Dělím se o krásu malováním

Jmenuji se Sylva.
Latinské slovo „silva“ znamená les…
Dnes už vím, že právě přestěhování z města na vesnici, do těsné blízkosti lesa, byl mezní okamžik, který mě nasměroval na cestu radosti a krásy malováním.

Žiju a tvořím jen několik kroků od vzrostlého lesa, ve kterém ráda pobývám, protože zde nalézám svobodný prostor, ticho, klid a inspiraci pro svou malířskou tvorbu. Vznikají zde obrazy, které nejenže rozzařují domovy a prostory, ale zejména hladí duši a probouzejí vnitřní krásu v nás.

Malováním ústy jsem objevila způsob, jak přenést do obrazu pozitivní informace a vibrace lásky, radosti a vnitřního klidu beze slov.

Vtisknuté polibky do obrazu nesou energii a vibraci lásky,
která je za hranicemi slov.

A to nejkrásnější je za hranicemi slov…

Právě z tohoto místa, kde utichly myšlenky, začíná promlouvat srdce…
A právě tato silná symbolika úst probouzí spící princezny stejně jako v pohádkách…

Krasoterapie Sylva Hankeová

A tak vznikla Krasoterapie

Když maluji, nacházím se v přirozeném meditativním stavu. Malování mě činí šťastnou. Pomáhá mi ztišit se, radovat se a ztratit se. Chtěla jsem, aby tu krásu někdo prožíval se mnou, a tak vznikla Krasoterapie. Začala jsem se dělit o krásu malováním s dětmi a později s ženami, přičemž vždy je kladen důraz na samotný proces tvorby a radost z činnosti, nikoliv na výsledek. Ten se vždycky dostaví, pokud není nic očekáváno.
Semináře a kurzy Krasoterapie inspirují ženy k tomu, aby se nebály a začaly také tvořit.

Všechny se rodíme tvořivé, ale jde o to zda tvořivé zůstaneme.

sylva_kurz

 

Cílem Krasoterapie je odblokování kreativity za pomocí různých výtvarných a meditačních technik, rozvoj vnímání krásy, tvořivosti, představivosti, vnitřního klidu a poznání sebe sama. Vede ženy k bezprostřednímu výtvarnému vyjádření a napojení se na kreativní energii vesmíru. Klade důraz na to, aby se ženy nebály jakkoliv projevit, neměly obavy experimentovat, zakoušet samy sebe prostřednictvím ponoření se do tvořivé činnosti.

Ženy jsou vedeny k tomu, aby nemyslely na dokonalost. Aby se s nikým nesrovnávaly. Chce se po nich jen to, aby se prostě pustily do činnosti a byly v ní naplno.

Smyslem Krasoterapie je samotná tvorba,
malování, samotný děj.

 

Přichází tak, že se toho děje účastníme. Prostě malujeme. A účastníme se ho tak hluboce, jak to nejvíce jde. Nejde to nijak popsat. Je potřeba to prožít.

Pokud chcete poznat, co je to Krasoterapie, o co tady jde, nezbývá, než se zúčastnit…

Ženy potřebují objevit svou vnitřní krásu a kreativitu, která je jim vlastní. Ta se totiž pak projevuje i navenek na jejich půvabu a vyzařování. Všechny ženy jsou uvnitř krásné, jen je potřeba tu krásu probudit, zvědomit prostřednictvím jakékoliv tvůrčí činnosti, která je jejich pravou přirozeností. Jejím praktikováním se pak mohou spojit samy se sebou.

V každé ženě se projevuje jinak, má různou formu. Může to být malování nebo zpěv, ruční práce, vaření, tvorba webových stránek, prostě cokoliv.

V mých seminářích zažívají ženy samy sebe prostřednictvím malování…

 

sylva_hankeova

Sylva Hankeová

www.krasoterapie.cz

Aktuální kalendář kurzů najdete zde >>>

 

 

 

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. fKVLRd napsal:

    에볼루션롤렛
    233fKVLRd&“‚

  3. Monika napsal:

    Taky miluju malování :-) . Když mám špatnou náladu, tak mi ji malování zaručeně zvedne :-) . Sedím u obrazu každou volnou chvilku, takže už mám doma velkou sbírku :-) . Chtěla bych si je pak vystavit v podkroví, až ho manžel dodělá :-) . Maluju obrazy podle čísel a jednou bych si chtěla namalovat i vlastní obraz, ale k tomu jsem se ještě nedostala.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.