Co je na obrazu nejdůležitější?

červená kráska

Krásný den,

Začal úžasný rok 2014 a já mám kolem sebe 2 nové obrazy. Zajímá Vás proč? Protože obrazy ve Feng Shui pomáhají harmonizovat prostředí našeho domova nebo kanceláře. Obraz nám může pomoci dosáhnout toho, po čem toužíme. Další funkcí obrazů je dekorace a estetičnost. Umístěním vhodného obrazu do interiéru můžeme doplnit potřebný element, barvu nebo cokoli, co prostor pozdvihne.

A co je na obrazu nejdůležitější? Nejdůležitější na obraze je samotný motiv a co představuje. Je důležité si položit otázku: „Co mně má obraz symbolizovat? Jaké pocity ve mně obraz vzbuzuje?“

Já sama jsem si udělala radost a nadělila si dárek. Obraz, který mi symbolizuje pracovní cestu a rok 2014.

Zdobí mi kancelář. Přináší mi do tohoto roku volnou cestu, zelenou pro start a radost z úžasné jízdy.

Na Vánoce jsem od manžela dostala grafiku od Jiřího Suchého s jeho věnováním. Bude viset v ložnici.

IMG_5129Schválně, co Vám tento obraz symbolizuje?

Například na workshopech zaměřených na místnost ložnice učím, jak je velmi důležité, jaké obrazy a dekorace v této místnosti zvolíte. Ložnice je zrcadlo vašeho vztahu. Z obrazů musí být cítit dualita. Dva lidi, kteří chtějí být spolu. Chcete mít vášnivý vztah? Dejte si obraz symbolizující vášeň. Chcete cítit v partnerovi oporu? Zvolte obraz s rozkvetlým stromem a šťastnou dvojicí pod ním.

Zajímá vás, co o vás vypovídá váš prostor?

A co Vám může zrcadlit?

Navštivte některý z workshopů, kde se nejedná pouze o přednášku, ale kde pracujeme s konkrétním prostorem účastníků.

Těším se na Vás a mějte krásný rok plný splněných přání

Olga

www.olgabu.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. HankaV napsal:

    Musím uznat, že hodně zajímavý článek, díky mockrát. Já na obrazy nikdy moc nebyla, ale když jsem se nedávno rozhlídla u nás doma, tak mi došlo, že ty naše zdi jsou prostě tak nějak prázdné. Tak jsem začala shánět. Člověk by nevěřil kolik pěkných obrazů se dá přes internet sehnat. Já jich například pár sehnala tady odtud: https://www.antikart.cz/

  2. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.