Vnitřní bouře

Je teprve začátek února a už to začalo.
Všude kolem mě i u nás doma.

Věděla jsem, že tento rok 2016 má být náročným, ale nikterak si tato upozornění neberu k srdci. Denně mi volají různé přítelkyně a stěžují si, že je muž uhodil, že její muž pije a pak je zlý, další muž nemluví a pak vybuchne jak časovaná bomba. To bych nebyla já, abych nezačala přemýšlet nad tím co se děje.

 

Proč tolik agrese ze strany mužů?

Všechny ženy, které se mi svěřily, spojuje jedna věc. Jsou dlouhodobě nespokojené ve svých vztazích a už dlouho se snaží situaci řešit. Nemůžou se ale stále rozhodnout, protože k razantním rozhodnutím člověk musí dojít sám a nebývají příjemná, ani jednoduchá.

Partneři jim ukazují jejich nejistotu, strach, obavy a další věci a nutí je hodně přemýšlet.
Ti, kdo ke mě chodíte delší dobu, tak víte, že chování druhých k nám, většinou zrcadlí naše nevyřešené věci a pocity. Nutí nás ke změně.

Ačkoli to bude znít pro mnohé velmi neuvěřitelně, ti lidé, se kterými se dostáváme do konfliktu, nám vlastně pomáhají. Svým chováním nás nutí více přemýšlet nad situací, nutí nás uvědomit si, co se děje, jak to chceme a nechceme, co nám v životě přináší radost a co jen trápení.

Vnitřní bouře

 

Už pár let nedělím věci na dobré a špatné

Nic není špatně. Každá cesta má jiný cíl a jiný průběh, ale každá cesta nás něco naučí.
Orientuji se podle toho, co je mi příjemné nebo nepříjemné.

Pokud je mi něco nepříjemné, tak začnu situaci řešit a hledat způsoby, aby se mi ulevilo. Aby mi bylo opět příjemně a fajn.

Každý máme svého „učitele“, který nám pomáhá na naší cestě. Pro mě je to můj drahý starší syn.
Každý máme své kostlivce ve skříni a musíme na sobě pracovat. Není to závod ani soutěž kdo víc ví.
Nejde ale o nic menšího než o život! O náš spokojený život!

 

Budiž pro vás útěchou, že všichni jsme natolik silní,
abychom naše zkoušky zvládli.

Jinak by nám nepřišly do života.
A další uvědomění, tyto zkoušky jsme si připravili sami, svými předešlými činy a jednáním.
Prvním krokem k uzdravení situace je přijetí plné zodpovědnosti za to, co se děje.

Například žena, kterou bije muž je tímto způsobem nucena zamyslet se nad svou sebehodnotou, sílou a tímto bolestivým způsobem si má uvědomit, že tudy cesta nevede. Pokud muži nedá najevo svou sílu, a nemám na mysli jen tu fyzickou, stále ukazuje jen svůj strach a závislost na něm, tak se situace bude zhoršovat do té doby než pochopí.

Kdykoli přešlapujeme na místě a nejsme schopni se rozhodnout, situace v našem životě budou nabírat na obrátkách a začnou se zhoršovat tak moc, až se stanou nesnesitelnými a to rozhodnutí učiníme. Bude to však v bolesti a pod nátlakem.

Vnitřní bouře

 

Vědomé rozhodování nám ušetří spoustu bolesti

Někdy to jde lehce a někdy nás to přešlapování nemine.

Letošní rok 2016 je po sečtení všech čísel DEVÍTKA, což je číslo ukončování nefunkčních systémů, uzavření se do sebe, abychom si ujasnili co chceme a nechceme.

V tarotu je číslo devět zastoupeno kartou POUSTEVNÍKA, který odchází do své klidné tiché jeskyně, aby mohl v soukromí pracovat na povznesení svého nitra, uvědomit si smysl svého života. Většinou je zobrazován s lucernou, která ho vede kamenitou a nelehkou cestou k sebepoznání, nesobeckosti a duchovnosti.

Letošní rok je velmi dobrý rok pro klidné a tiché rozjímání,
kam se vydat dál, ať je nám dobře a veselo.

Kdykoli přijde bouře do našeho srdce, zkusme se ztišit jako poustevník a popřemýšlejme, kterým směrem se vydáme. Většinou stačí udělat jen první krůček a věci se rozběhnou.

Přeji mnoho síly nám všem a také nám přeji, ať dokážeme i v té největší bouři, být majáky sami sobě, protože jen my a naše Duše nejlépe víme, jaký krok je třeba udělat pro uzdravení.

 

Brigita KomjathyBrigita Komjathy

srdcovcesta-brigit.blogspot.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. mhZeIk napsal:

    evolution casino
    762mhZeIk>“`

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.