Umíte využívat sílu vizualizace pro své uzdravení?

pomoc anděla

Dneska s Vámi chci sdílet, jakou sílu má naše mysl, pokud ji umíme používat v náš prospěch. Jak obrovsky moc si můžeme samy pomoci, když nás něco bolí, trápí nebo máme strach. Problém je ten, že jsme si většinou nevědomi toho, jak nás naše mysl ovládá a často tahá do nesmyslných příběhů, které se ani nestaly.

Absolutně se s ní ztotožňujeme, věříme každému jejímu výmyslu a emočně to prožíváme jako kdyby to byla realita. Co když se ale můžeme naučit svou mysl vědomě ovládat tak, aby nám pomáhala, uzdravovala nás a byla nám pomocníkem pro kvalitní a šťastný život?

Myšlení jako takové je jedno z výjimečností nás lidí. Ostatní tvorové jednají na základě pudů a instinktů. My také v krizových situacích využíváme tyto zvířecí kvality, abychom přežili. Ale co když je používáte pořád i v běžném životě?

Bývá to ve chvílích, kdy si nejste vědomi svých emocí a naprosto vás ovládají. Křičíte na lidi kolem sebe, utíkáte od situací, které byste měly řešit a nebo děláte „mrtvého brouka“.

MY ALE MÁME NA VÝBĚR!

Pokud chcete cítit vnitřní klid, pohodu, štěstí a prožívat uvnitř sebe hlubokou lásku, je nutné mysl utišit. Nepřijde to samo od sebe, musíte jí trénovat a cvičit. Jako když si chcete vytvarovat postavu, také cvičíte každý den.

SÍLA VIZUALIZACE

Každý večer před spaním si udělejte čas a zklidněte svou mysl, pomůže vám to lépe usnout a zrelaxovat tělo. Máme k tomu různé pomocníky, můžete si pustit meditační hudbu, nebo přímo řízenou meditaci. Soustřeďte se na své tělo a dech. Myšlenky, které vás mohou vyrušovat odfoukněte s výdechem daleko od sebe a znovu svou pozorností přejděte k dechu a k mocné přítomnosti „já jsem“.

Vizualizace je technika, při které svou mysl zaměříte na nějakou představu. Například na představu toho, jak chcete, aby to ve vašem životě vypadalo. Představujte si co nejvíce do detailů, jak se u toho chcete cítit, s kým to chcete sdílet apod. Důvodů pro vizualizaci může být spousta, zdravotní potíže, psychické potíže, nezpracované emoce, zaměření se na splnění cíle, odpuštění.

Pomáhá na psychické i fyzické úrovni. Pokud máte někde na těle fyzický problém, něco vás bolí, tak si představujte, jak se to místo hojí, jak tam pospíchají buňky, které s každým nádechem obnovují životní energii a léčí. Vytvořte si v hlavě mentální obraz čehokoliv, co potřebujete pročistit a vyřešit. Skrze vizualizaci může dojít k odpuštění sobě i druhým.

Můžete léčit a hojit své rány.

Doporučuji se zaměřit vždy na jednu konkrétní věc po dobu zhruba jednoho měsíce. Záleží na hloubce problému. Každý večer si v mysli vizualizujte obrazy toho, jak by to mělo podle vás správně být a vypadat v reálném životě. Doba vizualizace by měla odpovídat reálné době.

Představujte si to co nejdetailněji můžete a uvědomujte si během tohoto procesu vaše emoce. Až dojde k uvolnění či pocitu svobody, odpuštění a lásky, můžete s vizualizací přestat a případně začít tuto aktivitu dělat i v reálném životě.

Můj příběh

Já sama jsem si díky vizualizaci mnohokrát pomohla a dělám to téměř každý den. Odevzdávám své starosti a negativní emoce andělům, kteří si s tím umějí lépe poradit. Co jsem si opravdu hodně důsledně díky vizualizaci vyřešila, byl strach z jízdy na mém koni.

Umíte využívat sílu vizualizace pro své uzdravení?

Měli jsme skvělý vztah, Doky byl ještě skoro hříbě a protože byl opravdu moc hodný, tak jsem si ho vzala sama poprvé ven do lesa, že dojedu domu na něm. Plán se nezdařil. Sedla jsem si na něj a koník začal panikařit, nevěděl co po něm chci a tak mě vyklopil do křoví a letěl zpátky k ohradám. Já na něj volala a nic, kůň celý vyplašený utíkal a byl v módu „přežití“…

Když jsem chtěla jet příště ven, kůň byl nervózní, snažil se mě shodit a utéct. Byl nervózní ze třmenů, které mu samovolně plandaly u slabin a nechtěl si nechat nasadit ani sedlo. Takže během půl hodiny byla veškerá moje předchozí práce a snažení (víte kde)!! Sama jsem z toho byla dost v šoku a na nervy, a tak jsem automaticky po večerech přemítala, jak s koněm cválám, lítám s nim po loukách a jsme spolu v klidu a šťastný.

Představovala jsem si co nejdetailněji, jak koníka sedlám, zapínám mu sedlo atd. a cítila jsem ve fyzické realitě tu strašnou nervozitu a strach. A tak jsem to dělala týden, dva týdny a najednou jsem si uvědomila, že ten strach už necítím. Je pryč!! Super. Můžu na něj zase znovu nalézt. S koněm jsem samozřejmě celou dobu mého vizualizování pracovala a získávala zpět ztracenou důvěru. Díky mému klidu a vizi pohodové vyjížďky se to OPRAVDU STALO!

ANDĚLÉ VÁM POMOHOU

Když pociťujete nějaké negativní emoce, strach, napětí, smutek – požádejte o pomoc anděly. Jsou tu pro každého z nás, pořád a kdekoliv. Možná tomu nemusíte věřit, ale už jen ta představa andělské bytosti, která je stále při vás a dává vám víru, že vše bude v pořádku, je obdivuhodná a úžasná.

Viz níže je odkaz na andělskou meditaci, doporučuji Vám jí poslouchat právě před spaním a všechny starosti či trápení předejte vždy andělům, ty si s těmito energiemi umí poradit rychleji a lépe. A vám se uleví. 🙂 Zde je odkaz na meditaci.

Ať se Vám v novém roce daří a věřte, že vše, co teď vypadá neřešitelně a negativně, má nějaký svůj důvod a časem se ukáže, proč se to dělo. Možná za pár měsíců s vděkem budete vzpomínat a děkovat za ty změny. 🙂

Otevřete se životu. Je tu pro nás.
S láskou
Lenka

Lenka Hrušková
Autorka e-booku „Sebe-vědomou ženou krok za krokem„
a blogerka webu www.lenkahruskova.cz

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  2. Madeline napsal:

    I looked at your website and thought it was very interesting and helpful. I can’t wait to read more of your blog posts wordle answer today.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.