12 kroků, které pomáhají mužům být úžasní

12 kroků, které pomáhají mužům být úžasní

Zdroj: http://www.yourprimalessence.com/hacking-masculinity/

Když jsem četl tento článek na yourprimalesence blogu, říkal sem si, lépe bych to neřekl ani neposkládal a tak sem rozhodl, že tento vydatný a moudrý blog pro vás nechám přeložit. Naši kolegové mentoři, převážně z Austrálie, zasluhují veškerý respekt za jejich porozumění novému muži, cestě k autentickému mužství. Tento článek je skvělý i pro ženy, které vychovávají či vedou muže, je inspirací kudy se ubírá i naše vize v mužském kruhu a dalších projektech.

Užijte si to a inspirujte se a pokud budete cítit to volání, jste srdečně vítáni na některém z našich výcviků, kurzů pro chlapy.

Zdenek Weber – Mentor a zakladatel muzskykruh.cz a spoluzakladatel cestapravehomuze.cz

Je tady nový druh mužů, kteří zanechávají svou stopu na obzoru dnešního světa. Muži, kteří vstávají z popela mačo alfa- mužského kreténa a citlivého new- age hodného kluka a překračují je, překračují mača a softyho.

12 kroků pomáhajících mužům, aby byli úžasní

Muži, kteří boří vše, co bylo řečeno o tom, co to znamená být mužem, rozmetající stereotypy a opouští ty omezující, zastaralé definice, které byly předávány po celé generace. A tito muži vystupují do popředí a znovu definují mužnost za svých podmínek. Odvážní muži, autentičtí muži, soucitní muži, každodenní muži, milující muži.

Pokud jste si toho ještě nevšimli, jsme uprostřed evoluce mužskosti.

A my podporujeme tuto evoluci tady na webu Your Primal Essence. Toužíme představit tento nový druh muže. Tak jsme se rozhodli najít průkopníky v oblasti mužského osobního rozvoje a poprosili jsme je, aby nám podali report z první řady.

Níže jsou jejich odpovědi na otázku „Co je pro Tebe rada číslo 1, která pomůže mužům, aby byli úžasní? Avšak není to v žádném případě kompletní seznam. A spíše než podsunutí mužům nový set standardů, do kterých se nemůžou napasovat, a které mají žít, je cílem podpořit muže, aby našli svou vlastní cestu. Aby našli svoji jedinečnou definici toho, co znamená být úžasný muž.

Jako vždy, implementuj to, co funguje Tobě a ostatní vypusť.

Pamatuj, že ve hře života jsi to TY, kdo vybírá pravidla.

Krok č. 1: Osvoj si posilující pohledy na svět

8 pohledů na svět, které Tě okamžitě učiní svobodným:

1. Skuteční muži si říkají o pomoc.
2. Nehledej svou sílu venku.
3. Co jednou dokáže udělat jeden muž, dokážou už pak všichni muži.
4. Plač, když jsi smutný. Je to jen něco, co lidi dělají.
5. Buď tak sakra úžasný, že nebude možné Tě ignorovat.
6. Říkej pravdu do té doby, než Tvoje bolest úplně zmizí. To je skutečné léčení.
7. Vesmír dává těm, kteří mají smysl pro urgentnost.
8. Pokud teď čteš tyto slova, jsi připraven. Jdi do hry.

Michael Hrostoski, zakladatel Školy pro muže, pomáhá mužům, aby vyvinuli Lásku, Sílu a Svobodu ve všech oblastech svého života. A má za cíl udělat svět lepším místem, muž po muži.

Krok č. 2: Buď ve svém těle

Chceš vědět, jak žít vědomě? Je to vlastně velmi prosté. Není to jednoduché, ale je to prosté.

Když je muž VE svém těle – skutečně přítomný ve svých pocitech, je pro něj velmi těžké nežít vědomě. Tělo a emoce nám dávají přesnou zpětnou vazbu toho, KDO jsme a co potřebujeme udělat (nebo neudělat) po 24 hodin denně, sedm dní v týdnu.

Naneštěstí, většina z nás se v životě naučila už velmi brzy, jak se NEcítit dobře. Naučili jsme se vypínat se. Propojení s našimi penisy, našimi břichy a s našimi srdci bylo velmi rychle narušeno, když se z nás staly osoby fungující na bázi MYSLI.

Znám spoustu mužů (včetně mě), kteří dokážou obvinit ženy nebo rodinu z toho, že je vyrušují, že je stahují z jejich cesty. Fakt je, že pokud jsi hluboce spojen sám se sebou, tak to prostě není možné. Jediný způsob, kdy můžeme souhlasit s něčím, co není pravdivě v souladu s tím, kdo jsme je, když nejsme plně ve svém těle a když žijeme ve světě mentálních konceptů nebo ve snu s otevřenýma očima.

Muž, který sídlí ve svém břiše, koulích a srdci VÍ, co může nebo nemůže udělat v jakémkoliv okamžiku. Jak?

Protože to bolí, jít proti tomu.

Takže ta otázka není „Jak vím, že žiju vědomě?“. Ta otázka je: „ Jak se naučím cítit?“

Naštěstí je velmi snadné začít.

Moje doporučení jakémukoliv muži, který se chce naučit cítit své pocity je toto: polož své ruce na své břicho a jemně do něj dýchej 20 minut denně.

To je vše. Seď a soustřeď se na to, co cítíš. Budeš v úžasu z toho, co se naučíš…

Dane Tomas je spisovatel, inovátor osobního rozvoje a zakladatel projektu „Integrovaný muž“ (The Integrated Man). Můžete sledovat jeho experimenty na www.danetomas.com

Krok č. 3: Nauč se tuto nebezpečnou dovednost

Ne, není to nějaká šílená dovednost přežití v divočině nebo bojové umění kruto ninja bojovníka. Ačkoliv, JE to dovednost, která Ti zachrání život. Zachrání Tě od života v průměrnosti a usazení se v průměrnosti.

Protože ve světě, který Tě zřídka podpoří mít odvahu a snít ve velkým nebo nebát se zářit své nejzářivější světlo… Ta nejnebezpečnější dovednost, kterou se kdy naučíš je Sebeláska.

Je to opravdový akt vzdoru.

Většinu z nás nikdy neučili, jak skutečně milovat sebe. Co jsme se ale naučili místo toho je naplňovat očekávání společnosti, rodiny a přátel. Ten omezující seznam toho, co bychom měli, který diktuje, jak máme žít. Naučili jsme se vzdát se těch nejhlubších tužeb našeho srdce jen proto, abychom zapadli nebo vyhověli ostatním.

12 kroků, které pomáhají mužům být úžasní

Ale sebeláska Ti dá opravdovou supersílu svobody. Svobodu vybírat si podle svého a vnímat sebe za svých vlastních podmínek. Ačkoliv nikdy nebudeš mistr v této dovednosti. Sebeláska není destinace, do které můžeš někdy plně dorazit. Je to praxe – věčná praxe.

Budeš mít opakovaně příležitosti zostřovat a zdokonalovat tuto dovednost. Chop se těch příležitostí. Ukážou Ti všechny způsoby, jakými opouštíš sebe, soudíš sebe a stavíš sebe do pozice „nejsem dost dobrý“. Budeš opakovaně čelit všemu tomu temnému, stinným zákoutím Tvého psyché, kde žijí Tví démoni.

Obejmi ty démony. Často se jmenují Vina, Stud, Strach a Opuštění.

A ten obávaný se jmenuje Něco je špatně se mnou, příšerou. Pozvi je nahoru z jejich sklepení. Rozhoď pár lehátek venku na dvorečku a poležte si spolu na slunci.
Zkamaraď se se svými utlačovateli. Protože když najdeš odvahu milovat každičký aspekt sám sebe, osvobodíš se. A svoboda je vzácné zboží v dnešním světe.

Takže buď nebezpečný a miluj sebe, jakoby na tom záležel Tvůj život. Protože on na tom taky plně záleží.

Reece Stockhausen mentoruje muže, kteří chtějí víc od života a kteří se chtějí propojit se svou autentickou mužskou esencí, chtějí začít žít svůj nejvyšší potenciál a vytvořit život, který budou milovat.

Krok č. 4: Tvoje koule jsou větší, než si myslíš

Je to jedna z těch rad, které muži občas dostávají – „vlastni své koule“ (nebo něco na ten způsob). Ale pokud jediné, co děláš je, že je „vlastníš“, uniká Ti, jak velicí a mocní ti chlapíci ve skutečnosti jsou. Jedna z věcí, která se učí v QiGongu (no, záleží na škole) je, že Tvoje koule začínají ve spodní části Tvých zad – přesněji je to tam, kde jsou ledviny. Také se rozšiřují až dolů Tvými nohami do Tvých šlapek. Je to celé součást jednoho energetického systému.

Jo, tvé „koule“ jsou fakt tak velké jako vlastně všechno od tvých ledvin dolů k Tvým nohám. Tak to je energeticky vzato. Takže jak se spojíš se svými velkými energetickými koulemi?

Je několik způsobů, jak to udělat, ale jeden skutečně jednoduchý trik je rychlá masáž varlat- celých varlat. Začni na spodní straně svých šlapek- přesněji za předním polštářkem v centrální linii šlapky, kde je prohlubeň. To je místo, kde se Tvoje energie spojuje se Zemí. A kde Tvé koule začínají.

Začni masáž odtud nahoru po vnitřní straně kotníku (energie Qi cestuje nahoru vnitřkem Tvé nohy). Potom nahoru vnitřní stranou kolene. Potom nahoru do Tvých slabin. Masíruj tam a také masíruj svou hráz (mezi varlaty a řitním otvorem). Potom se špičkami prstů dostaň za svůj šourek a jemně nadzvedni a uvolni varlata, udělej s nimi kruhový pohyb nahoru tak, že je povytáhneš a zase necháš jít dolů a uvolni se do toho.

Masíruj tělo svého penisu. Masíruj svou křížovou kost. Masíruj celé dolní záda v místě, kde je dolní okraj žeber, v oblasti kde jsou ledviny. Pak sjeď od místa kde jsou ledviny na křížovou kost, pak k varlatům a pak dolů přes vnitřní nohy ke svým šlapkám.

Teď vlastni své koule.

Jared Osbourne je kouč bytí v přítomnosti, mužských vztahů, otcovství a učitel QiGongu, který má vášeň v pomáhání mužům, aby se milovali takoví, jací jsou.

Krok č. 5: Nemusíš to dělat sám

Ta největší (a nejčastější) chyba, kterou u chlapů vidím je přesvědčení, že musí přijít na všechny odpovědi sami. Že skutečný muž by měl umět přijít na všechno sám. Nějak je vnímáno jako slabost, hledat vedení a mít otázky – skutečný muž by přece nepřiznal, že to všechno nevyřešil sám. A když chce najít svůj směr, úžasný vztah, úspěch ve svém podnikání nebo cokoliv, po čem touží, musí to udělat sám.

Je to ta největší hovadina, kterou vám někdo může říct.

Skutečný muž ví, že je schopný i něčeho víc a ví, že když nebude žít svůj potenciál, nebude vlastně žít vůbec. Nestačí mu „dost dobré“, chce mít „skvělé“. Chce žít život, pro který se narodil, ne ten, který si ostatní myslí, že by měl žít. A ví, že aby to všechno měl, musí začít přijímat realitu toho, že žádný muž to nemůže udělat sám.

12 kroků, které pomáhají mužům být úžasní

Přestaňte dovolovat své pýše, aby vás držela zpátky. Jste tu proto, abyste něco vytvářeli a nejlepší způsob, jak toho dosáhnout je najít lidi, kteří Vás můžou dostat tam, kam potřebujete jít.

Všichni potřebujeme podporu. Všichni potřebujeme vedení. Potřebujeme lepší odpovědi a potřebujeme lepší otázky. Skuteční muži si dovolí být zranitelní – ne proto, že jsou slabí, ale proto, že jsou silní. Protože mají odvahu. Protože si uvědomují, že pokud mají žít život, pro který se narodili, být zranitelný není možnost, ale nutnost.

Jak toto jednou pochopíte, o zbytek už bude postaráno.

Jsem Cory Chadwick a pomáhám mužům být lepšími muži a žít život, pro který se narodili.

Krok č. 6: Ovládni svou ejakulaci

Po 15 letém studiu a praxi jsem sestavil 5 krokový model, jak jít do své mužské síly pomocí ovládnutí ejakulace:

1. Rozuměj svému „Proč“
Zamysli si nad tím, jak Ti slouží, když se uděláš předtím, než chceš a jak to ovlivňuje Tvůj vztah, sebevědomí, blaho a dokonce kariéru. To ti dá důvod, to „Velké Proč“ být vědomý pokaždé, když máš sex.

2. Ciť
Nauč se být vědomý v tom, jak vzrušený jsi. Orgazmus přichází na úrovni 100% vzrušení. Stav, kdy už nejde nemít ejakulaci (z angl. PNR Point of No Return) je asi 80%. Pokud se dostaneš do tohoto bodu, už je pozdě a ty budeš ejakulovat. Takže během masturbace nebo sexu se snaž cítit, jak vzrušený jsi a ujisti se, že zůstaneš zhruba na 40-60% svého vzrušení.

3. Zastav se
Předtím, než se moc vzrušíš, jednoduše se ZASTAV – buď si dej pauzu nebo ho vysuň. Někdy bude potřeba od ní poodejít nebo dokonce opustit postel. Důležité je komunikovat. Je to místo, kde většina mužů udělá chybu, tak si dej záležet, abys zpomalil nebo zastavil pořádně, než se dostaneš do momentu, kdy už nejde jít zpět a ejakulace je nevyhnutelná (z angl. PNR Point od No Return).

4. Pohni
Představ si, že Tvá sexuální energie je jako těžké závaží, které neseš v oblasti svých genitálií. Pokud tam zůstane, budeš pořád až moc vzrušený, moc blízko toho momentu, kdy už není možné mít sex a nemít ejakulaci (z angl. PNR Point od No Return). Potřebuješ POHNOUT s tímto nákladem pryč z oblasti genitálií do zbytku těla a specificky nahoru po páteři.

5. Proměň
Pokud chceš skutečně zažít účinky tohoto cvičení, které můžou proměnit tvůj život, minimalizuj nebo úplně vypusť ejakulaci a zaměř se na to, abys hýbal s energií po sexu. Brzy zažiješ celotělový orgazmus bez ejakulace a už se nikdy nebudeš dívat zpět!

Eyal Matsliah je kouč v oboru lidského potenciálu a sexuality, který má vášeň v tom, aby pomohl lidem naplnit jejich potenciál v businessu, vztazích a životě.

Krok č. 7: Buď jako slunce

Po pravdě, opravdová mužnost není o tom brát z venkovního světa. Je to o tom, co dáváš lidem kolem sebe každý den. Tvé sebe-vyjádření je umění a krásný způsob, jak něco dát světu. Když jsi ve společnosti nebo venku mluvíš se ženami, nefunguj z „dostávajícího“ nastavení. Jsi tam, abys bezpodmínečně dal svou pozornost a osobnost. Hlavní motor toho, být schopný takto fungovat, je sebeláska. Pokud už jsi naplněn, dovolí ti to být jako slunce. Ta velká ohnivá koule svítí každý den a poskytuje energii pro život. Ale nikdy nechce nic výměnou a dává to bezpodmínečně.

Aby jsi mohl být jako slunce, potřebuješ si uvědomit, že věci tam venku Tě nikdy neudělají šťastným. Musíš jít dovnitř, abys našel své naplnění. Štěstí postavené na externích okolnostech je od základu pomíjivé, ale štěstí vyvěrající zevnitř trvá. Pokud jsi naplněn zevnitř, budeš v míru se vším ve svém životě. Velký vnitřní mír je totožný se štěstím.

12 kroků, které pomáhají mužům být úžasní

To není jednoduché, protože je těžké se dívat do vnitřku svého bytí. Všechna ta bolest, nejistoty, sebepochybnosti, traumata a falešná přesvědčení posílají mraky na tvůj vnitřní mír. Často to chce pracovat se stínovou stránkou, jít od vnímání mračen k lásce a míru. Tento proces jako takový je více o pouštění, než o opravování věcí. Je o uvědomování si na hluboké úrovni, že ty jsi OK v tomto okamžiku.

Z toho místa můžeš začít dávat světu. Bude to dárek, který můžeš dát kdykoliv a kdekoliv. Pokud budou chtít být lidé součástí zábavy, která je okolo tebe a součástí tvého života, je to skvělý. Ale pokud nechtějí, je to také v pořádku. Ty prostě dáváš a nepotřebuješ za to nic zpět. To vše určitě není jednoduché a mnohdy trvá celý život, než se v tom staneš mistrem. A to je na tom krásné. Zkus to a užívej si tu cestu.

Thomas Murray je z webové stránky Amstermind, která se specializuje na osobní rozvoj. Zaměřují se na seznamky, osobní efektivnost, zdraví a mastermind skupiny.

Krok č. 8: Dýchej do svého zadku

S chlapama dělám různé druhy experimentů. Tento je překvapivě jednoduchý a trochu neobvyklý. Dýchání skrze tvůj zadek. Přes tvůj řitní otvor, aby to bylo přesné.

Je to vše o přítomnosti a celotělovém dýchání. Tvoje tělo je jednoduchá trubice se 2 hlavními otvory. Pokud dýcháš plně, tvůj PC sval (pubococcygeus) a svaly kolem řitního otvoru se přirozeně uvolní a roztáhnou. Přehánění této přirozené inklinace těla má okamžitý účinek na tvou úroveň přítomnosti a uvolní nálož tenze (slovní hříčka je záměrná) uvnitř a kolem tvého řitního otvoru.

Slýchávám, že se ptáte: „A proč je to tak důležité?“

Pravděpodobně sis uložil celoživotní napětí do svého zadku. Naučit se uvolnit tuto oblast vyústí v hlubší dýchání a pokud si dovolíš uvolnit tuto oblast během sexu nebo během sebeuspokojování, pravděpodobně ucítíš větší cirkulování energie, než její shromažďování. Také ti to pomůže v tom mít silnější erekci a větší sebekontrolu a výběr v ejakulování (nebo neejakulování).

Takže… vlastní praxe.
Sedni si na zadek s rovnou páteří, aby to bylo pohodlné. Zatáhni své půlky dozadu tak, abys seděl na svých sedacích kostech. Polož si ruce na břicho a začni do nich dýchat. Bez úsilí. Uvolni své tělo. Všimni si svého aktuálního stavu / nálady.

Při nádechu, jemně dovol svému řitnímu otvoru, aby políbil zemi, takže poklesne a přinese to pocit otevřenosti. To může vyžadovat nějakou praxi a velmi jemné tlačení. Všimni si, že tvůj pupík se taky posunuje směrem ven.

Při výdechu se uvolni. Není to cvičení na mačkání tvého PC svalu (pubococcygeus), jen nech všechno otevřené a uvolněné. Tvé břicho taky půjde zpátky do své uvolněné polohy. Opakuj to po dobu několika minut. Pozoruj ty rozdíly. Takto dýcháš, když jsi v hlubokém spánku.

Užij si dýchání do svého zadku. 

Alex White je hlavní kouč v projektu The Man Lab, je to prostor, kde muži objevují svá potěšení a naplnění a prochází skrze překážky svého života. Jeho vášní jsou oblasti jako potěšení, vztahy a sex, stejně jako vše, co se týká našich penisů.

Krok č. 9: Sundej si masku

Jedna z nejdůležitějších lekcí, kterou jsem se naučil za man-person-people-emotionsposledních 20 let, kdy se věnuji práci s muži je lekce, kterou jsem se naučil od terapeuta, který měl řeč nazvanou „Pět masek mužnosti“. Jak jsem poslouchal, úplně jsem se ztotožnil s tímto tématem a vyzvalo mě to skutečně do hloubky prozkoumat sám sebe a odkrýt některé skryté případy, které způsobovaly mnoho neštěstí v mém životě. Bylo to pro mě jako probuzení ze snu a pomohlo mi to v mém léčení a procesu růstu.

Rád bych s vámi sdílel těchto pět masek a doporučuji, abyste si udělali chvilku a procítili, jestli některá z těch masek s vámi rezonuje. Až je budete číst, možná se ztotožníte se všemi. Ale pokud skutečně půjdete do svých pocitů a intuice, je pravděpodobnější, že jedna z nich bude pravdivě sedět na vás a bude to vaše primární maska, kterou možná nosíte.

Tady je pět masek mužnosti:
1. Maska pana hodného (Ten, který všem vyhoví)
2. Maska pana tvrďáka (Naštvaná, odpojená osobnost typu A)
3. Maska pana s taškami plnýma peněz (Muž, který se schovává za svými materiální statky)
4. Maska pana Gigola (Muž, který se schovává za své sexuální dobývání)
5. Maska pana zaseklého ve své hlavě (Příliš analytický a přemýšlivý, který funguje převážně od krku nahoru)

Během prezentace jsem se okamžitě ztotožnil s Maskou pana hodného. Vždycky jsem měl tu nenasytnou potřebu, aby mě ostatní přijali a byl jednoznačně závislý dělač dobra, který nevěděl, jak se sám postarat o své vlastní emocionální potřeby. Když jsem objevil tuto masku, zavázal jsem se, že si ji sundám a po mé několikaleté vnitřní práci mohu upřímně říct, že už jen zřídka si tu masku nasadím a cítím se po celou dobu bez ní šťastný.

Takže najdi svou primární masku a zavaž se sám sobě a sundej si ji. Buď autentickým mužem, kterým ses narodil.

Kouč Michael Taylor je podnikatel, autor, motivační spíkr a uvádí televizní a radio show. Považuje se za nezkrotného optimistu s vášní pro nemožné.

Krok č. 10: Definuj úspěch svými vlastními termíny

Sex, peníze, svoboda, moc.
To jsou časté základní elementy, kterými si muži měří úspěch. Příliš často určuje naše chování validace z venkovních zdrojů. Dovolíme, aby míra našeho úspěchu a naplnění byla diktována druhými.

Zamyslete se nad tím – co je úspěch pro vás?

Už jste nad tím někdy přemýšleli? Kdy se cítíte nejúspěšnější a naplnění – v soukromí nebo na veřejnosti? Často je úspěch spojován s těmito věcmi:

  • Atletické schopnosti a/nebo fyzičnost; jak dobrý jsi ve sportech/ jak moc se snažíš ve sportu a jak vypadá tvoje tělo
  • Sexuální zdatnost; schopnost umět to dobře v posteli a fyzické kvality partnerky
  • Finanční úspěch; více peněz znamená více bezpečí, to znamená více moci a/nebo „svobody“

Nic nedokazuje, že by tyto věci přímou úměrou ovlivňovaly to, co máme uvnitř nebo jak se CÍTÍME. Opravdové štěstí a naplnění mají kořen mnohem hlouběji, než tato společenská měřítka; jako lidé hledáme spojení. A u mužů se to rozšiřuje na důležitost, přijetí a respekt, kromě jiných.
Takže pokud chceme určit, co znamená mužský úspěch, nejdříve se zeptejte sebe co by to znamenalo pro vás osobně, být svým vlastním mužem a jak by to vypadalo.

Odsud se zeptej na otázku – co je úspěch pro mě?
Co potřebuji cítit a zažít, abych byl naplněný?

Zavrtej se v tom PROČ, které je pod povrchem důvodů a dej výzvu sám sobě a tomu podmíněnému modelu. Potom budeš mít něco, co můžeš osobně vlastnit a nést za to odpovědnost. Něco, co Ti bude dávat smysl.
Zeptej se, co ti dává sex, co ti dávají peníze, o čem je svoboda, jak by vypadala tvoje osobní síla. Zamysli se nad svými osobními motory, je dobré vědět o těch vnějších, ale zaťukej i na ty vnitřní, které ti přinášení pocity osobní váženosti a respektu.

Mike Campbell je mužský kouč, autor a zakladatel show s názvem „Beyong The Beers“. Jeho mise je vyzvat stávající model mužnosti a pomoci mužům, aby se stali jejich osobním mixem Jamese Bonda, Nelsona Mandely a Batmana.

Krok č. 11: Zůstaň pravdivý svému vnitřnímu kompasu

Jednou mi jeden zkušený námořník řekl, že co se chystám udělat je velmi hloupé a že mě to pravděpodobně zabije. Kdybych dovolil jinému člověku, aby se rozhodl za mě, přišel bych o nejsilnější set zážitků v mém životě. Bez barů.

Ve věku 50 let jsem konečně dostal odvahu a vyrazil sám na výpravné námořnické dobrodružství, což bylo něco, po čem jsem toužil celý svůj život. Dobrodružství v jakékoliv formě je popohánějící potřeba mužů. Prahneme po intenzitě. Pomysli právě teď na něco ve tvém životě, co si necháváš schované. Něco co skutečně toužíš udělat, ale bojíš se to říct těm, které máš ve svém životě.

Chápej, že čím víc toho schováváme, tím těžší je náklad na našich ramenech. Chceš jít a udělat něco pozitivního, co je naplněno intenzitou? Něco, co z hloubky víš, že ti může jen pomoct vyrůst v silného muže, kterým chceš být? Zavaž se, že to uděláš a určitě přijdeš na to, jak to udělat.

Zůstaň pravdivý svému vnitřnímu kompasu:
A roztáhni křídla a leť.

Greg Frucci je autor série knih s názvem „Path of Three Hundred“. Je dobrodruh a profesionální spíkr.

Krok č. 12: Penetruj ženství s přítomností a citem

Tolik toho může být rozuměno o povaze mužského a ženského principu, když se podíváme na milostný akt a tu dynamiku, která se odehrává během milování samotného. U sexuálního aktu je nepopiratelně velká část mužské role penetrovat ženu s cílem a účelem. Stejně tak velká část ženské role je se otevření se a přijímání od muže. V obou případech to není jen fyzická věc, ale také energetická.

Při, ale i za aktem sexu, je důležitý aspekt mužské energie pohyb dovnitř a penetrování, neagresivní, ale s přítomností a citem. To zahrnuje jeho vztah k ženě, ale také se to rozšiřuje na jeho práci a na to, jestli naplňuje své životní poslání. Když jako muži trénujeme naši schopnost penetrovat ženství s přítomností a citem, ponoříme se tím hlouběji do naší mužské esence. Ponoříme se hlouběji do toho, co jsme.

12 kroků, které pomáhají mužům být úžasní

Můžeme trénovat tuto mužskou schopnost penetrovat přítomně a s citem velmi jednoduchou životní praxí. Jediné, co to chce je trocha odvahy. Když jsme inspirovaní ženskou krásou, ženskostí, kdykoliv a kdekoliv zrovna jsme, jednoduše se pohybujeme s cílem a účelem a vyjádříme to. A děláme to s pozorností v přítomnosti, jemností a citem.

Možná jste v kavárně nebo v obchodě s knihami a uchvátí vás jak nějaká žena vypadá nebo jak se pohybuje. Oživí vás její vyzařování a ženskost a tak jí to dáte najevo. Jdete k ní a řeknete: „Dobrý den, jen jsem Vám chtěl říct… (vyjádříte svou náklonnost opravdově, procítěně). Pokud toto děláte bez chtění nebo potřeby něco dostat nazpět, nejen, že šíříte lásku a ocenění, ale také zdokonalujete svou mužskou schopnost penetrovat s přítomností a citem.

Čím více se budete ladit na tuto frekvenci, tím více se budete spojovat se zlomovým aspektem vašeho mužství.

Sebastian Callow je kouč na vztahy v Londýně. Koučuje chlapy, aby byli více odvážní, rozhodní, cílevědomí, charizmatičtí a více spojení se svým mužským jádrem.

12 kroků, které pomáhají mužům být úžasní

Zdenek Weber

Mentor a zakladatel muzskykruh.cz a spoluzakladatel cestapravehomuze.cz 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Elena napsal:

    Jsem velmi šťastný, chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. PADMAN právě pro mě udělal, jsem ženatý 4 roky a mám rozchod s manželem před 4 měsíci a byl jsem strach a tak zmatený, protože ho tak moc miluji. Opravdu jsem byl příliš depresivní a kamarád mě nasměroval k tomuto kouzelníkovi, doktoru PADMANOVI, a oznámil jsem mu všechny své problémy a řekl mi, abych se nebál toho, že se přinutí, aby se můj manžel vrátil ke mně a za pouhých 48 hodin Dostal jsem hovor od mého manžela a on se líbil, že bych se měl vrátit do domu. Nikdy v mém životě nevěří v kouzlo a teď mi to jen pomohlo a jsem nyní tak šťastný. Vše mu děkujeme a pokud si také chcete nechat svého manžela vrátit pro sebe zde !! jeho e-mailovou adresu (padmanlovespell@yahoo.com), jsem tak rád, že svědčím o vaší práci a laskavosti DR PADMAN

  2. Mac Bodiroga napsal:

    Jual Beton Instan dari bermacam-macam merek terbaik harga murah dari distributor legal di indonesia. Tersedia Ready mix concrete kemasan ataupun kendaraan beroda empat truck beton … silahkan kunjungi https://pipadrainasemegacon.kedungsepur.my.id/2020/08/harga-pipa-drainase-megacon_19.html

  3. Dallas Robicheau napsal:

    Kontraktor kolam renang mempunyai banyak tugas dalam melaksanakan proyek kolam renang dan tentu cukup penting dalam pembuatan kolam renang … klik https://perawatan-kolamrenang.netlify.app/perawatan-kolam-renang-solo.html untuk info ter-update

  4. Jeniffer Boynton napsal:

    Pengadaan Pracetak, sehingga menjadikan standar yang optimal dan pas waktu. Pracetak Produk-produk beton … info lebih detail https://fiturbeton.blogspot.com/2017/08/jual-spesifikasi-kanstin-beton-di_65.html

  5. Valentine Brazile napsal:

    Jual Beton Cor lazimnya dicari oleh para pekerja dalam bidang bangunan. Beton cor adalah salah satu bahan bangunan yang mempunyai… kunjungi https://pipadrainasemegacon.kedungsepur.my.id/2020/08/harga-pipa-drainase-megacon-kendal_16.html

  6. Liane Techau napsal:

    Towing, atau menarik, atau derek, yaitu sebuah kegiatan memindahkan kendaraan dari satu … lebih detailnya https://kirimmobil-carcarrier.blogspot.com/2020/11/biaya-kirim-mobil-jakarta-palembang.html

  7. Amie Whitelaw napsal:

    Kaca Tempered yakni salah satu jenis kaca yang lazim ditemukan dan diterapkan pada pintu, jendela, dinding batas kaca, partisi, eskalator, tangga, selengkapnya https://bursa-kanopikaca.blogspot.com/2019/08/jual-kanopi-kaca-tempered-1-lamongan_2.html

  8. Charlie Varble napsal:

    Epoxy flooring installation in Indonesia and bordering cities. KontraktorEpoxy.co.id professionally adds epoxy coatings for garages, properties and firms visit https://berkahepoxy.neocities.org/jual-cat-epoxy-sukabumi.html for more detail.

  9. Leonie Gey napsal:

    Solid phenolic is the absolute most durable material on earth for the manufacturing of toilet partitions. It’s a high density material made through the use of heat and pressure … klik https://showerbox.jabodetabek.my.id/2020/09/jual-shower-box-jakarta-selatan-1-harga.html untuk informasi selengkapnya.

  10. Hanina napsal:

    Jednoho skvělý chlapa jsem potkal, když jsem začala chodit do současné práce. Byl fakt dokonalý, pozorný. Věnoval jsem mi, když jsem tápala jako malá holka. Pak jsme si i něco začali a já to chtěla skončit. Bylo mi až líto vidět, jak se s tím chlapsky pere, ale navenek nic nepřizná. Prakticky to skoro navlékl tak, že se se mnou rozešel on a ne naopak. Já s ním sice být nemůžu, ale pro jinou ženu to bude naprosto dokonalý partner.

  11. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  12. Tereza napsal:

    Velice zajímavé počteníčko. Dovolila bych si říct, že můj manžel prakticky všechny tyto body splňuje. Teda snad jen vyjímaje toho posledního. S tím v poslední době máme trochu problémy. Ono to ale už asi bude tím věkem. Prostě nemůžeme v posteli dovádět tak jako když jsme byli mladší. I když já bych velice ráda, jenže on ne vždy může. Naštěstí je tu pro takovéto případy kamagra, která to vždycky vyřeší.

  13. Gábina napsal:

    Můj bývalý třeba hrozně moc miloval samotu, což jsem někdy sama nedokázala zvládnout, nevím čím to v něm bylo zakořeněno. Ale třeba když jsme jeli na rodinnou dovolenou, tak on volal dopředu do půjčovny lodí Sázava jestli si nemůže vzít jen kajak a jestli by mně mohli oznámit, že to oni sami zpackali. Nechápala jsem ho.

  14. Pítra napsal:

    Já samozřejmě přiznávám kredit mužům za to, že jsou. Mám je ráda, ale mám je taky ráda, když odcházejí. A přiznávám a vlastně se i trochu chlubím tím, že není nic, co by muži dokázali a já ne. Možná tak čůrat ve stoje. Ale třeba rádio jsem si tady do auta vybrala sama a dokonce si zajistila sama i instalaci. ;-)

  15. Jaruška napsal:

    Můj chlap k tomu fakt nepotřebuje žádné kroky. Je prostě úžasný takový, jaký je. A proto jsem si ho samozřejmě vzala. Já bych si nedovedla představit, že žiju s někým jiným. Vydělává, je praktický a doma fakt tvrdě pracuje. Třeba teď, když se dělala injektáž vlhkého zdiva, tak to udělal všechno prakticky sám a svépomocí. ;-)

  16. Reyes Heyer napsal:

    The very best Jabodetabek private tutoring for kindergarten, elementary, junior high school. The best private teachers graduated from well-known state universities. The nearest tutoring place online to the house at low price … click https://privat-sbmptn.vercel.app/les-privat-sbmptn-palmerah.html for further

  17. Donetta Kimbell napsal:

    Very best plus Most affordable Jabodetabek Non-public Training, your staff members as well as educators come to your home, placed your review program which enable it to pick any kind of discipline associated with examine … click https://kursus-ekonomi.netlify.app/les-privat-ekonomi-kemayoran.html for further

  18. Lizbeth Duitscher napsal:

    You could possibly will see a cheaper fee than the table above, be certain again in regards to the qualifications of the teacher / Kindergarten teacher recommended back … click for more detail https://lesprivat-exed.blogspot.com/2022/05/les-privat-pademangan-1-terbaik.html

  19. fnaf security breach napsal:

    Blog with a lot of information. Visiting your blog helped me get what I was looking for. If you have more time, please visit: Five Nights at Freddy’s Security Breach

  20. Melody Dunlap napsal:

    Ignite your passion for languages and join our immersive foreign language program at Executive-Education.id. With a target practical communication skills, authentic materials, and real-world scenarios, you’ll build fluency and confidence in your preferred language. Take on a world of linguistic excellence and start on a trip of personal and professional growth. Tap https://kursus-korea.github.io/kursus-bahasa-korea-jakarta-selatan.html for latest details.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.