Typy ženských orgasmů

Typy ženských orgasmů

Ženy mohou zažívat tři typy orgasmů, a to klitorální, vaginální a děložně čípkový orgasmus.

Klitorální orgasmus

Většina žen objeví klitorální orgasmus již v raném dětství, neboť je ten nejjednodušší a nejrychleji dosažitelný. Třením se vybuduje napětí v těle a ženy jsou často během toho stažené.

Klitorální orgasmus se velmi podobá mužskému orgasmu, neboť z toho stažení svalů dochází následně k určitému uvolnění energie v těle.

Typy ženských orgasmů

Určitou „nevýhodou“ klitorálního orgasmu je, že není schopen uvolnit ženské emoce ani jejich tělo, protože je to vždy jen na chvilku.

Ženy, které zažívají jen klitorální orgasmus, mohou cítit určité napětí, které na chvilku ze sebe shodí, ale ono se opět vrátí zpátky.

Vaginální orgasmus

Naproti tomu, vaginální orgasmus pomáhá otevřít, vyplavit a uvolnit emoce a pocity, které jsou v ženském těle uzavřené. Proto, když žena zažívá vaginální orgasmy, je mnohem šťastnější, živější, uvolněnější a má pocit, že je život mnohem jednodušší.

Vaginální orgasmus vzniká stimulací G-bodu, nebo když se pracuje na oblasti močové trubice. Velmi důležitý je rytmus, jakým ruka či penis projíždí dovnitř a ven. Protože když je to moc silné, tak je to pro ženu nepříjemné a naopak když je to málo, tak méně cítí.

Některé ženy mají rády, když se pracuje jen s močovou trubicí, což je pohyb dopředu a dozadu. Jiné naopak upřednostňují práci jen s G-bodem, který se stimuluje pohybem nahoru a dolů. Tyto oblasti jsou ale navzájem tak propojené, že většinou, když se pracuje s jednou částí, hýbe se i stou druhou.

Typy ženských orgasmů

Kolem močové trubice se nacházejí topořivá tělesa, která jsou podobná topořivým tělesům na penisu. Nad těmito topořivými tělesy se nachází G-bod. Většinou když se stimuluje horní část vagíny, je to pro ženu směs zvláštních pocitů.

Dokud totiž žena ještě nemá otevřený G-bod a nemá s ním zkušenost, tak ji to určitým způsobem ruší a dokonce může pociťovat nutkání na čůrání, neboť cítí napětí v močovém měchýři. Nemusí se ale bát, že by se počůrala, protože během vzrušení se ztopoří tělesa kolem močové trubice a močový měchýř je díky tomu uzavřený.

Tyto pocity jsou způsobené tím, že se G-bod, který je takovou houbou (v mužském těle prostata) začne nalévat určitou kapalinou, která v případě ženské ejakulace vychází z močové trubice.

Děložně čípkový orgasmus

Nejzajímavějším a nejhlubším zážitkem pro ženu je děložně čípkový orgasmus. Ten žena může zažít, když jde hodně do své hloubky a je propojena se svým srdcem. Takový orgasmus přijde, když se ženě probudí děložní čípek, většinou po 1 až 1,5 hodině stimulace a práce s energií ve vagíně.

Proč je tak těžké dosáhnout takového orgasmu?

Největší inervace vagíny je na jejím povrchu, v klitorisu. Tam je nejvíce nervů, které jsou spojeny s vědomou částí. Čím ale jdeme ve vagíně více dovnitř, tím méně je tam vědomých nervů a více naopak parasympatického nervstva, které je spojeno s emocemi a pocity, a s takovými zvláště hlubokými zážitky.

To znamená, že když chci pracovat s děložním čípkem, potřebuji nabít energií celé tělo a mozek nejdříve skrze ty přední vědomé části směrem k nevědomým a dojít ke stavu, kdy se tělo pořád nabíjí a nabíjí až ke chvíli, kdy už to nejde vydržet.

Pak najednou může přijít tzv. zemětřesení zevnitř.

Žena se pak úplně celá třese a vibruje a vydává zvláštní zvuky, které jsou z její hloubky nitra a tak může zažít hluboký celotělový děložně čípkový orgasmus, který je pro ni a její tělo jeden z nejvíce očišťujících zážitků.

Typy ženských orgasmů

Spousta žen, když se miluje se svým partnerem, je myslí někde jinde. Přemýšlí o spoustě věcí, jsou v jiných částech těla, všude jinde než v tom milostném spojení.

Takové ženy potřebuji vzít své vědomí do vagíny a tam se cítit. Cítit své tělo, cítit co se s ní děje.

Pro ženy je většinou jednodušší zažívat hlubší orgasmy, když už měly děti nebo jsou starší. Mladé ženy se moc kontrolují, dávají pozor na to, co se děje kolem a svému tělu moc nerozumí.

Zatímco starší ženy už znají své tělo, a proto si už mnohem více užívají svou sexualitu.

Richard Vojík

Je učitel a terapeut.

Richardova vášeň je vedení kurzů osobního a partnerského rozvoje. Pomáhat měnit lidem vědomí sebe sama a zlepšit jim život a vztahy s partnery. Ta radost, rozzářené oči lidí, kteří se dokážou transformovat skrze jeho práci. Richard přináší stěžejní informace o partnerství a sexu, o kterých se v mládí doma, ani ve škole nemluví. Své vědomosti a zkušenosti předává přirozeným, humorným a lehce pochopitelným způsobem. Lidé ho milují pro jeho humor a zároveň hloubku informací,  které předává na kurzech. S Richardem se nikdy nenudíte.

Blog Ženy ženám je prostorem pro inspirativní články našich lektorek a dává prostor také dalším autorkám ke sdílení svých zkušeností. Společně se tak můžeme dělit o rozmanitou ženskou moudrost a každá z nás se může stát ženou, kterou chce ve svém životě vidět.
Komentáře
  1. Elena napsal:

    Jsem velmi šťastný, chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. PADMAN právě pro mě udělal, jsem ženatý 4 roky a mám rozchod s manželem před 4 měsíci a byl jsem strach a tak zmatený, protože ho tak moc miluji. Opravdu jsem byl příliš depresivní a kamarád mě nasměroval k tomuto kouzelníkovi, doktoru PADMANOVI, a oznámil jsem mu všechny své problémy a řekl mi, abych se nebál toho, že se přinutí, aby se můj manžel vrátil ke mně a za pouhých 48 hodin Dostal jsem hovor od mého manžela a on se líbil, že bych se měl vrátit do domu. Nikdy v mém životě nevěří v kouzlo a teď mi to jen pomohlo a jsem nyní tak šťastný. Vše mu děkujeme a pokud si také chcete nechat svého manžela vrátit pro sebe zde !! jeho e-mailovou adresu (padmanlovespell@yahoo.com), jsem tak rád, že svědčím o vaší práci a laskavosti DR PADMAN

  2. It can be near close to impossible to find well-qualified users on this niche, however , you look like you be aware of exactly what you’re writing about! With Thanks

  3. Jones Elizabeth napsal:

    Hello there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing! Click Here

  4. Palmer Forson napsal:

    Kami menyediakan Jasa Pembuatan Kolam Renang, Renovasi Kolam Renang & Perawatan Kolam Renang telah berpengalaman dan dikenal oleh masyarakat … kunjungi https://kolamrenang-villa.netlify.app/kontraktor-kolam-renang-villa-tasikmalaya.html untuk lebih detail

  5. Sophia Herth napsal:

    Kami menyediakan penawaran jual dan informasi harga ready mix murah atau istilah lainnya beton cor MegaconBeton.com, meskipun untuk truk/mixer molen minimix holcim. untuk detail silahkan kunjungi https://uditchmegacon.kedungsepur.my.id/2020/10/harga-u-ditch-megacon-di-tingkir.html

  6. Yi Guiffre napsal:

    beton cor untuk keperluan konstruksi bangunan anda. Klass B-0 Diterapkan untuk dasar atau sebagai pengeras … segera kunjungi https://fiturbeton.blogspot.com/2017/12/jual-spesifikasi-kanstin-beton-di-bogor_87.html

  7. Dorris Roston napsal:

    Partisi Cubicle Kamar yaitu sebuah penyekat yang dipasang pada ruangan kamar mandi atau wc yang kebanyakan dipasang … tap https://partisi-kamar-mandi.blogspot.com/2018/10/cubicle-toilet-phenolic-batu-murah.html untuk informasi selengkapnya.

  8. Grant Benigno napsal:

    Besi beton adalah salah satu bahan material penting untuk membangun rumah, bahan ini lazimnya diterapkan untuk mengikat coran … segera kunjungi http://pipabetonbertulangmegacon.kedungsepur.my.id/2020/08/harga-pipa-beton-bertulang-megacon-di_95.html

  9. Xavier Canevari napsal:

    Kaca tempered harga murah untuk dinding, pintu, partisi, canopy produk dari KacaTempered.co.id tersedia disini dengan jasa pasangnya.Kaca Tempered merupakan … selengkapnya https://etalase-tempered.blogspot.com/2019/08/jual-kaca-tempered-etalase-1-bogor_19.html

  10. Cris Lermon napsal:

    Epoxy is a large and temperature sensitive material. The solution time (time it takes the combined epoxy resin and hardener to initially harden up) can vary considerably relying on… tap https://berkahepoxy.neocities.org/jasa-epoxy-lantai-3d-probolinggo.html for detail.

  11. Jada Maria napsal:

    DistributorPintu.com is usually a stainlesss steel security doors manufacturer that steadily as well developed & built industry-leading natural security and safety answers, visit https://pembuatanpintuflush.blogspot.com/2020/08/jual-pintu-flush-1-langsa-0812-8143.html for more offers.

  12. Jones Elizabeth napsal:

    Hello! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Fairly certain he will have a good read. Thanks for sharing! iaso tea reviews healthenergyguru

  13. Jones Elizabeth napsal:

    It can be nearly extremely difficult to encounter well-informed individual on this subject, fortunately you appear like you understand exactly what you’re covering! Excellent delta 8 gummy thc

  14. Jones Elizabeth napsal:

    It’s almost not possible to encounter well-informed readers on this content, fortunately you look like you know exactly what you’re revealing! Excellent https://freshbros.com

  15. retro bowl napsal:

    Retro Bowl Soccer is a brand-new game that is taking the world by storm. It is a combination of soccer and bowling. After all, it’s not only a game for folks 50 years or older; it’s also a game that’s simple to play and that’s a lot of fun to play. In addition, it’s a very reasonable price.

  16. jaruska2 napsal:

    Osobně jsem tak strašně ráda, že mám vedle sebe přítele, které mu toto téma není lhostejné, je ochotný se o tom bavit a navíc mu na mě i mých chvilkách záleží :-) Trošku bych se i pochlubila, že je v tom velmi schopný. Teď jsme si ještě z internetu objednali na zpříjemnění nějaké pomůcky, které díky slevovému kuponu z https://slevovykupon.net/ vyšly nakonec skutečně levně :-)

    • Lenka napsal:

      Musím s vámi souhlasit. Můj partner je na tom dost podobně. Jinak s těmi hračkami je to dobrý tip. Také jsem si nedávno říkala, že bychom si mohli s partnerem nějaké objednat. Jinak co se týče sexuálního života, tak jsme se nedávno ještě bavili o tom, že bychom celkem rádi zkusili erotické masáže Praha. Nemáte s tím třeba zkušenost?

  17. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

  18. omvsYe napsal:

    evolution korea
    007omvsYe!*}

  19. Pavel Modlenský napsal:

    Zdravim ctenare i redakci. Sepsal jse az 11 druhu zenskeho orgasmu. Jde vlastne o jeden typ orgasmu, ale zeny se k nemu mohou dostat rznymi zpusoby a prave ty jmenuji v clanku. Urcite se inspirujte :) Clanek je zde https://www.erekce.cz/druhy-zenskeho-orgasmu/

  20. Catarina Peeling napsal:

    Jabodetabek private tutoring services with teachers going to the house. Greater than hundreds of active tutors will be ready to teach various skills and lessons of the to adults … click https://privat-sbmptn.vercel.app/les-privat-sbmptn-matraman.html for more information

  21. Cori Tejera napsal:

    Best and also Lowest priced Jabodetabek Confidential Coaching, our own team and also tutors occur to your property, collection your personal review program and can pick out almost any discipline connected with analyze … go to https://kursus-akuntansi.netlify.app/kursus-akuntansi-kebayoran-lama.html for more details

  22. Marcel Ruthledge napsal:

    Maybe you will see a cheaper fee than the table above, make sure again around the qualifications on the teacher / Kindergarten teacher recommended to your account … for more information https://biologi-exed.blogspot.com/2022/04/les-privat-biologi-di-tangerang-selatan.html

  23. fnaf security breach napsal:

    I really love reading your blog. It is very well-drafted and easy to understand. Thanks a lot! If you have more time, please visit: poppy playtime online

  24. factory balls napsal:

    Vaginal orgasm, on the other hand, aids in the opening, flushing, and release of emotions and sentiments that are restrained in the female body.

  25. Valounek napsal:

    Bydlela jsem na koleji s kamarádkou, jejíž orgasmus jsem pojmenovala přízvisky jako zemětřesení a konec světa. Její přítel byl přitom naprosto normální kluk, ale ona to prožívala tak, že selhávalo jakékoliv ozvučení místnosti. Uprostřed zkouškového to bylo fakt super. Navíc byla, a co vím, tak stále je, docela náruživá, tak jsem si podobný orchestr užívala třeba i několikrát za den.

  26. It’s important to recognize and acknowledge the diversity and complexity of sexual pleasure and experiences. While the clitoral orgasm may be more easily accessible for many women, it’s also important to explore and celebrate the many other forms of orgasm and pleasure.

  27. Darcey Savage napsal:

    Do you want to embark on a transformative language chance to learn? Take a look at Executive-Education.id’s language of choice course. From cultural immersion to expert guidance, our program offers an all natural method to language acquisition. Explore the good thing about the latest language, broaden your horizons, and obtain a edge against your competitors in today’s interconnected world. Visit https://kursus-rusia.github.io/kursus-bahasa-rusia-cilincing.html for latest information.

  28. skibidi toilet napsal:

    I am genuinely amazed by the outstanding content and writing style of this post, thank you.

  29. suika game napsal:

    Vaginal orgasm is associated with penetration and stimulation of the vaginal walls. Many women achieve vaginal orgasm during intercourse or other penetration.

  30. orabelle hana napsal:

    There are so many things that need to be prepared 2048

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.