Chyťte si svého zajíce

?????????????????????????Podle pranostiky se můžeme v březnu schovat za kamna, anebo můžeme využít energii zvířete, které střídá akčního únorového tygra. Zajíc přichází s jarní energií, která nám může pomoci nejenom pročistit prostor, ale i zaměřit se na sebe

Máme příležitost zbavit se starých emocí, abychom udělali prostor pro příchod nových věcí a uskutečnění našich přání.

Jak chytit a nepustit?

  • Umyjte alespoň 1 okno a pozvěte slunce domů, pročistíte si tak svou mysl.
  • Zajděte si ve 2 do sauny a očistíte fyzické tělo.
  • Rozesmějte minimálně 3 lidi kolem sebe a potěšte svou duši.

Ať Váš březen je báječný!

Olga
www.olgabu.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Klárkys napsal:

    Moc hezký článek, opravdu jsem se pobavila :-) Zrovna řešíme s manželem výběr nové krbové vložky a jelikož tomu opravdu nerozumíme, tak si necháme poradit od odborníka. Mám totiž známého, který pracuje pro firmu https://www.krbova-kamna-eshop.cz/Krbove-vlozky-c4_0_1.htm a ten nám dokáže vybrat skvěle padnoucí krbovou vložku do domu, jenž nabízí ještě větší variabilitu v celkovém začlenění krbu do interiéru.

  2. Radek napsal:

    Nejvíce se mi líbí kachlová kamna, která máme nová v naší chatě, kam jezdíme každé léto na dovolenou. Táta si na ně dává hodně velký pozor, protože stály velké peníze. Říká ale, že je z nich hrozně nadšený a že to byla dobrá koupě. Nakoupil u https://www.rolig.cz/kachlova-kamna/ a je vážně spokojen.

  3. Eliška napsal:

    Já na sebe v poslední době také vůbec nemám čas. Dostala jsem v práci za úkol prodávat designové krby a neustále mi z toho jenom stojí hlava. Je to náročné se takto zaprodat nějaké firmě. Ale zase každý musí občas nějak pracovat, já to vlastně chápu.

  4. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  5. xQZwKM napsal:

    evolution casino
    380xQZwKM“:#

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.