVŮJ ŽIVOT
  • DOVEDU SE VYROVNAT S JAKOUKOLI SITUACÍ
  • UVĚDOMUJI SI HOJNOST LÁSKY, DŮVĚRY A PÉČE, KTERÁ MNE OBKLOPUJE
  • MÁM VEDLE SEBE LIDI, NA KTERÉ SE MOHU VE VŠEM SPOLEHNOUT
  • MÁ VNITŘNÍ MATKA JE TU VŽDY PRO MNE, CHRÁNÍ MNE, ŽIVÍ A UTĚŠUJE
  • ZASLUHUJI TO NEJLEPŠÍ, CO ŽIVOT MŮŽE NABÍDNOUT
  • MÉ POTŘEBY JSOU VŽDY USPOKOJENY
  • MŮJ DOMOV ODRÁŽÍ MOU OSOBNOST
  • JSEM SPOJENA S MATKOU ZEMÍ A ZNÁM POCIT BEZPEČÍ PRAMENÍCÍ ZE ŽIVOTA, JENŽ JE ZAKOTVEN V REALITĚ A V PŘÍTOMNÉM OKAMŽIKU

S láskou,

Jana HruškováJana Hrušková
lektorka, celostní terapeutka, tvůrkyně, mentorka

www.vivaenergia.cz

facebook/uzivejme.si

 

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Elvis whyte napsal:

    Chcete prodat své ledviny? nebo hledáte příležitost prodávat svou ledvinu za peníze z důvodu finančního zlomu a nevíte, co dělat, pak nás kontaktujte a my Vám nabídneme dobrou částku pro vaše ledviny. Jmenuji se (doktor Elvis Whyte) jsem Phrenologistka v naší nemocnici, která se specializuje na operaci ledvin a také se zabýváme nákupem a transplantací ledvin, kde žijeme odpovídající dárce. Kontaktní email: doctorelviswhyte@gmail.com nebo whatsapp +2347083629144 pro více informací

  2. Maria patricial napsal:

    Opravdový životní příběh o mně Miss maria patricial a Dr.Raj v nemocnici Narayana, která prodává jednu z mých ledvin za peníze a on mi zaplatil nějaké peníze ($ 450,000,00usd dolar) množství peněz několik dní před konáním transplantace, používal jsem být velmi chudý a já jsem pro mě těžké jíst, narazil jsem na svědectví o tom, jak ho doktor Raj těžce kompenzoval tím, že mu dala jednu ledvinu jeden ken Sean, který řekl každému, kdo má zájem
    by měl dát soud a vrátit se svědčit, i kopírovat e-mail jako (narayanahealthcare.in@gmail.com) a e-mailem ho za méně než tři hodiny jsem dostal odpověď od lékaře a jsme vyjednali a já jsem odvážný krok s ohledem všechny potřebné dohody, v několika dalších dnech jsem dostal zaplaceno, jak jsme se dohodli oba z nás a datum bylo přijato pro provoz a provozoval na mě zachránit pacienta bez jakýchkoli problémů a mám své peníze na rovnováhu, jsem teď finančně usadit a neváhejte kontaktovat nemocnici (narayanahealthcare.in@gmail.com)
    Můj finanční problém je u konce a jsem šťastný, že teď žiju.

  3. Dr Sunaj Edward napsal:

    Ahoj, Hledáme dárce ledvin Nacházíme se v Indii, Kanadě, Velké Británii, Turecku, USA, Malajsii, Jižní Africe, Jordánsku, České republice atd. Velmi naléhavě.
    Whataspp: +917204719376
    Whataspp: +917204719376
    sunajkidneyfundation@gmail.com
    Dr. Sunaj

  4. Dr Sunaj Edward napsal:

    Ahoj, Hledáme dárce ledvin Nacházíme se v Indii, Kanadě, Velké Británii, Turecku, USA, Malajsii, Jižní Africe, Jordánsku, České republice atd. Velmi naléhavě.
    Whataspp: +917204719376
    Whataspp: +917204719376
    sunajkidneyfundation@gmail.com
    Dr. Sunaj !!!

  5. DR RAKSHAN napsal:

    Jste ve finanční krizi, potřebujete peníze na lepší životní úroveň, jste v dluhu a chcete dnes prodat své ledviny za peníze, navštivte nás a my splníme váš sen, koupíme jednu ledvinu za $480 000 USD ! Hledáte příležitost změnit svou úroveň, osvobodit se od dluhu a říci ne chudobě, hledáte finanční průlom, hledáte prostředky k výplatě půjčky a vyřešit další rodinný problém, jste finančně dole a nevíte, co dělat, pak nás kontaktujte ještě dnes a my vám nabídneme dobrou částku peněz za vaše ledviny. Jmenuji se Doktor RAKSHAN SAI Jsem nefrologem v RAKSHAN HEALTH CENTER INDIA Naše klinika se specializuje na renální chirurgii a také léčíme. Nákup a transplantace ledvin u odpovídajícího dárce
    Nacházíme se v Indii, Turecku, Francii, Nigérii, Spojených státech, Malajsii, Dubaji, Kuvajtu
    Pokud máte zájem o prodej nebo nákup ledvin, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho e-mailu: rakshanhealthcenter@gmail.com

    Pozdravy

    DR RAKSHAN

  6. Это должно информировать широкую общественность мужчин или женщин, которые здоровы и на 100% серьезны в покупке или продаже почек. Вы должны срочно связаться с Натаном Почечной ТРАНСПЛАНТНОЙ БОЛЬНИЦЕЙ. Поскольку у нас есть много пациентов, которые находятся здесь для пересадки почки, вы ищете возможность продать одну почку за деньги из-за финансового кризиса, и мы предложим вам 500 000 долларов США за вашу почку. Меня зовут Доктор Дэвид Майк, я нефролог в Натан почечной трансплантации больницы. Наша больница специализируется на хирургии почек / трансплантации и других органах, мы также занимаемся покупкой и трансплантацией почек живым и здоровым донором. Мы находимся в Индии. Нигерия, Объединенные Арабские Эмираты, США и во всех частях страны. Если вы заинтересованы в покупке или продаже почек, пожалуйста, свяжитесь с нами по электронной почте:
    doctordavidmike@gmail.com
    Примечание: в Интернете много людей с разными мотивами, поэтому, пожалуйста, будьте искренни и правдивы, мы не дети, речь идет о спасении жизней других. Мошенничество не принято, мы верим только в правду в этой больнице. С уважением

  7. bensonmoore napsal:

    Nejlepší nabídka pro urgentní ledviny je zakoupena za maximální částku 800 000,00 USD. B + ve, O + ve a A + ve je zápas je Naléhavě potřebný v nemocnicích Apollo Hospital v Indii. Každý, kdo je ochoten prodat jednu jeho ledvinu, by nás měl okamžitě kontaktovat a nabídne vám vše nejlepší PENÍZE a MEDIKACE. Nacházíme se v Indii, Kanadě, Velké Británii, USA, Malajsii, Jižní Africe atd. Platíme vaše zálohové peníze první před operací, kontaktujte nás, ČÍSLO ČÍSLA: +919894093982 .. E-mail: columbiaasiahospital748@yahoo.com S pozdravem: Dr. David Ferguson

  8. Dr Smith napsal:

    We are urgently in need of kidney donors in Fortis Hospital India for the sum of $850,000.00 USD (7Crores 60Lahks). For more details contact us via the below
    E-mail: fortishospitals65@gmail.com
    Whats-app: +919148839161

  9. Dr david napsal:

    Chcete si koupit ledvinu nebo chcete prodat svou
      ledviny? Hledáte příležitost prodat své ledviny za peníze kvůli finanční krizi a nevíte, co dělat?
      Kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme dobré služby.
      Nabízíme 1 000 000,00 USD na ledviny. Jmenuji se Doktor DAVID. Jsem nefrolog na MAYO CLINIC. Naše klinika se specializuje na chirurgii ledvin a věnujeme se jí také
      Nakupujte a transplantujte živé ledviny.
      odpovídající dárce. Nacházíme se v Indii, Turecku, Spojených státech. USA, Malajsie, Indie. Pokud máte zájem o koupi ledvin,
      Neváhejte nás kontaktovat e-mailem.
      E-mail: mayoclinic55@gmail.com WhatsApp +2349012028961

      Být upřímný
      DR DAVID.

  10. DR MAXWELL napsal:

    Chcete si koupit ledvinu nebo chcete ledvinu prodat? Hledáte příležitost prodat své ledviny za peníze kvůli finančnímu rozpadu a nevíte, co dělat, pak nás kontaktujte dnes a my vám nabídneme dobrou částku 500 000 dolarů pro vaše ledviny. Jmenuji se Doktor MAXWELL jsem neurolog v BILL ROTH HOSPITAL. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího odpovídajícího dárce. My jsme
    nachází se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru

    Pokud máte zájem o prodej nebo koupi ledvin, neváhejte
    nás kontaktujte na e-mailu a prostřednictvím e-mailu.
    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Co je číslo aplikace: +33751490980 S pozdravem
    LÉKAŘSKÝ ŘEDITEL
    DR MAXWELL

  11. DR MAXWELL napsal:

    Chcete si koupit ledvinu nebo chcete ledvinu prodat? Hledáte příležitost prodat své ledviny za peníze kvůli finančním rozpadům a nevíte, co dělat, pak nás kontaktujte dnes a my vám nabídneme dobrou částku 500 000 dolarů pro vaše ledviny. Jmenuji se Doktor MAXWELL jsem neurolog v BILL ROTH HOSPITAL. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího odpovídajícího dárce. My jsme
    nachází se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru

    Pokud máte zájem o prodej nebo koupi ledvin, neváhejte
    nás kontaktujte na e-mailu a prostřednictvím e-mailu.
    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Co je číslo aplikace: +33751490980 S pozdravem
    LÉKAŘSKÝ ŘEDITEL
    DR MAXWELL

  12. DR MAXWELL..CH napsal:

    Chcete si koupit ledvinu nebo chcete ledvinu prodat? Hledáte příležitost prodat své ledviny za peníze kvůli finančním rozpadům a nevíte, co dělat, pak nás kontaktujte dnes a my vám nabídneme dobrou částku 500 000 dolarů pro vaše ledviny. Jmenuji se Doktor MAXWELL jsem neurolog v BILL ROTH HOSPITAL. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího odpovídajícího dárce. My jsme
    nachází se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru

    Pokud máte zájem o prodej nebo koupi ledvin, neváhejte
    nás kontaktujte na e-mailu a prostřednictvím e-mailu.
    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Co je číslo aplikace: +33751490980 S pozdravem
    LÉKAŘSKÝ ŘEDITEL
    DR MAXWELL..C..H

  13. DR MAXWELL C.H napsal:

    Chcete si koupit ledvinu nebo chcete ledvinu prodat? Hledáte příležitost prodat své ledviny za peníze kvůli finančnímu rozpadu a nevíte, co dělat, pak nás kontaktujte dnes a my vám nabídneme dobrou částku 500 000 dolarů pro vaše ledviny. Jmenuji se Doktor MAXWELL jsem neurolog v BILL ROTH HOSPITAL. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího odpovídajícího dárce. My jsme
    nachází se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru

    Pokud máte zájem o prodej nebo koupi ledvin, neváhejte
    nás kontaktujte na e-mailu a prostřednictvím e-mailu.
    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Co je číslo aplikace: +33751490980 S pozdravem
    LÉKAŘSKÝ ŘEDITEL
    DR MAXWELL/ CH

  14. DOCTOR MARTEN napsal:

    Chcete si koupit ledviny nebo chcete prodat své
    ledviny? Jsi ty
    hledám příležitost prodat ledvinu za peníze
    kvůli finančnímu zhroucení a nevíte co
    ano, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme dobře
    množství peněz 400 000 dolarů za vaše ledviny. Jmenuji se DOCTOR MARTEN
    Jsem nefrolog v MARTEN HOSPITAL. Naše nemocnice je
    se specializoval na chirurgii ledvin a my také zabýváme
    nákup a transplantace ledvin s živým
    odpovídající dárce.
    Nacházíme se v Indii, Turecku, USA, Malajsii, Dubaji
    Pokud máte zájem o prodej nebo nákup ledvin, prosím, ne
    neváhejte nás kontaktovat e-mailem.
    E-mail: martenhospital@gmail.com S pozdravem

    DR MARTEN

  15. DR UMAR napsal:

    Chcete prodat svou ledvinu za 800 000 USD? To jsi ty
    Hledáte příležitost prodat své ledviny za peníze
    Vzhledem k finančnímu zhroucení a nevíte, co dělat
    Udělejte, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme dobře
    Částka na ledviny. Jmenuji se Doktor UMAR
    Jsem nefrolog na klinice UMAR. Naše klinika je
    Specializujeme se na renální chirurgii a také léčíme
    Nákup a transplantace ledvin s Odpovídající dárce
    Nacházíme se v Indii, Turecku, Francii, Nigérii, Spojených státech, Malajsii, Dubaji, Kuvajtu
    Pokud máte zájem o prodej nebo nákup ledvin, prosím ne
    Neváhejte nás kontaktovat e-mailem.
    E-mail: doctorumarclinic@gmail.com

    pozorně
    DR UMAR.

  16. Doctor Ken Smith napsal:

    URGENTLY NEEDED. Do you need cash for health care costs or paying debts or in a state of financial breakdown? Consider selling your kidney.. Contact World Health Organization via Email : worldoffice82@gmail.com OR what’sApp me +917642912293 OR call: +917642912293 Doctor Ken Smith

  17. DR MAXWELL napsal:

    Chcete si koupit ledvinu nebo chcete ledvinu prodat? Hledáte příležitost prodat své ledviny za peníze kvůli finančním rozpadům a nevíte, co dělat, pak nás kontaktujte dnes a my vám nabídneme dobrou částku 500 000 dolarů pro vaše ledviny. Jmenuji se Doktor MAXWELL jsem neurolog v BILL ROTH HOSPITAL. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího odpovídajícího dárce. Nacházíme se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru

    Pokud máte zájem o prodej nebo nákup ledvin, dejte nám vědět, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Co je číslo aplikace: +33751490980 S pozdravem
    CHIEF LEKÁRSKÝ ŘEDITEL
    DR MAXWELL

  18. Если у вас финансовый кризис, нужны ли вам деньги для улучшения вашего уровня жизни, у вас есть долги и вы хотите продать свою почку за деньги сегодня, посетите нас, и мы осуществим вашу мечту, мы купим одну почку за 500 000 долларов США. , ! Вы ищете возможность изменить свой уровень, освободиться от долгов и сказать «нет» бедности, вы ищете финансовый прорыв, вы ищете средства для оплаты аренды и другие семейные проблемы, у вас есть финансовые проблемы? и вы не знаете, что делать, тогда свяжитесь с нами сегодня, и мы предложим вам хорошую сумму за вашу почку. Меня зовут доктор Дэвид Майк. Я являюсь нефрологом в больнице США Натана Кидени. Наша клиника специализируется на операции на почках, и мы также лечим. Покупка и пересадка почки у соответствующего донора
    Мы находимся в США, Индии, Турции, Франции, Нигерии, США, Малайзии, Дубае, Кувейте.
    Если вы заинтересованы в продаже или покупке почек, пожалуйста, свяжитесь с нами по электронной почте: doctordavidmike@gmail.com

  19. DR MAXWELL napsal:

    Pokud máte zájem o prodej nebo nákup ledvin, dejte nám vědět, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Co je číslo aplikace: +33751490980 S pozdravem
    CHIEF LEKÁRSKÝ ŘEDITEL
    DR MAXWELL

  20. DOCTOR MARTEN napsal:

    Chcete si koupit ledviny nebo chcete prodat své
    ledviny? Jsi ty
    hledám příležitost prodat ledvinu za peníze
    kvůli finančnímu zhroucení a nevíte co
    ano, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme dobré
    množství peněz 400 000 dolarů za vaše ledviny. Jmenuji se DOCTOR MARTEN
    Jsem nefrolog v MARTEN HOSPITAL. Naše nemocnice j
    se specializoval na chirurgii ledvin a my také zabýváme
    nákup a transplantace ledvin s živým
    odpovídající dárce.
    Nacházíme se v Indii, Turecku, USA, Malajsii, Dubaji
    Pokud máte zájem o prodej nebo nákup ledvin, prosím, ne
    neváhejte nás kontaktovat e-mailem
    E-mail: martenhospital@gmail.com S pozdravem

    DR MARTEN

  21. Benson moore napsal:

    NACHÁZÍME SE POTŘEBA DĚTÍ DĚTÍ, SOUHRNEM [800 000 USD,] {800 000 USD} KONTAKTUJTE USNOW PRO VÍCE INFORMACÍ. Pošlete nám e-mail columbiaasiahospital748@yahoo.com} neboWHATSAPP, (Whatsapp ho 1 (701) 353-1601) Dr. S.K Wangnoo KOLUMBIE ASIA NEMOCNICE INDIE. I AMASPECIALIST V ORGÁNNÍ SURGERY, budu také kupovat a prodávat.Tranžování jakýchkoli typů 0F 0RGAN Potřebujeme vaši neodkladnou odpověď ..

  22. Dr Mark napsal:

    NACHÁZÍME SE POTŘEBA DĚTÍ KIDNEY, SOUHRNEM [800 000 USD,] {800 000 USD} KONTAKTUJTE NYNÍ PRO VÍCE INFORMACÍ. Pošlete e-mail na adresu columbiaasiahospital748@yahoo.com} nebo WhatsApp now now (Whatsapp him + 1701353-1601) Dr. S.K Wangnoo COLUMBIA ASIA HOSPITAL INDIA. JÁ JSEM SPECIALISTEM V ORGANSKÉ CHIRURGII, budu také nakupovat a prodávat. PŘEHLED JAKÝCHKOLI TYPŮ 0F 0RGAN Potřebujeme vaši neodkladnou odpověď.

  23. Dr david mike napsal:

    Esto es para informar al público en general Hombres o Mujeres que están sanos y 100% serios en la compra o venta de riñones. Debe contactar urgentemente con Nathan Kidney TRANSPLANT HOSPITAL. Como tenemos muchos pacientes que están aquí para un trasplante de riñón, ¿está buscando una oportunidad para vender uno de sus riñones por dinero debido a una crisis financiera? Le ofreceremos $ 500,000.00 USD por su riñón. Mi nombre es Doctor David Mike, soy Nefrólogo en Nathan Kidney TRASPLANT HOSPITAL. Nuestro hospital está especializado en Cirugía / trasplante de Riñón y otros tratamientos de órganos, también nos ocupamos de la compra y trasplante de riñones con un donante vivo y sano.Estamos ubicados en India, Nigeria, Emiratos Árabes Unidos, EE. Si está interesado en comprar o vender riñón, no dude en contactarnos por correo electrónico:
    doctordavidmike@gmail.com
    Nota: Internet hay muchas personas con diferentes motivos, así que sea sincero y sincero, no somos niños, se trata de salvar vidas de otros. No se acepta fraudulento, por favor. Atentamente

  24. Arthur Williams napsal:

    Dobrý den, všichni, Jmenuji se Dr autor williems jsem phrenologist v clevelandské nemocnici . Naše nemocnice se specializuje na operaci ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin s žijícím odpovídajícím dárcem. Máte-li zájem o prodej nebo nákup ledviny, neváhejte nás kontaktovat e-mailem clevelandclinic70@gmail. Modelu com
    Telefonní číslo: +971544105744

  25. DR MAXWELL napsal:

    Chcete si koupit ledvinu, orgány těla nebo chcete prodat ledviny nebo orgány těla? Hledáte příležitost prodat ledvinu za peníze kvůli finančnímu rozpadu a nevíte, co máte dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme dobrou částku 500 000 dolarů na ledvinu. Jmenuji se Doctor MAXWELL a jsem neurolog v BILL ROTH HOSPITAL. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího odpovídajícího dárce. Nacházíme se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru.

    Prosím, dejte nám vědět, pokud máte zájem o prodej nebo koupi ledviny nebo
    Varhany nás neváhejte kontaktovat e-mailem nebo prostřednictvím e-mailu.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Jaké číslo aplikace: +33751490980 S pozdravem
    HLAVNÍ LÉKAŘSKÝ ŘEDITEL
    DR MAXWELL

  26. DR MAXWELL napsal:

    Chcete si koupit ledvinu, orgány těla nebo chcete prodat ledviny nebo orgány těla? Hledáte příležitost prodat ledvinu za peníze kvůli finančnímu selhání a nevíte, co dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme slušné množství peněz 500 000 dolarů za vaši ledvinu. Jmenuji se Doctor MAXWELL a jsem neurolog v BILL ROTH HOSPITAL. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího odpovídajícího dárce. Nacházíme se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru.

    Prosím, dejte nám vědět, pokud máte zájem o prodej nebo koupi ledviny nebo
    Varhany nás neváhejte kontaktovat e-mailem nebo prostřednictvím e-mailu.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Jaké číslo aplikace: +33751490980 S pozdravem
    HLAVNÍ LÉKAŘSKÝ ŘEDITEL
    DR MAXWELL

  27. DR MAXWELL.../ napsal:

    Chcete si koupit ledvinu, orgány těla nebo chcete prodat ledviny nebo orgány těla? Hledáte příležitost prodat ledvinu za peníze kvůli finančnímu rozpadu a nevíte, co máte dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme dobrou částku 500 000 dolarů na ledvinu. Jmenuji se Doctor MAXWELL a jsem neurolog v BILL ROTH HOSPITAL. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího odpovídajícího dárce. Nacházíme se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru.

    Prosím, dejte nám vědět, pokud máte zájem o prodej nebo koupi ledviny nebo
    Varhany nás neváhejte kontaktovat e-mailem nebo prostřednictvím e-mailu.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Jaké číslo aplikace: +33751490980 S pozdravem
    HLAVNÍ LÉKAŘSKÝ ŘEDITEL
    DR MAXWELL

  28. Marie Harris Gill napsal:

    ZÍSKEJTE SVOU PRÁZDNOU KREDITNÍ KARTU ATM ZA CENOVOU CENU
    * Prodávají tyto karty všem zákazníkům a zájemcům z celého světa, karta má denní limit výběru od 2 000 do 5 000 EUR a limit výdajů do 50 000 EUR v obchodech a neomezený na POS. *

    * e-mail: int.hackers002@gmail.com

  29. Dr George Sunta napsal:

    Kidney donor needed urgently, we offer huge amount for one kidney only contact me via WhatsApp number: +918122208392 Email: apollohospitalkidneydep@gmail.com

  30. DR MAXWELL napsal:

    Chcete si koupit ledvinu, orgány těla nebo chcete prodat ledviny nebo orgány těla? Hledáte příležitost prodat ledvinu za peníze kvůli finančnímu rozpadu a nevíte, co máte dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme dobrou částku 500 000 dolarů na ledvinu. Jmenuji se Doctor MAXWELL a jsem neurolog v BILL ROTH HOSPITAL. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího odpovídajícího dárce. Nacházíme se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru.

    Prosím, dejte nám vědět, pokud máte zájem o prodej nebo koupi ledviny nebo
    Varhany nás neváhejte kontaktovat e-mailem nebo prostřednictvím e-mailu.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Jaké číslo aplikace: +33751490980 S pozdravem
    HLAVNÍ LÉKAŘSKÝ ŘEDITEL
    DR MAXWELL…/ C

  31. DR MAXWELL napsal:

    o chcete si koupit ledvinu, tělesné orgány nebo chcete prodat ledvinu nebo tělesné orgány? Hledáte příležitost prodat ledvinu za peníze kvůli finančnímu rozpadu a nevíte, co dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme slušné množství peněz 500 000 dolarů za vaši ledvinu. Jmenuji se Doctor MAXWELL a jsem neurolog v BILL ROTH HOSPITAL. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího odpovídajícího dárce. Nacházíme se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru.

    Prosím, dejte nám vědět, pokud máte zájem o prodej nebo nákup ledvin nebo
    Organové nás prosím neváhejte kontaktovat prostřednictvím e-mailu.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Jaké číslo aplikace: +33751490980 S pozdravem
    HLAVNÍ LÉKAŘSKÝ ŘEDITEL
    DR MAXWELL

  32. DR MAXWELL napsal:

    Chcete si koupit ledvinu, tělesné orgány nebo chcete prodat ledvinu nebo tělesné orgány? Hledáte příležitost prodat ledvinu za peníze kvůli finančnímu rozpadu a nevíte, co dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme slušné množství peněz 500 000 dolarů za vaši ledvinu. Jmenuji se Doctor MAXWELL a jsem neurolog v BILL ROTH NEMOCNICE. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího odpovídajícího dárce. Nacházíme se v Indii, USA, Malajsii, Singapuru.

    Dejte nám prosím vědět, pokud máte zájem o prodej nebo koupi ledviny nebo
    Varhany nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím e-mailu.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Jaké číslo aplikace: +33751490980 S pozdravem
    HLAVNÍ ZDRAVOTNÍ ŘEDITEL
    DR MAXWELL

  33. DR GEORGE napsal:

    Chcete si koupit ledvinu nebo chcete prodat ledvinu? Hledáte příležitost prodat ledvinu za peníze kvůli finančnímu selhání a nevíte, co máte dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme slušnou částku 400 000 dolarů za vaši ledvinu. Jmenuji se DOCTOR GEORGE a jsem nefrologem v CITY HOSPITAL. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího a odpovídajícího dárce.

    Nacházíme se v Indii, Turecku, USA, Malajsii, Dubaji
    Pokud máte zájem o prodej nebo nákup ledvin, neváhejte nás kontaktovat e-mailem.

    E-mail: cityhospital7557@gmail.com S POZDRAVEM
    HLAVNÍ ZDRAVOTNÍ ŘEDITEL
    DR GEORGE

  34. DR GEORGE napsal:

    Chcete si koupit ledvinu nebo chcete prodat ledvinu? Hledáte příležitost prodat ledvinu za peníze kvůli finančnímu selhání a nevíte, co máte dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme slušnou částku 400 000 dolarů za vaši ledvinu. Jmenuji se DOCTOR GEORGE a jsem nefrologem v CITY HOSPITAL. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího a odpovídajícího dárce.

    Nacházíme se v Indii, Turecku, USA, Malajsii, Dubaji
    Pokud máte zájem o prodej nebo nákup ledvin, neváhejte nás kontaktovat e-mailem.

    E-mail: cityhospital7557@gmail.com S POZDRAVEM
    HLAVNÍ ZDRAVOTNÍ ŘEDITEL
    DR GEORGE.

  35. DR GEORGE napsal:

    Chcete si koupit ledvinu nebo chcete prodat ledvinu? Hledáte příležitost prodat ledvinu za peníze kvůli finančnímu selhání a nevíte, co máte dělat, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme slušnou částku 400 000 dolarů za vaši ledvinu. Jmenuji se DOCTOR GEORGE a jsem nefrologem v CITY HOSPITAL. Naše nemocnice se specializuje na chirurgii ledvin a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin u žijícího a odpovídajícího dárce.

    Nacházíme se v Indii, Turecku, USA, Malajsii, Dubaji
    Pokud máte zájem o prodej nebo nákup ledvin, neváhejte nás kontaktovat e-mailem.

    E-mail: cityhospital7557@gmail.com S POZDRAVEM
    HLAVNÍ ZDRAVOTNÍ ŘEDITEL
    DR. GEORGE

  36. Dr Mark Alex napsal:

    Kidney donor needed urgently, My client is urgently in need of a kidney transplant, If interested to sell contact here on my what’sApp number +4915219253693 Or Email: kidneydeal@gmail.com

  37. Fake Driving Licence UK Welcome to Novelty DMV Experts Best Producers of High Undetected Drivers License . We produce two types of documents qualities. 
We have the Real registered Fake birth Drivers License and good quality Fake Driver License for USA , UK , Canada which is unregistered. How To Get A Fake Drivers License That Works From The DMV . Fake drivers license nsw , How to spot a fake id Australia .With the Drivers License , all your biometric details as given from birth or any of your choice will be registered under the DMV or DVLA database system that can be verify from any other country with no problems involved, meanwhile with the camouflage quality Fake drivers License , non of your biometric details will be under the government system, but it can not be detected as fake with naked eyes, except with the use of machines.
    Visit our website on noveltydmvexperts.com you can contact us via Whatsapp +14088725899 or Wickr ….. Octapustickets for fast response on how it works with your desired type. Thanks and waiting to Hear from you soon

  38. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  39. Dr Brad Hiliam napsal:

    Toto je informovat širokou veřejnost Muže nebo Ženy, kteří jsou zdraví a 100% seriózní prodej nebo nákup ledvin. Měli byste naléhavě
    kontaktujte transplantační nemocnici Nathana Kidney. Jako máme hodně
    pacientů, kteří jsou zde kvůli transplantaci ledviny, hledáte?
    příležitost prodat svou ledvinu za peníze z důvodu finančního zhroucení a my vám nabídneme 600 000,00 USD za jednu z vašich ledvin. Jmenuji se Dr Brad Hiliam, jsem nefrolog v Nathan Kidney
    TRANSPLANTAČNÍ NEMOCNICE. Naše nemocnice se specializuje na ledviny
    Chirurgie/transplantace a další orgánová léčba, zabýváme se i výkupem a transplantace ledvin od živého a zdravého dárce. Jsme
    se sídlem v UAS, India.france, Spojené arabské emiráty, Turecko, Francie, Pokud máte zájem prodat jednu ze svých ledvin nebo koupit, prosím
    neváhejte kontaktovat email: drbradhiliam@gmail.com

    Poznámka: Buďte upřímní a pravdiví
    jde o záchranu životů ostatních.
    přijat prosím. S pozdravem…
    Rychlá odpověď

  40. GlPqUG napsal:

    에볼루션롤렛
    608GlPqUG,>“

  41. bAWuGO napsal:

    evolution korea
    742bAWuGO]![

  42. james napsal:

    Vítejte v portlandské nemocnici
    Prodejte zde svou ledvinu za 800 000,00 britských liber Pro více informací nás kontaktujte pomocí níže uvedených informací
    portlandhospitallondon200@gmail.com
    Whataspp: +447534689205
    Whataspp: +447534689205
    Whataspp: +447534689205

  43. Anik Susiawati napsal:

    Rychlá půjčka, bezkonkurenční sazba od 2 % Potřebujete naléhavě peníze, získejte nyní až 100 000 € za pár hodin, abyste vyřešili všechny své osobní problémy. Od několika tisíc eur do několika set tisíc eur s řešením a rychlou dostupností finančních prostředků Profesionální půjčka Mezi 30 000 a 50 000 000 € Doba splácení mezi 6 měsíci a 10 lety Neexistuje Kontaktujte mě e-mailem: challotloan@gmail.com

  44. Emmett Emilia. napsal:

    Hello everyone, I’m Emmett Emilia.from Germany.Sachsen-Anhalt!! A month ago, I invested $204,000 worth of bitcoins into an investment account through their website stockfxtrade.net/
    When it was time to withdraw my profits which were at that time $719,000, their website crashed and logged me out, I sent countless emails and messages to them and the investment company became unresponsive. Realizing that I have been scammed of my money, I began to seek several means to get back my funds, I went to the authorities but they couldn’t trace or locate this company. At some point, I began to give up on the hope of ever getting back my funds until a colleague of mine told me about Adrian Lamo Wizard, a cryptocurrency recovery company that has been helping many others like me to get back their funds, I hurriedly contacted them and provided all the necessary information, and with the information I provided,Adrian Lamo Wizard was able to recover my $204,000 worth of bitcoins in 48 hours. Their service is truly magnificent and I gladly commend their efforts. I never would have imagined I could get back my funds and I’m grateful to Adrian Lamo Wizard for their help.
    adrianlamowizard22@gmail.com WhatsApp: +31617016197

  45. Hugh Mike napsal:

    I RECOMMEND SPYWEB FOR YOUR BITCOIN RECOVERY I lost all my money after falling victim to a cryptocurrency investment scam, I was logged out of my account and was told the account manager was sick and that I had to pay some certain amount to gain access to my accounts. I had invested some huge amounts of money into this platform Capital Express FX, a lady contacted me to invest in this platform so that I would make huge profits which I did but to my surprise, these were all scams and they have defrauded several others of their money through cryptocurrency. I was weak and broke, I couldn’t meet up with my bills until a friend of mine told me about Adrian Lamo Wizard, a reputable and reliable recovery company. I contacted Adrian Lamo Wizard and provided all the information to them, a few other things I couldn’t provide but this company did an amazing job to trace and recover my stolen money. I’m still amazed and excited that a company like Adrian Lamo Wizard is out there helping victims of cryptocurrency scams recover their money. I’m truly grateful to their service and recommend them to everyone.
    Reach Adrian Lamo Wizard
    adrianlamowizard22@gmail.com WhatsApp: +31617016197

  46. Shalby Hospitals napsal:

    Chcete prodat svou ledvinu kvůli finančním problémům? Pokud ano, pak jste na správném místě prodat svou ledvinu za dobré peníze.
    kontaktujte nás @ Shalby Multi speciality Hospitals Home, S. G. Road, Ahmedabad, Gujarat, Indie …
    Napište nám hned: velmi naléhavé“
    „Dobrý den, chcete prodat svou ledvinu?
    Pokud hledáte příležitost prodat svou ledvinu za peníze kvůli finančním problémům a nevíte si rady, kontaktujte nás ještě dnes a my vám nabídneme 400 000 $ za vaši ledvinu. Jmenuji se Dr. Slover a jsem nefrolog v nemocnici Shalby v Indii. Naše klinika se specializuje na transplantace ledvin a léčbu jiných orgánů a zabýváme se také nákupem a transplantací ledvin od živých a zdravých dárců. Nacházíme se v Indii a dalších zemích.

    Pokud máte zájem prodat svou ledvinu, neváhejte nás kontaktovat na email;shalbyhospitalsindia@gmail.com

    Hodně štěstí
    Dr. Slover“

  47. Benson Moore napsal:

    NALÉHAVĚ POTŘEBUJEME DÁRCE LEDVIN, S ČÁSTKOU [$800,000USD,] KONTAKTUJTE NÁS HNED NYNÍ PRO VÍCE INFORMACÍ. Pošlete nám e-mail na adresu jaslokhospital20@gmail.com} nebo WHATSAPP nám nyní, (+17013531601) Dr Vikram Kumar, Z JASLOK HOSPITAL INDIA. JSEM SPECIALISTA NA ORGÁNNÍ CHIRURGII, také nakupuji a prodám. TRANSPLANTACE JAKÉHOKOLI TYPU ORGÁNŮ 0F Potřebujeme vaši naléhavou odpověď

  48. Dr Sunaj Edward napsal:

    Hi, We’re looking for kidney donors We are located in Indian, Canada, UK, Turkey, USA, Malaysia, South Africa,Jordan etc Very urgently. B+ve , O+ve and A+ve We pay $350,000.00 per kidney age should be more than 19 years. Interested person’s should contact us via Email: sunajkidneyfundation@gmail.com
    Dr Sunaj

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.