Srpnový kartoskop – plný sil na nová rozhodnutí

Jmenuji se Eva Pitnerová a již desátým rokem vykládám karty.

Tak jako se vyvíjí člověk a zraje zkušenostmi, tak i mé schopnosti číst z karet se prohloubily. Nenabízím tedy svým klientkám, ale i klientům, „pouze“ přečtení karet v jejich obrazu osudu, ale pomocí daru, který se postupem let u mě rozvinul, i vhled, který tvoří obrazy a vize. Není možné však vynutit si vhled během sezení, tak to nefunguje. Vše musí plynout, a pokud je mi umožněno nahlédnout, pak i vidím.

Nejsem typ kartářky, která vám řekne: „Bude to takhle a takhle“. Naopak, snažím se, abychom našli během výkladu vše, co zatěžuje a trápí vaší duši, a brání vám tak v sebelásce, ve vědomí si sebe samých, ve vaší tvořivosti.
Přestože jsem kartářka, nemyslím si, že je nutné dívat se na to, co bude za 10 let, naopak vím, že je důležité se podívat na obraz vaší minulosti a přítomnosti, který spoluvytváří s předurčením obraz vaší budoucnosti.

Už nějakou dobu píši týdenní kartoskopy pro čtenáře mých facebookových stránek.
Kartoskop je souhrn mých vhledů, naladění se na dané období a zároveň vzkaz od karet, který mi pomáhá dát vše do slov.

 

Od úplňku k úplňku

Rozhodla jsem sepsat kartoskop jen pro ženy. Žena je cyklickou bytostí a vnímá měnící se energie mnohem snadněji než muž. Je to její přirozeností, stejně jako je přirozeností květin vonět. Každá žena, zatím jsem nepoznala výjimku, která se dala na cestu sebepoznání, cítí, že je ovlivňovaná různými vlivy a samozřejmě i těmi vesmírnými. Proto jsem se nechala inspirovat k činu, oslovila jsem projekt Ženy ženám a nabídla vesmírnou inspiraci, která vás zase přiblíží více k vašemu Já a k vaší síle.

Jak jsem již napsala, žena je cyklická a Luna sama osobně prochází cykly, právě tak jako žena.
A nemusíme začínat tradičně vždy 1., ne? ;)

 

Kartoskop pro ženy srpen

Kartoskop od 31. 7. – 29. 8. 2015

Pátek 31. 7. 2015, 12.43 SELČ – úplněk ve znamení Vodnáře

Červenec pomalu odešel a přichází měsíc srpen, který nám, stejně tak jako ostatní měsíce, nese v sobě energii, která nás bude podporovat a motivovat v různých situacích.

Léto je v plném proudu, sluníčko nám přeje a tak můžeme dosyta naplnit své potřeby vitamínu D, který má vliv na naší psychiku, na to kolik radosti a úsměvů budeme prožívat i další méně slunečné měsíce.

Ve pátek 31.7. se nám měsíc posunuje do znamení Vodnáře. Vodnář, přestože ve slově slyšíme vodu, je vzdušné znamení. Ovládá kotníky, lýtka, žíly a žlázy s vnitřní sekrecí. Přináší nové myšlenky, nové pohledy na svět, je neuchopitelný a zároveň velmi citlivý. Tento den můžeme cítit, že je čas vykročit do nových programů, situací, nových myšlenkových vzorců.

Vodnář nás nastartuje do měsíce srpna přesně tak, jak potřebujeme.

Měsíc červenec byl měsícem, kdy jsme, my ženy, dbaly o sebe, relaxovaly, rozjímaly. Mnohé z nás navštěvovaly sebepoznávací kurzy, jiné strávily chvíle plné rozjímání třeba s nějakou pěknou knihou, nebo v blízkosti milovaných bytostí. Pro mě osobně byl měsícem kdy jsem oslavila 32 narozeniny a o dva dny později jsme, nyní už s manželem, měli svatbu. Takže místo paní Zemanové jsem paní Pitnerová.

Minulý měsíc vás vedl ke vztahu k sobě, k prožívání sebe samých, k nalezení své vnitřní ženskosti anebo k jejímu ukotvení. Snad jste dostatečně odpočaté, uvolněné a připravené na další vědomé prožívání následujících dnů.

 

Energie odpočinku s námi stále bude zůstávat

Tentokrát se však nejedná o energii, která je pečující nebo zkrášlující. Energie těchto dní bude energií vyčkávající, nabírání sil na velmi důležité rozhodnutí.
Možná se některé můžete cítit jako šikující se vojáci (vojačky) do boje, který je už nějakou dobu před vámi, avšak nechce se vám do něj, neboť cítíte důležitost jakou má.
Možná můžete pociťovat strach z nadcházejících chvil, rozhodnutí, ale není proč se bát, vše je připraveno.

Samy cítíte, že je třeba přetnout vše, co ve vašich životech
už delší dobu stagnuje, nebo ukončit nevyhovující se vztahy.

I takováto rozhodnutí jsou aktem sebelásky.
Někdy musíte učinit kroky, ve kterých jste nejisté, avšak vždy vyjde slunce a vše dobře dopadne.
Energie v tomto měsíci vám bude nápomocná. Srpen je měsícem, které ovládá sluneční znamení Lva, to je, jak všechny víte, majestátní krásné zvíře. Toto zvíře představuje sílu a energii, právě proto je spojeno s Tarotovou kartou číslo 8 – SÍLA.

Není se čeho bát. Důležité jen bude přiznat si, že je načase opustit vztahy, které nefungují, i přestože jste udělaly pro jejich fungování hodně. Potřebujete se cítit volné.

Kartoskop pro ženy

 

Všechna pouta, která vás svazovala
potřebujete přetnout a prožívat naplno svou svobodu

To se samozřejmě týká i vás, které jste svobodné a nezadané. Těmi pouty totiž nejsou myšleny jen fyzické vztahy, ale také všechny myšlenky a názory, které vás spoutávají.
Například jste možná uvěřila, že by muž, se kterým začnete vztah, měl být vyšší než vy, protože co by na to řekli lidé? Ale toto je potřeba v sobě změnit. Co když zrovna muž, který bude menší, je tím, s kterým budete šťastná? Možná jste uvěřila, že nemůžete nosit šaty, protože na to nemáte „nohy“. Zapomeňte na to a běžte si nějaké koupit, oblečte si je a radujte se z toho, že jste dokázala překročit vlastní omezení.

Tento měsíc je tu pro vás, pro vás všechny, které cítíte, že je potřeba učinit změny.
Nebojte se jich, jsou stejně důležité jako střídání ročních období.
Vaše životy se začnou měnit k lepšímu a vy budete žít plnohodnotnější životy v radosti a tak, jak si přejete.

Využijte energii těchto dní a konejte.

Jste úžasné a nádherné bytosti, které mají v sobě obrovskou sílu. Neexistuje nic, co by se vám nemělo podařit. Důležité je, abyste se vědomě rozhodly, za svým rozhodnutím stály a šly ho naplnit. Buďte inspirací nejenom sobě, ale všem okolo. Inspirujte další ženy k tomu, aby chtěly kráčet vědomě ve svém životě.

Pomocná afirmace:

Ve svém srdci cítím volání pravdy a svými činy ji naplňuji.

 

Buďte v lásce,

Eva PitnerováEva Pitnerová

www.vedomevhledy.cz
facebook.com/vedomevhledy

 

 

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. JHjdSr napsal:

    evolution korea
    679JHjdSr%!“

  3. cSbtIH napsal:

    evolution korea
    088cSbtIH\)]

  4. VSaBoG napsal:

    evolution korea
    423VSaBoG+(>

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.